|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
10.4.2007 20:52:38   
Jelenche
yudit bravo za punčicoooo

user posted image

kako se kaj počutiš, no pa daj se kaj oglasi ... user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
10.4.2007 21:20:08   
simi27
Pozdravljene!

Hvala bogu, da so prazniki za nami. sem malo pretiravala z vsemi dobroratami...

Jelenche, jaz bom tudi šla v MŠ na Fužine. Pravojo, da je v porodnišnici strašna gužva, tukaj pa jih je baje po 20. Tako, da je normalno za dihati. Pa prvi dve predavanji ima sestra Vesna, ki nas vodi tudi telovadbo in je res super. Drugače pa sem jo vprašala, kako je s partnerji, kdaj dobijo potrdilo. In mi je rekla, da je potrebno, da so prisotni na prvem predavanju, potem pa več ne. ure so namreč res čudne in moj si za vsakič ne bo mogel izboriti prosto. Mogoče bova le kako krpala - bo prišel pred ali po službi in zamudil kakšno urco. Tvoj bo ves čas tam?
Aha, pa še eno vprašanje. glede sladkorne - a so te klicali po telefonu, ker nisi imela dobrih rezultatov na testu? jaz sem bila namreč prejšnji teden na testu, pa me niso nič obvestili, kakšni so rezultati.

No, lepo se mejte in se tipkamo...

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
10.4.2007 21:30:04   
poldy
Da se še jaz malo javim. Tudi mi smo že počasi začeli z nakupi. Imamo voziček, Oregon 6, kupljen v baby centru v Ljubljani. Je pa lanski model, tako da nas ni preveliko stal... Ostalo pa počasi, saj se nam še en mudi, še najmanj 3 meseceuser posted image .
V četrtek imam pregled, komaj čakam, se mi zdi da se tako vlečejo ti datumi, jaz pa komaj čaka, da mi povejo, da je vse v redu. Brca še vedno zelo narahlo, je pa bolj pozen tip okoli 11 zvečer je najbolj "dejaven". Upam , da se bo tokrat videlo kaj imamo, ker jaz sem firbčna..... Imam pa občutek(glede na brcike), da bo punca. Ime že imamo, tudi za fanta, kar pa naj še ostane skrivnost, vsaj dokler ne vemo kaj bomo imeli. Če ne prej se tipkamo v četrtek... Uživajte!

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
11.4.2007 9:23:09   
baja*
Dobro jutro, dober dan user posted image

Kako ste kaj danes? Stavim, da kar sijete...
Poldy, še en dan pa boš spet videla svojga sončka, ne? Meni se tudi vlečejo ti tedni, ko čakaš. Včeraj sem imela pregled, zdaj me je pa naročla komaj čez 6 tednov:( To se bom načakala...
Punce, a že imate vse izbrana imena za vaše user posted image ? Midva še ne. Mi je ful težko najdit neko res lepo ime.

Afnica, kako je bilo v materinski šoli?
Yudit, čestitke za punčkouser posted image

pozdravček vsem

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
11.4.2007 10:02:09   
anja7
Hojla!

Veste kaj pa mene zanima? Glede glukoznega testa (sladkor)! A ste mele vse ta test? Jaz ga namreč nisem imela, včeraj pa sem govorila s prijateljico, ki ima konec julija rok in je drugič user posted image  in mi je rekla, da bi mogla ta test delat vsaka nosečnica! Dejte mi mal pvedat, kako je s tem! Hval

