ronja
|
Hehe, Špela, kaj bi tvoj mali šele meni rekel... 80 E me že tišči... Zato so na plavanju tamali tako navdušeni nad mojim oprsjem, hehe, ko pridejo lačni ven, bi se kar zraven priklopli Kot vidite jaz že zdaj treniram nespanje... Mislim, da s tem ne bom mela večjih problemov... Ja, nisem ŠE šla spat, pa danes niti ne vem, če mi bo zneslo it... Je spet prišlo par stvari vmes... KT, tamali trebušnjaki so tisti, ki jih navadno delamo - veliko... Tisti, pri katerih dvigneš samo glavo in rame, ne pa celega trupa. Jih lahko narediš veliko naenkrat, pa ti ni nič hudega. Samo pazi, da imaš raven hrbet - zgornji del pač, spodnji je itak na tleh. JOj, jaz se zadnje dni ves čas pozabim oz. niti ne pozabim mazat, ampak sem tako zmatrana, da se mi tudi to ne da, samo padem v posteljo, zjutraj me pa že kdo zbudi, pa dirka naprej... No, še ta dva projekta, pa sem fertig, upam, vsaj. POtem pa se lotim stanovanja... To bo šele projekt! Bogve koliko bom šele takrat spala!!! ja, mela, jaz pa že po naravi vedno malo spim, že ko sem bila dojenček, nisem nikoli popoldne spala - mami se je neki trudla, pa me dajala spat nekaj časa, potem je pa ugotovila, da je brezveze, da tam v strop bulim, ker zaspim itak ne. No, potem me je pa pustila, da se igram, 3x hura za mojo mami ! no, taka sem še zdaj (kot vidiš) - no, saj ne, da mi ne bi pasalo it zdaj spat, ampak zdaj mi trenutno ni slabo in je treba izkoristit... (danes je bil namreč spet "moj dan", sem zečer bruhala in mi je bilo slabo za umret! Sicer nisem veliko bruhala, sam žolč, ker ni bilo več nič kaj dosti not, jedla sem ob pol 4h, bruhala pa ob 8h... Bljak, ti rečem! no, potem sem spila en kozarec donata, da bi se mi tista kislina in dvigovanje vsebine želodca malo umirilo in potem sem dobila seveda še drisko..., Jupi, če ne gre čez eno stran, pa nujno čez drugo... drnula čestitke! andreja, držim pesti za vas 3 in pridno počivaj! Sicer sva bila danes v veliki nabavki (greva na 14 dni v trgovino in takrat nabaviva praktično vse, kar rabiva - vmes hodiva pa na trg vsako soboto, če je lepo vreme) in sva nabavila še par stvari za : banjico, krtačko in glavniček, eno stekleničko od Aventa, eno dudko (za vsak slučaj, hehe:) in pa škarjice za nohtke za dojenčke. Tako da se najina zbirka počasi polni, do junija bo že vse. Je lažje takole po malem, ko kje kaj vidiš, da ne bom na koncu vsa panična okoli skakala, če mi bojo slučajno rekli, da moram prej it rodit (itak ne bojo, ampak ziher je ziher, se mi zdi, da fant rajši vidi, da sem zraven, ko to kupujeva, hehe, saj veste, kako je z njimi;) Aja, pa v službi smo praznovali RD (ga še nimam čisto zdaj, ampak kmalu, pa smo meli zdaj praznovanje) in sem dobila eno lepo afriško vijolico v takem ful nobl lončku, od svoje skupine, potem od ene druge skupine še šal in tisto kvačkano kroglico, s katero smo se včasih igrali kao nogomet, če se katera spomni, na hodnikih je bila precej popularna, pa ene ful dobre čokoladne praline in šopek gerber od punc iz uprave, pa še flis odejico za Ronjo od dveh sodelavk posebej! Ful lepo, ne? Sem bila ful lepo presenečena, da so bili vsi tako veseli, ko so me videli. POtem so se eni na veliko poslavljali od mene (ne moja skupina, oni vejo, da sem še skoz tam:), pa jim rečem, ja saj pridem jutri zjutraj spet Ok, grem nazaj risat.
|