|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
25.4.2007 16:15:18   
Milamay
Natasarobi - ta to diagnozo še nisem slišala. user posted image  Nimam pojma, kaj je. Pa do 18 tedna je bilo vse videti OK? Verjetno se ta okvara ne vidi na kakšnih krvnih testih, ali pač? So te med nosečnostjo kaj testirali?
Povem ti, da me je res stisnilo pri srcu, ko sem videla, da si imela kar 2-krat UPN. Tega je tudi mene najbolj strah. Da se mi še enkrat kaj takega zgodi. Vse, ki smo na tej temi, nas je strah, da se nam kaj takega lali podobnega zgodi tudi naslednjič. A ženske smo vztrajne. Želja v nas je zelo močna. Tako vse trdno upamo, da bomo kmalu držale v rokah svoje ZDRAVO dete. Samo to je pomembno, da bo zdrav/a.

Zdaj si samo daj čas in bolečina bo počasi popustila. Kot zagotovo veš, pa čisto nikoli ne izgine.

Drži se!

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
25.4.2007 16:27:15   
andreja2000
natasarobiuser posted image user posted image user posted image
Toplo pozdravljena med nami.Vedno znova mi je hudo,ko vidim,da je spet katera morala čez tako boleče in težke čase.Prav imaš,vzemi si čas in izjoči svojo žalost in ko boš v sebi začutila novo pripravljenost za user posted image  bo takrat gotovo pravi čas,sedaj pa daj prosto pot svoji bolečini.Kadarkoli ti bo hudo,ko boš čutila tesnobo,se spraševala zakaj,se lahko mirno obrneš na ta forum in vedno se bo našla katera,ki ti bo pomagala z toplo besedo.Seveda pa se lahko javiš tudi kar tako,ko boš pač čutila potrebo po družbi.

Žal,pa tudi jaz ne vem za katero napako pri tvojem user posted image  bi to naj šlo,a morda pa ti bo katera le vedela povedat.Morda pa ti Pupenjak odgovori na svojem foromu.
Res mi je žal,za tvoja user posted image user posted image  in zate,vendar bodi močna in vstrajna in ne pozabi,da smo me prav posebne mamice našim user posted image .Ves čas jih ljubimo,če prav niso z nami,so pa globoko v naših srcih.
zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 4227
25.4.2007 16:31:10   
andreja2000
milamay tebi tudi hvala za pestke,me malo stiska pri srcu glede jutrišnjega UZ,zato mi pestke res prav pridejo in dober je občutek,ko ti negdo drži pesti.user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
25.4.2007 17:39:04   
Lusa
Sonchek-mala Lušauser posted image Zdaj je že velika punca,naša malce razvajena žabica-ona se ima za veliko.1.6 bo stara 4l eta in je zdaj v nekih trmastih letih ,ma saj jo bo minilo ,samo ,da je zdrava.Smo imeli uz srčka(zaradi Ajše sem bila preveč panična ,da je kaj z njenim srčkom narobe) in je zdrava kot riba.Naj tako le ostane ,sem zdaj dosti bolj pomirjena.Glede user posted image  ja smo mislili ravno v tem času začet in me je trebušna viroza napadla ,tako ,da verjetn naslednji mesec .Sem pa ful v dilemi ,če še naj bom potem ,ko bom noseča  sploh na ringaraji ,ker preveč vsega grdega preberem in sem pol ful v strahu.Bom videla ,zagotovo boste ve tiste ,ki boste prve izvedele.user posted image

Natašarobi-usoda se je zelo grdo poigrala z vami.Upam ,da se kmalu psihično pobereta in gresta v nov boj.Kaj pa imaš narobe s ščitnico?Tudi jaz se zdravim zanjo in bom na žalost doživljenjsko na tabletah.Glede ščitnice in zanositve se pa ne sekiraj ,ker meni je ratalo v prvo zanosit ,je pa veliko težje obdržat otroka v sebi ,ker ti lahko ščitnica total iztiri.Meni noben dr.ni rekel ,da bi zaradi ščitnice težje zanosila.Bomo sedaj četrtič videli.user posted image

