Anonimen
|
Natasarobi - žal mi je, da si do sedaj morala vse to prestati... Upam, da se ti bo življenje obrnilo na bolje. Pri meni pa se je začela pojavljati prva nosečniška tegoba - utrujenost in zaspanost. Danes sem eno celo v službi oddremala, kar za pisalno mizo . Edino, kar je je, da bi spaalaaa... Pa še ena iz moje zbirke črnega humorja. Mi je kar nerodno . V glavnem, sem kadilka (zmerna) - moj obred je kavica s cigareto (pred leti sem bila strastna kadilka (do 2 škatli rdečega marlboroja na dan) in sem potem na srečo zanosila, v nosečnosti pa sem morda pokadila 3 ali 4 na dan in vmes zamenjevala cigarete, tako, da sm prišla iz rdečega marlboroja na davidof ultra light z 0,1 mg nikotina (moji kolegi pravijo, da vlečem slamo); v drugi nosečnosti, ki pa se je končala s SS pa nisem ne kadila in ne pila kave , po tem pripetljeju pa sem ponovno začela malo več kaditi - sam ni panike, ker še vedno kadim ultra light cigarete z 0,1 mg nikotina). Samo ne me, lepo prosim, obtoževati, da sem sebična, vnaprej. In seveda se kot vsaka "zavedna" nosečnica vem, da moram opustiti tudi ti dve-tri cigarete na dan. Da pa kriza ne bi bila prevelika, se odpravim v lekarno, da si kupim Nicorette (žvečilne), da bo lažje. Pijemo v službi kavico, si dam v usta cigareto in čez eno minuto bojda (tako je rekla moja tajnica) postanem zelena - v glavnem, v trenutku mi je postalo tako slabo, da sem mislila, da bom kar umrla. Na kar ugotovim, da je v enem čigumiju toliko nikotina kot v celi moji škatli cigaret. Me je skoraj kap. . Tako sems e sedaj odločila, da bom raje vsak dan pokadila eno cigareto manj in bom tako ali tako v enem tednu nehala
|