|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: soncek.djukelica naredi prosim test :)
24.4.2007 21:59:46   
soncek.djukelica
čerčka,

citruska, ne nisem jaz pravila,da imam test doma! user posted image  ker ga nisem imela, in tudi nisem kupila ga! user posted image
bom pa jutri zvedela kako in kaj! user posted image
punce, jaz sem moram iti sedaj očedit! user posted image  da bom lepa jutri, ko zvem (karkoli že) user posted image
glede na vsa različna ugibanja o s.d. bi pa najbolj pasalo srečen dan za user posted image user posted image !
pa veš kaj bi še pasalo :
...slobodni dan... ko prideta user posted image user posted image  na uradno
...sok Dana... bo sedaj naprej najboljši user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
24.4.2007 22:07:29   
citrončica
Oprosti,sonček,sem brala na temi na nas,ko si v pon napisala:

še 2 dni,pa se bo vedelo! test še čaka v omari,
nevem,če ga mislim sploh delat, sej grem v
sedo kri dat, pa bo vse takrat jasno!user posted image user posted image

pa sem mislila,da sem te "ujela",da boš kaj lepega povedala!!
Vsekakor ti držim pestkeuser posted image user posted image user posted image za jutri,pa čimprej sporočo,ko vidiš,da nas bo razgnalo od firbčnosti!!!user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
24.4.2007 22:34:46   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Oprosti,sonček,sem brala na temi na nas,ko si v pon napisala:

še 2 dni,pa se bo vedelo! test še čaka v omari,
nevem,če ga mislim sploh delat, sej grem v
sedo kri dat, pa bo vse takrat jasno!user posted image user posted image

a da sem to pisala? sej bi vam napisala, če bi ga delala! res! user posted image user posted image user posted image
bom sporočila takoj,ko bo možno! user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
25.4.2007 6:12:24   
Sulfinija
Sonček-djukelica čakam rezultat testa.Daj prosim sporoči nam naša nova srečka nosečka.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
25.4.2007 7:23:26   
Sulfinija
Dobro jutro vsem skupaj.Pa je prišla moja user posted image  zadnja v tem ltu.Pa je šlo vse po planu.Jutri pa akcija na polno prvo UZ in nato še zraven diphereline gonal-f.Hura,jupi od jutri naprej pa bom tudi jaz kokoška,pa naša biba26 in seveda Koala.

Seznam finalistk:
mojca9000
biba26
koala

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1255
25.4.2007 13:30:19   
soncek.djukelica
punce, sem si mogla kar svoj post odpreti! user posted image
sej mi dovolite? user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
25.4.2007 17:32:12   
sayuri
Soncek.d, čist prov, da si odprla novo temo. Si si pošteno zaslužila user posted image . Čestitke še enkrat user posted image user posted image user posted image . Pa da nas ne boš zdaj zapustila slučajno. Lepo navijat za nas še naprej user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1257
25.4.2007 18:08:02   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Soncek.d, čist prov, da si odprla novo temo. Si si pošteno zaslužila user posted image . Čestitke še enkrat user posted image user posted image user posted image . Pa da nas ne boš zdaj zapustila slučajno. Lepo navijat za nas še naprej user posted image user posted image user posted image

Ob taki priložnosti ti res pripadauser posted image user posted image .
srečno!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
25.4.2007 20:30:01   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  - GITA 14:(1.IVF, LJ, dr. Bokal)
26.03. začetek špikanja
10.04. UZ, 20.04. UZ, 21.04. UZ + STOP injekcija
23.04. punkcija user posted image
28.04. transfer user posted image  user posted image

user posted image  - mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
12.04. začetek špikanja, 26.04. UZ

user posted image  - biba26: (2.ICSI, MB, dr. Vlaisavljević)
08.05. predvidena punkcija

user posted image  - koala: (1.IVF, LJ)
03.04. začetek špikanja
17.04. UZ
24.04. začetek špikanja
03.05. UZ

user posted image  - Mijavček: (2.IVF, LJ)
20.04. START

user posted image  - blanč: (1.IVF, PO, dr. Reš)
15.04. začetek špikanja

user posted image  - citrončica:( 2.IVF, LJ)
26.04. začetek špikanja
09.05. UZ

user posted image  - pika74: (3.IVF, LJ)
konec aprila - začetek špikanja

user posted image user posted image user posted image   POSTOPEK MAJ  user posted image user posted image user posted image
perlica (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević), sayuri (1.ICSI)

