lucika
|
dobro juitro še od mene! sem ena redkih, ki je tudi doma:( vsi ostali so na morju. smo se zbujali in dremali ze od šestih dalje. po eni taki rundi pa me pričaka prazna postelja in listek, naj se naspim. moja moška pa na teren. pa , ne boste verjeli, me vse boli od ležanja, ne morem spat:) malo bom probala brlog v red spravit, potem grem pa še jaz na teren. včeraj smo se vstali in šli direkt na en obisk, pa po tem na kosilo, pa še malo okoli. not smo prišli zvečer, tak da smo se samo zrihtali in spat. kako minejo takšni dnevi... pa super je, ko bomo vsi doma... danes je plan podoben:) aidan je začel na veliko čebljat. zdaj se vozi zi vozičkom in se pogovarja. tetatatata, pa jakakakakaka. pa enkrat mu je uspelo, se je jokal, pa ga dvignem, pa stisnem k sebi, pa vprašam, če ga boli trebušček, zakaj joka. on pa meni: kakaaaaat. smo se nasmejali, prav posrečeno je izpadlo:) samo, ata, teta, jaka...vse, samo mama niti pod približno. doma imamo psičko. mala, kosmata:) prve mesece sta se bolj kot ne obojestransko ignorirala. zdaj že komaj čaka, da pride mimo, pa jo malo poboža. al pa vleče za dlako, no. njeje je pa tudi všeč, še malo pogleda, da pride dost blizu... včeraj smo dali malega na travo, pika pa okoli njega, se je metala po hrbtu, al pa vlekla za igračo. naš mali pa, kot v video smešnicah, naglas smejal, prav smejal smejal, kot se odrasli smejimo. mi je tak žal da nisem imela fotkiča zraven, da bi ga posnela. kar je pika naredla, je blo njemu tak smešno, da je umiral od smeha. tole bo prav lušno za gledat. joj, kaj boste pa z psom, je bilo tadrugo vprašanje, ko sem bila noseča. kaj bomo, uživali, ne. pa sem imela prav:) zdaj pa grem, še kaj koristnega naredit.
|