Andreja-si mislim ,kako se moraš počutit pred jutrišnjim dnem.Ampak toliko nas stiska pestke ,da mora bit vse ok.Itak ,da bo.user posted image In še en objemček samo zate.Ne grejo mi ti smajlijiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4229
25.4.2007 17:44:35   
koala
Andreja pestke za jutri!!!!!!
In jaz vem, da bodo dobre novičke, ker je zdaj tvoj čas!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
25.4.2007 18:24:26   
tinaaja
Andreja, jutri nam le porocaj lepe novicke, ki ziher bodo user posted image user posted image user posted image Bos videla, da se bodo zivcki izplacali in da bos na oblakih prisla iz G ambulante user posted image

Lusa, le pogumno v nov boj. Jaz sem se tud v nekem obdobju morala odklopit, ker je bilo prevec stesno, ko sem kaj negativno prebrala.

Natašarobi - tezke preizkusnje imata za sabo.. joj, si ne morem predstavlja vajine bolecine.. Zelim vama, da se ponovno custveno pobereta in da vama v tretje uspe dobiti zdravega otrocka. Jaz sem pri prvi puncki tud dobila diagnozo trisomija 13, ampak smo zakljucili v 14t. V drugo pa zdaj ze 5 tednov mojemu zivljenju daje smisel nasa princeska brina user posted image anancefalija - vnetje cesa je to, kaj v zvezi z mozgani?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
25.4.2007 19:21:55   
lana38
natasarobi, pozdravljena med nami!
A ti nobem ni znal, kaj več povedati o ten kaj pomeni ta anaancefalija? Mislim, da je to nekako povezano z možgani. Ko user posted image  najbolj potrebuje razlago, potem so vsi tiho. Tega pa res ne razumem. No, s časom boš bolje in boš tudi ti dočakala svojega zdravega user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
25.4.2007 19:51:38   
aurora28
Andreja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za jutri. Letos je plodno leto in zate še posebej naklonjeno! Vse bo ok. S svojim virusom si najprej okužila Lano user posted image ...katera bo kaj  naslednja user posted image user posted image user posted image

Tinaaja tvoja Brina je pa prava lepotička, na sliki, kjer drema in naj bi imela grde sanje, mi je pa najboljša. Full je frajerka mala user posted image

Punce, prej ko sva z mojim dragim user posted image in sem šla na stranišče, sem videla dve rdeči nitki. Kaj naj bi to pomenilo user posted image Mogoče vgnezditev, če računam je danes 18. dan od 1. dneva zadnje user posted image .

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 25.4.2007 19:52:41 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
25.4.2007 20:00:48   
andreja2000
Punce,hvala vam za vse vaše pestke,zlate ste!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
25.4.2007 21:01:26   
aurora28
Natasarobi na spodnjem naslovu piše v hrvaškem jeziku kaj je to anancefalija. Kolikor sem razbrala gre za prirojene napake. Gre za to, da premalo kisika pride do otrokovih možganov, kar privede do prizadetosti user posted image user posted image user posted image

http://www.mefst.hr/vms/school/Anat/p_anomalije.htm

Neposredna povezava do sporočila: 4235
25.4.2007 21:10:43   
Milamay
aurora - se mi zdi, da se preveč opazuješ. user posted image  Pusti času čas, pa bo vse OK.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
25.4.2007 21:24:31   
Anonimen
Natasarobi - žal mi je, da si do sedaj morala vse to prestati... Upam, da se ti bo življenje obrnilo na bolje.

Pri meni pa se je začela pojavljati prva nosečniška tegoba - utrujenost in zaspanost. Danes sem eno celo v službi oddremala, kar za pisalno mizouser posted image user posted image user posted image user posted image . Edino, kar je je, da bi spaalaaa...

