|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
18.4.2007 11:49:09   
zabica26
Sam neki me zanima...a je katera kupovala tiste tetra krpice za umivanje? Katere so dobre? Od Aljaža ali katere druge? Ker vem, da ste nekatere kritizirale kvaliteto plenic in res ne bi rada enakega sranja od teh krpic kupila.
Počas bom mogla tut jst začet nabavljat... kr ne vzamem si časa. user posted image

Bom pa prve dneve maja mal bolj okol skakljala... dons pa upam, da uspem dvignt obrazce na CSD. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
18.4.2007 11:50:15   
ŠpelaP
Cotke oprane, zlikane. Čakam še na eno omaro. Posteljica še ni sestavljena. Kufri za porodnišnico še tudi prazni. kompletek za domov mami še kvačka. Očitno še dooolgo ne mislim roditi! user posted image

Samo kaj je s tem pospravljanjem?!
Jaz sem drugače tak anti-pospravljaški tip človeka. Zdaj v zadnjem času bi pa kar nekaj pospravljala, pa samo buzeriram dragega in pikeca, če kaj takoj ne pospravita. Saj potem pa tako jaz pospravim, ker nista dovolj hitra.user posted image Jao,jao,jao kaj bo še iz mene? user posted image Puc metla!

Nikical -  po tistih diagramih iz materinske in iz podatkov, ki jih imaš od otročka, si lahko malo predvidevaš dolžino, težo otročka.

Jaz za našega/o vem, da bo mala bunkica, če bo šel/a po stopinjah atija, mamice in brateca.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
18.4.2007 11:53:03   
ŠpelaP
Žabica- jaz sem že zadnjič napisala, da te najbolj poceni pride, če kar sama nekaj tetra plenic razrežeš in zarobiš. Ne vem pa, kaka je kvaliteta kupljenih, ker imam krpice domače proizvodnje (iz tosaminih plenic). So pa še čisto v redu, čeprav so dale skozi že dva otroka (Timija in nečakinjo). Nekaj sem jih pa še zdaj na novo zraven naredila.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 18.4.2007 11:54:07 >

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
18.4.2007 11:55:38   
melaverde
Nikical, zelo lepo...tudi sličice so mi všeč. Jaz bi samo tole pokomentirala, da bi ti mogoče prišla prav večja previjalna podloga. Jaz imam sicer največjo kar sem jih dobila v BC in moja nečakinja ki bo imela jutri 2 meseca jo zavzame celo. Tolko se že premika da bi s tvoje takoj dol zlezla...user posted image to je pa samo moje mnenje (jemlji z rezervo).

Jaz imam tokrat drugo vprašanje...
Ali je res, da moraš papirje oddat na CSD 60 dni pred PDP-jem ????
Jaz sem ravnokar klicala na CSD pa so mi podali zgornjo izjavo, nakar so me skoraj popadki prijeli ker sem namreč 55 dan pred PDP in ginekolog mi še ni dal potrdila. Kaj naj sedaj naredim ?? Moj ginekolog tudi danes ne dela in jaz sem vsa panična ???

Luckabucka je pri meni v pisarni (no, pri direktorju) !!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
18.4.2007 12:03:33   
Valentina76
Živjo nosečke!

Danes sem dobila papirje rešene s centra. Iz ene porodniške kar v drugo. Vmes imam le 14 dni bolniške. Lepo je to moj dragi izračunal.user posted image  Višina porodniške ostaja enaka( par eurov višja) in nadomestilo ob rojstvu je 250,60 eurov kar je nekaj več kot lani. Samo da sem to uredila. Me jezi ta papirologija.....

Včeraj smo plačali prvomajski dopust. Gremo v Poreč in to 27.4 do 2.5. Poleti bomo pa kar doma.

Kar se tiče mojega počutja. Se pozna da imam 14 mesečnika ob sebi. Trebuh otrdeva non stop. Res... ne pretiravam.....ni prijeten občutek. Vse mi dol tišči kot da bom zdaj zdaj morala it v Rim. A G pravi da je vse ok.

Za ta malega nimam še nič poštimano a nameravam kar hitro po dopustu, prav tako torbo zase.

Imam tak feeling da bom rodila prej. A kaj ko sem ga pri Joštu tud imela potem pa rodila en dan čez rok.Kakorkoli ven mora slej ali prej.

Lepo bodite nosečke in uživajte zadnji mesec!

Bye

V

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
18.4.2007 12:06:15   
zrak
Žabica.. priporočam od Tosame..

