|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
24.4.2007 7:31:10   
krtekxx
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, LANA, LANA, LANA, LANA - epidemija se je razširila in ti si ji podlegla. ČESTITAM 1000x. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
24.4.2007 8:01:11   
andreja2000
Lana38  user posted image user posted image user posted image  bravo,sem tako zelo vesela zate.Iskrene čestitke in seveda vse lepo v user posted image  in zdravega user posted image  ti želim iz srca.
No,je pa res plodno tole prašičje leto,juuuoiii!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
24.4.2007 8:08:40   
tinaaja
Krtekxx, kako pa kaj ti, kaj dogaja pri tebi?

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
24.4.2007 8:24:03   
sonchek
Ja sej ne morem verjet........user posted image user posted image user posted image
user posted image
LANA38!!!!!!!!!!! Iskrene čestitke še od mene....

user posted image

...resnično sem vesela zate...in sedaj bom držala pesti do konca...bravo!!!!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
24.4.2007 8:25:14   
sonchek
user posted image
Aja pa za nas......

user posted image

...se že eno leto družimo, al kako!!!!!
jupi...

user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
24.4.2007 8:27:29   
sonchek
Ktrexx...tudi mene zanima, kako pa kaj ti...?
..a je že kej novga na vidiku....
user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
24.4.2007 8:30:37   
sonchek
no, pa šeš malo pobarvajmo...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

UPANJE PO SPLAVU IN SKUPAJ NA POTI DO CILJA:

user posted image ---->user posted image   Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
user posted image .. 13.03. zagledala user posted image !!!!user posted image   PDP 19.11!!!

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
....21.03.2007..RODILA NAJLEPŠO PRINCESKO...BRINO....user posted image

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let
1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana
...Test 16.10.2006  user posted image ---- Srečka user posted image , 22.6.2006user posted image ...FANTEK BOuser posted image !!!user posted image

user posted image ---->user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)... ...1.user posted image - Črtomir, 1.1.2005
user posted image  10.4.2007...zagledalauser posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image  PDP????

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS-MA (sept. 2006) v 11 tednu.S polno paro dela na user posted image

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Ne čaka več user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image ---->user posted image   lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), 
-ima sina 10 let starega.
1.3. na HSG-ju našli neke zarastline v maternici... Opravila diagnostično HYSC...

user posted image 24.04.07...ugledala magični user posted image ...user posted image user posted image user posted image ...PDP?

user posted image  Krtekxx, 36 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana
Mogoče bodo poskusili spet!!!! DRŽIMO PESTI, da tokrat ratauser posted image

user posted image  Špela100,33 let
-1 ss november 2005 ( 8t5d)
- 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 user posted image )
ne čaka 8 M,
- imam pa že 10 let staro hčerko
NE ČAKA user posted image ....

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t) . user posted image  sem po dolgem času le dobila,zdej bomo pa vidli kaj in kako bo naprej.

user posted image ----> user posted image  Andreja2000, 41 let (ima že hčer in sina)
1 ss1990  (10t)   Maribor;1 ss 1990 ( 8t )  Maribor;1 ss 1991(5T)  Maribor;1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor;1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov) 
user posted image 4.04.2007 zagledala magični user posted image user posted image user posted image PDP????

user posted image   julcy, 30let.
1ss junij 2006-10t, abrazija ; odstranitev pregrade: nov. 2006,

2 ss marec 2007- 9t....ni utripa...

user posted image  Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje
...opravila laparo in histero...čaka še eno user posted image ...potem v akcijo...

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.
NE čaka user posted image

user posted image  Irmy, -
-1 ss v 8t, 12/04
-laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV
in še  za vzpodbudo vsem vam, pridete za mano garantirano, hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image ---->user posted image  micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici 

