|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  610 611 [612] 613 614   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.5.2007 22:26:00   
moci
muki, kje se tok obiraš, zdaj moram pa spat ituser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15276
3.5.2007 22:26:48   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

frrr cestitamo za zobek user posted image user posted image
user posted image hvala hvala user posted image

nanica, ja vremenska slabo kaže... vsej je za nekaj dobro user posted image bolje tako kot pa na poti

razstave živali - men se zdi to tut hudo mučenje... za pse ne rečem, ker so radi lepi in se nastavljajo... mačke pa niso takšne živali... si še nism šla kater tovrstne razstave ogledat.. grem raje v zoo, kjer imajo vsaj kletke mau svojemu naravnemu okolju primerno opremljene, čeprav na zelo utesnjenem območju

piskot, tut naš maček je skoz v stanovanju... pa se mi zdi, da mu ni nč hudega... dobi za jest, za pit, igrače mu kupujemo user posted image leži kjer hoče in kadar hoče, božamo ga kadar se mu zahoče... no, zdej je preseljen k tašči, kjer se mu godi enako

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15277
3.5.2007 22:29:12   
muki1
@lina, kakšen obesek iz zlata, knjigo v katero vpišeš posvetilo, denar user posted image
Mislim, da bo Pikabu bolj vedela, naša ptičica golobičica user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15278
3.5.2007 22:29:15   
moci
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1505339&mpage=2&key=&#1506951

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15279
3.5.2007 22:29:58   
muki1
O Frrrr, zobka mate user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15280
3.5.2007 22:30:34   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

mi smo čisti abervezniki, pa smo jim pokradli pokale. a si predstavljaš to jezo in bes? uf, kako smo bili ponosni!!! ampak naša mačkica je prava afnica, če bi se ona odločala, bi kar hodila na razstave, bi rekla. uživa, če jo hvališ in lepotičiš. še vodo ima rada
prav posebne sorte mačka, bi temu rekla, ker vode se pa vse mačke bojijo user posted image drgač je pa naš muc pravi pozer in je fotkiča samo videl, pa že stal mirno user posted image ampak razstave mu pa ne bi dišale... bi pomoje vse obiskovalce pogrizel user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15281
3.5.2007 22:32:48   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

Benti, sem rabila 100 ciganskih let, da sem ugotovila kdo so Avguštine user posted image . Ti ti špijunka.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15282
3.5.2007 22:33:53   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Benti, sem rabila 100 ciganskih let, da sem ugotovila kdo so Avguštine user posted image . Ti ti špijunka.

te malo podražim s citiranjem? user posted image

kakšna pa so to ciganska leta?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15283
3.5.2007 22:33:58   
moci
men tud ni blo čist jasno

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15284
3.5.2007 22:36:48   
@lina
mis, vidim da si gor... midva ne greva jutri na telovadbo...greva rajši na eno požrtijo user posted image  sva vabljena na en RD ob 12h...

na morju se nisem čisto nič šparala, prav fino sem jedla, s prijateljico sva si tudi ob 22h, ko so vsi otroci spali, privoščili malo malce iz hladilnika, danes pa stopim na tehtnico, pa enako kil kot pred dopustom...fajn, a ne?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15285
3.5.2007 22:37:04   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Ka pa ven....to bi ti lahko vedela, tam okrog tebe kar mrgoli ciganov user posted image .

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15286
3.5.2007 22:38:40   
muki1

na morju se nisem čisto nič šparala, prav fino sem jedla, s prijateljico sva si tudi ob 22h, ko so vsi otroci spali, privoščili malo malce iz hladilnika, danes pa stopim na tehtnico, pa enako kil kot pred dopustom...fajn, a ne?

Dobra si, jaz sem se kilo zredila.
Kam ste pičili, a je bilo to zdaj v tistih mobilnih hiškah ?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15287
3.5.2007 22:38:58   
@lina

Ka pa ven....to bi ti lahko vedela, tam okrog tebe kar mrgoli ciganov user posted image .

kaj pa vem, jaz jih ne upam vprašat user posted image  vaši prekmurski so bolj civilizirani, mogoče se več pogovarjate user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15288
3.5.2007 22:39:25   
frrrr
moci, sej vem ti se samo hejcaš user posted image

@lina, js sm jedla jagodni sladoled in vložene jagode na torti user posted image pri svežih sm se zadržala - sem jih lani tolk več pojedla, da je doza še za letos polna user posted image

nanica - bravo za 400ko... še 100 in dobiš 3. zvezdico user posted image

muki, zdej pa pride altati zihr k teb na obisk, da Zlatko vidi user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15289
3.5.2007 22:41:16   
@lina

Dobra si, jaz sem se kilo zredila.
Kam ste pičili, a je bilo to zdaj v tistih mobilnih hiškah ?

bili smo v savudriji v apartmaju, čist tako je padlo v plan, izven reda,
hiške pridejo na vrsto konec junija, upam

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15290
3.5.2007 22:42:40   
muki1

kaj pa vem, jaz jih ne upam vprašat user posted image  vaši prekmurski so bolj civilizirani, mogoče se več pogovarjate user posted image

