|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  563 564 [565] 566 567   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
23.4.2007 14:24:32   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Oooo, Frrrr, dobrodošla nazaj. Sem že dopoldan mislila nate, kako da se še nisi nič oglasila.user posted image
js mam tut tebe rada user posted image in nenehno mislim nate user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14101
23.4.2007 14:27:04   
Anonimen
U madonca Frrrr, ti si se pa razpisala.... ja ziher so meli čistko na čvekanju v 3dni...bo že...

škrat se je zbudil...letimmmmm

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14102
23.4.2007 16:29:38   
moci
frrrr, dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce, kakšna ideja?:
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1488284

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14103
23.4.2007 17:23:01   
Anonimen
Tako! Današnji plan čiščenja uspel...škrat in ati sta na dolgem potepu...moram še malo relaksirat in nekaj prebrati v eni reviji....

Povejte mi kolkokrat letno čistite okna v stanovanju? Jaz jih 4x letno, če pa je kakšen poseben user posted image  (npr. ful dež) pa večkrat....

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 14104
23.4.2007 18:11:18   
Maxica
Moci, veš, da ne vem, to, glede os. Nič kaj fajn zadeva, res ne. Letos bo po moje itak vse sorte golazni okrog nas, ker je bila tako mila zima.user posted image
Barby, okna pomivam po potrebi. Pravilo - manjkrat je več.user posted image
Pikabu, verjetno Maks res porabi vso energijo za gibanje. Itak se zdaj ne bodo več tako zelo redili, saj niso več samo dojeni. Če pediatrinja ni naredila panike, pa itak vidiš, da je Maks v redu fantek, po moje, da je ok. Se je pa res malo zredil. Morda se bo pa zdaj ta mesec pa toliko več. Ni nekega pravila. A imata zdaj kakšno kontrolo? Koliko potem zdaj tehta?
Joj, prigoda z gugalnico mi je dala misliti.user posted image  Mi tudi Lana kar gugamo že en čas, sicer je gugalnica iz enega kosa, ma vseeno, mora človek biti res kar previden. Sam da se je vse srečno izšlo.user posted image
Tasha, super za rezultate telovadbe. Ima človek brž več motivacije, če vidi, da ne dela zastonj.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14105
23.4.2007 18:31:32   
Maxica
Da vam še povem, kako nam gre gosta hrana. Danes spet vztrajno silim Lanu žličko frutka (marelica-hruška), pa seveda so bila usta zabetonirana. Pride Max naokrog in reče, da bi še on Lanu dajal hrano. Vzame eno plastično žličko od hippa, naloži frutek gor in da Lanu v usta. On pa angelček zlati, pridno odpre usta in tako ga je lepo Max pital.user posted image  Svašta. Meni pa zlepa ne odpre ust. Tako sta potem pojedla par žličk, popoldne sem pa potem z isto žličko na isti način, kot mu je Max dajal jesti, še jaz vztrajala in je pojedel lepo skoraj cel frutek. V čem je point, pa pojma nimam.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14106
23.4.2007 18:42:41   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

Prosim rečte mi, da se mi ne blede in da sem včeraj imela 800 objav. Ker danes jih imam več kot 150 manj!!!

LP

tako je preveč čveka v tri dni user posted image user posted image  ker tam se tedensko teme brišejo...

Tedensko se ravno ne brišejo...ko se spomnejo, pa kar čistko naredijo. So jo pred nedavnim tudi, ampak sem imela enako število objav...Ah bo že!

_andreja_ povej mi, kje se ti sprehajaš...da ne bova hodile ena mimo druge...

LP

iz Radeč sem drugače ne iz Sevnice, sej ti bom kr tel. poslala pa mi kšn sms pošla da bom mela tvojo, pa ko bom pr vas te porufam....

ej a je meu tvoj mal v sredo kapco s šiltom na glavi??Kr jz jo iščem pa jo nikjer ne najdemuser posted image tako lepo fantovskouser posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14107
23.4.2007 18:43:03   
Arabela
Pri nas stanje nespremenjeno... mala je tečka, temperatura od 37 do 37,3, nič kaj konkretno ne papa, samo se carta, je pa spala od treh do pol šestih.. zdaj jo grem umit pa kar v pižamo...

Pa še sami sva doma, ati je službeno  odsoten do četrtka, pa babice tudi ni je na morju...user posted image user posted image user posted image

Moram biti pogumna..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14108
23.4.2007 18:55:56   
mis
Punce help!!!!!!user posted image  Tina vsaj pol časa ko je budna joka. Zaspi in zbudi se z vreščanjem, na tleh ne zdrži več kot 5 minut, v stolčku tudi ne. Joka, teži, tečnari... Spi v povprečju 3x pol ure na dan, praktično nič. Tuli ko jeshar, z ničimer ni zadovoljna. Men se trga.user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14109
23.4.2007 19:09:41   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Punce help!!!!!!user posted image  Tina vsaj pol časa ko je budna joka. Zaspi in zbudi se z vreščanjem, na tleh ne zdrži več kot 5 minut, v stolčku tudi ne. Joka, teži, tečnari... Spi v povprečju 3x pol ure na dan, praktično nič. Tuli ko jeshar, z ničimer ni zadovoljna. Men se trga.user posted image