lp

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
11.4.2007 11:20:45   
baja*
Anja7, jaz tudi nisem imela testa za sladkorno. Na prejšnjem pregledu mi je G dala napotnico za tokso in te stvari pa vodo sem mogla dat (oz. jo tak zmeraj dam), za glukozo pa ne. Vprašala me je, če imamo sladkorno v družini in je nobenen nima. Pa baje, da se sledi sladkorja pokažejo tudi v urinu in če je pozitivno, te dajo naprej na teste. Jaz imam vedno ok urin, tako da mi ni dala napotnice.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
11.4.2007 13:47:03   
majrim
anja7-jaz sem test imela in sicer prejšnji teden,to je 28 teden nosečnosti...ne vem,kako to gre,ampak tudi tukaj punce  pravijo,da tega niso delale-odvisno od ginekologa...ni mi čisto nič jasno,ampak mislim,da je preventivno vseeno dobro.....ko boš šla naslednjič na pregled vprašaj,saj vprašat ni greh...
...lepo se imejte punce in uživajte v pomladiuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
11.4.2007 14:15:08   
kapica
Evo, se jaz sem imela danes pregled in UZ in prisla cist fertig in tecna domovuser posted image . Cakala sem na vrsto dve uri, sem mislial ze kr vmes vstat in iti domov, me je tak razpuser posted image . ne vem zakaj davajo termine oz. zakaj si naredis termin, ce se ga ne drzijo. Pa ne recem da je to enkrat, ampak vedno cakam vsaj eno uro. Danes pa dve, da je moj moz zamudil sluzbo, od vse tecnobe in lakote, sva sla potem se v mcdonaldsa, pa vem d ani zdravo in zadnje dni sem s elepo nazaj drzala z hrano, danes pa sem bila prevec poklapana user posted image .
Ampak z malckom je vse v redu, je z rokico uhico bozal in brcal. Obrnjen je z glavo navzdol in verjetno bo tako tudi ostaluser posted image . Tudi MV je brez posebnosti, zaprt in kakor je treba. naslednji pregled imam spet cez 4 tedne, takrat bojo pa ze delali ctg, bom pol urce lezala in poslusala srcek. Sem se pa narocila takoj zjutraj kot prva, ker res sovrazim to cakanje.
Jutri pa imam zobarja popoldan, se bom tudi nacakala verjetno, da mi bo cel sonckasti popoldan sel po gobe.

Zato pa grem sedaj na balkon, knjigico zraven in pocivat.  Me je cisto iz tira vrglo danasnje jutrouser posted image .

Baja, midva mava ime 90% zbrano, ampak meni se ne dopade user posted image . Zato se iscem in iscem, ampak je tezko najti lepo ime, ki se najde v dveh kulturah oz. drzavah.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
11.4.2007 15:04:22   
poldy
Jaz sem ime za punco imela izbrano že par let, ampak se je sedeaj zgodilo da domačim ni všeč, tako da smo mogli izbrat drugo. Za fanta pa se mi tud sanjalo ni. Pa sem šla preverjat imena svojih in fantovih sorodnikov, da slučajno ne bi bilo kakšnega takega imena pri nas. Tako, da se je res zelo omejil izbor. Ampak smo našli in mislim , da bomo vsi zadovoljni. Pri nobenem v žlahti nisem našla teh dveh imen. Moram rečt, da mi fant ni bil v nevem kakšno pomoč, ker mu ni tako važno sedaj kakšna imena bomo imeli (čeprav mislim, da samo priznat noče, da mu je..) ampak smo zadovoljni, zaenkrat. Nikjer ne piše, da mi pa čez en mesec ne bo kakšno drugo ime še bolj všeč. Drugač pa je v veliko pomoč tudi knjiga Najlepša imena novorojenčka od Kebra, ampak na žalost niso primerna za vse kulture.
Kapica od moje botre sestra živi v Nemčiji in je dala hčerki ime Mojca in so zelo lepo sprejeli.Tako da kar pogumno.....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
11.4.2007 15:17:38   
ikonca
Pozdravljene julijke.

Moram povedati da sem tudi jaz julijka user posted image !
Rok imam 30. julija in komaj čakam, da bom v naročju držala svojega otročka.

Sem prebrala da imate vse ene ultrazvoke.
Jaz ga že nekaj časa nisem imela UZ, vsak mesec dam kri in vodo, izvidi so OK, brca ful ...
Ampak tako si želim UZ in potem še zvok srčka. Je ni boljše stvari za nasečko.

A vse veste spol?

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
11.4.2007 16:10:00   
pupi
Anja7! Res je da ta test za sladkorno delajo če so v urinu, katerega ti preverijo na vsakem pregledu, sledi glukoze. To je potrjeno ker sem včeraj vprašala v kakšnem primeru te pošljejo glukozo pit!!
Moja G je dobila 3D UZ in ima ful veselje delat UZje in sem imela tudi UZ včeraj naša pupa ni hotela obrazeka pokazat, da bo jo G slikala pa nama je po nekaj minutah le uspelo in imam tak lepo slikico naše babike!! Najlepša je user posted image user posted image !! No moj user posted image  pa ne zna iz slikice nil izbrat,  je reko da vidi samo neko masko user posted image !! Eh on ko ne ve user posted image !! 
Glede imena pa mi ga imamao 100% izbranega, ker ko se moj g. odloči glede nečesa je to to.
Kapica nič se ne sekiraj glede čakanja oz. upam da kaj rečeš not pri sestri ker, če je vedno tak pa idi drugič samo kartico odat pa idi vmes na kafe, ko jih šiša!!
Nekaj me zanima pa upam da mi bote pomagale!! Kdaj se gre v materinsko šolo kaj bi že bil čas, jaz sem zdaj v 25. tednu? Mariborčanke kam bote ve šle sploh v materinsko šolo, pa starševsko tudi?
Fajn bodite, zdaj pa malo ven na sonce!!
ČAO 

