|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  581 582 [583] 584 585   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
28.4.2007 22:03:11   
piskot
lahko noc!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14551
28.4.2007 22:07:15   
frrrr
moci, septembra bomo na mc happy mealih, ne samo na sendvičih user posted image

lucika, dobrega moža imaš... sem mojemu povedla kaj te je čakalo na blazini zjutraj in mi je rekel: in kaj si želela s tem povedat? user posted image

beki, kolk ste lepi user posted image pa luštno sedi vaša Tinkara user posted image
lepo, da si me omenila user posted image

Maxica, upam da je vročina že odpeketala od vas in je bil le kakšen zobek mau kriv... držim pesti!
nanica, luštno dete z odlično igračo user posted image ... men so tut full všeč lesene igrače
pa ležalnik mi je full všeč... očitno tut Blažu user posted image

beki, moci - js pa za same fantke vem... bomo mau kontaktne številke zamenjali pa bo, nč bat user posted image

mi dans bli spet pridni... z možem delala, mali pančkal, prevrnil prvo rožo, papcali smo kuhano jabolko, pili spet iz kozarca... potem šli še na en obisk k bivši sodelavki... vglavnem poln in lep dan
zdej pa se peče skutin zavitek, da bo jutri dober zajtrk za braa in njegovo punco, ki prideta na delovno akcijo user posted image

lepo noč vam želim!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14552
28.4.2007 22:07:59   
moci
nanica, mi imamo jutri piknik doma s 4 prijatelji. a vi v ponedeljek odhajate in vas ne bo? drugače pa lahko kakšen drug dan gremo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14553
28.4.2007 22:08:59   
frrrr
barby - fajn opravite jutri!

zdej je pa že full piknik ponudb user posted image nanica, vava... Lu in moci pa še kakšen plac najdeta... joj, sami pikniki bodo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14554
28.4.2007 22:09:12   
tasha23
Čer
Zoja Katerina in moci četitke za 7 mesecev

... pri nas pa še vedno samo JOOOOKKKK in nobnega zobeka user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14555
28.4.2007 22:09:16   
nanica
piškot, krasen sprehod skozi gozdiček, poln borovnic, do:
http://www.td-komenda.si/?q=node/17

ene dobre pol ure hoje, mi gremo z vozičkom, je sicer nekaj korenin, ampak se kar da
tam so klopce, se podojimo, nagledamo mlinčkov in malo naškropimo z vodo,
pa počasi nazaj

greš kdaj tudi ti z nama z moci?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14556
28.4.2007 22:10:10   
moci
na zdaj pa tudi jaz odhajam spat. lahko noč.

srečno jutri barby,

frrrr, če kaj zavitka ostane, pridem na zajtrk user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14557
28.4.2007 22:11:21   
nanica
lahko noč tudi od mene

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14558
28.4.2007 22:12:25   
moci
na zdaj sem pa jaz prvič mlinčke videlauser posted image
a čem kolege odpovedatuser posted image joj, nanica, a se bomo ujeli no. matjaž bi tud ful rad vaju spoznal...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14559
28.4.2007 22:13:05   
moci
tasha, naj ta zobek že enkrat pokuka na dan

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14560
28.4.2007 22:14:50   
tasha23
moci, kako pa kaj Zoja Katerina? A že  spančka?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14561
29.4.2007 7:24:59   
Arabela
Kadar raste zobek lahko temp. narasta le tja do 37,5, kar je više ni posledica rasti... tako sem nekje prebrala pa rekli so mi...

Maxica, upam da je bila noč znosna in da je maleckemu boljše.user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 14562
29.4.2007 7:28:32   
Arabela
Dobro jutro!

Sem včeraj zvečer hotela malecko začet navajat da ne bi toliko ziziala zvečer, pa vsakič ko sem ji hotela dati vodo namesto dojke je začela tako tako TUUULLLLLIIIIIIIIIITTTTTTTT, da sem flaško stran zabrisala in jo cartala, cartala... ne vem če mi bo uspelo.. user posted image user posted image user posted image .. ampak zdaj pa je res ves čas priklopljena ponoči...
Mis kako je sedaj pri vas s spanjem? Moram si še enkrat prebrat  kako ste vi to počeli...

Pa včeraj spet nismo nič GH jedli.... dosti je čaja pila, čez dan se je 3x (user posted image ) podojila.. in to je to?! LE kaj se dogaja z mojim otrokom?!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14563
29.4.2007 7:29:29   
Arabela
Ampak piknik pa je bil včeraj tapravi... pa ves dan smo bili zunaj je prav pasalo... in ker nam je bilo tako všeč bomo danes vse skupaj ponoivili pri kolegih... saj je sezona piknikov user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14564
29.4.2007 7:31:47   
Arabela
Pregledala za nazaj in vaši otroci so vsi pravi sladkorčki user posted image user posted image user posted image

Zdaj si pa grem glavo posušit... saj sem ful zadovoljna s krajšimi lasmi, ampak prej sem si lase prala 1x tedensko (al pa še manj, sem dala jih v čop pa je bilo), zdaj pa si ji perem na 4dni user posted image .. ni fajn

Lepo nedeljo vsem skupaj!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14565
29.4.2007 7:33:15   
Arabela
Aja še to!