Jaz jih imam ene par v službi, pa so kar face. Lani smo meli en žur, ej...ko so fantje zapeli, meni so mravljinci kar skakali po telesu, res.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15291
3.5.2007 22:44:41   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
muki, zdej pa pride altati zihr k teb na obisk, da Zlatko vidi user posted image

user posted image  user posted image

Ah, saj Altati bo slej ko prej prišla na obisk...samo ona tega še ne ve user posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15292
3.5.2007 22:44:57   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

@lina, js sm jedla jagodni sladoled in vložene jagode na torti user posted image pri svežih sm se zadržala - sem jih lani tolk več pojedla, da je doza še za letos polna user posted image

pri jagodah pa zame ni nobene dost velke doze, ki bi veljala za rezervo...jaz sem jih sposobna sama zmazat celo polkilsko košarico

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15293
4.5.2007 6:38:31   
Arabela
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mala je spala od 22ih - 6ih... v enem kosu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
                        user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne morem verjet.... spat je šla sicer šele ob 22ih (ker je popoldanski spanec vlekla do 18.15), ampak se je podojila, sem jo dala v posteljico, majhno protestirala in omagala.... ampak do 22ih ni bila tečkasta... kopali sva se šele ob pol devetih, nato pa se je pridno igrala v stajici, pa na postelji... ko si je začela mencat okice pa sem jo podojila in v roku 5min je je zmanjkalo....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. Kako mam jaz pridnega otroka!!!! Mami pa naspana in naspidirana!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15294
4.5.2007 6:39:00   
Arabela
DOBRO JUTRO VSEM!!!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15295
4.5.2007 6:45:10   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Jaz imam pri Maksu kar slabo vest, da ga sama premalo spodbujam. Sem šla zadnjič brati, kaj je Ema znala in sem se prav zgrozila, kaj vse je že, Maksa pa niti kaj dosti nisem učila. Sem si mislila, da je itak še prekmalu, da ima še čas. Se pozna, da sta dva, pa potem na to malo pozabim. Ga pa zdaj z Emo pridno učiva, mali se nama pa reži sto na uro. A veste, kaj je zadnje čase najbolj smešno? Mamina joška. Kakšen smeh, ko jo potegnem ven.user posted image

Hvala enako. Meni se Lan tudi kr skoz nekaj premajhen zdi še za to pa za ono. Potem berem, kaj vaši že znajo, aha, rečem, mi smo spet toliko mlajši itd. Potem grem pa brat v Maxovo knjigico, se pa zamislim. Sem ravno včeraj potegnila iz omare tiste knjigice Igre z dojenčkom in še eno podobno imam, ampak jaz nekak nisem tak tip, da bi zdaj jaz frise pokala vanj po navodilih iz knjige.user posted image  Pa pol ugotovim, da to itak midva z možem že čist spontano delava z Lanom, brez navodil.user posted image
Glede joške bi se pa jaz na tvojem mestu pošteno zamislila.user posted image user posted image  Hecam se.user posted image

user posted image user posted image user posted image
Moja pa se je včeraj nehala dojiti me pogledala, potem pogledala joško in začela božati in ščipati bradavico ter se zraven smejala.... user posted image user posted image user posted image

Kar se pa spodbujanja tiče jo jaz pustim da sama napreduje, ampak ko berem kaj nekateri pri teh mesecih delajo  se pa malce zamislim... grem jutri v knjižnico po kakšno knjigo za pomoč...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15296
4.5.2007 6:48:09   
Pikicapokica6
DOBRO JUTRO!!!

IIIIIIIJJJJJJAAAAAAAAAAAAAJ DOBILA SEM REGRES user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŠTACUNE, PRIHAJAM!!!

Bravo Arabela! Pri nas pa jooooook, da je blo joj. Upam, da bo tega kmal koncuser posted image

Še enkrat dobro jutro pa lep dan vam želim!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15297
4.5.2007 6:49:08   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Našemu Jašu sta pa itak najbolj smešni Tara in Tia, ki se mu pačita na tisoč in en način in jima niti pod točko razno ne morem konkurirat!

Tako je pri nas s teto (mojo sestro).. samo da se prikaže se mala reži ko nora.... nima konkurence.... bi bila mami celo lahko ljubosumna... ampak sredi igre pa me mala pogleda, se nasmeji in včeraj je celo stegnila rokice proti meni, češ, mami ti si edina.... user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15298
4.5.2007 6:54:38   
Arabela

moci a nimate nobene gostilne v blizini? gostinci bodo znoreli brez vode, bodo verjetno prej na obicni kot ti.

kmečki turizem user posted image user posted image user posted image
pa kmetije
ojoj kje žvimuser posted image

Veš kaj bi nekateri dali da bi tako živeli?! Saj nam je tudi včeraj zjutraj vode zmanjkalo pa smo doma v mestu, ne na vasi..user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15299
4.5.2007 6:55:52   
Arabela

jaz sem pa danes mango kupila. a mislite, da je pametno to poskusit?

Pri nas je prestal testiranje... blo vse ok...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  610 611 [612] 613 614   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  610 611 [612] 613 614   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.