Pa še ena iz moje zbirke črnega humorja. Mi je kar nerodno user posted image . V glavnem, sem kadilka (zmerna) - moj obred je kavica s cigareto (pred leti sem bila strastna kadilka (do 2 škatli rdečega marlboroja na dan) in sem potem na srečo zanosila, v nosečnosti pa sem morda pokadila 3 ali 4 na dan in vmes zamenjevala cigarete, tako, da sm prišla iz rdečega marlboroja na davidof ultra light z 0,1 mg nikotina (moji kolegi pravijo, da vlečem slamo); v drugi nosečnosti, ki pa se je končala s SS pa nisem ne kadila in ne pila kaveuser posted image , po tem pripetljeju pa sem ponovno začela malo več kaditi - sam ni panike, ker še vedno kadim ultra light cigarete z 0,1 mg nikotina). Samo ne me, lepo prosim, obtoževati, da sem sebična, vnaprej. In seveda se kot vsaka "zavedna" nosečnica vem, da moram opustiti tudi ti dve-tri cigarete na dan. Da pa kriza ne bi bila prevelika, se odpravim v lekarno, da si kupim Nicorette (žvečilne), da bo lažje. Pijemo v službi kavico, si dam v  usta cigareto in čez eno minuto bojda (tako je rekla moja tajnica) postanem zelena - v glavnem, v trenutku mi je postalo tako slabo, da sem mislila, da bom kar umrla. Na kar ugotovim, da je v enem čigumiju toliko nikotina kot v celi moji škatli cigaret. Me je skoraj kap. user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako sems e sedaj odločila, da bom raje vsak dan pokadila eno cigareto manj in bom tako ali tako v enem tednu nehalauser posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4237
25.4.2007 21:27:58   
aurora28
Natasarobi sem našla kaj pomeni anacefalija:

Anencefalija: Je kongenitalna malformacija. Gre za hud nevrološki defekt, kjer je cerebrum in pogosto tudi cerebellum odsoten. Večina otrok umre med porodom. Pričakovana življenjska doba, tistih ki preživijo, je le nekaj ur ali dni. Prizadene približno enega otroka na 1000 rojstev. Pogosteje zbolevajo deklice kot dečki. Anencefalija je neozdravljiva. Spada med anomalije nevralne cevi ( neural tube defects = NTD ). Do nepravilnosti pride, ker se nevralna cev med embriogenezo ne zapre popolnoma.Etiologija še ni poznana..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
25.4.2007 21:44:30   
aurora28
Raho ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image . Vsi namreč pravijo, da je bolje, da postopoma prenehaš kaditi in vsak dan pokadiš kakšno cigareto manj, kot, da bi kajenje opustila v času nosečnosti kar čez noč. To je tudi šok za telo.  Sicer nisem zagovornik kadilcev, vendar te razumem, saj je moja sestra bila tudi kadilka in ko je zanosila je počasi prenehala kaditi. In zdaj že 11 let ne kadi več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
26.4.2007 4:05:46   
tinaaja
raho, ti si faca.. poznam to, da je v oblizih in cigumijih ful nikotina.. kolegica je bila na oblizih in je skadil na zurki par cigaret in mela naslednji dan tazga macka... ti pa le pocasi nehaj s cikci... jaz sem tik nehala 11 dni preden sem naredila test..

no tko, jaz dezuram.. mala ni hotla zaspat in sva sli v dnevno, da fotrcek lahko spi.. in mi je zaspala  v narocju user posted image
lp od zombijauser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
26.4.2007 7:02:07   
krtekxx
Zdravo vse, danes je moj ta zadnji dan v sluzbi do 7.5. Grem mal na Hrvaško morje - Dalmacija. Ne se namakat, ampak s celo zalogo knjig in dobrim povštrom - skratka, se relaksirat.
Mene zuser posted image aj menstruacija, danes je 41-dan od zadnje. Po zadnjem SS sem jo imela enkrat na 28 dni, potem  na 30, pa na 32, 35, zdej pa tako. Najbrž isti problemi kot pri Pilotgirl...
Natasarobi: user posted image zate in za tvoji dve pikici. Meni se zdi, da je bolečina po UPN prihajala v valovih, da so bila vmes celo zelo optimistična obdobja, potem pa tudi precej depresivni dnevi... kar je pa res je, da je s časom bolje.
Naše user posted image : kaj boste pa ve počele čez dooooolge praznike?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
26.4.2007 7:10:40   
lana38
Jaz pa še samo danes delam in sem doma 6 dni do 3.5. Mislil smo iti k sorodnikom na Hrvaško blizu Osijeka. Zdaj pa me je strah iti tako daleč. Vožnje do tja je kakih 5 ur-slaba cesta. Do tja namreč ni avtoceste. Če bi šli po avtocesti, bi morali narediti okrog 300 km več. To je pa skoraj enkrat več in bi potem tudi dolgo trajalo. Pa še user posted image  ni čisto navadna, saj me muči kaj bo s temi zarastlinami. Ne bi se rada po nepotrebnem izpostavljala. Doma imam bolnico čez cesto. Če kaj pride, sem v 5-10 minutah tam. Tam kjer so doma moji sorodniki, pa je 33 km do Osijeka, kjer je prva bližja bolnica. Žal je strah pač prisoten, ker ni vse normalno. Bom pa doma uživala in lenarila.
Upam, da ne boste vse nekam odpotovale in bom sama na RR.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
26.4.2007 7:46:40   
Bety upa
Lana38, ne boš sama...jaz sem doma do 7.5. in kukala bom enkrat na dan tukaj gor.

