frrrr
|
čestitke za pol svečke nanici in Blažu čestitke za pol svečke luciki in Aidanu čestitke za pol svečke Maxici in Lanu nanica - tortica mi je kr všeč... sm si jo sama zvizualizirala poroko sta imela pa full odbito vsi imate neke probleme s spanjem... pri nas pa obratno iz petka na soboto jedli ob 20ih, 24ih, potem pa zjutraj 8:30 in v soboto na morju jedli 20:30, 2x ponoči in ob 8ih spet danes ponoči pa ob 20ih na morju, ob 23ih (ko smo ga dali v posteljo) in 1:00 (ko sm prišla spat), naslednjič pa ob 8:30 nekaj se ureja... upam, da ni le prehodno obdobje no, dnevni počitki so pa druga pesem v soboto pol urce po poti, potem 2 urci v kosu s kratkimi prebujanji (minutko pokonci in dalje spanje)... včeraj pa le 1x 2 urci spanja MAMICA81 - welcome back uživajta z Evo še naprej, pa pridi nas kaj pozdravit! Pikabu - zadnje minutke si možeku zatežila, ker si mu hotela pokazat kk ga imaš rada js tut ponavadi na napačen način hočem to pokazat in se kaj takšnega na koncu izcimi fotke iz zooja pogledala in so full luštne... skupinske so mi všeč, ker so drgačne in bolj polne kot moje pa tut vaše domače iz peskovnika so mi všeč... mi še delamo na travici pred hišo, jo bomo ta teden sadili... moramo naredit prostor za peskovnik in gugalnico vrtanje po nosu je tut simpatično sm se orng nasmejala pa čestitke možeku za zlato plaketo za vodenej zbora - predlagam + in - in kar prevaga, je tapravo barby - luštna frizurca ... zdej se vidi po kom je škrat luštkan glede tvojih objav sm pa že gledala kako to, da jih imaš danes tako malo možno, da so kakšne teme v čvekanje v 3 dni brisali in se temu primerno število postov zmnjša piskot - naš Jaša je tut čist navdušen nad psi in mački... kr kolo vozi z nogicami in zraven vriska zato me je pa tolk čudlo, ker ga v živalskem vrtu slon in leopardi niso ganili, pa so se mu pred nosom smukali - on je raje gledal sence vozička zanimive pristope ima tvoj dragi glede odvisnosti od RR upam, da mojemu ne pade na pamet, da mi kaj ušpiči, ker sama pač ne bi znala kaj uštimat pri najinem kablovju pod mizo... sva prejšnjič vse pripenjala tako, da ne visi kaj po tleh in bo varno za plazenje tamaučka, pa sm pogruntala, da ne bi znala niti pod točko razno skup sklanfat kablov... je nekli v server, pa neki v router, pa neki v en računalnik, pa neki v drug računalnik altati - hvala za odgovor glede dohodnine - spet naše računovodkinje odpovedale očitno, mora ITjevka odgovarjat LEP DOPUST! moci - sem vesela, da si me pogrešala mene nadčveko js nimam problemov s krči... mi je na porodni mizi rekla sestra, da nimam popadkov, da so le menstrualni krči in sm jo skor zadavla upam, da je danes bolje in ne prodajaš več jajčnikov muki - ne daj se! dokaži, da nisi odvisna od RR pol boš pa že nadoknadla vse za nazaj važno, da nisi odvisna!!! Arabela - upam, da imate vsaj zavarovanje za vandalizem na parkirišču... čeprav je že to full zoprno, da je treba urejat zadevce, vozit avto v popravilo,... le kaj so imeli od tega, da so vam škodo naredili mis - knjiga o otroškem spanju... men se zdi kr uporabna... kratek opis: kot prvo navajajo varnost - otrok se mora počutiti varnega in bo mirno spal - varno se počuti v znanem okolju in kadar ve kaj sledi... tako kot neki ritual za nočno spanje, naj bi otroku tudi čez dan naredili nek ritual, da bi vedel kaj sledi in se ne bi bal opisano je spanje na splošno - kako si sledijo globoko spanje, plitvo spanje, stanje budnosti... mi se v času budnosti obrnemo ali pokrijemo in zasimo dalje, otročki pa še tega ne znajo in jih moramo naučiti tretji korak je dnevnik o spanju otroka... ga preučiš in primerjaš z urnikom, ki je za starost tvojega otroka primeren - možno je, da je tvoj otrok preveč utrujen in zaradi tega tudi večkrat razdražljiv ali pa, da sploh ne potrebuje toliko spanja in se pač spanju upira pod 4. točko so opisani predlogi za boljše spanje - jih preučiš in izbereš tistega, ki je najprimernejši v 5. koraku narediš načrt spanja za svojega otroka v 6. koraku ga 10 dni uresničuješ po 10ih dnh opišeš opažanja v 8. koraku preučiš rezultate in načrt po potrebi prilagodiš potem še 10 dni izvajaš načrt ... tako dalje... vglavnem otroka naučiš spat... brez joka... kvalitetno pa kaj ste to imele srečanje v Portorožu? psaša, altati, moci - vse na kupu @lina, tebe bi še našle, pa bi blo res srečanje... pa še tasha bi vletela... noro, kk mali je svet @lina - upam, da bo z Juretom danes vse ok in čimprej minilo Matjažev zobek zapisan muki - Triglav naslednje poletje? no, bolj avgust, september za vse uspešne žure - gaya, muki, mis dojenje čez dan - Maxica,@lina, _andreja_... tut pri nas so take čudne pauze čez dan... pa GH šele preizkušava lonček ima pa itaq bolj za igro... mu je fajn dlesni drgnit v nastavek za pit in mogoče ena žlička tekočine ali max. dve res zaideta v grlo
|