Mela jaz sem včeraj dobila potrdilo o PDP.. pa je še manj kot 60 dni.. Tako, da sem danes šla nasocialno, ker so mi dali cel kup papirjev.. in zdaj bom začela izplnjevati.. pa tudi v službo moram odnesti, ker imajo za vpisat nekaj podatkov.. potem bom pa odnesla nazaj na socialno..
Kdaj imaš pregled? mogoče ti bo takrat dal potrilo o PDP.., če ne pokliči g.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
18.4.2007 12:17:34   
ŠpelaP
Melaverde - ne, 60 dni je tisti spodnji rok. Prej ne gre. Od 60 dni pred PDP do PDP se papirji oddajo.

Glede kufrov - kako sem jaz naredila.
Ko so me peljali z rešilcem v bolnico (ko mi je odtekla voda kot Niagarski slapovi), sem zraven imela eno tako torbico-tak manjši mehki kozmetični kovček. v njej sem imela gsm s polnilcem, denarnico, papirje (moj in user posted image rojstni list, ker nisva poročena, drugače bi bil dovolj poročni list), eno beležko in kuli ter mazilo za ustnice.
Zraven sem imela potovalko, iz katere sem vzela samo haljo in copate (v porodno sobo). Ostalo vsebino potovalke (modrc za dojenje, brisačo, toaletno torbico...)  pa mi je dragi potem prinesel na oddelk po porodu.

Doma sem pa imela pripravljeno torbo, v kateri so bila oblačila zame in za dojenčka za pot domov. Le-to mi je dragi prinesel, na dan odhoda domov.

Aja, še to. V torbi za domov sem optimistično imela pripravljene normalne - nenosečniške hlače. A mislite, da sem jih dobila na rit, ko sem se oblačila za domov?! user posted image Jok bratec! user posted image
Še sreča, da sem imela še vedno zraven tiste nosečniške hlače. Pa sem šla domov z manj kilami, kot sem jih imela pred nosečnostjo, samo kože na trebuhu je še bilo ogromno in boki še široki. Še nakaj časa po prihodu domov mi je najbolj pasalo biti v teh hlačah (če sem šla kam iz hiše), ker me niso tiščale.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 18.4.2007 12:19:46 >

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
18.4.2007 12:49:28   
FLASK_A
Hey! Se še enkrat oglašamuser posted image

Špela, diagrami res ne povejo kaj dosti, meritve so bile delane v 22.T nosečnosti. Zdaj pa ne več. Mal lahko predvidevam samo glede na naju z mojim user posted image , drugo mi ne ostane... Al pa UZ plačamuser posted image  Ampak ni potrebe pomoje. A ve imate še kakšen UZ?
Tele kufre si pa super naštudirala, mislim, da bom jaz podobno naredilauser posted image  Super organizacija!

Melaverde, hja, upam res, da ne bo premala podloga, vzela sem srednjo dimenzijo (da imam lahko na previjalni še kej razen podloge). Je bla pa testirana zadnjič s 4 mesečnico in je blo kul in je lahko kar veselo migala, bomo pa videli kako bo z našim...
Metuljčke sem pa kar sama narisala, da mal popestrijo bele stene.. Nalepke se mi zdijo predrage pa sem kar čopič rajš vzelauser posted image user posted image  Zdej sem dodala v album še sebe- da vidite kaka sem že trebušastauser posted image

Papirje pa oddajaš od 60tih dni pred PDPjem do PDPja ali še celo po njem. Jaz mislim vse urejat 30 dni prej, ker je to prvi datum, ko lahko zrihtam VSE kompletno. Da ne bom po desetkrat laufala na CSD. Uredila bom starševski dodatek, denar (namesto paketa), pa še za priznanje očetovstva bom vprašala, porodniške nimam.
Vse roke pa si lahko pogledaš na CSD Šiška, imajo lepo razloženo. Papirje pa lahko greš že kar iskat, doma izpolniš in potem z vsemi potrebnimi prilogami neseš nazaj.

Grem ven na zrak z mojim user posted image  pa se tipkamo! Pozdravček vsem nosečkicam!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
18.4.2007 13:04:39   
ŠpelaP
Nikical - a ti nisi imela UZ na zadnjem pregledu? Jaz sem ga imela, pa mislim, da še ene druge tudi tu gor - med junijkami. Ponavadi naredijo UZ tam okoli 32. tedna, da malo premerijo velikost otročka (trebušček, stegnenica).

