|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  562 563 [564] 565 566   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
23.4.2007 10:17:18   
moci
lu, mi imamo tud vedno enake zajtrkeuser posted image ponavadi bananino kašico od milupe, včasih pa še jabolko in slivo ali banano. 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14076
23.4.2007 10:47:59   
*anč*
čao punce!
moj pikec spi, jst pa mat čakam da pride, da mal pospravmo tole naše stanovanje, nevem več kam naj dajem, k mamo toook stvari, bo treba kej stran vršt.
pikabu čestitke možu za pevske uspehe pa mislm da si ti sprašvala, kdaj je tristan rojen... 15.9. ob 22.22
arabela   pa kaj se grejo ti vandaliuser posted image user posted image   upam, da je tamala že bolš
lucika in aidan vse najboljše še za učeriuser posted image user posted image user posted image
maxica in lan vse naj, naj za mali rduser posted image user posted image user posted image

zdej pa mislm, da se je moj fant že zbudu... lepo se mejte!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14077
23.4.2007 10:55:03   
Pikabu
_andreja_ pri nas ni problem, da ne bi hotel jesti. Nasprotno: meni se zdi, da veliko poje. Lepo imava izoblikovanih 6 obrokov, od tega se 4 doji, 2 ima GH. doji se normalno, vem, da imam mleko, ker slišim, kako požira, ker še vedno čutim naval. GH poje za moje pojme kar dosti. Večinoma poje že cel ta velik frutek ali pa čisto malo pusti. Pojma nimam, zakaj se je tako malo zredil. user posted image

Se pa zdajle čisto tresem. Maks bi mi skoraj padel iz gugalnice. Ga dam noter, ga poganjam, malo gledam okoli za Emo in naenkrat pogledam nazaj Maksa, pa tako čudno, kakor da stoji noter. Pa gledam, zakaj je tako zlezel, kako se mu je uspelo tako dvigniti in vidim, da je spodaj tisto varovalo ven potegnjeno. user posted image Zadnji trenutek sem ga ujela, sicer bi mi z dokaj velike višine padle na tla. Spodaj bi enostavno zlezel ven in na tla. Sploh si ne upam pomisliti. user posted image user posted image user posted image O, groza..... Imamo pa gugalnico res bolj visoko, da je lažje poganjat. Kriza, zdaj se ga še to ne bom več upala.

Lu, ta način jokanja je pa tudi meni zelo znan. Pri nas je to, če kakšno stvar hoče, pa je ne doseže ali pa da mu kaj vzamem.

Gaya, user posted image user posted image user posted image za uživanje in Gajino pridnost. Se kaj slišiva. Napoveduje se gužva ta teden, ampak zaenkrat si še nobena ni rezervirala točnega datuma in ure, tako da je še vse odprto. user posted image

moci, jaz nimam nič bolečih user posted image . Lekadol lahko vzameš. Sem pa pri Emi imeli na začetku ene dve, mogoče tri, potem pa niso bile več. A ti si sedaj dobila prvo?

anč, Tristan bo pa praznoval dva dneva za našo Emo. user posted image user posted image user posted image

Mi bomo pa očtino danes malo bolj sitni. Je bil cepljen, zdaj pa kar nekaj cmevka in bevka. Verjetno ga nogica boli. Pa zajokal ja tudi danes bolj kot prešnjikrat.

Mi še vedno čakamo serviserja. Ema je z atom zunaj, Maksa se trudim uspavat, zato imam čas bluzit tukaj. Moral bi priti že eno uro nazaj, pa ga še kar ni. user posted image Ne vem, če ne bom šla Maksa zdaj peljat v vozičku en krog, da bo lažje zaspal.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14078
23.4.2007 10:58:38   
Anonimen
Danes se vam javljam bolj pozno, ker sem v spomladansko čiščenje stanovanja padla. In imam v planu do petka vse počistit. Pa moram kar malo pohitet. Dobro da je škrat bil ful priden in sem kar veliko že naredila. Zdaj imam pa malo pavze pa škrata dam spat...potem pa ven.