...SREČKAuser posted image ...PDP 11.10.2007user posted image

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)
sedaj srečka user posted image ...PDP 8.7.2007  

user posted image   Bety ali Bety upa,   

user posted image  Lusa, 27let:-01.06.2003dobili princesko Lušo  
    -21.06.2006smo v 11m starosti dobiliuser posted image Ajšo(DS)
    -21.12.2006abrazija v 16t,pri user posted image ni bilo več utripa in 
     spet imamo enga user posted image  
-v načrtovanju otroka takrat ,ko odženem strah in ko bova psihično pripravljena user posted image   

user posted image  meli23, 27let- SS v 13 tednu,v januarju 2003, dvojčki-srčka prenehala bit
- histeroskopija in neuspel poskus odstranitve septuma,2004
- odstranitev septuma 2005
-SS-8. maj 2006, v 23 tednu rodila deklico Zojo (480gr), ki z drugimi user posted image počiva v Parku zvončkov
Vzrok izgube verjetno slabo odstranjen septum in vnetje plodovih ovojev.
-ponovna resekcija septuma, upam, da zadnja v oktobru2006
Sedaj pa delamo na novi pikici in ne čakamouser posted image

user posted image  Aljaža,
  • 1 ss (avg. 2004) v 12.tednu, abrazija
  • april 2006 - na laparo ugotovljena dvojna maternica, en del zakrnel
  • junij 2005 zopet user posted image  in po nenehnih težavah in obiskih pri gin., feb.2006 rodila s CR zdravega fantka
  • 1 ss (feb. 2007) v 7.tednu, brez abrazije
    Še čakauser posted image ...

user posted image  mojca9000, po 2,5 letih zanosila in 2.12.2005 v 8t5d abrazija plodu je odmrl srček,abrazija je bila v MB...

user posted image  HEL36, stara 36 let
    2001 marec abrazija v 11t (prazna vrečka)
    2003 februar rodila sina po 8 letih truda
    2006 december abrazija v 9 t (odmrtje ploda v 7t)
    user posted image  ne čakam 17.03.

user posted image  mala pikica,  SS v januar 2007 (7. teden), nasljednje NE čaka user posted image  ? 

user posted image  ---->user posted image nemrak; avg 2003 rodila user posted image   CE
    konec jan 2006 UPN v 20t (turnerjev sindrom) +abrazija LJ;konec nov 2006 ss v 8t brez abrazije CE
    user posted image konec feb 2007 magični user posted image , PDP 5.11.2007 CE

user posted image  jurka6, 32 let, 2001 - feb. rodila sinauser posted image ,  31. januar 2007 SS - 14 Tuser posted image ,

Ne Čaka user posted image ...od 15.5 naprej....

...no, gremo naprej....kera je zdej na vrsti!!!!

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu sonchek)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4182
    24.4.2007 9:09:43   
    Liona
    Hojla,

lana38, user posted image user posted image user posted image . Kar na jok mi je šlo, ko sem zagledala čestitke punc in potem poiskala tvoj post. Iskrene čestitke, lepo user posted image  in zdravega user posted image  !!!!!

Tinaaja, tebi pa se še enkrat zahvaljujem za tistile seznamček. Včeraj sem vse tudi nabavila. Od tetra plenic, do krpic, banjice, fiziološke... Zdaj ko je še manj kot dva meseca do TP se mi je zdelo, da je fino da vse pripravim. Če me slučajno kaj prehiti. No, upam da ne. Kar naj bo mali še v varnem zavetju. Včeraj sem imela pregled v ambulanti za patološko nosečnost v Ljubljani. Naredili so mi CTG, bil je vredu, UZ-ja nismo imeli tako, da nisem videla našega fanta user posted image . Imamo ga pa 11.5. Takrat se bova z ginekologinjo tudi dokončno zmenili, kako bomo rodili. Po naravni ali pa CR. Ampak zaradi moje diagnoze (predležeča posteljica, ki se je sicer odmaknila) in ker sem 3x zakrvavela v user posted image  zaradi tega, lahko način poroda neglede na izid UZ izberem sama. Torej se lahko odločim tudi za CR. To možnost so mi dali. Rekla je, da naj do 11.5. malo razmislim, da se bova potem pogovorili. No, jaz se nagibam bolj k CR. Kaj ve milsite?

Srečno vsem, ki še čakate user posted image , user posted image

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 4183
    24.4.2007 9:28:38   
    Anonimen
    Po dolgem času vas pozdravljam. Lana38, še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Čestitamuser posted image . Sem ful srečna zate.