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
18.4.2007 13:30:48   
FLASK_A
Špela, nisem imelauser posted image  Uz sem imela nazadnje v 27.T- 3D, samoplačniško, pred tem pa morfologijo v 22.T.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
18.4.2007 14:15:49   
zrak
Špela.. zakaj pa rojstni list??? Kaj takega še nisem slišala.. Niti v materinski šoli niso rekli, da rabim rojstni list moj in od dragega??? Kje pa si ti ta podatek dobila??
Hvala

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
18.4.2007 14:28:43   
Anonimen
Mani tudi ni jasno zakaj rojstne listeuser posted image user posted image  Jaz sem 3x rodila pa nikoli nisem rabla in še sedaj nisem poročena.

Pa tudi svoje halje nisem nikoli potrebovala. Itak krvaviš in zapacaš tako, da bi svojih rabila malo morje...

(odgovor članu zrak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2612
18.4.2007 14:32:14   
zrak
se strinjam s tabo anonimen.. v materinski so rekli da tudi svojega spodnjega perila ne rabil (spodnje hlačke), ker ti dajo oni za enkratno uporabo mrežaste, saj navadnih bombažnih ne moreš nosit..
V materinski šoli dobite seznam kaj vzeti v porodnišnico..in tudi halje res ne rabiš...dobiš vse tam..sicer moramo potem res vzeti potovalko..user posted image
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
18.4.2007 14:49:19   
Anonimen
Ja, ja tudi spodnjih hlač ne rabiš. Sej jih bi lahko imel, ampak so bolj komot tiste in jih ni potrebno niti prati. Samo ne pozabite ene vzet za domov, ker glih s tistimi mrežastimi it domov...user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem imela lih eno brisačo sabo za obraz, druge dobiš itak tam... Nič kaj preveč ni treba nosit takoj s seboj, pa sej nisi na drugem koncu sveta. Če boste karkoli potrebovale vam bo itak user posted image  lahko vse prinesel oz. kakšen od sorodnikov.

ZRAK pa ni niti vse kar pravijo v materinski šoli. Tam je teorija in kot vsepovsod je teorija eno praksa je pa drugo. Najboljše je, da povprašate mamice, kako in kaj. Ker tudi v materinski iz seznama lahko pol stvari črtaš in še kaj dopišeš...
Meni je najbolj hecno to, ko v materinski predava punca, ki še sploh nima otrok in misli, da vse zna, pol pa postane mama in vse pozabiuser posted image

(odgovor članu zrak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2614
18.4.2007 15:07:09   
ŠpelaP
Ko sem prvič rodila, nam je bilo v šoli za starše naročeno, da naj imamo svoj roj. list zraven. Zaradi podatkov. Si nisem izmislila!
Haljo sem pa imela svojo zato, ker se v njej bolje počutim kot v neki tuji, pa čeprav je iz bolnišnice. A je to kak problem!?user posted image
Nikjer pa nisem pisala o kakih spodnjih hlačah, samo o modrcu za dojenje. Mrežaste sp. hlače se pa res dobijo v porodnišnici.
Sicer je pa bolje imeti kako torbo ali potovalko kot vrečko. Tudi taki komadi se najdejo, ko svoje stvari kar v vrečki user posted image prinesejo v bolnico. Mislim...
Sicer pa nikomur ne vsiljujem, kaj naj nese v porodnišnico, jaz sem samo napisala, kako sem jaz imela organizirano!
A je kaj narobes tem?!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
18.4.2007 15:23:07   
Anonimen
Pa sej vsi podatki, ki so na rojstnem listu so tudi v materinski knjižici pa zdravstveni... Res mi ni jasno zakaj so rekli, da tudi rojstni listuser posted image

Pa sej te tudi povprašajo o podatkih, pa morda če se jih v tistem trenutku ne spomnešuser posted image user posted image  pa lahko še vedno kasneje napišejo...

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2616
18.4.2007 16:01:46   
ŠpelaP
Ne vem zakaj, pri nas je pač tako.
Tudi glede otrokovega roj. lista je pri nas malo čudno. Drugod po SLO je tako, da če v porodnišnico že ob rojstvu otroka prineseš podpisano izjavo o očetovstvu, avtomatsko domov dobiš že pravi roj. list (kjer sta že vpisana oba starša). Pri nas moramo pa kljub temu, če smo očetovstvo uredili pred rojstvom, še vedno po rojstvu otroka sami na matični urad z nadomestnim rojstnim listom, da dobimo roj. list, kjer sta vpisana oba starša. ampak jez ne postavljam pravil. Tako da morate vprašati tiste, ki so za to pristojni.