Smo spet čudno spali...do 1ih se je zbujal na 1,5 - 2 uri, potem je spal do 6ih, jedel in spal do 8ih.

Se javim, ko ga dam spat.

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14079
23.4.2007 11:03:11   
moci
pikabu, sem prvo user posted image fasala že novembra user posted image . ampak do zdaj me ni bolelo.  a vi se že gugate? uf.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14080
23.4.2007 11:07:43   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci
pikabu, sem prvo user posted image fasala že novembra user posted image . ampak do zdaj me ni bolelo. a vi se že gugate? uf.

Potem pa pojma nimam, zakaj te zdaj tako boli. Si si mogoče kaj prehladila?

Ja, Maks ful uživa v guganju, saj sem nekaj časa nazaj že slike dajala gor, kako se guga. Danes je zagnal tak vik in krik, ker sem ga ven vzela. Sva zdaj z atom ugotovila, da je on prej tisto varovalo ven vzel, da je Emo noter dal, mi pa tega nikoli ne divgujemo, pa ni dobro nazaj dal, pa se je to zgodilo. Še dobro, da ni kaj drugega narobe, da se ga bom še kdaj upala noter dati.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14081
23.4.2007 11:08:30   
Pikabu
Maks je vseeno zaspal, zdaj grem pa ven Emi in atu družbo delat. Serviserja pa še kar ni.... user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14082
23.4.2007 11:23:20   
Anonimen
Prosim rečte mi, da se mi ne blede in da sem včeraj imela 800 objav. Ker danes jih imam več kot 150 manj!!!

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14083
23.4.2007 11:26:49   
Anonimen
Ziher so spet brisali čvekanje v tri dni in zato imam manj objav. Zato vam pa tudi včeraj RR ni delal!!!

user posted image MAxica in LAn čestitke za pol svečke!!!user posted image

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14084
23.4.2007 11:38:33   
moci
barby, preveč čvekaš v 3dniuser posted image

pikabu, s temi kilami nas samo sekirajo. res. saj potem je vse ok, kaj pa drugega. a so mu vzeli tudi kri? mogoče je pa slabokrven, kot zoja. mah, jaz se ne sekiram več. v četrtek imamo kontrolo teže, pa upam, da bodo še 1x kri vzeli, ker jaz ji ne dajem železa. jaz jemljem centramed mami, pa dajem ji suhe slive, brokoli in kašice, ki imajo dodano železo. me prav zanima...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14085
23.4.2007 12:56:02   
Maxica
Helo. Hvala vsem za čestitke. Cel dan se že sprašujem, kje je ostalo pol leta. Pišuka, je šlo hitro. Človek kar ne dojame... Spomini so pa še tako sveži.user posted image
Muki, kakšna odvisnost od RRja neki. Saj te ni nič med nami.user posted image  Nikar se jim ne pusti. Saj so nas videli, da smo čist normalne punce in da nič hudega nočemo. Samo rade te beremo. Nekaj pa menda moramo tudi mamice imeti, že tako smo 24 ur na dan na razpolago otrokom, možu, gospodinjstvu itd. Te pol urce na dan nam pa že lahko privoščijo.user posted image
Arabela, user posted image  presneti mulci, res, upam, da se jim v bližnji prihodnosti dvakratno povrne, kar so vam naredili. Zdaj boš imela en kup opravkov za brez veze.user posted image
Mis, čestitke za uspešno opravljene pol poroke, še pol, pa bo.user posted image
Pikabu, za vodenje zbora dobro premisli. Gotovo ti bo v veliko veselje, vendar bo to tudi en kup novih obveznosti. Premisli dobro vse pluse in minuse, pa tako naredi, da boš ti ta boljšo potegnila iz vsega skupaj.user posted image
@lina, saj bo, upam, da je ta hujše že za vami. Pa lep nov avatar.user posted image  Pa bravo za prvi zobek.user posted image user posted image user posted image  Glede hranjenja ti ne vem kaj pametnega svetovati. Če pridobiva dovolj na teži, očitno že dobi dovolj. Jaz glede tega hranjenja res nisem dovolj pametna, priznam.user posted image
Barby, luštna mlada mamica in prav tako lušten pobič.user posted image
Viv, uživajte, no, saj vem, da boste. Zavidam vam.user posted image
Moci, no super, sam da je boljše na vseh vidikih.user posted image
Nadaljujem še pozneje, kosilo čaka.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14086
23.4.2007 13:13:25   
nanica
user posted image user posted image user posted image  LAN IN MAXICA, ČESTITKE ZA POL LETA!!! user posted image user posted image user posted image