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
11.4.2007 17:28:15   
Anonimen
Pupi.... Za nas mariborčanke-julijke se materinska prične 8.5. v porodnišnici. Se pa moraš ta mesec prijaviti. Kar na informacijah osebno ali po telefonu. Medve s Freycho sva že prijavljeni.

Gre takrat še katera?

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2087
11.4.2007 18:35:02   
madejka
Mi3 gremo, mi3!!! Samo se morm naslednji teden prijavit ko mam pregled. 

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
11.4.2007 19:36:58   
kapica
Pupi, a materinska sola in sola za strase, sta dve razlicni stvariuser posted image  ? Jaz bom sla v MS, ko bom v 30-em tednu, al se kak teden pozneje, v glavnem cez en mesec zacnem. Jaz mislim, da ni prepozno. user posted image za lepo slikico.
Ja, saj ce bo se kdaj tako polna cakalnica kot danes, jo sisnem na kafe, pa je kar jeuser posted image .Skoda zivcev. 
Poldy, ni problem v tem, da bi me skrbelo kaj bodo rekli tule na ime otrocka.  Ampak je tako, da moreva najti ime, ki je primerno za slovensko-bosansko druzinico. In tu je problem. Mogoce pa ima katera kaksno idejo? Bi bila zelo hvalezna. Ime sva imela ze zbrana za oba, pa sva enkrat po neumnosti to nekomu v familiji zaupala in ker so oni prej dobili fantka, so mu dali to ime. Lepo, a neuser posted image ?

Sicer pa mi gre ze boljse, soncek je naredil svoje, barvo pa imam tudi ze kr fajnuser posted image . Vsaj nisem vec tako bleda, to me najbolj veseli.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
11.4.2007 19:58:57   
Freycha
Kapica, materinska in starševska šola je ena in ista zadeva. Če se ne motim, je bila včasih materinska šola, sedaj pa, ko so lahko tudi ateji pri porodu, so pa to spremenili v starševsko šolo. Če se motim, me prosim popravite.

Sicer pa, moja sestrična ima naslednji teden rok in je hotela dati svojemu sinu ime Tarik. Pa ni muslimanka, čeprav je to precej muslimansko ime. Na zadnje se je odločila, da mu vseeno ne bo dala tako ime, ker bi mogoče otroka zaznamovala kot muslimana, čeprav to ni, moram pa priznati, da tudi meni ni slabo ime. Torej, če rabiš za fantka kako muslimansko ime, ki ni preveč "ortodoksno", je mogoče vreden omembe user posted image

Sicer pa punce - kaj hudiča se sekirate, kaj si starši ali familija misli o imenih VAŠIH otrok. Mislim, ne vem sicer, v kakšnih odnosih ste, ampak jaz si že ne bom pustila, da bo kdo vplival na izbiro imena za MOJEGA otroka. Moji "tašči in tastu" tudi Dita ni všeč, pa sem jima samo na kratko rekla, da naj se kar navadita in tu je konec debate.
no..... sicer pa same veste kako in kaj. Jaz le vem (zase), da si ne bom pustila, da bi kdo namesto mene kaj izbiral za moje otroke.

Sicer pa sem kar ok, res je, da se že dolgo nisem javila, ampak kaj, ko ni nič novega. Mala brca ko pravi fuzbaler, Zlatko Zahovič je amater proti njej user posted image  Čakam na drug teden, ko imam zopet pregled pri G in ko bova pregledali teste glukoze. Upam, da bodo ok!
Pikolino MB nosečke, kaj se res ne moremo zmeniti na eni kavi??

