|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
26.4.2007 10:49:10   
nemrak
user posted image user posted image ,
andreja2000 držim pesti user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
26.4.2007 12:09:21   
lana38
andreja2000 user posted image , držim pesti.
Kako se počutim!? Čisto OK. Slabo še mi ni, samo user posted image  ni in user posted image  na testu sta dokaz za to. Malo me tudi prsi srbijo. So me tudi v prejšnji nosečnosti. Pa zelo veliko imam vodenega izcedka brez barve. To sem tudi v prejšnji user posted image  imela.user posted image  Strah me je, če bo imel user posted image  dovolj prostora in če se bo lahko obdržal. Drugo me zaenkrat ne skrbi.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
26.4.2007 12:13:44   
Shani
Andreja2000 user posted image user posted image user posted image držim pesti!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
26.4.2007 15:22:45   
andreja2000
Punce,vsem še enkrat hvala za pestke.Jaz sem prišla domov polna dvomov.G je potrdil nosečnost v maternici in rekel,da ne more videt niti če je edenuser posted image  ali dva in da utripov tudi ne na tem aparatuuser posted image user posted image user posted image .Naročil mi je na kontrolo 10.5. in jaz se seveda bojim,da se ponavlja zgodba izpred let in sem user posted image .
Še enkrat pa vsem hvala za vaše pestke,res ste zlate.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
26.4.2007 15:28:35   
tinaaja
andreja, zakaj gledas tok negativno?
pa se morda naroci nekam se samoplacnisko naslednji teden, da bos bolj mirna.
da ne bos na kncu dobila dva navihancka user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
26.4.2007 15:32:14   
andreja2000
tinaaja saj imaš prav in tudi moja sestra mi je že predlagala samoplačniški pregled,ampak se mi vseeno zdi,da bi pa se moralo bolj videt,ali ima pa ta aparat že čisto zanič.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
26.4.2007 15:33:29   
lana38
andreja2000, že pri decemberkah sem ti napisala enako kot tinaaja pojdi še kam drugam samoplačniško. Očitno ima tvoj G UZ od Marije Terezijeuser posted image , če nič ne vidi.user posted image ti pošiljam in upam, da boš naslednjič več vedela o user posted image  ali user posted image user posted image . Morda sta pa manjša, ker sta kar dva.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
26.4.2007 15:43:00   
andreja2000
Lana38 ,ja,hvala,bom res odšla še na samoplačniški uz.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
26.4.2007 16:02:28   
ALEJINAD
Andreja2000, tako kot ti je že Lana rekla, najdi si drugega ginekologa, ki ti bo vlil več upanja in dal več podatkov. Najhuje je to, da se zdaj žreš brez potrebe. Misli pozitivno in ne glej nazaj, samo naprej. Čuvaj se! user posted image Mislim nate in ti pošiljam svojo pozitivno energijo!

Sonček je in ti si skuštrana...

Neposredna povezava do sporočila: 4259
26.4.2007 16:07:48   
andreja2000
ALEJINAD veš,do svojega G,še sploh nisem prišla,ker sem imela UZ,ki pa ga moj G ne dela.Hvala za pozitivno energijo.

(odgovor članu ALEJINAD)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
26.4.2007 16:17:21   
Shani
Andreja2000 tako kot so ti že svetovale punce pejd še k drugemu G. Spodbuno je že to, da ga imaš v maternici in seveda, da nimaš nobenih problemov, ker če bi bilo kaj narobe bi  že imela razne izcedke. Ker se tako zgodaj še nič ne vidi priporočajo UZ od 9 do 10 T, saj take odgovore sem brala pri dr. Pušenjaku. Mene moja G sploh ni hotela delat UZ preden bi dopolnila vsaj 9 T.

Glede na to, da si 7T je še vse ok in misli pozitivno. Vse bo še dobro in za to držimo za tebe pesti.

Za vajuuser posted image user posted image user posted image .