Mis, točno take zganja Lan, ko je tako zaspan, da niti zaspat ne more. Včeraj nam je spet celo pot, no, saj je samo deset minut, ma vseeno, tulil v avtu. Ker ni mogel/hotel zaspati. Probaj jo nekak prisiliti, da ti spi več časa. Jaz sem ga prej, ko je zaspal, naložila v voziček in je potem spal uro in pol. Ker če bi ga budnega dala v voziček, ne bi zaspal, kar nekaj buli naokrog. Jaz sem ga tolk že pogruntala, da vem, da tako joka samo zato, ker je toliko neprespan. Nekak ji res probaj podaljšati te spalne trenutke, ker očitno ji je to premalo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 14110
23.4.2007 19:29:41   
moci

ej pri nas danes isto sranje. sem čist ob živce. user posted image
kaj pa jih viha?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 14111
23.4.2007 19:52:59   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ej pri nas danes isto sranje. sem čist ob živce. user posted image
kaj pa jih viha?

Mogoče zobekiuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14112
23.4.2007 19:55:54   
Lu
Dan!

Vidim da tudi vaši tečkajo. Pri nas trajalo 3 dni. Mami pa user posted image . Danes je že bolje. Bom videla kakšna bo noč. Ker tole ni več za zdržat oz. sem zelo pozabila kako je to.user posted image

Punce mi gremo pa 27. na morje in ostanemo kar do 6.5.user posted image user posted image user posted image user posted image In ta teden imam ogromno za oprati, popedenati stanovanje, da bo vsaj izgledalo, en kup dela še za službo. V glavnem dosti dela me še čaka.

Pikabu dobro, da se je vse srečno končalo. user posted image

Maxica kaj si že spraševala glede ZOO in tavečjih otrok? Ne najdem za nazaj.user posted image

Zdej pa Maji večerjo nardit.

Se pridružim še malo kasneje.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14113
23.4.2007 20:21:28   
piskot
cer.

LAN VSENAJBOLJSE!

evo javljanje pred spanjem. jaz sem spet cisto izmucena in berem, da nisem edina. vsaj cez dan je priden. ponoci smo imeli pa spet pestro, na uro, uro in pol ali dve. sej vse kul, ce se mami sprijazni s tem. danes sem pa upala, ker je prejsni teden ze nekajkrat spal tudi po 3 ure skupaj. in potem sem bila se jaz tecna.

frrr a potem predlagas to knjigo, ali ste vi slucajno zaceli bolje spat?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 14114
23.4.2007 20:34:47   
nanica
pri nas je bilo čez dan zmerno, za zaspat pa tak jok od srca, da ga ni bilo za ustavit. tega res ne dela ponavadi. je takoj dobil eno homeopatsko kroglico kamilice, pa je bilo hitro dobro. kamilica je super, pri izraščanju zobkov, pri slabi volji ... se je pa danes prvič režal in režal, ne da bi se šla običajne igrice, pri katerih se reži kot pečeni maček. gledal je očija in crkaval od smeha. oh, kako to boža od znotraj ...

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14115
23.4.2007 20:46:32   
Maxica
Lu, sem spraševala, kako se ti je zdelo z Majo v zooju - če ti je bilo kaj žal, da je šla s tabo ali si se brezveze vnaprej sekirala, kako bo? user posted image
Štorkljica, kje pa ti hodiš zadnje čase? Pogrešam Amazono, ona je bila večkrat z nami.user posted image
Nanica, ja, kajne, kako je to lep občutek, ko se smejijo oz. res prav režijo.user posted image user posted image user posted image  Pozabiš na vsako neprespano noč.
Jaz pa upam, da mi sedaj Lan čimprej zaspi, Max je že, ker je bil ob popoldanski spanec, saj se je cel dan igral v peskovniku. Rada bi šla še malo likat, pa sem potem na zeleni veji. Jutri imamo pa popoldne posvetovalnico. Me prav zanima, kolk bomo natehtali.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14116
23.4.2007 20:55:23   
Anonimen

Prosim rečte mi, da se mi ne blede in da sem včeraj imela 800 objav. Ker danes jih imam več kot 150 manj!!!

LP

tako je preveč čveka v tri dni user posted image user posted image  ker tam se tedensko teme brišejo...

Tedensko se ravno ne brišejo...ko se spomnejo, pa kar čistko naredijo. So jo pred nedavnim tudi, ampak sem imela enako število objav...Ah bo že!

_andreja_ povej mi, kje se ti sprehajaš...da ne bova hodile ena mimo druge...

