Pikabu
|
IZVIRNO SPOROČILO: altati Punce jaz pogrešam Pikabu...Upam, da se je tako zaljubila, da isti moment, ko gresta otroka spat, zleze k njemu, naj, pod njega, v glavnem k možu in ga ne spusti iz rok....me smo pa pač izvisele ... Pikabu, daj možičku malo dihati in pridi med nas, prosim ! Evo me. Saj sem tukaj. Vas berem in komaj dohajam. Nisem vedela, kje naj se vklopim v pogovor , pa še brez mene ste šle na 600. Pa že pri 500 sem izvesila. Danes imam frej večer, mož je na pevskih. Otročka oba pridno spita. Včeraj smo se kopali v Bohinju, Maks je nekaj štrajkal za jesti, sem bila že kar malo živčna, očitno mu ne pašejo frutki, pa zvečer tudi ni hotel jesti riževe kašice. A je možno, da se je preobje, ker vsak večer dobi isto? Zdaj zjutraj dobi frutolino in je navdušen, upam, da se tudi tega ne naveliča. Danes je pa bolje, je vse lepo jedel. Za kosilo mu je bilo prav všeč, krompir s korenjem, samo pretlačeno, se ni nič bunil, da ni bilo gladko prepasirano. Popoldne smo bili pa na obisku pri mojih. Moj bratec je spet bolan, upam, da se mu uspe pozdraviti do poroke. Emo učimo rolanja, je tam kar primerno, ko se je pa naveličala, smo šli pa še na en sprehod. Prav luštno smo se imeli. Sem brala pri avgustovkah. A jih k nam povabimo? Meni je tudi super, da se me takole pogovarjamo. Se strinjam z vsem, kar ste že napisale. Me smo se res prave našle skupaj.