|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
24.4.2007 13:37:49   
Naty_ka
Jaz mam pa tako norišnico danes da se ne utegnem oglašati.

Sem prišla samo novo stran odpret...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
24.4.2007 18:51:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

pri nas ko so vročine so ponavadi vneta ušeska, no jaz upam da pri vama ne bo tako in da je vročina od zobk. Za Lukijauser posted image user posted image user posted image

Hvala za lepe želje..smo bili zdaj pri P in je rekel, da Luka tako zelo bolan še ni bil. Ima gnojno angino, dobili smo antibiotik Summamed.user posted image user posted image user posted image  Kar ne morem verjeti, da je tako zelo bolan, ko je pa skoz tako dobre voljeuser posted image  Edin pozornost pa skoz rabi, to pa je.... Mi je pa bilo malo čudno, ker tudi piti ni hotel dovolj, ker do zdaj je vsaj spil kake dva litra na dan....pa čudno mi je bilo, ker je imel danes tudi čez dan zelo visoko vrčino...Je pa rekel P, da je angina nalezljiva in da lahko, da jo je v ponedeljek v vrtcu pobraluser posted image  in da čisto možno, da jo imam jaz tudi, ko sam gnoj izkašljujemuser posted image ....Mogoče se bom jutri tudi jaz odpravila do zdravnikauser posted image ...zjutraj grem delat za ene 3 ure, potem bom pri Lukcu, popoldne pa dela moja zdravnica....bomo vidliuser posted image

Ah...upam, da ste drugje kaj bolje kot miuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
24.4.2007 20:58:17   
NinaŠ
Bogi Luki, čimprej se pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
24.4.2007 22:45:28   
Urša
Ojoj, Lukica bogica mala! Pa Sanja tudi! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
24.4.2007 23:37:57   
sharpy
Ciao

Se vam lih na hitro oglasim preden grem spat.

Ful ful ful lepe slikice ste dale gor. To je prav manjkalo zadnje čase tu na novembrskem čveku. Se moram tudi jaz naučit dat slike gor na to spletno stran shrani.si

Upam, da bo z našo Lukico čimprej vse OK in da bo tudi mami ozdravela kmalu.

Jaz bi šla na srečanje, sicer me je brez dragega malo strah kako bi sfolgala Marka cel dan v ZOO-ju. Vsekakor, če se kaj več zmenite, bi se verjetno kar udeležila.

Grem zdaj spat,...vam jutri kaj več napišem.

Lahko noč vsem

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
25.4.2007 8:20:19   
petarda
Jutrooooooooooouser posted image

vam jutri kaj več napišem.

Je že jutriuser posted image

Pozdravček iz službe...dve uri bom tukaj, potem grem domov crkljat svojega sončka...hvala za lepe želje vsemuser posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
25.4.2007 13:49:31   
til
Sanja upam, da e Lukec čimprej pozdravi in da je s tabo vse uredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!

Sploh nimam časa za RR, ker se zdaj selimo in vas samo malo prečekiram ko pa že hočem kaj napisat pa me user posted image  vrže ven.

V soboto sva bila z user posted image  v Ikei brez Tilna ker bi se men zmešal če bi ga imela sabo saj veste kakšni so enoletniki user posted image . Full velik sva dobila in bolj gledam njihov katalog bolj se mi zdi poceni user posted image . tako, da jo bova puhnila še enkrat v Avstrijo samo, da vse postaviva in vidiva koliko imava še placa in kaj točno moravaše kupit, ker zdej bi lahko celo Ikeo preselila domov pa bi sigurno še kaj našla da mi manjkauser posted image user posted image user posted image .

Jaz pa sem tudi iz nedelje na ponedeljek zbolela user posted image  me je celo noč tako mrazilo, da nisem spala niti ene ure user posted image  zjutraj ustala in šla v službo ter jo ob 12 popihala domov,ker me je začel boleti želodec in križuser posted image . Včeraj sem šla k zdravniku, ker sem rabila bolniško za torek danes pa imam že dopustuser posted image  in se počutim veliko veliko bolje. V ponedeljek grem v službo, ker sem dežurna nato pa sem spet cel teden domauser posted image user posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
25.4.2007 13:53:29   
til
Sanja povej Nuteli da jo pogrešam pa saj očitno nas ni pozabila in bo sama prebrala. Kako se kaj počuti in kako kaj dojenčica in Max? Joj kako res pogrešam njegove slikice ko je bil vedno tak cukerčekuser posted image .

Res so lepe slikice vaših lepotcev in princesk user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
25.4.2007 13:59:13   
til
Naty ko si me zadnjič spraševala za tisto mizico je od Chicco-ta in jo imajo v Toys Rus-u če boš kaj tam okrog hodila sam je bla dražja okrog 7 ali 8 tisoč bivših tolarjev.