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
11.4.2007 21:00:12   
Jelenche
ohoooj babeeeee

danes ste pa zelo pridneeee ste veliko napisale. Bravo!
no pa začnimo:

simi27, mene so klicali po obremenilnem testu da so vrednosti visoke, tako da če te niso klicali imaš verjetno vse vrednosti ok. Bravo user posted image  Glede materinske super, bova skupi jeeee user posted image . Moj bo z mano seveda, ne vem pa če bo lahko skoz, bomo videli.

baja* gužva je, .. .jaz tudi pizdim ker me je tako pozno naročila, ampak kaj čmo če je tooook nosečnic user posted image
aja baje da je letos najbolje rodti. Da bodo otroci rojeni 2007 najbolj srecni ker je po kitajskem horoskopu leto zlatega pujsa.

anja7 jaz sem imela vodo vedno vredu, pa me je poslala na test. Torej nikoli nisem imela sladkorja v urinu, ker tudi če imaš sladko v urinu ni nujno da gre za sladkorno, ker so pač ledvice bolj prepustne v nosečnosti. No sicer pa je kokr kje, nekje pošiljajo nekje ne. Baje da če si v ZD pri G da je to standardni test. (tko so men rekl user posted image ) Sicer pa, če si včasih full žejna (kot sem bila jaz) lahko sama rečeš da naj te dajo na test. Jaz sem to naredila in glej kaj mi je prineslouser posted image  user posted image
aja pa še neki razlogi so... ki povečajo sladkorno baje. jaz sem imela dva: splav in prekomerna teža user posted image

kapicaaaaa tolaži se, ... jaz vedno čakam na pregled 2-3 ure. Nikoli manj,... pa klinc sem se že navadila

ikonca dobrodošla, te bom dodala na seznam. V nosečnosti ti pripadata samo dva UZ očitno se tvoj/a G drži tega števila. Res je škoda da nam ne pustijo uživati v naših user posted image . sej okol 30 tedna je zadnji velik UZ,.. pa boš videla user posted image . Seveda je vedno opcija privat UZ. Samo men je to full drago. Je katera šla v na 3D? V Dravljah je 80EUR pa matr služjo na nas noooooo!!!

o Pupi full lepo da imaš obrazek,... baje da se ne spreminjajo več. Da od zdaj naprej samo še pridobivajo na maščobi user posted image .

Ja Freycha, se strinjam s teboj glede imen. Ne pustim da mi se kdorkoli vtika. To je moj otrok. No .. sicer imam pa jaz drugi problem user posted image  pazite zdaj to. Moj dragi mož ima tradicijo v družini ki se prenaša že nevemkoliko let iz roda v rod. In to je: Prenos imen z dedka na vnuka. Za ****!!! Sprva sem bila besna in da ne nikakor kakšna tradicija bem ti tradicijo! ... No ko sem se malo razkadila, sem se postavila v njegovo (moževo) kožo in sem ugotovila da če bi jaz imela to tradicijo v družini,.. bi tudi želela da se nadaljuje. Oba z možem sva srba in dava veliko na tradicijo in običaje,... bla bla bla. Tko da sem v precepu, ker je ime groznooo. user posted image
No če bi bil sinček bi mu bilo ime ANTONIJE user posted image  fino a ne???
No za tega otroka sem se izborila da dam jaz ime, za drugega bo dal pa on. Samo upam da bova zdaj imela sina in potem same punčkeeeeee (tradicija imen je samo za sinove,.. kera diskriminacija.. no če bolje pomislim je še sreča user posted image )
ah .. sej bo. No jaz mam zdaj na izbiri za fantka: Aleksa ali Filip
za punčko pa Katarina, Andrijana, Jana, ...

matr sem se razpisala, ...
danes sem v rutarju kupila prešito odejo in vzglavnik za bebo. Je v akciji komplet za 19,99 EUR. Pa še kupila sem 3 bodije... pa eno dekco .. pa kr neki no user posted image

cmoookaa vseeem

R. Tagore

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
11.4.2007 21:02:51   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image
04. pikica123
05. Yvona
05. Rožica82

05. Majrim
05. Anonimna
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje; user posted image  + user posted image
09.*maja
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Baja* ; Maribor; user posted image
11. lexl
12. Freycha ; Felbach (AUT) user posted image ; user posted image
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje; user posted image  + user posted image

12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image
15. bačko user posted image
16. Teika
17. Kety99; user posted image

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image
17. Anonimna2
19. Bety
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted image
22. pikam
24. GabiW
24. Ezica
24. zarja123
24. madejka; Maribor; user posted image
24. poldy
25. pupa*

25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image
25. kapica; user posted image
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
27. rumba; Ljubljana user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. kniči 
28. jerneja
30. ikonca
31. Pinkyca

31. Bonni; Ljubljana

imamo 60 user posted image , od tega 6 user posted image user posted image        in       54 user posted image                                   imamo 11 user posted image  in 14 user posted image

in fantki se pribižujejo   user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image                   

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
11.4.2007 21:05:32   
Jelenche
aja ikonca

za tiste ki vejo spol in so ga delile z nami, je označeno na seznamu user posted image  za punčko in user posted image  za fantka. Št user posted image  pomeni koliko nosečnosti oz koliko otrok že ima ta uporabnica.