Midva sva pa že iz LJ, smo šli malo v šoping za B. je dobil kar nekaj cunj, nona častila user posted image
zjutraj sem se že eno uro učila user posted image user posted image , B. se je vozičkal.

Zdaj pa kuhan špargljevo rižoto , sin pa smrči. Kaj boste pa ve danes kuhale?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14087
23.4.2007 13:56:29   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: moci

čer,
mi smo iz portoroža, ful smo uživali in se šli cigančke user posted image
ja... srečali psašo, samo jaz baba blesava se nisem mogla spomnit kdo jeuser posted image in sem mihu rekla, da je ful pridnauser posted image .
me je ful mikalo, da bi rekla, pejmo na kavo, samo kaj, ko se nisem mogla spomnit kera rr-jevka točno je. groza. psaša: soooooori, zdaj bom pa vedla kdo siuser posted image user posted image naslednič kava in predstavljanje moških, aneuser posted image user posted image user posted image user posted image
altati pa nismo srečali. se je verjetno skrila user posted image user posted image user posted image

no zdaj vas grem pa prebrat

Ja punce na mojem koncu se sprehajate in se nič ne oglasiteuser posted image
ja tako pa res ne bo šlo!!!! ali pa moram sklepati, da ste kaj jezne na mene? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image /quote]

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14088
23.4.2007 13:59:06   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

_andreja_ pri nas ni problem, da ne bi hotel jesti. Nasprotno: meni se zdi, da veliko poje. Lepo imava izoblikovanih 6 obrokov, od tega se 4 doji, 2 ima GH. doji se normalno, vem, da imam mleko, ker slišim, kako požira, ker še vedno čutim naval. GH poje za moje pojme kar dosti. Večinoma poje že cel ta velik frutek ali pa čisto malo pusti. Pojma nimam, zakaj se je tako malo zredil. user posted image
no naš pa noče več zizat, tko kot včasih...user posted image  po drugi strani sem pa vesela ker se ne dojiva več 50x na danuser posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14089
23.4.2007 13:59:43   
moci
tasha, nič jezna. samo nisem te hotela v nedeljo nadlegovat, si verjetno v družinskem krogu, ane? na forumu te pa ni bilo...
altati je še vedno na tvojem koncu, pa viv prihaja.
mi pa še pridemo. včeraj se je šel dragi za eno delo menit pa smo družili prijetno s koristnim.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 14090
23.4.2007 14:00:25   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Prosim rečte mi, da se mi ne blede in da sem včeraj imela 800 objav. Ker danes jih imam več kot 150 manj!!!

LP

tako je preveč čveka v tri dni user posted image user posted image  ker tam se tedensko teme brišejo...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14091
23.4.2007 14:02:31   
Anonimen
Midva sva nazaj s sprehoda...škrat bil ful priden...zdaj se je pa najedel in zaspal...jaz pa hitro malo počvekam...na čvek v 3dni ne grem več, ker me potem kar brišejo user posted image  jaz bi pa tako rada zvezde videla....

Ko se škrat zbudi bova naredila kosilo (zelenjavna juha in palačinke), ko pride ati domov pa mami nadaljuje s čiščenjem. Ati bo pa ziher peljal škrata na sprehod.

Zob je na pohodu...saj se naredi kar luknjica v dlesni, a ne? Če ja, potem bo.

LP

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 14092
23.4.2007 14:05:04   
tasha23
Na srečo smo malo bolj frei čez vikende in včeraj smo GARALI doma, in bi mi res pasalo malo družbe - za pavzo user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14093
23.4.2007 14:05:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

LP

tako je preveč čveka v tri dni user posted image user posted image  ker tam se tedensko teme brišejo...