Aja, še to - halje pa ne mislim tiste spalne srajce, temveč tisto jutrnjo haljo za čez, da se lahko ogrneš, da ne hodiš okrog neokusno razgaljeno.

P.S. - zakaj je pa potrebna anonimnost!? user posted image

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 18.4.2007 16:07:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
18.4.2007 20:51:12   
Anonimen
Ohoj punce user posted image

A ste me kaj pogrešale user posted image ? Sem vas brala ampak se mi ni dalo nič odpisat.

No danes se nisem pa prav nič učila. Sva bila zjutraj v šoli za starše. Kar fino je bilo, sicer je trajalo le tri ure, ampak se mi zdi, da kaj več pa res ne bi zdržala. Sem razmislila in  ne bom šla še v Ljubljano. Mislim, da bo praksa prinesla svoje tako da je to kar sem danes slišala kar dovolj.
Sem se spomnila da ste zadnjič govorile, naj se v porodnišnico odpravimo ko bomo imele popadke na 10 ali 5 min. No pri nas pa to ne drži in moramo it takoj ob prvem popadku, oddaljenost in gužva v mestu. Je rekla sestra da je bolje, da tam počakamo kot pa da nas na cesti kaj preseneti.

Me je pa kar malo strah.

No še za papirje sem prosila, me je malo čudno gledala, nato pa sva se zmenile da jih dobim drug teden.

Andreja upam, da je vse ok  s tabo oz z vami tremi. držim pesti user posted image user posted image user posted image

Kaj čem pa kaj ostalim napisat. Ma nimam idej. Se javim, ko se mi bo spet dalo.

Mejte se.

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2618
18.4.2007 21:18:25   
KT
Hvala Ronja evo takoj začnem s trebušnjaki user posted image

Andreja močno stiskam pesti za vas tri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kuferček, ja, kuferček bo treba pripravit user posted image  za vsak slučaj čimprej!

Naši se spet kolca, boga, se mi kar smili, saj bo hudirja vso plodovnico popila. V čem bo pa potem plaval  naš delfinček user posted image
Ampak Nikical ti si pa hudo zastavla s temi merami - a res misliš, da bosta tolko nabrala user posted image  pa ja ne, no user posted image

Drugače pa sva se tudi midve danes dale čist pregledat: mere po vse standardih (iz tiste tabele v materinskiuser posted image ) , glavica bolj podolgovata kot okrogla, oziroma gracijozna kot je rekla G user posted image , ker pa sva bolj pri drobnih sva nabrali šele 1550 g, ampak, če pomislim na 4kg, ki jih za svojega pikca napoveduje Nikical mi je kar malo slabo, saj je čisto možno, da se tudi naša user posted image  še dobro zredi, ker sem tudi jaz ob rojstvu imela celih 4080g - boga moja mami user posted image .  Jaz sem tudi še čist zacementirana tako, da nama gre kar dobro.

Jaz se še nisem začela nič gnezdit - za enkrat sam skupaj nosim (kot ta prava nabiralka user posted image , naš lovec user posted image  pa delavce lovi, da nama otroško sobico zrihtajo user posted image ).

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
18.4.2007 21:46:00   
FLASK_A
KT, hja- glede na to, da sva oba z user posted image  še kar "pri sebi" user posted image user posted image  se lahko kaj hitro zgodi, da bo nekje do 4 kg težak otroček. In pri nas na telovadbi je ena punca nosila punčko, ki je imela 4 kguser posted image  No, nisem pametna pri teh stvareh, sem pa kar pripravljena na hujše- če bo majši/manjša bo itak noro superuser posted image user posted image

Pa povej, kje te je to izmerila? UZ, ginekologinja? Samoplačniško? Jaz o mojem user posted image  nič ne vem, mi noče več UZja delat. Sem razmišljala da grem kar lepo samoplačniško in da mi premeri otrokeca kot je treba. Res me zanima, če je vse vredu. Sej mi je komej povedala če je pravilno obrnjenuser posted image  Kako pa naj vem, če je vse vreduuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
18.4.2007 22:23:26   
KT
Nikical ti moram priznati, da je moja prijateljica G, tako, da se hodiva s pikico user posted image  kar naprej crkljat k njej. Ampak kaj hudirja nam ne pripadajo trije UZ user posted image  ????? Pa daj še malo jo pritisni, da ti naredi še en UZ, oziroma naj to vsaj pove koliko ti nameri trebuh - že iz tega se da marsikaj sklepati. Drugače pa veš kaj - po sliki sodeč - nisi ti ne vem kako pri sebi, iz skoraj zagotovo tvoja pikica ne bo imela 4kg user posted image . Ravno pravšnja nasmejana in cvetoča nosečka si user posted image , tako da ni panike po moje. Ampak veš pa tako ali tako nikoli dovolj user posted image  

