|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
29.4.2007 19:55:10   
guppy
Drage klomifenke!

Sem prišla malo pokukat k vam in vam iskreno čestitat. Vidim, da se seznam uspešnih kar daljša in daljša!!
BRAVO!!!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
29.4.2007 21:22:42   
Fargesia
joj guppy, kako lep trebušček imaš!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
30.4.2007 17:19:21   
konina
Punce, jaz sem imela danes transfer in sedaj sta pri meni dve pikici. Joj, kako si želim, da tu tudi ostaneta. Držite pesti!

Lp, Nina

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
30.4.2007 19:04:26   
pot
Ooo, guppy, lepo da si nas obiskala. user posted image

konina, zate pa pestke, da se vse izteče tako kot se mora. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držimo pesti. Misli pozitivno, odpri roke sreči, ki je že pri tebi. user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
30.4.2007 19:56:11   
andreja2000
konina močno stiskam zate pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
30.4.2007 21:12:05   
konina
Hvala punce. Upam, da nam tokrat uspe. Polna sem upanja, zraven me je pa takooo strah.

Lp, Nina

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
30.4.2007 21:21:52   
lana38
koninauser posted image !

lana38

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
30.4.2007 22:04:42   
guppy
konina, držim pesti!
Punce moje, tok vas je lepo videt, da ste nekatere kar nosečke. Lana, pot, andreja2000, pa hokejistka... user posted image . Zdaj bi si želela še mašo82 videt med nosečkami, držim pesti za laparo!

Lana, ti se pa zdaj čuvaj kolikor lahko, čim več počivaj (dobesedno "izležavaj" se čim več), da se maternica ne napreza. Pij veliko vode in kakšen čajček in s pozitivno energijo naprej!!!

Mene je bilo občasno tako strah, ko sem zanosila. A bo vse OK... pa sva se z možem dobesedno odločila, da mora biti vse OK in da bova zihr mela dvojčke, ker sva si tega fuuuuuul želela... In evo (trikrat potrkam), za zdaj je vse v redu. user posted image

Upam, da se boste malo nalezle nosečniške pozitivne energije in da boste čimprej zagledale user posted image user posted image

Poljubčki od user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
1.5.2007 8:07:56   
zvezdica26
živjo,user posted image
prosim za pomoč. ali je kaj pomembno kdaj vzamem Klomifen? Mislim ali je to zjutraj zvečer, na tešče, ali po obroku. Sem brala na navodila pa nisem nikjer nič zasledila. 
Hvala, lp

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
1.5.2007 8:20:45   
lana38
Nekatere pravijo, da je najbolje, če se ga vzame zjutraj.
LP

lana38

(odgovor članu zvezdica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
1.5.2007 9:18:33   
Liona
Pozdravljene,

da se vam še jaz malo oglasim in da ne bom več BLOND obarvana user posted image . Lahko tudi malo dopolnim seznamček pri mojem nicku. PDP imam 22.6.2007, ampak ker naju čaka carski rez bo verjetno 7-10 dni prej (če nas naš fant ne prehiti). Naslednji petek imamo UZ in takrat se bom zmenila za točni datum za CR. Le odločiti se še moram ali bi imela CR s spinalnim blokom, ali pa kar narkozo... Bomo še videli.
Vidim tudi, da se seznamček user posted image  lepo dopolnjuje. Super!!! Vsem ostalim, ki pa še čakate na user posted image pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............ za srečo v prihodnjih mesecih.

Se bom še kaj oglasila. Lepo se imejte.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
1.5.2007 16:57:47   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: guppy
Zdaj bi si želela še mašo82 videt med nosečkami, držim pesti za laparo!

Guppy, pa ti si resnično zlata oseba!!!! iz tvojih ust v mojo maternico! (da glih ne rečem v božja ušesa...user posted image )HVALA TI, RESNIČNO HVALA ZA TE LEPE ŽELJE!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
2.5.2007 18:08:14   
pot
zvezdica26, zjutraj vzemi, tako lahko budna opaziš kakšne negativne stranske učinke, kot je hiperstimulacija. Pa upam, seveda, da je ne bo.

Liona, lepo, da si se nam javila. user posted image Hvala za podatke.

guppy, hvala za čestitke.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
4.5.2007 7:34:19   
violeta79
Pozdravljene!
Najprej čestitke vsemuser posted image user posted image user posted image

user posted image  mi zaostaja več kot en mesec, test je bil - , tako, da sem včeraj šla h G in mi je predpisal Cyclo Progynova - 6 dni, potem dobim user posted image , nato pa klomifen. Ima katera take oz. podobne izkušnje?
UZ je pokazal, da po laparoskopiji ni nič bolje user posted image  in da pač pri meni operacija ni uspela user posted image
Vseeno veselo naprej!!!! Kaj pa drugega preostane?!
KISS

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
4.5.2007 8:18:24   
moni30
Jaz vam pa moram sporočiti, da sem prejšnji četrtek sicer zagledala rahle črtice (na dveh testih), ta teden v sredo pa me je presenetila obilna krvavitev user posted image . Ker moj G do ponedeljka ne dela, sem se obrnila na dr. Pušenjaka, ki mi je razložil, da je seveda šlo za SS in mi svetoval, da naj ta mesec ne jemljem Klomifena, da se obnovi sluznica.

