kapica
|
Jutro punce ! Uh, mi je malo odleglo, ko vidim da tudi nekatere se tako cakate za preglede. Ker vceraj sem se res pocutla cisto ponizano, ces, kako lahko to delajo, kot da me hoce nekdo osebno ****. Pac, hormoncki, saj drugace nisem taksna . Pa dobro, je mimo. Morem povedat da se NE obremenjujem s tem, kaj si kdo v familiji ali nasploh misli o imenu, ki ga bova izbrala. Ampak pri meni je problem, da se meni ne tako dopade . Mogoce se morem malo navadit na njega. Pa vam lahko kr povem, ker ste druge ze odkrite in izdate ime. Torej kot prvi na seznamu je ENES in lahko recem da tudi edini. Ime je za moje pojme cisto bosankso, ceprav moz pravi, da pozna slovenca in bosanca s tem imenom . Kot drugo pa mi se malo po glavi hodi DINO. Pa ne bi rada otrocka z dinozavrom primerjala, pa strah me je,da ga bojo v soli prevec zafrkavali. No, sedaj pa povejte prosim, kako se vam zdi. Sprejemljivo ali ne . Freycha, hvala za predlog, moj dragi je takoj rekel da ne , hm, kaj naj se k temu recem. Mogoce se kaksen predlog? Jelenche, joj, te razumem. Groza, ampak je res, da ce bi bilo v tvoji druzini tradicija, bi jo tudi na vsak nacin hotela imeti naprej. Mogoce pa lahko otroka, ce bo sinek kako drugace klices, krajse, ali pa mu das kaksen nik, tisto ime pa naj bo v rojstnem listu. Ali pa mu das dva imena, tudi mozno. Rumba, a mislis res da te lahko poskoduje . Mogoce naredi luknjo na trebuhu in pride ven . Mogoce si tako lezala, da ubozcek ni vec lufta dobil, pa te je moral nekako zbudit . Zvesta , za vozicek! No, saj ob pol osmih se ni tako zgodaj, drugo je da ze od stirih, petih ne bi vec mogla spati . Backo, verjetno imas premalo magnezija. Mogoce vprasas v lekarni, kaj bi lahko vzela, da pomaga. Jaz danes popoldan cakam pri zobarju, namesto na balkoncku na soncku, potem se letim v knjiznico in v H&M pogledat, ce je kaj novega, kar bi se mi dopadlo. Punce, jaz nobenih starih hlac vec ne spravim na sebe. Sem se v boke tako zredila, da je joj. Pocasi bo cas za krila, tisto pa upam, da se gor dobim .