Je pa naša mala dobila take male rdeče pikice po hrbtu... smo ugotovili da se fejst poti (tu pa tam jo mama preveč obleče user posted image ) in je to dobila od vročine.. tako da smo včeraj res samo v bodyju okrog skakale.. upam da bo danes boljše... če ne se greva kazat doktorju..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14566
29.4.2007 7:43:44   
Arabela
Par slikic:

Tako se sama igram v stajici

user posted image

Tako se kopam

user posted image

Takšna sem ko se zjutraj zbudim

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14567
29.4.2007 8:17:10   
nanica
maxica, kako ste?user posted image user posted image

arabela, mala je luškana, a v banjici pa kar tako mirno sedi? blaž noče več sedeti v čebričku, sedaj stoji, se drži za rob, liže vodo, midva ga pa tuširava. ni na miru niti sekunde v vodi

moci, se bomo že ujeli, brez skrbi. če boste prišli živet v sosednjo vas, se bova pa skozi okno gledaliuser posted image sina sem pa rezervirala. končno ena prava ponudba, sem ga toliko ponujala od začetka, da mi je bilo že nerodno, pa vse že poženjeno. no hvala bogu, vse se je dobro izteklouser posted image lupčka zoji

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14568
29.4.2007 8:32:30   
Anonimen
Se vam samo na hitro oglasim...noč je bila kar znosna (s 3. dojenji, vendar je čisto malo pil)...sedaj ga moram dati spat, da mi ne bo v cerkvi tečkal...ob 11ih bo pa krst...držite pesti, da bo vse ok...potem pa piknik...JUHU...lepo se imejte in uživajte na sončku, pa upam, da so malčki dobro spali, tisti, ki pa so bubani, pa da so že boljše...

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14569
29.4.2007 10:05:34   
Maxica
Dobro jutro. Zvečer sem tako pomirjena šla spat, ker mu je svečka res fino prijela. Ob treh se zbudim pa, groza, spet vročina 39,5.user posted image  Se je lepo podojil, potem sva mu pa spet dala svečko. Še enkrat se je dojil do jutra, zdaj ima pa v ušesku in ritki 37,5. Cool. Upam, da je to to in da mu ne naraste več nazaj. Upam, glede na to, da je že 7 ur, odkar je svečko dobil. Ok, se sprijaznim s 37,38, ampak skoraj 40 - ojoj. Ampak če sam pomislim, kakšna bi bila jaz pri skoraj 40 stopinjah, Lan je res čisto normalen. Je, pije, dobre volje. Ne vem, no.user posted image  Danes bomo torej kar še malo v stanovanju, čeprav je sonček prav mamljiv.
Barby, imejte lep dan danes.user posted image
Arabela, po moje se tebi Katarina res ponoči toliko naje, da čez dan manj rabi, al kva?!user posted image  Kaj pa ji daješ za piti? Če so pijače bolj "močne" in sladke, potem se tudi od tega naje.
Glede frizure se pa strinjam. Je fajn in luštna oblika, ampak jaz si perem celo na tri dni, pa pol preden si oblikujem frizuro in sfenam, je brž ena ura. Prej sem si pa samo spela v čop, pa je bila stvar rešena.
Pikice so najverjetneje res samo od vročine. Našemu Maxu tudi brž nastanejo, če se prepoti in če je preveč oblečen. Nič ji ne maži, naj koža diha, pa se bo poštimalo samo.
Katarinca je pa tudi luštna. In kako ona sedi. Bravo, pridna.user posted image

Jaz sem ravno zadnjič šla gledat podatke za Maxa. En teden pred 6 meseci je pet minut lepo sedel v stajici. Pri 7 mesecih se me je oprijel za noge in se postavil na nogice in samostojno stal nekaj sekund. Uf, kje je še Lan. Je pa res, da zaradi tega ni Max nič prej shodil, pri 11 mesecih, pa čisto lepo je napredoval - se je tudi plazil, postavljal na nogice itd. Moram Lana res malo bolj spodbujati glede sedenja. V naročju res ne bo mogel shoditi.user posted image
Tasha, a Gael ima že kakšen zobek? Ker vas pa res že dolgo matrajo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14570
29.4.2007 11:00:33   
štorkljica
Arabela mate iste račke za banjico kot mi user posted image user posted image , meni so ful luštne, pa Ajda jih ma res rada.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14571
29.4.2007 11:04:58   
štorkljica
ČESTITKE VSEM 7-mesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 14572
29.4.2007 18:09:14   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

mi bili pridni, šetkali, imeli obiske... papcali... imamo osvojeno banano in krompir, pa korenje smo poskusili - mi bo ratalo do septembra malega iz joške za čez dan odstavit? mamice, pls odgovor!

hm, frrrr  če ga bo meni, ga bo tebi tuduser posted image . Mi nimamo osvojenega krompirja, ne banane in ne korenja...samo malo kompota do sedajuser posted image .
Sicer pa v ZDR-ju piše, da nama pripada 15 minut (mislim da celo dvakrat po 15) med delovnim časom za dojenjeuser posted image ...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14573
29.4.2007 18:13:24   
Maxica
O Altati, ste že doma.user posted image  Mi imamo spet vročino, malo pod 39. Men se že kr meša. Gremo jutri k zdravniku, nimam več kaj čakati.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14574
29.4.2007 18:19:33   
altati
Maxica-pojdite k zdravniku, res! Boš pomirjena!

Mi smo se cel vikend potepali.
Bili pri mojih starših (ki ju ni doma, ampak se potepata z avtodomom po Makodiniji, Srbiji, Črni Gori in Albanijiuser posted image ).
S sestro in njeno družino (ima dva otroka, fantka 9 let in punčo 2 leti) smo imeli piknik, se sprehajali, danes udarili eno turo v okoliške hribe in zopet pekli....v glavnem, uživali-pili refošk, jedli veliko iz žara in hodili veliko.....pasalo jeuser posted image .
Tia je ostaka pri njih. Jutri gre z njimi v zoo, nato jo pa pripeljejo.
Tara tudi počitnikuje vse do srede.
Tako da smo sami trije...pa tudi to včasih pašeuser posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  581 582 [583] 584 585   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  581 582 [583] 584 585   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.