Tedensko se ravno ne brišejo...ko se spomnejo, pa kar čistko naredijo. So jo pred nedavnim tudi, ampak sem imela enako število objav...Ah bo že!

_andreja_ povej mi, kje se ti sprehajaš...da ne bova hodile ena mimo druge...

LP

(odgovor članu _andreja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 14094
23.4.2007 14:08:24   
tasha23
Za altati vem, saj sva zmenjeni za jutri popoldne... smo pa bolj malo na RR-ju - zmankiuje časa. Gael ima skoraj zobek zunaj in je zaradi tega tako bogi in TEEEEEČEEEEEENNNN user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa lepo napredujem z mojo telovadbo - se že poznajo prvi rezultatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Če gre tako naprej bi morala, do konca meseca oblečt že stare cote, je pa zanimivo, da na Kg se bolj pozna, v centimetih pa še kar user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 14095
23.4.2007 14:14:59   
Anonimen
Tasha23 a pri vas je tudi zobek na pohodu? A bosta najina škratka poleg tega, da sta na isti dan rojena, še na isti dan zobka dobila? Pa user posted image  za -kg, -cm in telovadbo!!!

Jaz bi tudi šla na morje.....nehajte mi delati lušte z morjem....user posted image

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 23.4.2007 14:15:14 >

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 14096
23.4.2007 14:21:00   
frrrr
čestitke za pol svečke nanici in Blažu
čestitke za pol svečke luciki in Aidanu

čestitke za pol svečke Maxici in Lanu

nanica - tortica mi je kr všeč... sm si jo sama zvizualizirala
poroko sta imela pa full odbito

vsi imate neke probleme s spanjem... pri nas pa obratno iz petka na soboto jedli ob 20ih, 24ih, potem pa zjutraj 8:30 in v soboto na morju jedli 20:30, 2x ponoči in ob 8ih spet danes ponoči pa ob 20ih na morju, ob 23ih (ko smo ga dali v posteljo) in 1:00 (ko sm prišla spat), naslednjič pa ob 8:30 nekaj se ureja... upam, da ni le prehodno obdobje
no, dnevni počitki so pa druga pesem v soboto pol urce po poti, potem 2 urci v kosu s kratkimi prebujanji (minutko pokonci in dalje spanje)... včeraj pa le 1x 2 urci spanja

MAMICA81 - welcome back uživajta z Evo še naprej, pa pridi nas kaj pozdravit!

Pikabu - zadnje minutke si možeku zatežila, ker si mu hotela pokazat kk ga imaš rada js tut ponavadi na napačen način hočem to pokazat in se kaj takšnega na koncu izcimi
fotke iz zooja pogledala in so full luštne... skupinske so mi všeč, ker so drgačne in bolj polne kot moje
pa tut vaše domače iz peskovnika so mi všeč... mi še delamo na travici pred hišo, jo bomo ta teden sadili... moramo naredit prostor za peskovnik in gugalnico
vrtanje po nosu je tut simpatično sm se orng nasmejala
pa čestitke možeku za zlato plaketo
za vodenej zbora - predlagam + in - in kar prevaga, je tapravo

barby - luštna frizurca ... zdej se vidi po kom je škrat luštkan
glede tvojih objav sm pa že gledala kako to, da jih imaš danes tako malo možno, da so kakšne teme v čvekanje v 3 dni brisali in se temu primerno število postov zmnjša

piskot - naš Jaša je tut čist navdušen nad psi in mački... kr kolo vozi z nogicami in zraven vriska zato me je pa tolk čudlo, ker ga v živalskem vrtu slon in leopardi niso ganili, pa so se mu pred nosom smukali - on je raje gledal sence vozička
zanimive pristope ima tvoj dragi glede odvisnosti od RR upam, da mojemu ne pade na pamet, da mi kaj ušpiči, ker sama pač ne bi znala kaj uštimat pri najinem kablovju pod mizo... sva prejšnjič vse pripenjala tako, da ne visi kaj po tleh in bo varno za plazenje tamaučka, pa sm pogruntala, da ne bi znala niti pod točko razno skup sklanfat kablov... je nekli v server, pa neki v router, pa neki v en računalnik, pa neki v drug računalnik

altati - hvala za odgovor glede dohodnine - spet naše računovodkinje odpovedale očitno, mora ITjevka odgovarjat LEP DOPUST!