Pa prav fino nam je na tem forumu. user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
11.4.2007 21:33:43   
rumba
Pozdravček in user posted image  !
Uau, danes sta se pa razpisale! Pridne. Jaz sem bila celi dan na nogah s tamalima in se nisem uspela javiti.
Berem, da pišete o izbiri imen: midva še nimava pojma (aja, pozabljam, da bo itak Mojster Mihauser posted image ). Sem predlagala možu, da napiše sezman imen, ki so mu všeč, sicer jaz vedno v temo brcam. To pa pomeni, da bo ful trajalo. Sicer pa nama je eno fantovsko ime obema všeč: Jelenche, verjameš ali pa ne, ime mojega dedkauser posted image . No, midva se ne ozirava na druge, niti na familijo. Če bo moja mama čudno gčedala, pa bo. Tudi Anej jim nikakor ni šel v uho, večina jih je to ime celo prvič slišalo in so samo debelo gledali. Ma, na vse se navadijo in prav je, da imamo različne okuse, če ne bi vse bile Nike in Niki.
Jaz sem že imela test za sladkorno, ker sem v prejšnji nosečnosti imela težave, sladkor na meji, prevelik plod... Zaenkrat je OK, menda ga pa bomo ponavljali. Aja, pa še vedno sem fuuuuul žejna. Sicer to ni rutinski test, delajo ga zaradi različnih indikacij: sladkorna v družini, velika žeja, sladkor v krvi ali urinu, prevelik plod, sladkorna v prejšnji nosečnosti,... V enih ZD ga delajo rutinsko pri nosečnicah nad 30 let. Odvisno od G.
Vidim, da se še nobena ni javila za materinsko v porodnišnici. Jaz bom verjetno skočila na kakšno predavanje.
Kapica, meni še ni uspelo na pregled prej kot v 2 urah. Tudi mene to čakanje ubija. Kaj šele bo, ko bomo še težje sedeleuser posted image
Ikonca, dobrodošla. Le pogumno se nam pridruži pri klepetu.
Aja, še nekaj sem pozabila. Danes po kosilu sem se malo ulegla in zadremala. Naenkrat pa me je user posted image  tako močno brcnil, da me je kar vrglo pokonci. Sej vedno ful brca in me zbuja, ampak to je bilo pa prav hudo. Sem se morala vprašati, ali je mogoče, da me poškoduje?user posted image  Ma, res, mu je skoraj noga ven pogledalauser posted image . V nobeni dosednanji nosečnosti še nisem doživela tako močne in boleče brce.
Pridne bodite in lepo mirno noč vam želim.
user posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
12.4.2007 7:33:29   
Anonimen
Dobro jutro!

Jaz pa ne morem več spat. Od vznemirjenja. So mi sporočili, da mi danes dostavijo voziček. Komaj čakam poštarja. :)

Ko pri norcih.....

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2095
12.4.2007 8:33:51   
bačko
Dobro jutro!
Rumba jaz bom šla v starševsko šolo v porodnišnico.Zanima me a se treba prej kaj najaviti ali samo prideš tisti dan ko se začne?Mislim da se začne 7 maja.Pri nama bo velik problem kako bova lahko hodila, ker imam jaz tako čuden delovni čas.En teden bom delala zjutraj, en teden pa popoldne, moj možek pa dela samo dopoldne.Bom videla kako se da to uskladiti.
Imam pa eno vprašanje.Ponoči ko spim dobivam krče v spodnji del noge.Krč me prime ene dvakrat na noč v mišico.Zakaj se to dogaja?user posted image Prav moti me!
Najini user posted image pa bo ime Žana.Moji tašči, ki je zelo staromodna ji ta ime ni bil všeč.Ampak meni osebno je čisto vseeno ali ji je všeč ali ne važno da je nama všeč!Se bo že navadla.Pomoje bi najraje vidla da je kaka Francka ali pa Marija!user posted image user posted image
Nobena pa ni odgovorila na vprašanje ali se splača iti v avstrijo po nakupe in kako se pride do ikeje?
Uglavne bodite pridne in uživajte na sončku!user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
12.4.2007 8:46:15   
simi27
Drage čveke!