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   SREČKE  user posted image user posted image

user posted image   Špelka  user posted image   
user posted image    upajoča  user posted image
user posted image   petraps  user posted image
user posted image   soncek.djukelica user posted image   user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
BORKE
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Dalija, Nila, zo06, alia, sarcy21, DaisyE, čebelica13, PAMELA, merkmeh, tija1 

NAVIJAČICE

tosja, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, Tia-na, Anitka, leli, cati, pika74, nenna, ija, perlica, Mišek13, dajamaja, anabanana, agnes, Špelkauser posted image , blanč, Saša27, Crnitulipan, merkmeh, sonček33

Za lažje delo mi sporočite (ali oji tajnici marjetki) user posted image  user posted image  user posted image
- postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI, IVI,... 1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO)
- zdravnik, ki vodi postopek

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
25.4.2007 20:56:46   
soncek.djukelica
dober večer,

tosja, a si me še prestavila! pa glih navadila sem se,da sem na vrhu! user posted image
hvala vam punce za vse čestitke! želim vam najboljše! user posted image

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 25.4.2007 20:58:46 >

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
25.4.2007 20:59:02   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  saj po pridelku boš na vrhu user posted image  user posted image  user posted image
a)    user posted image   user posted image

b)     user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1261
25.4.2007 21:03:04   
soncek.djukelica
no, tudi to je v redu! user posted image user posted image user posted image
kako bom sploh user posted image user posted image user posted image  rihtala? user posted image user posted image user posted image
bom rabla pomočnico,tako kot jo ti! a bi bila ti moja pomočnica tosja? user posted image user posted image
maš izredne kvalifikacije! user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
25.4.2007 21:09:08   
tosja
user posted image  Veš, da bi bla user posted image , sam tvoji user posted image  user posted image  user posted image  pa moj user posted image  - bi šlo user posted image  user posted image  user posted image  - mala malca user posted image

Sam ti v LJ, jaz v MB user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1263
25.4.2007 22:09:25   
koala
tosja, a ti si z MB????? No pa vem spet nekaj novega.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
25.4.2007 22:35:51   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Sam ti v LJ, jaz v MB user posted image

kain problem! user posted image  bove pa en teden v močvirju, user posted image
drug teden pa pod pohorjem! user posted image
brez sekire! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
26.4.2007 7:08:31   
DaisyE
Babe zmešane user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tako hepi za naše user posted image user posted image user posted image , da se kar ne morem nehat smejat.

s.d user posted image user posted image user posted image

srečen dan za
sonček.djukelco, ki pije
sok Dana in čuva
sladko deco.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prosto po DaisyE

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 1266
26.4.2007 7:52:24   
Bety upa
Čestitke novim nosečkam!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz se vam pridružim na temi majčice/junijke......Konec maja gremo v nov boj....uffffff....

Potegnite me ženske s sabo, da ne ostanem več na tej temi zanositve, ker drugače ne gre... Kar predolgo sem tukaj.....tri leta.....groza......

LP

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
26.4.2007 16:12:09   
Sulfinija
Ojla!