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
19.4.2007 5:49:32   
Anonimen
Jutro user posted image
Muči me nespanje. Sem se od treh dalje premetavala, ob petih pa sem se odločila, da se grem učit, ampak se mi očitno tudi to ne da.
Žabica jaz sem kupila tetra plenice in krpice ENO v BC - ne jih kupit, ker so zelo nekvalitetne, vsaj moje. Krpice so se raztrgale že ob prvem pranju (obroba), plenice pa tudi ne zgledajo ne vem kako zelo dobro.

Ma ne vem kaj naj sploh težim, se grem naprej učit, če bo šlo.

Lep začetek dneva vam želim

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 2622
19.4.2007 6:29:27   
ronja
nogica, dobro se uči! Če ti je kaj v tolažbo, jaz še nisem šla spat... Treba končat zadevo, kaj čem, čeprav malo bi skoraj morala it... Ampak ne vem, če bo zneslo, potem mam pa slabo vest - če grem spat zato, ker še ni narejeno, če ne grem spat pa zato, ker ne spim... Prej ni bil problem, pač par dni nisem šla spat, če sem mela gužvo, zdaj pa si ne upam čisto tako delat... Potem pa ne vem, kako bi mi zneslo... No, držim pesti zate, da ti zlaufa, ti pa zame, da bo šlo ko raketa.
Kaj mislite, da je nevarno za user posted image če kak dan ne bi šla spat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
19.4.2007 8:25:34   
ANDREJA 75
JUTRO!
No mi smo pa danes malo boljše spali.
Celo ponoči nismo rabili boskopana. Vstala sem ob 5.30 in seveda takoj na wc(driska spet) sedaj me ta driska spremlja že kar od nedelje zvečer včeraj zvečer sem v mami prebrala -bruhanje in driska telo se pripravlja na porod.Praznjenje črevesa lahko sproži krčenje maternice in s tem sam porod,porod se lahko kmalu začne morda že v nekaj dnehuser posted image me prav zanima koliko časa bo še to trajalo?Ker se tako počutim da nisem za nikamor samo za na kavč , niti do pošte in trgovine ne morem peš tako mi vse tišči na vzdol .
Lačna sem pa ne upam ničesar pojesti ker gre itak vse iz mene.
Hvala vsem ker mislite na mene user posted image user posted image

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
19.4.2007 9:04:54   
melaverde
Dober dan punce,

danes pa kar malo zavidam tistim ki ste doma, sedenje za računalnikom postaja nevzdržno naporno. Pa tudi utrujena sem zaradi nespanja...
V glavnem, včeraj sem spoznala Luckobučko in vam moram zaupat da je taka faca bodoča mamica, pa da ne govorim kakšen sempatičen trebušček ima user posted image . malo sva poklepetali, prav smešno kot stari zannki ki se poznajo že veliko časa.

Ma ste opazile kako se naše teme počasi spreminjajo, imamo prav določeno temo za določeno obdobje...kar malo grozno mi je, ker so na vrsti že torbe za v porodnišnico in papirji za CSD.

V glavnem so reči po Sloveniji res zelo različne, celo od odebe do osebe. Včeraj ko sem klicala na CSD, je bila gospa zelo osorna, da sem zamudila rok oddaje, naj pokličem ginekologa in zrihtam dokumentacijo še danes. Ker sem bila vsa posračkana sem moža poslala na CSD in je očitno naletel na drugo gospo, ki je rekla naj ne skrbim, mu dala vso dokumentacijo (jaz sem že bila gor pa mi papirjev ni hotela dati) in sedaj čakam na naslednji teden ko imam pregled in upam, da dobim tudi potrdilo. Hja, skoraj popadke sem dobila brezveze...

Danes bom tudi jaz malo razmislila o torbi, zaenkrat se še dobro počutim (razen utrujenost) pa se mi zdi kot da je to še full daleč ?! Midva pa imava še posteljo za adaptirat (je še moja pa malo zbledela), jogi kupit, vse oprat...pa da ne govorim dela po hiši ?! Ta porodniška bo prav prišla...

Zrak, kam si hodila v materinsko? Sej verjetno sme te že vprašala ampak se ne spomnim odgovra...user posted image

Ma torej me poročene ne potrebujemo nobenih papirjev vzeti s seboj ??

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?