Letos ko pa mi ne morem nikamor pa bo tako lepo vreme za praznike in sem jezna ko user posted image . Lani smo mislili da nam je otrok zmrznil ko smo bili za praznike na morjuuser posted image  tako  je bilo mrzlo letos pa bo sigurno 30 stopinj. Vse se lepo imejte čez praznike ker ne vem koliko mi bo čas dopuščal da vas berem, če pa bo le možnost pa se oglasim.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
25.4.2007 15:57:15   
petarda
Til samo zateuser posted image  Aja pa za Uršouser posted image user posted image user posted image user posted image

[/link]

[link=http://mail.google.com/mail/?attid=0.2&disp=inline&view=att&th=11228f891dfd1d8e]

[/link]

[link=http://mail.google.com/mail/?attid=0.4&disp=inline&view=att&th=11228f891dfd1d8e]

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
25.4.2007 15:58:29   
Urša
Full velik sva dobila in bolj gledam njihov katalog bolj se mi zdi poceni

Ooooo, to pa je super! Jaz že komaj čakam, da grem! user posted image  Pa imajo več stvari kot v katalogu ali so vanj uvrščeni VSI izdelki? Jaz sem bila samo 1x, pa še samo bežno-takrat sem šla v Toysa kupit voziček za Niko-joooj, kako je to že dolgo nazaj!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
25.4.2007 16:01:53   
Urša
Sanja, jst pa ne znam tega linka aktivirat!user posted image  A morm bit na gmail priklopljena?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
25.4.2007 16:04:15   
petarda
Sanja, jst pa ne znam tega linka aktivirat! A morm bit na gmail priklopljena?

Nimam pojmauser posted image  Sam jih sam kopirala, pa zgleda, ne bo šlo tak...čeprav mi jih je prej odprlo, ko sem bila na gmail priklopljenauser posted image ....jih bom zgleda mogla dat pod shrani.si....tamale, ker velike bi mi predolgo odpiralo.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
25.4.2007 16:06:11   
petarda
Zdajle nisem bila na gmail priklopljena, pa mi jih je začelo odpiratuser posted image ...še zmeri ne greuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
25.4.2007 16:16:12   
petarda
No...so majhne...ampak zato nič manj lepe user posted image

user posted image  
user posted image  
user posted image   
user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
25.4.2007 16:31:19   
Urša
Joooj, kakšen cortek je!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
25.4.2007 21:10:12   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

Kje je kaka, da me natera telovadit?user posted image  Zdaj sem se že drugič danes napokala sladoledauser posted image ...Joj kaj je meni dober ta novi od ledota...k so štirje okusiuser posted image user posted image user posted image ....sam drugič bo boljš kak kornet vzet, ker če mam jaz banco doma, se ji težko upremuser posted image ...

Sem zdajle  gledala BB...a še kera gleda?user posted image  Saj vem, sem rekla, da ne bom...pa vseeno kdaj pogledam kaj dogaja...pol pa vidim, da nič, pa mi je žal, da sem sploh gledalauser posted image ....Mislim...hrvaški BB je bil storkat bolj zanimiv....tukaj se mi pa vsi zdijo tolk zamorjeniuser posted image ....Tudi eden ni...da bi rekla...za tega pa navijamuser posted image ...

Nič...grem spat...zadnji mesec so noči pestreuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
25.4.2007 23:47:10   
Urša
Sem zdajle gledala BB...a še kera gleda?

Ja, men so tud bedni. Sploh ne znajo bit gostoljubni do Bruca, Tino pa tam na Filipinih sprejemajo kot kraljico in so skoz nasmejani in veseli.

Kaj je zdaj z ZOOjem? Določimo datum? Kdaj lahko? Se zmenimo to soboto, nedeljo ali 1., 2. maj? Jaz lahko vsak termin.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
26.4.2007 8:13:51   
ada2
ku - ku!

saj v bistvu nimam nič za povedatiuser posted image user posted image

Max je še vedno tak srček, pa da vam vsem malo luštov naredim - jaz ga bom vidla v nedeljouser posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa: radi se imejte, pa bodite hvaležni za vsako minuto življenja.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
26.4.2007 11:38:04   
Naty_ka
To ste videle?
user posted image user posted image user posted image

titleAndStar(657,0,12,false,"","")
user posted image

Objave: 657
Član od: 15.3.2006
Kraj: Ljubljana
Status: odsoten user posted image
Do brisanja je prišlo zaradi tehnične napake. Ob naslednjem brisanju koša in čvekannja v tri dni bomo poskrbeli za ustrezno zaščito objav na tem čvekalnem forumu, da se napaka ne bo ponovila.

Objav žal ni možno povrniti, za napako se vam še enkrat opravičujemo.

Jerneja RR

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
26.4.2007 11:39:26   
Naty_ka
Aja, dober dan...    user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 26.4.2007 11:42:09 >

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
26.4.2007 13:03:36   
Naty_ka
Opet ni nobene nikjer?

Jaz pa že počasi delam čistko na svoji mizi. Zdaj smo en teden doma...user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
26.4.2007 13:04:38   
Naty_ka
Za ZOO  pa upam da se bova z našim še danes uspela zmeniti kdaj bi šli.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
26.4.2007 13:05:55   
Naty_ka
24. 4. sem odprla to stran in še danes ni polna. Jej, jej...user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
26.4.2007 13:06:30   
Naty_ka
Bom pa zdaj....

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.