Poročanje iz prvega UZ,ki je bil danes.Sedaj pa se gre zares.Na UZ je bilo vse v najlpšem rdu,in dr.Rejlič je bil zelo prijazen in mi je povedal gospa povečali bomo vam tokrat dozo gonala,da bomo dobili več celic kot prvič,kaj menite vi nato meni je kar moj user posted image  poskočil.In določil je dozo 225ento,prvič pa je bilo od začetke do konca 150enot.
In nato sem fasala prvo pikico gonala in dobili dvojno dozo za domov injekcijo rdeče in modre barve.Rdečo imam 900 enot in za štiri dni,za prvi in drugi maj pa imam modro injekcijo in na tej me nekaj moti vse skupaj je note gonala 450,torej točno za dvakrat.Vendar na rdeči injekciji je doza nastavljena na 225enot,na modri pa na 75enot in mene tole strašno moti je pa sestra rihtala.Samo če primerjam one številke,ki so na penkali ki se potegne ven na modrem čisto drugačno piše torej tkole da ni panike,bomo pač tza prvi maj videle ko bom ven potegnila in kolikorat bo počilo in tudi koliko gonala bo šlo v moj trebuh pol bi pa moralo ostati noter.Mi mogoče katera ve pomagati?
Sedaj pa gasa počivat ker me glava tokle boli,da mi jo bo vsak čas razneslo jutri pa akcija naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 1268
26.4.2007 18:35:11   
koala
Mojca, saj je tudi na modrem penkalu 225 enot, številčnico pač zavrtiš tako da puščica kaže na 225 enot, pa je.
Ker moraš, ko načneš novo penkalo itak najprej puščico nastavit na 37.5 tako da spraviš mehurčke ven, potem pa nastaviš na 225 enot potegneš batek ven in se špikneš.
Nastavljeno pa lahko ostane do konca.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1269
26.4.2007 19:52:47   
Sulfinija
Koala,daj mi povej za 225enot kolikokrat poči,ko se pičiš.Mene je danes 2x piknila in je vse skupaj počilo 8x.Glej meni je frenidca na modrem penkalu gledala doma in je če je nastavljeno na 75enot ko batek ven potegneš itak pride ven 225enot.V glavnem to penkalo mam za dvakrat,ko me bo pičila enkrat če bo več kot pol noter ostalo doze me bo še pač enkrat pičila,če bo pol doze šlo v moj trebuh je pa vse ok.Meni je vse skupaj nastavila sestra in mi rekla,naj več nič ne nstavljam ker je pravilno nastavljeno vse.Se pa potem takem modro in rdečo penkalo razlikuje,ker tudi one števile na zunanji strani niso isto.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
26.4.2007 20:20:37   
citrončica
Mojca,jaz sem pri Gonalu imela vedno iste številčnice,ne glede,koliko enotni peresniki so bili...svetlomodri ma 300enot,temnomodri 450 in rdeči 900enot...
Glede na to,da ti bodo dale v ZD,mislim, da jim bo šlo,sicer si pa navodila za vsak slučaj s seboj vzemi!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1271
26.4.2007 23:26:17   
gold fish
Bety, tudi jaz pričnem s postopkom konec maja - predvidoma 30.5.  na 22 dan M s pikanjem 14 dni,.... - v LJ na GK- predvidevam da dolgi postopek (?)

Kdaj predvidoma bi naj potem bila punkcija in transfer? Jaz sem nekaj računala da konec junija....
Si ti tudi v LJ na GK?
Sorry, sem zdaj prečitala toliko strani, da sem mogoče spregledala ta podatek. 

Pozdrav vsem in držim pesti za vas, da sem vsem prikažetauser posted image  ....

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
26.4.2007 23:34:22   
gold fish
Koala, a si ti mogoče iz MB? Oprosti, da sem radovedna, ampak me zanima kako pogosta je vožnja iz MB v LJ (na UZ- samo 2 x ali vsak dan ?)Kako to izgleda pred punkcijo - če je npr. zgodaj zjutraj ali greš toliko prej od doma ali si že dan prej v bolnici?   Butasto vprašanje, ampak me vseeno zanima....
Pozdrav.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
27.4.2007 11:52:20   
sayuri
DAnes ste, kot izgleda vse nekje z možgani na off user posted image . Verjetno se kje potepate....in prav je tako....user posted image

Sem se samo toliko oglasila, da malo prečekiram našo temo. Berem, da ste pridne s pikanjem user posted image  in se mi kar v glavi vrti od vseh teh podatkov user posted image .
JAz bom te praznike lepo kar doma. Belila bom in pospravljala.user posted image  Zdajle sem ravno končala s teraso in dobila živčni zlom od tega cvetnega prahu. user posted image  vse je rumeno. Še v dnevn sobi in na pultu u kuhinji user posted image .

Soncek.d. kako se pa kaj ti počutiš? Verjetno se ti vse samo smeji, a ne? user posted image
Gold fish pozdravljena med nami. Me se bomno skupaj spodbujale v mesecu maju user posted image

Ujemite sonček in uživajte user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
27.4.2007 12:40:47   
citrončica
Gold fish,dobrodošla,
ja če začneš 22.dan imaš dolgi postopek,14 dan pikanja se ti pridruži še ena pikica,GonalF ali Menopur,deseti dan Gonala imaš UZ...potem pa odvisno, kaki so rezultati,če so folikli še dovolj veliki..., lahko dobiš že Stop injekcijo,34-36ur po stopki je punkcija,čez 3-5 dni transfer...
Sayuri,tud jaz bi bila raje na sončku,a moram vse papirje zrihtat in zaključit,odrinem jutri,za 1tedenuser posted image ,to me tolaži,da je lažje za računalnikom sedet!!!!user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?