rumba
|
Pozdravček in ! Kako ste vse pridne z vozički . A je še katera slučajno brez? No se moram pohvaliti, da ga bom tudi jaz kmalu sestavila... Vse sem oprala in izgleda kot nov. Čaka me še pranje podvozja, to v bloku glih ni najbolj izvedljivo, bom ta vikend na primorskem. Pol ga pa oblečem in bo gotov. Ma res je super, da se lahko vse vrže v pralni stroj! To mi ful veliko pomeni. Upam, da se tudi vaši vozički slečejo in perejo. No, sedaj v spalnici čaka postelja, voziček bo kmalu zrihtan, previjalna je vsak dan v uporabi (bo tudi potrebna pranja, a to še ne sedaj), še ležalnik privlečem s kleti in ga operem, čebriček si bom spet sposodila, pol se pa počasi lotim iskati ta male cunjce. Hja, G mi pravi, da bom po 28t morala bolj počivati, pa inekcijo za razvoj pljučk dobim, tako da bomo tam v 32t že v nizkem štartu, pa mora biti vse čimprej pripravljeno. Niste nič čudne, če imate že kmalu vse pripravljeno. 100X bolje, kot pa da vas prehiti, pol pa nastrada sam po trgovinah... Pri nas sta bila oba predčasna poroda popolnoma nenapovedana. Dan prej bi se upala staviti, da še ziher ne bo 1 mesec. Zdaj pa res računam, da bo do junija že vse pripravljeno. Vidim, da ima že večina izbrana imena. Dajte jih boldat, da jih Jelenche doda na seznam. Joj, midva bova verjetno kar v porodni izbrala . Sem pa pri sebi opazila, da so se mi ful vtisnila v spomin imena, ki so jih nosili v pediatrični, kjer sva bili s Hano takoj po rojstvu. Ja, to so bili pravi borci v inkobatorjih, mogoče so mi še posebej zato ta imena tako všeč. Pa od prej ne poznam otrok s temi imeni. Moj trebušček se prebližuje 100tki. Trenutno je obseg (pri popku) 98. Ikonca, navijam za Hano . Aja, moja mama se je kar za glavo prijel, ko sva rekla, da bo naša Hana, saj jo to ime menda spominja na eno ful staro gospo Hano, ki je edina, ki jo pozna s tem imenom . No, sedaj pa kar mrgilo malih Han. Kapica, jaz tudi mislim, da če sta vidva prva izbrala in povedala ime Denis, ga kar imejta! Ne ozirajta se na sorodnika! Pišuka, meni pa na misel ne pride, da bi dala ime, ki ga namerava dati kak bližnji sorodnik in mu s tem ukrasti ideje. Pa saj ne, da bi me motilo, če bi bila dva z istim imenom. Sploh ne! Le ne bi hotela povzročati težav drugemu paru, ki si je to ime želel. Ma, iz principa imejta Denisa! Pupi, ne sekiraj se zaradi možnosti podedovane bolezni. Je kar je. Sedaj itak ni več kaj storiti. To, da je bolj miren, pa sem sigurna, da ne pomeni prav nič. Saj ni nujno, da je bolj miren, le ti ga lahko manj čutiš. Jaz ga močno čutim zato, ker nosim ful spredaj, trebuh je prav našpičen, če me pogledaš odzadaj pa niti ne bi rekla, da sem noseča. Ja, pa kot pravi zvesta, posteljico imam zadaj. Dont worry, be happy! Uživajte v sončku! P.S. Kdaj se kaj srečamo?
|