|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  557 558 [559] 560 561   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.4.2007 13:29:09   
Arabela
Čestitke za pol svečke...

user posted image user posted image user posted image BLAŽ in mamica NANICAuser posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13951
21.4.2007 13:30:15   
Pikabu
O, mamica81, te pogrešamo. Ti se nam kar večkrat kaj oglasi. user posted image user posted image user posted image

Spet samo na hitro. Možek je odšel, za namenček sva se tik pred odhodom spičila. user posted image Saj vem, kaj mu pa težim zadnje minute, ko je bil itak že pozen, ampak zdaj je, kar je. Smo pa brez lupinice, ker mu ni zneslo, da bi dal prevleko nazaj gor, sama pa ne vem, če jo bom znala. user posted image Zdaj pa hitim posodo pospravit, ker dobimo obiske. Maks pridno spi, z Emo se pa spet prerekava glede spanja. Ah, bo že....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 13952
21.4.2007 13:30:21   
Arabela
Midve sva se že potepali po mestu, zdaj mala pančka potem pa na kosilo k tašči.... (se mi glih ne ljubi, ampak glavno da ne bomo kuhali)....user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13953
21.4.2007 13:57:52   
Pikabu
O, super, danes mi je pa uspelo še Emo spravit spat, samo kaj, ko se bo verjetno Maks že kmalu zbudil. Ampak vsaj pet minut pa imam zdaj zase. Grem naredit album s srečanja, geslo bo pa isto, kot imate ostale.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13954
21.4.2007 14:39:55   
Pikabu
Album narejen. Zdaj vam bom pa še sem nekaj slikic dala.

Maks in Ema v pesku:
user posted image

Maks hoče preizkusiti oksu lopate:
user posted image

Takole si je Maks grizel ustnico prvih nekaj dni, ko je dobil zob:
user posted image

Speči Maks na morju:
user posted image

Zbujeni, nasmejani Maks na morju:
user posted image

Ema na morju:
user posted image

Ema vrta Maksu po nosu:
user posted image

Ema in Maks v ZOO:
user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13955
21.4.2007 14:42:36   
Pikabu
Zdaj se bom pa jaz sama s sabo pogovarjala. user posted image Maks še vedno spi, več kot uro in pol. user posted image user posted image user posted image Mi je res všeč tole, če oba spita, kakšen mir. Se grem še sama malo relaksirat, potem pa verjetno že kmalu obiski pridejo.

Lep dan vam vse želim.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13956
21.4.2007 14:43:57   
Anonimen
Evo me. Od zadnjega oglašanja imam novo frizuro, s kolegico sva bili na kavici, potem smo šli na družinski sprehod (ati se nama je pridružil) po mestu, šli smo v trgovino, pojedli kosilo, skoraj vse oprali in pol že posušili, malo pospravljali, sedaj pa škrat spi, mami pa hitro na RR. Potem moram pa vse pripravit, ker bosta danes zvečer moja moška sama doma. Mami gre pa s kolegico v LJ. (si gremo ogledat BB v živo!!!).

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 13957
21.4.2007 14:48:13   
Anonimen
user posted image  NANICA in BLAŽ za pol svečkeuser posted image
user posted image MADELA in MANUEL za pol svečkeuser posted image

LP

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 13958
21.4.2007 14:53:29   
nanica
user posted image hvala za vse čestitke, še nekaj ur, pa bom podoživljala porod. uh, ne vem, če imam vse slike v galvi iz porodne na pravem mestu. kaj pa ve? kakorkoli, vesela sem do neba, da sem mama!!!!!!

user posted image poltortice je pečene, ne bom je slikala za na forum, ker se nisem potrudila vizualno, sem pa naredila mandljevo testo, ga prežela z malinovo-ribezovim domačim sokom, premazala s temno čokolado in kakavovo grenko smetano. mljask, mljask

user posted image danes pridejo obiski, mislim, da samo moževi, z mojimi se dobimo jutri na dedkovem rojstenem dnevu, brat pa kolesari po Dalmaciji

user posted image kakšen lep dan je danes, mi pa noter, ker očija tako draži cvetni prah. presneto cepljenje v vojski, kako sem jezna na stranske učinkeuser posted image user posted image user posted image , pa naj mi še kdo reče, da so cepiva varna in prečiščenauser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13959
21.4.2007 15:00:12   
Anonimen
Nanica, daj poslikaj torto in jo potem napopaj na forum, da se nam bodo sline cedile! Pa ima tvoj kakšne kapljice ali tablete proti tej alergiji? Ker moja sestra je tudi na cvetni prah alergična (od lani - prej ni bila nikoli pa je stara 32) pa ima neke kapljice, tako da je malce boljše, da gre lahko vsaj ven.

