|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  600 601 [602] 603 604   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
2.5.2007 21:35:03   
moci
hu em aj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15026
2.5.2007 21:36:06   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Punce jaz pogrešam Pikabu...Upam, da se je tako zaljubila, da isti moment, ko gresta otroka spat, zleze k njemu, naj, pod njega, v glavnem k možu in ga ne spusti iz rok....me smo pa pač izviseleuser posted image ...
Pikabu, daj možičku malo dihati in pridi med nas, prosimuser posted image !

Evo me. user posted image Saj sem tukaj. user posted image

Vas berem in komaj dohajam. Nisem vedela, kje naj se vklopim v pogovoruser posted image , pa še brez mene ste šle na 600. user posted image Pa že pri 500 sem izvesila. user posted image

Danes imam frej večer, mož je na pevskih. Otročka oba pridno spita. Včeraj smo se kopali v Bohinju, Maks je nekaj štrajkal za jesti, sem bila že kar malo živčna, očitno mu ne pašejo frutki, pa zvečer tudi ni hotel jesti riževe kašice. A je možno, da se je preobje, ker vsak večer dobi isto? Zdaj zjutraj dobi frutolino in je navdušen, upam, da se tudi tega ne naveliča. Danes je pa bolje, je vse lepo jedel. Za kosilo mu je bilo prav všeč, krompir s korenjem, samo pretlačeno, se ni nič bunil, da ni bilo gladko prepasirano. Popoldne smo bili pa na obisku pri mojih. Moj bratec je spet bolan, user posted image upam, da se mu uspe pozdraviti do poroke. Emo učimo rolanja, je tam kar primerno, ko se je pa naveličala, smo šli pa še na en sprehod. Prav luštno smo se imeli.

Sem brala pri avgustovkah. A jih k nam povabimo? user posted image Meni je tudi super, da se me takole pogovarjamo. Se strinjam z vsem, kar ste že napisale. Me smo se res prave našle skupaj. user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15027
2.5.2007 21:36:16   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela
ne prenesem Katikinega joka... upam da bo danes mirno spala...

js tut Jaševega ne... sm čist hin, če mi joka... sva danes z možem ugotovila, da sm ga že orng razvadila... začne jokat, mož neki reče in utihne, posluša, pa spet jok,... to je blo enih 5 minut ponavljanja... jokal čist namerno in prav tak razvajen jok je bil kot bi hotel svoje doseči... no, sej je dosegel user posted image ker js res ne morem malega poslušat kako nabija user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15028
2.5.2007 21:37:03   
altati
Arabela - vsak dan bo bolje, ti kar vztrajaj! Pa ne user posted image  preveč!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15029
2.5.2007 21:40:44   
moci
zoja spi. ni več bruhala. tako da sem ji dala riž, samo bolj voden. in manj. je hotela kar jest, pa ji nisem dala. mama zmajuser posted image
zdej se mi pa ne da tok nazaj komentirat. user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15030
2.5.2007 21:41:28   
moci
muki, hvala za spletno stran user posted image ');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height="33" width="161">

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15031
2.5.2007 21:42:22   
frrrr
Arabela, upam da bo tudi danes lepa noč oz. še lepša brez tako pogostih prebujanj

nanica, mi smo imeli pa danes obisk novemberke... sta se mau božala... mogoče bo pa tu vn še kakšna ljubezen zrastla user posted image Zojo je Blaž čist na svoje tire speljal user posted image

barby, določite datum, potem pa še mogoče kakšna oddaljena uleti user posted image čeprav je mene bolj gobec... lahk potrdijo beki, Evik, moci, muki, Arabela, pa še katera bi se našla user posted image

moci, avatar mi je pa všeč, čerpav raje Zojo gledam user posted image kako je mala princeska?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15032
2.5.2007 21:42:33   
moci
kva je pa to zaena kitajščinauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15033
2.5.2007 21:43:08   
nanica
moci, a je b. objem pomagal zoji?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15034
2.5.2007 21:43:17   
Maxica
Frrr, hvala za informacije glede flekov po obrazu po rižolinu. Midva sva ga itak prenehala jesti za en čas, tako da nisem pediatrinje niti zasliševala glede tega. Sam da ni kakšna alergija, pa sem vesela.user posted image
Jaz sem danes spet kuhala, cvetačo in krompir. Lan pravi, da on tega ne bo jedel in pika. Tako da smo odprli frutek, breskev in riž, pa je lepo ponjamsal vse. Tako da do nadaljnjega jaz ne bom več silila kakšne zelenjave in podobnih čudnih mojih čorb, bomo kar frutke papcali, ko bom pa videla, da je Lan pripravljen za nadaljevanje, bomo pa naprej probali. To ni za nikamor. No, saj danes je spet en tistih čudnih dni, zelo grdo se doji, si kar pumpam mleko, pa ga mož "podoji". Luna, se tolažim.
O, Pikabu, kam se nam ti skrivaš, pogrešamo te.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15035
2.5.2007 21:44:20   
gaya

