rumba
|
Pozdravček in ! Uau, danes sta se pa razpisale! Pridne. Jaz sem bila celi dan na nogah s tamalima in se nisem uspela javiti. Berem, da pišete o izbiri imen: midva še nimava pojma (aja, pozabljam, da bo itak Mojster Miha ). Sem predlagala možu, da napiše sezman imen, ki so mu všeč, sicer jaz vedno v temo brcam. To pa pomeni, da bo ful trajalo. Sicer pa nama je eno fantovsko ime obema všeč: Jelenche, verjameš ali pa ne, ime mojega dedka . No, midva se ne ozirava na druge, niti na familijo. Če bo moja mama čudno gčedala, pa bo. Tudi Anej jim nikakor ni šel v uho, večina jih je to ime celo prvič slišalo in so samo debelo gledali. Ma, na vse se navadijo in prav je, da imamo različne okuse, če ne bi vse bile Nike in Niki. Jaz sem že imela test za sladkorno, ker sem v prejšnji nosečnosti imela težave, sladkor na meji, prevelik plod... Zaenkrat je OK, menda ga pa bomo ponavljali. Aja, pa še vedno sem fuuuuul žejna. Sicer to ni rutinski test, delajo ga zaradi različnih indikacij: sladkorna v družini, velika žeja, sladkor v krvi ali urinu, prevelik plod, sladkorna v prejšnji nosečnosti,... V enih ZD ga delajo rutinsko pri nosečnicah nad 30 let. Odvisno od G. Vidim, da se še nobena ni javila za materinsko v porodnišnici. Jaz bom verjetno skočila na kakšno predavanje. Kapica, meni še ni uspelo na pregled prej kot v 2 urah. Tudi mene to čakanje ubija. Kaj šele bo, ko bomo še težje sedele Ikonca, dobrodošla. Le pogumno se nam pridruži pri klepetu. Aja, še nekaj sem pozabila. Danes po kosilu sem se malo ulegla in zadremala. Naenkrat pa me je tako močno brcnil, da me je kar vrglo pokonci. Sej vedno ful brca in me zbuja, ampak to je bilo pa prav hudo. Sem se morala vprašati, ali je mogoče, da me poškoduje? Ma, res, mu je skoraj noga ven pogledala . V nobeni dosednanji nosečnosti še nisem doživela tako močne in boleče brce. Pridne bodite in lepo mirno noč vam želim.
|