Jaz sem pa včeraj bila na prvem UZ in se je videl srček, ki je utripal kot noruser posted image . Sem se kar malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tok srečna sem bila. Pa tudi moja G je bila vesela. Drugače je taka resna ženska, včeraj pa se je tudi ona začela smejati, ko je ugotovila, da je vse OK. Pa rekla je: Sedaj pa še samo 7 mesecev morave pregurati. Sam me je že včeraj hotela dati na bolnško, pa sem jo komaj prepričala, da ne, ker se jaz res super počutimuser posted image .

No, Upanje je postalo resničnost. Kmalu bo vse veselo na tej strani. Ja, predvideni PDP pa je 16. december, vendar se bo spremenil, ker moram roditi s CR, tako, da bo najverjetneje 10 dni prejuser posted image

(odgovor članu Liona)
      Neposredna povezava do sporočila: 4184
    24.4.2007 9:40:25   
    lana38
    rahouser posted image  za user posted image . Zakaj pa bo CR?

Hvala vam za čestitke! PDP bi naj bil od 29.12. do 31.12.2007 po mojih izračunih. samo ne vem, če bom lahko tako dolgo zdržala zaradi zarastlin. Morda bom tudi jaz morala na CR. Bom videla, kaj bo rekel G. Zdaj ga ni do 7.5. in takrat grem kar tja. Upam, da si bo vzel čas zame.
    LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 4185
    24.4.2007 9:47:02   
    tinaaja
    Liona, jaz bi sla ziher naravno, ce bi mi G dal zeleno luc glede posteljice..  izkusnja je super, CR ni samo praska, ampak prava operacija in ce ni potrebe, je jaz ne bi dala skoz, sploh ce je na drugi strani mozen naraven porod.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 4186
    24.4.2007 9:55:03   
    krtekxx
    Ja, prav nora plodna pomlad. Lana, jaz ti iz srca želim eno lepo, nestresno, mirno nosečnost tam nekje do novega leta, se pravi da še letos v naročje dobiš stručko...
    user posted image Liona, Raho, Sonchek, Andreja (sem še katero pozabila?): uživajte v svojem stanju in pozitivno mislite. En velik user posted image za vas.
    Jaz ... endokrinolog na koncu rekel, da se mu ne zdi, da bi šlo za PCO, menstrualni ciklus na cca 40 dni, ovulacije me bolijo ko user posted image . Ko bom zagledala user posted image vam povem, samo ne vem, če bo to sprožilo nevem  ravno kako veselje v meni glede na prejšnje dogajanje. Ampak, drugače se pa mamo fajn: sredi maja razgovor s psihologinjo na SCD glede posvojitve - takrat se postopek zaključi in sva na listi čakajočih. Precej smučam, pa okolico hiše urejam...
    Lepo se imejte vse skupaj.

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 4187
    24.4.2007 9:56:59   
    Anonimen
    Sama bom morala še enkrat dati CR čez zato, ker imam medenično kost nepravilno zaraščeno in je naravni porod onemogočen. To so ugotovili po 12 urah umetnih popadkov pri prvem poroduuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
      Neposredna povezava do sporočila: 4188
    24.4.2007 10:00:39   
    andreja2000
    krtekxx hvala za lepe želje in tudi jaz tebi želim vse dobro in da boš kmalu mamica svoji user posted image .
    Me veseli,da drugače uživaš,da smučaš in urejaš okolico in le tako naprej,tudi user posted image  bo prišel slej ko prej.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
    Neposredna povezava do sporočila: 4189
    24.4.2007 10:23:11   
    Shani
    lana38 čestitke za user posted image , ja čudeži se očitno dogajajo in ne se obremejevati za zarastline v maternici če pa ne bi šla na pregled pa sploh nebi vedela za njih. Tako, da jih odmisli in misli pozitivno.

Želim ti lepo user posted image in prav nobenih problemčkov, saj decembra boš tudi ti mamica.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4190
    24.4.2007 11:17:38   
    aurora28
    LANA38 ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res sem full vesela zate, še malo, pa bomo vse ki čakamo, postale user posted image . Seznam se že počasi krajša user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Shani)
    Neposredna povezava do sporočila: 4191
    24.4.2007 12:18:19   
    pilotgirl
    user posted image user posted image user posted image Lana38 ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa brez zamere za velike črke,sam sem ful vesela zate. Res. Zdej pa srečno do konca.No pr meni je vse po starem,fešte spet ni in ne vem kaj se dogaja z mano.Sem ful žalostna ker s takim problemom nimam nič šans da bi zanosila,no čeprav jem oja tašča mojga dragega zanosila ko ni imela menstre dve leti.