Iskala sem, če si kaj več napisala o počutju, pa ni čne najdem. Tvoj strah je očiten. Če ne bi vedela za te brazgotine, bi zdaj uživala 100 na uro. Mislim, da strah lahko vržeš čez ramo. Vgnezditev je že opravljena in zdaj samo raste.

Zanimivo, da s klomifenom ti ni uspelo. hmmmm.....verjetno je razlog ta, da klomifen stanjša sluznico in je vgnezditev otežena. Hej.....pa ti si user posted image ....user posted image user posted image user posted image ...Pojma nimaš, kako se veselim.....Vse bo OK!!! Brez veze, da študiraš toliko.

Jaz bom O imela okrog 1.maja in kakšen dan kasneje. Potem bom pila prometrij, da podaljšam ciklus za en teden in s postopkom začnem po 27.5., ko bom prišla nazaj s službene poti. Ne smem se spomniti, kaj me vse čaka (injekcije, UZ v LJ ob 6h zjutraj, punkcija, živčki napeti 14 dni...). V tem postopku sem se odločila, da  bom pila persen forte, da bom malo bolj cool. Najrajši bi kakšne uspavalne za cel mesec in da se prav nič ne spomnem, kako je bilo.

Ugotovila sem, da se od februarja in zadnejga ss nisem še pobrala. Preveč sem žalostna. Kar ne morem zaživeti. Pri meni je še bila moja sestra, noseča 4,5 mesecev in je prav brezčutno razlagala, da je ona samo enkrat seksala in dobila dojenčka. Pa kako je ona plodna ženska...
Kako ta svet ne razume, da sem jaz mrtvak, ki hodi.....še malo pa po vseh štirih.....

Vsaki od vas pošiljam pozdravček in držim vam pesti, da se čimprej preselite na drug forum.

LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
26.4.2007 8:38:08   
aurora28
Lana38 ne boš sama na RR, jaz sem danes tudi zadnjič v službi do 7.5. tako, da bom redno spremljala in obiskovala RR. Moj namreč nekaj dni dela in potem je spet doma, tako, da bova dneve ko bo doma izkoristila in bova skupaj z najino user posted image obiskala živalski vrt, šla bova na pohode, se relaksirala in uživala. Danes se mi je čisto na rahlo pojavil nekakšen izcedek user posted image .
Milamay se pa popolnoma strinjam s teboj, ko praviš, da se preveč opazujem, ampak ne mooorem si pomagati, vsak dan si gledam prsi, ker imam nekam občutljive in se opazujem. Malce mi že seka user posted image user posted image user posted image . Ma saj bo, tko al tko ne morem prehiteti oziroma zavrteti čas naprej, da bi videla kaj se bo v prihodnje dogajalo. Prepustila bom času čas.

Lep pozdravček vsem skupaj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
26.4.2007 9:11:16   
natasarobi
Pozdravljene vse skupaj! Ugotovila sem, da potrebujem nov računalnik, ker tole melje vse bolj počasi. Včeraj zvečer sem hotela nekaj napisat pa ni šlo. Z mojim govorilva že ne vem koliko časa, da bova nabavla nov računalnik, pa je vedno prišlo kaj vmes.