Tako, očitno Klomifen pri meni deluje (saj je to bil prvi mesec jemanja), vendar pa mi user posted image ni namenjen user posted image

LP

(odgovor članu violeta79)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
4.5.2007 10:13:56   
monikap
Moni30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nikar obupat vem da ti je trenutno zelo hudo in je to grozen občutek ko izgubiš tako zelo željenouser posted image vendar nikar ne obupaj in verjemi da te nekje čakauser posted image ki je namenjena samo tebi.Sedaj pa izjokaj svojo bolečino saj ti bo le tako malo lažjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
4.5.2007 11:11:21   
anja31
Pozdravljene,

prosim za nasvet..

Na 12 dan ciklusa sem bila pri dr.Rešu in je rekel, da imam folikel velik 18mm. Rekel je, da je to dober znak...Poslal me je na laparo, v kolikor še ta mesec nič ne rata.

Na 21 dan istega ciklusa sem bila pri svojem izbranem ginekologu, ki me je uničil z izjavo, da imam nekaj foliklov manjših od 10mm in da to ni nič....

Zdaj pa jaz več ne razumem???Kateri dan se gleda folikle???? A je slika tudi na 21 dan merodajna, glede na to, da imam cikle točne na 28-29 dni????

Hvala za odgovor, ker sem že čisto out....

Ciao punce..

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
4.5.2007 11:50:14   
Bimba80
Pozdravljene,
pa sem vam še jaz pridružim.........sicer sem nova pri jemanju klomifena, saj sem ga sele ta mesec zacela in v ponedeljek vzela zadno tabletko..........jemljem pa 2 tabletki, eno zjutraj eno zvecer, od 5. do 9. dne........zaenkrat nisem se opazila nekih sprememb, razen tega, da me v spodnjem delu malo spika.....zanima pa me, kdaj naj bi prislo do ovulacije pri jemanju klomifena?
UZ pa imam v drugem krogu............v bistvu ko bom ob naslednji M pojedla moje tabletke klomifena, se moram narocit na UZ, da vidimo kako kaj potekajo stvari..........upam, da nam bo uspelo zagledati user posted image user posted image .....

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
4.5.2007 13:00:53   
konina
Pozdravljena, nova klomifenka. Upam, da bo tvoja terapija uspešna in sploh ne boš potrebovala UZ.

Anja31, pri tebi pa je verjetno prišlo do ovulacije že prej in je tvoj ginekolog videl le še ostanke, tiste premajhne. Tisti veliki pa je ob ovul. počil in se morda, upam, tudi oplodil. Mislim, da gre to tako. Tudi jaz sem bila na UZ in sem imela tri velike, na naslednjem pa samo še enega. Ampak moja dva UZ sta bila blizu skupaj po dnevih.  Tako, da mislim, da je to to.

LP, Nina

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
   RE: klub klomifenk
4.5.2007 16:55:30   
mkonec
lp,user posted image
tud pri meni je kao vse OK,razen PCO. Sem imela več kot pred letom HSG (OK), lani decembra laparo (OK), sem jedla klomifen že lani 5 ciklusov, user posted image sedaj jem bromergon že pol leta zaradi problemov s prolaktinom, no in sedaj sem zopet na klomifenu. 3. do 7. dan, pa še vedno nič.
Edino, kar je OK, po laparo imam od decembra lani redne user posted image , kar se prej nikoli ni zgodilo.
Počasi že izgubljam upanje. Sicer imam konec junija razgovor v MB pri dr. Vlaisavljeviču, a sem vseeno čisto na tleh.
user posted image aliuser posted image  ni in ni!

lp, mateja

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
   RE: klub klomifenk
4.5.2007 17:07:38   
Fargesia
Joj, mkonec, nikar ne obupaj! Glavo gor. Nekega dne bomo tudi me, ki se že toliko časa trudimo, vesele in zdrave nosečnice! Verjemi v to!user posted image

(odgovor članu mkonec)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
4.5.2007 18:09:20   
blanč
enaindvajseti dan pa ni več primeren za gledanje foliklov. Ti je Reš že prav povedal. Katerega ginekologa pa imaš??

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
4.5.2007 19:21:11   
andreja2000
moni30 bodi močna in žal mi je za tvojo user posted image ,tudi sama žal poznam to bolečino.
Želim ti veliko moči in topel objem zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anja31 se moram čisto strinjat z puncami ,saj si 21 dan že bila po ovulaciji,zato kar pogumno naprej.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
4.5.2007 19:31:13   
Fargesia
Andreja, čestitke za srček po tvojim srcem! Je bilo lepo slišati bitje srce najinegauser posted image ?

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
4.5.2007 20:54:24   
andreja2000
maša82 hvala in želim si,da tudi ti to prav kmalu doživiš,boš videla da boš!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?