vava
|
Čao punce! Vem da vam delam skrbi, ker napišem, da gremo k zdravniku, potem se pa ne javim. Če me pa ti dohtarji tako razpi...., da mi vse dol pade. V petek nismo šli k zdravniku, ker je sestra pri naši P rekla, da če ni vročine, da je bz da hodimo. Potem smo bili čez vikend na Kolpi in smo ful uživali. Luki smo na sveže pokošeni travi pogrnili dekco in je bil zelooo zadovoljen. Edino zaspati ga nisem pustila tam, da mu ne bi kakšna žužka kam zalezla. No pa je spal v prikolici dve uri in se lepo spočil. V ponedeljek sem vseeno šla k P, ker je še vedno hropel. Ampak je zdaj že veliko bolje in nimamo nobenih zdravil, razen fiziološke za v nos. Dopoldne smo bili še pri zobozdravniku v Šiški. Ja glede na to, da nima Luka še nobenega zobka, smo se bolj pogovarjali. Je pa zelo prijazna in na koncu mu je napihnila gumijasto rokavico in naredila zajčka. Lepo. V torek smo bili spet na Pediatrični kliniki - kontrola. Mu niso nič uz ja delali, ker zgleda tako v redu. Naša zdravnica (ki mi je bila v vsem sistemu še najbolj všeč), gre s 1. majem v penzion in nas je predstavila novi zdravnici. Naročeni smo naslednji petek na MR (magnetna resonanca) - slikanje glave, po kateri se bodo dokončno odločili, kako z nami naprej. Zdaj je stanje sicer v redu, ampak če je to zaradi zdravil, ne bo šlo v nedogled na ta način, ker znajo slabo vplivati na ledvica . Sem sicer rekla, da imam raje ledvične kamne, kot epileptične napade (po operaciji) ali še kaj hujšega pa se nikomur ne zdi smešno (no saj se tudi meni ne). Berem, da ste že zelo upeljani, kar se gh tiče. Mi še vedno probavamo kašice 1x do 2x na dan. Še vedno ni kakšnega posebnega navdušenja. Za 1x je moje mleko še vedno ta glavni prehrambeni artikel. Je pa začel spet normalno jesti. Verjetno mu prej ni pasalo, ker je imel zamašen nos in verjetno mu je tudi sluz polnila želodček pa ni šlo. Ponoči je 1x ali 2x. Podnevi pa na 2 - 3 ure. Včeraj je čez dan spal samo dopoldan uro in pol, danes za 1x samo 20 minut. Na nogice ga mi ne postavljamo, sedi tudi še ne, se pa vedno bolj dviguje in v naročju kar trdno in vzravnano sedi. Jaz pridno delam še za službo, M še nimam, kile so take kot pred zanositvijo (še vedno ene 5 preveč). V avtu so nam končno popravili klimo (še na račun prodajalca), za praznike bomo spet na Kolpi. Če bo katera harala po Kolpski dolini (zdaj ali pa čez poletje), naj me obvezno pokliče! Sicer sem razmišljala, da bi lahko tam naredili družinski piknik, samo bi bilo za marsikatero verjetno predaleč pa tudi tople vode in elektrike nimamo, tako da mogoče naslednje leto, ko bodo naši malčki malce večji in bomo lahko tudi prespali v šotoru. Je pa tam precej romantično, ko zakurimo ogenj in kakšno zapojemo, pa da vidite koliko zvezd je tam ... Pri nas komaj čakamo, da bo Luka še malce zrasel in da bosta z atijem naredila hišo na drevesu ....
|