aurora28 in ostale - hvala za informacije o anencefaliji. Jaz sem še nekje prebrala, da gre za napako možgančkov - možgani se ne razvijejo oz. niso prekriti s kožo. Ta proces naj bi se odvijal nekje 26 dni po oploditivi in napaka bi bila vidna zelo zgodaj. Ko sem imela prvi pregled okoli 9 tedna mi je g. rekla, da zgleda vse ok, kaj več pa mi še ne more povedat. Naslednji pregled okoli 13t - ni bilo uz, ampak vse naj bi bilo ok. Ko sem šla pa na amnicintezo so pa takoj rekli, da ni ok in mi amniocinteze sploh niso delal. Ampak nekako ne verjamem, da je vzrok premalo folne kisline (to mi je rekel genetik). Halo???? Jedla sem centramedmami - to naj bi bilo premalo in naslednjič naj bi zaužilo 10kratno dozo folne kisline.

lusa - meni ščitnica ne deluje, tako, da vsako jutro za dobro jutro najprej vzamem tablet in tudi jaz bom morala to jemat do konca življenja. Ko sem genetike vprašala ali je prišlo do napak zaradi ščitnice in zdravil so mi zagotovili, da absolutno ne. ZATO ME BOLJ ZANIMA TVOJA TRDITEV, DA JE TEŽJE OBDRŽATI PIKICO V SEBI ZARADI ŠČITNICE - A TI JE TO KDO POVEDAL ALI SI KJE KAJ PREBRALA. Sicer jaz sem razmišljala, da bi še kaj več prebrala o ščitnici in nosečnosti, ampak ker so mi že prvič zagotovili, da to nima vpliva, pač nisem drezala v to.

Za praznike bom tudi jaz verjetno na forumu, če me ne bo računalnik preveč zezal, po praznikih pa v akcijo za nov računalnik. Psihično se moram pripraviti tudi na službo - 7.5. se mi izteče bolniška. Malo lažje je, ker je moja šefinja dala tudi en ss skozi, tako, da vsaj ona razume kaj doživljam in mi malo oblaži stres, ki je prisoten.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
26.4.2007 9:11:58   
sonchek
Andreja2000...danes smo s tabo in vse držimo pesti da bo vse ok!!!!
user posted image user posted image user posted image

Drži se in javi, ko pridete iz pregleda!!!
pa srečno!!!user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
26.4.2007 9:17:18   
sonchek
natasarobi...resnično mi je žal za vajine pikice in za vse kar se vama dogaja....user posted image user posted image user posted image
...prov groza me je poslušat te zgodbe, pa ne zaradi mene, ampak zaradi vseh ki smo to doživele in to dale skozi...
Zanimivo mi je to, da so pri tebi obakrat vedeli za kaj se gre...pri meni pa ne....prov zanimivo..

No, jaz ti želim, da se ti solze čim prej posušijo in da kmalu začnet delati spet na user posted image ,...verjetno bo zelo hudo in težko nasljednjo nosečnost, ampak za male pikice bi naredile skoraj vse, kajne?

natasarobi, čim več se pogovarjajta in izlijta bolečino...s vsakim dnem bo manjša in bo manj pekla...s časoma bo ostala v srcu le sled in lep spomin na pikico je je živela v tebi.

Pa srečno!!!!user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
26.4.2007 9:31:01   
andreja2000
Hojla,punce!

No,pa da se še jaz malo javim preden grem na pregled,ki ga pa imam šele popoldne,živčki pa že mal delajo,še posebno,ker sta že dve decemberki žalostno končali user posted image user posted image .
Sonchek tudi tebi hvala za pestke,ja,jih rabim!user posted image user posted image user posted image
Bety upa vrjamem,da se še nisi pobrala od ss in te tako zelo dobro razumem,ko rečeš,da si mrlič,ki hodi,tudi sama sem se že tako počutila.Vendar vstrajaj naprej,vem,da je težko,a vrjemi,da boš tudi ti mamica lepi user posted image .

Drugače pa bomo tudi mi pretežno doma za praznike!
Vsem želim lep dan in se javim,ko pridem nazaj,upam,da z lepimi novicami.user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
26.4.2007 9:40:41   
aurora28
Andreja držim pesti!!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4249
26.4.2007 10:28:36   
tinaaja
Anjdreja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in javi user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kako naj poimenujem svojga še nerojenega sinka?
Rosana29

Vid (22%)

Gal (23%)

David (27%)

Mark (28%)

Število vseh glasov: 337

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!