LP

iz Radeč sem drugače ne iz Sevnice, sej ti bom kr tel. poslala pa mi kšn sms pošla da bom mela tvojo, pa ko bom pr vas te porufam....

ej a je meu tvoj mal v sredo kapco s šiltom na glavi??Kr jz jo iščem pa jo nikjer ne najdemuser posted image tako lepo fantovskouser posted image

Veš kje sem kupila tisto kapico (mi je tako luštna bila ko sem jo zagledala in sem jo kar vzela). V Okaidiju v Celju sem jo kupila, ampak je bila edina tako majhna...

LP

(odgovor članu _andreja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 14117
23.4.2007 20:58:35   
Anonimen
Škrata sem skopala, spravila v pižamo in spalno vrečo, mu dala jest, potem ga je pa kar zmanjkalo. Ati gleda tv, jaz pa sem vas prišla še pozdravit, potem pa spat, ker bo najbrž dolga noč. Komaj čakam, da zagledam zobek...se mi pa mali ful smili, izgleda ful grdo in boleče...BOŠČEK. Upam, da bo kmalu ok.

Fajn spite, se jutri spet beremo...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14118
23.4.2007 21:04:59   
piskot
nanica kako mu pa dajes homeopatska zdravila? a ti jih uspe namontirat pod jezik? jaz sem jih ze parkrat uporabljala zase, pa resno sem razmisljala, da bi poskusala kaj najti tudi za martina, ker krci so sicer sli, napenja ga pa se vedno kar precej. sumim da se tudi zato ponoci zbuja tako pogosto. a ti to sama obvladas, a mas kaksnega svetovalca?

barby84 jaz sem si pa predstavljala, da si ti blond. verjetno asociacija na barbiko user posted image .

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14119
23.4.2007 21:11:54   
Anonimen
barby84 jaz sem si pa predstavljala, da si ti blond. verjetno asociacija na barbiko .

user posted image user posted image user posted image user posted image  nikoli bila blond in nimam želje, ker imam že od nekdaj temne lase in si sploh ne predstavljam, da bi imela svetle oz. blond lase...

LP

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 14120
23.4.2007 21:12:04   
mis
Punce, a je kera uporabljala to metodo dr. Eastvilla? Danes sem si sposodila knjigo, pa sem jo zdajle prebrala, pa se mi zdi kar kruto tole. Ga daš v posteljo, pa govoriš en stavek. greš ven. če tuli prideš čez minuto, poveš stavek, greš. potem čez 3 minute, potem čez 5.... Druga dan podaljšuješ... Ne vem, naši se bo strgal, če ji bom samo stavek govorilauser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14121
23.4.2007 21:15:42   
nanica
piškot, dvignem mu ustnico in mu stresem kroglico noter. sicer jo hitro z jezičkom najde, pa jo vrti naokoli in raztopi. preverjeno deluje. ena zdravila so tako splošna, da nimaš kaj zgrešiti. taka je naprimer kamilica. za kaj bolj specifičnega pa pokličem homeopatinjo ali pa pogledam v kakšno knjigo. pa predozirat tudi ne moreš.

po kresi se dan obesi

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 14122
23.4.2007 21:17:13   
Anonimen

Punce, a je kera uporabljala to metodo dr. Eastvilla? Danes sem si sposodila knjigo, pa sem jo zdajle prebrala, pa se mi zdi kar kruto tole. Ga daš v posteljo, pa govoriš en stavek. greš ven. če tuli prideš čez minuto, poveš stavek, greš. potem čez 3 minute, potem čez 5.... Druga dan podaljšuješ... Ne vem, naši se bo strgal, če ji bom samo stavek govorilauser posted image

Jaz sem to izvajala 10 minut, potem se mi je začelo pa srce parat, ko sem ga poslušala kako joka...sem se odločila, da bo spal celo noč, ko bo sam hotel...pa čeprav pri 3 letih...sem se že navadila na to, da se ponoči zbujam, tako da bom že zdržala...je pa res, da zavidam tistim, ki jim otroci od začetka spijo celo noč oziroma začnejo ful hitro...

LP

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 14123
23.4.2007 21:18:41   
moci
nanica, kok ti veliko vešuser posted image user posted image user posted image zdej te bom pa zašliševalauser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14124
23.4.2007 21:22:55   
piskot
mis midva sva enkrat probala. sicer brez knjige. moz je imel martina v dnevni sobi, jaz sem spala v spalnici. 20 minut se mi je zdelo, da ju poslusam, ko nisem vec zdrzala (moz pravi da je bilo dobrih 5 minut). bila sem cisto prepotena. martinu sem dala jesti in tistikrat se je po mojem tretjic odkar je na svetu dojil na obeh straneh. tako da je bil zgleda res lacen. no takrat sem se odlocila, da s to metodo se nekaj casa ne bomo poskusali.

ce imava dobro noc, se zbuja na 3 ure. ce je noc slaba pa tudi vsako uro. jaz sem kot cunja, sploh kadar se sekiram zaradi tega ker ne spim. mocno pa upam, da se bodo zadeve uredile preden grem v sluzbo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  563 564 [565] 566 567   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  563 564 [565] 566 567   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.