Maxica
|
Dobro jutro. Zvečer sem tako pomirjena šla spat, ker mu je svečka res fino prijela. Ob treh se zbudim pa, groza, spet vročina 39,5. Se je lepo podojil, potem sva mu pa spet dala svečko. Še enkrat se je dojil do jutra, zdaj ima pa v ušesku in ritki 37,5. Cool. Upam, da je to to in da mu ne naraste več nazaj. Upam, glede na to, da je že 7 ur, odkar je svečko dobil. Ok, se sprijaznim s 37,38, ampak skoraj 40 - ojoj. Ampak če sam pomislim, kakšna bi bila jaz pri skoraj 40 stopinjah, Lan je res čisto normalen. Je, pije, dobre volje. Ne vem, no. Danes bomo torej kar še malo v stanovanju, čeprav je sonček prav mamljiv. Barby, imejte lep dan danes. Arabela, po moje se tebi Katarina res ponoči toliko naje, da čez dan manj rabi, al kva?! Kaj pa ji daješ za piti? Če so pijače bolj "močne" in sladke, potem se tudi od tega naje. Glede frizure se pa strinjam. Je fajn in luštna oblika, ampak jaz si perem celo na tri dni, pa pol preden si oblikujem frizuro in sfenam, je brž ena ura. Prej sem si pa samo spela v čop, pa je bila stvar rešena. Pikice so najverjetneje res samo od vročine. Našemu Maxu tudi brž nastanejo, če se prepoti in če je preveč oblečen. Nič ji ne maži, naj koža diha, pa se bo poštimalo samo. Katarinca je pa tudi luštna. In kako ona sedi. Bravo, pridna. Jaz sem ravno zadnjič šla gledat podatke za Maxa. En teden pred 6 meseci je pet minut lepo sedel v stajici. Pri 7 mesecih se me je oprijel za noge in se postavil na nogice in samostojno stal nekaj sekund. Uf, kje je še Lan. Je pa res, da zaradi tega ni Max nič prej shodil, pri 11 mesecih, pa čisto lepo je napredoval - se je tudi plazil, postavljal na nogice itd. Moram Lana res malo bolj spodbujati glede sedenja. V naročju res ne bo mogel shoditi. Tasha, a Gael ima že kakšen zobek? Ker vas pa res že dolgo matrajo.