(odgovor članu aurora28)
    Neposredna povezava do sporočila: 4192
    24.4.2007 12:28:19   
    lana38
    pilotgirl!
    Meni je G rekel, da user posted image  včasih izgine, kadar so prisotne zarastline v maternici, tako kot pri meni. Se je malo tudi začudil, da sem imela ves čas normalno user posted image . Kaj če bi še pri tebi preverili, če je abrazija pustila kake posledice?user posted image To je samo moj nasvet. Poizkusi to omeniti G.
    LP

lana38

(odgovor članu pilotgirl)
    Neposredna povezava do sporočila: 4193
    24.4.2007 13:22:33   
    Špela100
    lana 38 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , joj takoooooooooo sem vesela zate, da bi te kar objela, no ti pošiljam pa en virualen user posted image .
    Bravo, seznamček se manjša, upam, da se bo enkrat čist izpraznil....

Ja saj sem vam rekla, da je prašičje- plodno leto....ha, ha, sam ne vem kaj se je pri nas ustavilo....ha, ha....

No jaz grem v četrtek slikat mojo maternico, pa bomo videli kaj se dogaja....

Uživajte nosečke srečke, in vse ostale....

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 4194
    24.4.2007 13:27:36   
    andreja2000
    špela100,saj je še je čas,da tudi ti ugledaš user posted image  v tem user posted image  letu in držim pesti,da se nam kmalu pridružiš.
    Enako velja za vse ostale,ki še čakate na user posted image .user posted image user posted image user posted image -vam pošiljam za srečo v tem user posted image  letu!

(odgovor članu Špela100)
    Neposredna povezava do sporočila: 4195
    24.4.2007 13:38:26   
    Špela100
    Hvala Andreja , ti vedno najdeš čas in prave besede, hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 4196
    24.4.2007 13:38:39   
    pilotgirl
    Lana sej sem bla že na sto uz jih pa še vedno je vse ok. Nobenih zarastlin nič! Tko da sedaj res ne vem.Ne vem kaj je z mano,počasi mi gre že vse na ****,pa sori za izraz. Sem jezna ker se vse te stvari ne premaknejo nikamor.

Neposredna povezava do sporočila: 4197
    24.4.2007 13:45:39   
    andreja2000
    pilotgirl ja,ti čisto vrjamem,da ti včasih vse zleze čes glavo,da se enostavno vse preveč nakopiči in ti jemlje voljo,vendar kot sem že tolikokrat rekla in tudi sama sebi,vstrajaj,bojuj se in predvsem vrjemi v dober rezultat.Vem,da je to dosti lažje reči kot storiti,a probaj,ker je vredno,ne obupaj in ti povem,da boš tudi ti nekega dne ugledala user posted image  in postala mamica svojemu user posted image .Ajd,glavo gor in pogumno naprej,uspelo ti bo.

Neposredna povezava do sporočila: 4198
    24.4.2007 13:49:09   
    koala
    Lana to mi delaj!!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJ sem ful vesela!!!!!!!!!!!!
    Želim ti mirno nosečnost in zdaravega dojenčka, zarastline pa kar pozabi, ta sonček je namenjen k tebi in decembra ga boš stisnila k sebi!!!!!!!
    HURA HURA HURA!!!!!!!!! Lana je NOSEČKA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela
    koliko ljubezni imam v srcu,
    dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 4199
    24.4.2007 14:15:10   
    Milamay
    Lana - saj ne morem verjeti!!!! SUPER!!!! Sem ti že včeraj rekla, da delaj test! Super, da sta user posted image . ČESTITAM!Vidiš, da čudeži res obstajajo. Prašičje leto očitno pomaga. Toliko nosečk. user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa pridno tresite ta nosečniški virus in okužite še nas ostale. user posted image

(odgovor članu koala)
    Neposredna povezava do sporočila: 4200
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

kaj praznujete
    Naša črtica koraka

8. marec ali 25. marec? Dan žena vs. dan mater?

oboje (44%)

samo 8. marec (21%)

samo 25. marec (12%)

nič od naštetega (17%)

vsakega na pol, le prejemam darila, dajem nič. (3%)

nič ne bi. pa moram :((( (3%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!