Greta je mal prej zaspala, pa ravn tko sem jih slišala od moža, da je razvajena in jo je on nesel spat in je jokala in je meni srce počilo in sem jo šla iskat in nosila in je zaspala. Jst je res ne morem poslušat user posted image , je huje kot pa če se mi zvija v naročju...

altati moj mož pravi da ga pridi v živo pogledatuser posted image , ne vem kaj je mislil s temuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15036
2.5.2007 21:44:30   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

moci, a je b. objem pomagal zoji?

sigurno user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15037
2.5.2007 21:44:30   
frrrr
Pikabu, js malemu nič ne pasiram, samo pretlačim z vilico
glede avgustovk - pa res bi ji jih lahk k nam povabile, sej ste med nami tudi septemberke in novemberke... torej mesec gor ali dol  user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15038
2.5.2007 21:44:32   
Anonimen
Zdaj grem pa user posted image
No lažem...grem še k user posted image  iztržit nekaj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo spite, pa upam, da škratki ne bodo ponoči preveč zahtevni...

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 15039
2.5.2007 21:45:58   
nanica
lahko noč, sem kar utrujena, sem pokosila enih 1500 m2 trave za povrh, me že vse boli, pa oči mi skupaj lezejo, se beremo jutri

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15040
2.5.2007 21:46:42   
frrrr
barby, kam zdej... gremo na 700 user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15041
2.5.2007 21:47:55   
Pikabu
Čestitke altati na zadnjo zvezdico. user posted image To je bilo pa hitro za mano. Vse hujša postajaš. user posted image

Pa čestitke nanici za otvoritev 600.
user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15042
2.5.2007 21:48:01   
Pikabu
Arabela, jaz ga tudi zelo težko prenašam, če se joka, ampak naš ima dve vrsti joka in en je zagotovo tak, ko izsiljuje. Zelo, zelo rada grem na obisk tako k mojim kot moževim staršem, samo naslednji dan doma imamo vedno boje, ko je on srečen samo v naročju, pa še to ni dobro, če sediš pri miru z njim. Prav rabi čas, da dojame, da smo doma, da ga jaz pač ne bom imela ves čas po naročju. Pa v avtu zna zelo napsihirat. Razmišljava, da mu ni lupnica všeč, da mu ni všeč, ker gleda nazaj. V kratkem bomo preizkusili in zamenjali avtosedež, upam, da bo potem kaj bolje. Če bi se normalno redil, bi zdaj že imel kile za večji sedež, tako da moža edino to skrbi, če se ne bo redil.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15043
2.5.2007 21:50:14   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
Pikabu, js malemu nič ne pasiram, samo pretlačim z vilico

Frrrr, naš se je pa na začetku tako davil, da me je bilo pošteno strah, kaj mu delam. Zdaj pa obožuje skorjo kruha, pa ga očtino tudi to ne moti več tako in je danes prav lepo jedel. Kako mu pa narediš, če mu daš surovo jabolko?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15044
2.5.2007 21:50:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

altati moj mož pravi da ga pridi v živo pogledatuser posted image , ne vem kaj je mislil s temuser posted image

tebi ni treba nič misliti, midva že vevauser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15045
2.5.2007 21:54:56   
Arabela
Sem tako dolgo na RR, da mi je ati zaspal na kavču.. zraven nogometa user posted image

Kužika pa je danes dobila nekaj kosti med piknikom, pa veretjno še kaj, ker mi tako prdi pod mizo, da sem že vsa zelena....user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15046
2.5.2007 21:55:31   
gaya

joj kolk sta prijazna da skrbita, da mi ni treba skurit še tisto malo sivih celic kar mi jih je ostalo user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15047
2.5.2007 21:55:50   
mis
Arabela, ti kar vztrajaj. Zdaj če si začela vztrajaj, pa bo vsak dan boljše. Odkar Tina zvečer ne zaspi na prsih, spi celo noč. Od 20h do 6h. Prvo noč je dobila 2x dudo in 1x vodo, 2. noč je dobila 1x dudo, tretjo je prespala. Pa ritem je pomemben (obroki, spanje)... Pri nas pali. danes je tudi čez dan sama zaspala, brez joka. Sem jo položila in je zaspala. Sicer ima tri kratke runde, so pa. Tko po nekje 45 minut.

Moci, držim pesti, da bo bolje.

Perilo obesit. Da vidim kako ti oreščki operejo...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15048
2.5.2007 21:56:55   
frrrr
Pikabu, surovega jabolka še nisva preizkusila, zato sm pa lahk pametna user posted image imam en stekleni strgalnik, ki naj bi bil namenjen temu... upam, da bo do takrat, ko prideva do svežega sadja, že znal goltat user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15049
2.5.2007 21:56:57   
altati

joj kolk sta prijazna da skrbita, da mi ni treba skurit še tisto malo sivih celic kar mi jih je ostalo user posted image

skrbiva za tvojo psihofizično kondicijouser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  600 601 [602] 603 604   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  600 601 [602] 603 604   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.