tea
|
No, pa so prazniki mimo in spet sva z Jaškom sama doma. Gregi je v varstvu, oči v službi, midva imava pa svoj red in mir. Imama strašno rada, če smo vsi doma, ampak je danes kar luštno, ko sva spet sama Mija, Ažbe in Aleks- vse najboljše!!! Želimo vam velikoooo lepih daril , eno dobro tortico in krasno praznovanje Med prazniki smo se tudi mi kar precej potepali. Malo smo šli morje pogledat, mal smo bili v hribih, na obiskih, pa pri kresu in na pikniku. Skratka imeli smo se prav luštno Drugače ni pri nas nič kaj pretresljivo novega. Jaša še ne hodi, se pa dvigne ob opori in hodi kot rakec, pa tudi spušča se že. Ves čas čeblja, sicer povsem po svoje, tako da ga ne razumemo najbolj. Potem te pa tako resno gleda in se jezi, ko ga ne razumeš, da se mu moraš smejat. Jemo še vedno bolj malo in vsak obrok moramo popestrit z animacijo, da sploh kaj poje . No, po novem mu je všeč sojino mleko z okusom gozdnih sadežev. Kahlica- moj Gregi je šel pri 11 mesecih v varstvo k moji stari mami. In ona je uvedla kahlico. Meni se je to zdelo še malce kmalu, ampak se nisem želela prerekati z njo. Če se ji zdi, pa naj se matra z njim . In od dobrega leta dalje naš Gregi kaka v kahlico oziroma na stranišče. Je pa sam povedal ali bolje pokazal, da ga tišči. Ga ni bilo treba dolgo lovit in privajat. Jašeka pa še ne dajem na kahlico, sem prelena Se bo po moje spoznal s kahlico, ko bo šel k mami v varstvo. Sedež za na kolo- sva se včeraj z mojim spričkala, ker je mnenja, da je Jaša še premajhen za v sedež na kolesu. Kaj pa ve mislite? Boste že kaj vozili svoje malčke naokrog s kolesom? Sem res firbčna kakšno je strokovno menje o tej stvari in kaj bi na to porekla kakšna fizeoterapevtka. puncica in druge- hvala za informacije o klobučkih. Sem vse Gregijeve kapice in klobučke nekam dala in jih ne najdem tako da sem prejšnji teden kupila eno kapico in ob enenem veselo upam, da najdem preostale. Mora bit obvezno za zavezat, ker drugače nam nič ne ostane na glavici. Nič zdaj moram pa končati, ker je naš gurman našel Gregijeve krede
|