LP

(odgovor članu ALEJINAD)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
26.4.2007 18:23:50   
koala
Andreja, nosečnost je še zelo mlada, tako da je čisto normalno da se še ne vidi utripov. Ti pa tudi jaz predlagam, da reskiraš tiste euročke pa greš na samoplačniški UZ k nekomu ki ima novejši aparat.
Pa hitro naženi črne misli, ker bo vse ok!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
26.4.2007 18:35:29   
andreja2000
koala hvala za tople besede.Vem pa,da bi se le moglo malo bolj videt,ne pa da je rekel,da se ne da izmerituser posted image  in videt srčka na tem aparatu.No,sem se že odločila in grem v Fontano na samoplačniški UZ.Sicer jih še nisem dobila na telefon,a bom v ponedeljek spet takoj poklicala.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
26.4.2007 18:50:05   
sonchek
Andreja2000...
...Kako se ne da izmerit,a ti niti gestacijske vrečke ni izmeril, ker če ti je ni, pol jaz mislim, da je res čudn tale tvoj G.
...Kokr se jaz kej spoznam na to, bi ti jo mogel izmerit in po tem bi ti lahko povedal ali bi se že mogel videt plod ali ne, mislim da je una meja nekje 22mm...(naj me katera popravi če sem brcnila v temo)...če niti vrečka ni toliko velika, potem pomeni da je tvoja user posted image  precej mlajša in da si imela oploditev kasneje kokr si mislila...
Verjemi nič še ni izgubljeno in jaz bi tako naredila, kot so ti svetovale že predhodnice...reskiraj tistih par evrov in pojdi k drugemu G., gotovo imate kakšnega ki je malo bolj hvaljen na vašem koncu...

NE OBUPAJ!!!!! ker ni še ničesar konec...misli pozitivno in jaz sem s tabo...
user posted image

l.p.

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 4264
26.4.2007 18:52:45   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

je rekel,da se ne da izmerituser posted image  in videt srčka na tem aparatu.

Kako na tem aparatu...kakšen aparat pa ima pol....iz praveka..
..grrr kva me pojezijo taki, ki nič določenega ne povejo...
..verjamem da je lažje da bi ti povedal JE ali NI...ne pa da se na tem aparatu ne da vidt...sej pol se tud čez en mesec ne bo dalo, ali pač????

Uglavnem drži se in ne mislit slabo....
Vse bo še uredu....user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 4265
26.4.2007 19:00:19   
andreja2000
sonchek naj povem,da to ni delal moj G,ker on ne dela UZ in zato enkrat na teden pride drug zdravnik,da opravi UZ.Do O,pa je prišlo na 17 dan ciklusa,sem šla pogledat,saj sem si merila BT in potem je res premajhen,da ni mogel ničesar izmeriti,ampak le potrditi nosečnost v maternici-to se mi še ni zgodilo,pa sem večkrat bila na UZ že v 5-6 tednu in vedno se je dalo kaj izmerit,tako,da res ne vem kaj se dogaja.user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
26.4.2007 19:02:02   
andreja2000
sonchek aparat je res starejši,ampak tako močno pa že ni mogel zatajiti user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4267
26.4.2007 19:27:15   
sonchek
Andreja2000....jaz to vse razumem...ni tvoj G., star aparat...amapak kako ti pol lohk kej tazga reče, kot to, da niti ne ve al je eden al sta dva...ČE SE V BISTVU NIČ NE VIDI....
...enostavno ne razumem, zakaj lepo ne reče, zaenkrat je vse ok...smo še majhni, še vidimo čez 14.dni, ko bomo lahko videli kaj več...

Tud to razumem, da ste še majhni...ampak GV, bi pa vseeno lahko izmeril al kako...sam to mi ni jasn...

Razum, da se ne hudujem nate ampak nate nesposobne G., ki ne znajo neki lepga rečt v vspodbudo, da vsaj lažje preživiš teh 14.dna,..kar pa tudi ni tako dolgo...

Jaz ti želim samo vse najboljše...ampak če bi bila jaz na tvojem mestu...grrrrrrrrrrrrr...naj se me pazijo...user posted image

Bejbika nasmej se ne sekiraj se in gremo naprej!!!!
Želim, samo da bi bilo vse ok in če bi le lahko bi ti definitivno pomagala....

Sej veš da sem na tvoji strani in mislim nate....drži se in ne daj se!!!! user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 4268
26.4.2007 19:57:41   
Milamay
Andreja - ja tudi jaz ti svetujem, pojdi na samoplačniški UZ. Baje, da zelo dobro dela dr. Pelkičeva. Samoplačniško ambulanto ima nekje na Gosposvetski (vsaj tako se mi zdi). Lahko pa poskusiš tudi pri dr. Miglerju - ga pacientke ZELO hvalijo. On je ta zdravnik, ki dela v Avstriji, ima pa en ali dva dni v MB tudi ambulanto. Poskusi. Na netu boš zagotovo našla številke.