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13960
21.4.2007 16:54:33   
moci
barby, a pol boš pa z novo frizuro po tv-juuser posted image user posted image user posted image fotkouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13961
21.4.2007 17:40:34   
Anonimen
Da draga...se malo in štartamo...JUHU!!!

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 13962
21.4.2007 19:10:19   
moci
sem rekla fotko. kako naj pa vem, da si ti, če te pa ne poznam user posted image

pikabu, frajer, vaš maksuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13963
21.4.2007 19:13:54   
*anč*
oj!
mi smo pa mal prej iz mesta pršli, sam je res,da smo mal bl pozn štartal. tristan je spal vsega skup pol ure... je zaspan ko user posted image , ga dam na joško, da bo zaspal, on si pa po dojenju čudežno opomore in se smeje in nori naprejuser posted image , st pa še čist zaspana od neprespane noči ... piskot očitno je blo  neki u zraku.
nanica mi smo šli šele okol pol 12 pa mobitel se mi je spraznu, sori,, sm pa moci u mestu srečala, pa še tanjo pa gajo iz telovadbe... pecivo je blo pa za prste polizat user posted image user posted image user posted image !!!
zdej grem pa mojga lumpija skopat, k komi še drži učke odprteuser posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13964
21.4.2007 20:13:23   
nanica
anč, tudi blaž je po večernem dojenju čudežno oživel, zdaj vriska in pleza po postelji. ne vem, kdaj bo zaspal.

super, da ste se srečali v mestu z moci in tanjo, mi smo se pa zgrešili, saj sem te klicala

dedku sem kupila karla maya, ki ga je bral v mladosti, bomo videli, če se bo navdušil jutri

poltortica je super uspela, samo še za zajtrk jo bo

pa babi in dedi sta prišla vnuka vozičkat, danes že ob petihuser posted image , napredujemo, edino nazaj sta ga v naočju prinesla, ne v vozičku pripeljala, ker je cmrgutal
upam, da ne bo zdaj tudi mene izsiljeval, naj ga nosim namesto vozim

po kresi se dan obesi

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 13965
21.4.2007 20:29:42   
*anč*
kje pa ste use ?? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13966
21.4.2007 20:33:26   
nanica
anč, jaz sem tu, čakam na voljo za učenje

kje si pa ti?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 13967
21.4.2007 20:38:09   
piskot
cer.

se en dan sel mimo. bili smo na obisku pri sorodnikih, ki imajo 2 meseca staro puncko. ne morem verjet, da sem tako hitro pozabila kako majhna so ta bitja. martin je prvic videl psa. sicer je pudel, ampak navdusen je bil pa bolj kot pa ko vidi macke, ki jih ze pozna. mir je dal edino ce smo hodili za kuzkom, on je pa zraven delal uuu uuu uuu. kaj cemo, walking toy.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 13968
21.4.2007 21:07:23   
moci
kakšno mrtvilo danes na oktobru. se pozna da manjkata dve nadčvekiuser posted image .

mi smo ful uživali v mestu, pecivo je bilo ful dobro, jaz sem si pa še kos pice privoščilauser posted image .

jutri gremo menda na obalo, dragi bo šel nekaj merit,midve pa altati lovituser posted image user posted image user posted image user posted image . ne, en izletek bomo spotoma naredili.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 13969
21.4.2007 21:08:25   
moci
kje je pa muki, pa maxica, pikabu...? 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13970
21.4.2007 22:03:10   
nanica
moci, nadmati je pobegnila z nadzora, pa traparije delajouser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13971
21.4.2007 22:05:19   
nanica
malo mi je že uspelo v knjige pogledat, statistiko sem ponovila, zdaj pa še malo piflanja teorije

obvezilni material in mikrobiološko preizkušanje antibiotikov, dolgčas za umret

kje pa ste vse čvekice?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13972
21.4.2007 22:06:51   
moci
uf, se mi zdi, da boš polna koristnih informacij user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem zaspana. po mojem bom kmalu odpeketala

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13973
21.4.2007 22:13:04   
nanica
tudi meni se že kajžejo mižavlje in pehtranova potica jutri

pa tako samozavestna sem bila danes v lj, ker sem uspela zapeti ene nerazteglive kavbojke izpred nosečnosti, ki mi jih že dolgo časa ni uspelo, zdaj se bom pa spet nažirala

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13974
21.4.2007 22:17:21   
*anč*
jst sm tut zaspana ...   fuuuull. 
piskot mi mamo 2 kužija in tristan je čist naudušen nad njima, onadva ga mata pa tut full rada, sam še božat ga mormo naučit, ker mu učasih kar zbežita, ker jih ščipa pa vleče za ušesa user posted image user posted image .
nanica kok si pridna, ti si moj zgled !!
lahko noč punce pa lepe sanje vam želim!user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  557 558 [559] 560 561   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  557 558 [559] 560 561   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.