moci - sem vesela, da si me pogrešala mene nadčveko
js nimam problemov s krči... mi je na porodni mizi rekla sestra, da nimam popadkov, da so le menstrualni krči in sm jo skor zadavla upam, da je danes bolje in ne prodajaš več jajčnikov

muki - ne daj se! dokaži, da nisi odvisna od RR pol boš pa že nadoknadla vse za nazaj važno, da nisi odvisna!!!

Arabela - upam, da imate vsaj zavarovanje za vandalizem na parkirišču... čeprav je že to full zoprno, da je treba urejat zadevce, vozit avto v popravilo,... le kaj so imeli od tega, da so vam škodo naredili

mis - knjiga o otroškem spanju... men se zdi kr uporabna...
kratek opis: kot prvo navajajo varnost - otrok se mora počutiti varnega in bo mirno spal - varno se počuti v znanem okolju in kadar ve kaj sledi... tako kot neki ritual za nočno spanje, naj bi otroku tudi čez dan naredili nek ritual, da bi vedel kaj sledi in se ne bi bal
opisano je spanje na splošno - kako si sledijo globoko spanje, plitvo spanje, stanje budnosti... mi se v času budnosti obrnemo ali pokrijemo in zasimo dalje, otročki pa še tega ne znajo in jih moramo naučiti
tretji korak je dnevnik o spanju otroka... ga preučiš in primerjaš z urnikom, ki je za starost tvojega otroka primeren - možno je, da je tvoj otrok preveč utrujen in zaradi tega tudi večkrat razdražljiv ali pa, da sploh ne potrebuje toliko spanja in se pač spanju upira
pod 4. točko so opisani predlogi za boljše spanje - jih preučiš in izbereš tistega, ki je najprimernejši
v 5. koraku narediš načrt spanja za svojega otroka
v 6. koraku ga 10 dni uresničuješ
po 10ih dnh opišeš opažanja
v 8. koraku preučiš rezultate in načrt po potrebi prilagodiš
potem še 10 dni izvajaš načrt
... tako dalje... vglavnem otroka naučiš spat... brez joka... kvalitetno

pa kaj ste to imele srečanje v Portorožu? psaša, altati, moci - vse na kupu @lina, tebe bi še našle, pa bi blo res srečanje... pa še tasha bi vletela... noro, kk mali je svet

@lina - upam, da bo z Juretom danes vse ok in čimprej minilo
Matjažev zobek zapisan

muki - Triglav naslednje poletje? no, bolj avgust, september

za vse uspešne žure - gaya, muki, mis

dojenje čez dan - Maxica,@lina, _andreja_... tut pri nas so take čudne pauze čez dan... pa GH šele preizkušava lonček ima pa itaq bolj za igro... mu je fajn dlesni drgnit v nastavek za pit in mogoče ena žlička tekočine ali max. dve res zaideta v grlo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14097
23.4.2007 14:22:31   
frrrr
predolgo pisala... kopirala... zdej je pa spet brez smajlijev user posted image
če sm bla kje kaj huda, so smeškoti zraven... pa veliko je unih, ki ploskajo user posted image pa nekaj takih user posted image upam, da bo sploh kaj normalno za prebrat user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14098
23.4.2007 14:23:25   
Maxica
 Oooo, Frrrr, dobrodošla nazaj. Sem že dopoldan mislila nate, kako da se še nisi nič oglasila.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14099
23.4.2007 14:23:50   
frrrr
mi smo na morju uživali... mali tut... moramo čimprej ponovit user posted image
zvečer pa še kakšno fotko pripopam...

LEP DAN!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  562 563 [564] 565 566   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  562 563 [564] 565 566   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.