Nič pa še ni izgubljeno. Ti se samo skuliraj, pa bo. Držim pesti za tvojo pikico.

LP 

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
26.4.2007 20:02:02   
aurora28
 Ja halo, ko sem jaz bila noseča 6 t, mi je moja G že zaznala bitje srčka. Očitno je pa že on tolk star in ne UZ aparat, da ne vidi dober. Naj gre v penzijo user posted image user posted image user posted image . Andreja ne se bat, vse bo ok, nosečnost je potrjena, zdaj pa je potreben le čas, da se bebica normalno razvija in raste. Da te ne bodo presenetili in ti povedali da sta dva user posted image user posted image . To bi bila nobra novica user posted image user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
26.4.2007 20:17:27   
andreja2000
Punce,še enkrat hvala za vse,res ne vem kaj si naj mislim,to je moja 8 user posted image ,pa sem kaj takega prvič doživela,drug teden grem na samoplačniški UZ,sem pa res žalostna user posted image ,skoraj dve leti sva čakala na user posted image ,zdaj pa tole.....

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
26.4.2007 20:33:23   
aurora28
Andreja ne biti žalostna, upam, da te nisem s čim prizadela, ko sem rekla, da se je pri meni že v 6t slišal srček. Vse bo v redu Andreja, ne bodi žalostna. Če boš ti žalostna, bom jaz tudi žalostna user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 4272
26.4.2007 20:40:18   
andreja2000
Aurora28 ne,nič me nisi prizadela,saj sem tudi jaz že v 6 t videla utripat srček pri moji sedaj že 11 letni hčerki in ravno zato je moj strah toliko večji...user posted image
Bom morala tole prespati in najti v sebi novih moči,da premagam to dano situacijo.Me je klicala moja mami in ji nisem upala ničesar povedat,dokler ne vidim pri čem sem,ker se bojim,da bi to preveč škodilo njeni bolezni.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
26.4.2007 20:52:52   
Liona
andreja2000, ne bit user posted image user posted image user posted image  in ne obupaj. Misli pozitivno. Tudi pri meni se je srček videl šele na 3 UZ pregledu, sem bila pa noseča 6t3d. Prej je bila dvakrat samo gestacijska vrečka, velika prvič 9 mm, drugič pa 16 mm. Ampak velikost GV so mi vedno povedali. Držimo pesti zate!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4274
26.4.2007 21:03:28   
tinaaja
Andreja, napisala bom nekaj, kar je tezko izvedljivo, ti pa priporocam, da vsaj poskusas upostevat...
Probaj se ne sekirat, ker ni nic izgubljenega... Tisto, kar ves je pozitivno in to je, da je nosecnost v maternici. Pusenjak velikokrat napise, da G preveckrat po nepotrebnem spravljajo pacientke v skrbi. Dejstvo je, da ne mores nic ukrenit, da je bolje, da trenutno svojo energijo usmeris v pozitivno razmisljanje kot pa da razmisljas, kaj pa ce... Jaz sem nekje v 15 tednu dojela, da ce bi kaj ze slo narobe, je bolje, da gre, ker bi slo z razlogom. (ne strah se ni koncal, na nek cuden nacin, pa mi je bilo malo lazje) Seveda je psihicno pol tezko, ce gre kaj narobe, ampak tako je in je sigurno bolje in predvsem z razlogom, ce se ze mora zgoditi. Predvsem pa je pomembno, da zanekrat se nimas slabe novice in da zato se probaj ne obremenjevat z "ce-ji".. Kokrat sem se jaz sama sebi zdela prsmuknjena po pregledu, kok sem trepetala in se sekirala, pol je vse OK.. In smo spet tam.. sooci se s problemom, ko do njega pride in ne ze v naprej..

PS: in ja vem, napisati je lahko ampak morda pa najdes malo smisla tudi v tem..

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Vzgoiteljice v vrtcu
Admin

Ali ste zadovoljni z vašo vzgojiteljico v vrtcu

da, nimam nobenih propomb (71%)

ne (8%)

pričakovala bi boljšo (12%)

boljše ne bi mogla pričakovati (9%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!