Danes bo spet lep dan. Za sončenje naših trebuhov. Kako lep občutek...

Jelenche - hvala za info glede rezultatov presejalnega testa. Najverjetneje je res vse ok. Sem si kar oddahnila. Sicer pa imam pregled čez 10 dni. Komaj čakam.
Ja, se bova videli v MŠ. Komaj že čakam, da se začne. Da dam to čez in potem nakupim še zadnje stvari, ki jih še nimam za bebico. Pa naslednji mesec bo tako potrebno začeti urejati stvari na CSD itd.

Bačko - Ikeje v Grazu ne moreš zgrešiti, ker imaš velike kažipote. Je pa to takoj na začetku Graza, ko prideš v rondo te bodo usmerjale table. Tudi midva misliva iti v Ikeo. Pa še malo pogledat v H&M, C&A in Toys. Se splača, pa še roba se mi zdi boljša kot pri nas.     

No, lep dan vam želim in nasončite se!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
12.4.2007 8:50:07   
rumba
Dobro jutro!
Bačko, če se je treba v materinski prej kaj najaviti, se ne spomnim. Jaz bot tam itak neuradno, mož že ima potrdilo, zato se ne bom nič prijavljala, bom le uletela na predavanja, ki me bodo zanimala. Zato tudi ne bom vezana na urnik. Kolikor se spomnim, smo morali prej dvigniti nalepke v sprejemni v porodnišnici (v pritličju), oz. smo te nalepke prinesli na drugo predavanje. Prvo pa sva kar uletela. Na prvem dobiš tudi urnike in se napišeš za določen dan, ko boš šolo obiskala. A potem se je dalo sproti zmeniti, da naslednji teden prideš na drugi dan. No, tako je bilo  leta nazaj.user posted image
Glede Avstrije: Ikea je v Grazu. Iz LJ - avtocesta MB - avtocesta Graz. Ikea je ob avtocesti. Natančen zemljevid, kako do tja pa najdeš na http://www.ikea.com/ms/de_AT/local_home/store_graz.html 
Večina je z njo zelo zadovoljnih. Zraven Ikee je Shopping center West:H&M, spar... (grem le v H&M, ki pa tokrat ni bil kaj bolj založen od Ljubljanskega, ima pa nosečniški oddelek). Tam je tudi Toys'r'us: ogromno igrač (se ful splača, ker imajo tudi igrače pod svojo znamko in dobiš ful cenej!), ugodno vozički in druga oprema.... ma, Baby Center na veliko. Aja, cunjc je bolj malo in niso ravno najceneje.
Sicer pa imaš ob avtocesti malo pred Ikeo Seiersberg (bu, nisem sigurna, da sem prav napisala), to pa je ogromen shopping center z od A do Ž (no tega v Avstriji niuser posted image ) trgovin: cunjce se splača pogledati v C&A: poceni in kvaliteta tudi ni slaba. Nama sicer še nikoli ni uspelo vse obleteti, se predolgo zadrživa v Ikeiuser posted image .

No, pa imamo spet lep sonček. Uživajte! 

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
12.4.2007 9:56:12   
Anonimen
Jelenche mene na seznamu lahko malo popraviš.

Prestavi me na 23.7., rodila bom v Kranju, bo pa fantek (Rok)

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2099
12.4.2007 10:06:35   
Freycha
Dobro jutro punce!

jaz sem pa danes malo žalostna, ker sem stopila na vago in ugotovila, da sem v pičlem tednu pridobila kar 1,3 kile. V zadnjem tednu sem namreč pojedla kar tri kose jagodne torte (ki mi jo je prinesel dragi, ker ima slabo vest, da se on vozi naokoli z motorjem, jaz se pa ne morem), spet sem zaužila ogromno sladoleda in nekih sladkarij (čokoladne zajce in jajca sem jedla cel teden).
Sej vem, da se ne bi smela tako sekirati za kile v nosečnosti, samo si ne morem pomagati, da me ne bi to žalostilo. Sem že zjutraj sprejela ukrep, da odpadejo vse tortice, sladoled se omeji na minimalo, na čokolado pa lahko kar pozabim...... Upam, da bo potem tehtnica lepše pokazala.....
Sem se pa od začetka nosečnosti zredila skoraj 8kg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.