|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
11.4.2007 23:05:13   
kapesanta
Ja Čebelica, žal se ne da celega paketa slik pomanjšat - se je treba kar igrat in eno po eno manjšat....
So pa super detajlji user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Čebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
11.4.2007 23:05:33   
klaja
Jaz sem hodla spraševat na Center za socilano delo, pa so rekli, da ni nikakršne možnosti za podaljšanje. Saj bi drugače sigurno dobila podaljšano porodniško. Bom pač malo potrpela, saj je otrokovo zdravje in razvoj na prvem mestu, potem pa je vse ostalo. Se bom pač na Zavodu za zaposlovanje malo kregala pa bo!

Neposredna povezava do sporočila: 2177
11.4.2007 23:09:42   
kapesanta
Alisa - slike sem ti dala v MSN v mapo za izmenjavo. Daj še ti meni pošlji... Pa Saša - tud ti mi daj slike - a maš ti tud MSN?

l.p. Mateja

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
11.4.2007 23:11:13   
klaja
Kapesanta, nekaj me zanima s tem društvom Sožitje. Jaz sem poslala prijavnico v Sekcijo za downov sidrom, pa mi nihče nič ne odgovori. Imam občutek, da sem poslala na napačen naslov (našla sem ga na njihovi spletni strani). A naj še enkrat pošljem v Sožitje. Pa kaj morem to poslat v LJ, al lahko kar v Mb?

Daj mi malo pomagaj, če pa mi vsepovsod tečnarijo, če sem se že vključla kam. Je res to tako pomembno, da si vključen v društvo, ker meni se ne zdi?
Hvala

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
11.4.2007 23:23:57   
Čebelica81
Kapesanta - sej se mi je nekako zdelo, da je treba vsako sliko posebej manjšat. Ja, detajle se pa u nulo vidi. Hahaha

Klaja - bom jst tud mal uprašala glede podaljšanja porodniške. A v vašem ZD mate tud socialno delavko? Sam če ti bo ona napisala za podaljšanje, ti bojo pa po mojem kej zrihtal. Mislm ej, kok se je treba pregovarjat. Kaj so ti pa rekl, k si povedala da maš otroka z Downovim sindromom? Da ti kao ne morjo podaljšat?

Vidm da mate nekatere tud MSN. Jst ga mam tud, zato me lahko date med stike, če hočte, k to zadevco precej uporabljam.

Moj MSN naslov je: cebelica.maja2@email.si

Zdej gremo pa še mal spat.

Mejte se user posted image

22.7.2006 ob 18:06 sva postala ponosna starša najini princeski Sari

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
11.4.2007 23:47:54   
kapesanta
Klaja, mami pravi da vprašaj na vašo izpostavo CSD, pa ti bojo povedali katero društvo ti je najbližje in naj ti dajo kontaktno osebo. Iz kje pa točno si, jo bom vprašala, če ve kje ti je najbljižji - delujejo pa baje zelo samostojno, tako da se programi zelo razlikujejo. V Trbovljah vem da se srečujejo 1x mesečno otroci in 1x mesečno odrasli.
Jaz ti lahko rečem, da je fino če se včlaniš in hodiš na srečanja, ker ti bodo drugi starši iz izkušenj največ pomagali premagovati vsakodnevne težavice - mami pa pravi da je največje darilo, ki ga boš dobila, zavest, da nisi sama in da se je z vsako težavo že enkrat nekdo spopadel in jo premagal in da jo je pripravljen pomagati tudi tebi.
Sigurno ni pomembno da si včlanjena in da bi komot preživeli sami, vendar ti po mojem ne bo žal - samo prvič se morate odločiti in iti na srečanje - po pripovedih pa je to najtežje.
SREČNO punca, upam da sem ti kaj pomagala.

l.p. Mateja

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
12.4.2007 7:33:00   
klaja
Kapesanta hvala za odgovor, najbližje društvo nam je v Mariboru.

Čebelica, če boš kaj spraševala glede podaljšanja, javi kakšen odogovor si dobila.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
12.4.2007 9:19:15   
plenicka
Dobro jutro vsem.

Klaja, z vozičkom sva z Žigcem zadovoljna, ima pa podobno pomankljivost kot Quinnyjev Zapp - naklona namreč ne moreš spustiti v položaj za spanje. Moj voziček ima sicer 2 naklona (Zapp je fiksen)- čisto sedeči in malo manj sedeči, nekako tako kot se lahko avtomobilski avtosedeži položijo v položaj za spanje. Je pa izjemno lahek in ima varovalni obroček, tudi zloži se dokaj na majhno (ne tako na majhno kot Zapp) in ima plastična 3 kolesa, sprednji se da blokirati, je zelo vodljiv, vendar primeren za asfaltne površine...pesek rahlo poškoduje kolesa. Če te še kaj zanima pa se samo javi.
Danes imava z Žigcem pregled - vam javim njegove mere...
Lepo se imejte.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
12.4.2007 11:11:38   
Alisa
Sašaš pazi nase in na svojo Elo, da vaju ne bo v Tuniziji skurlo. Uglavnem lepo se mejte in uživajte kolikor se da. Pa lep polet in seveda varenuser posted image .

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
12.4.2007 13:47:24   
plenicka
Sašaš, še iz najine strani vam želiva srečno pot in prijetne počitnice!Uživajte! Ko se vrnete pa pričakujemo krasne fotografije!!!

LP

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
12.4.2007 14:18:40   
tiasha77
Sašaš - uživajte maksimalno
user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
12.4.2007 14:27:36   
tiasha77
Čebelica81 - si se pa razpisalauser posted image user posted image user posted image , ja slikice pa moraš vsako posebej pomanjšat, drugače ma pa mala ful lepe okiceuser posted image

Alisa - ful dobro zgleda tale blok, pa čisto v naravi je, al kako? Mi je kar žal, da je Gorenjska tako daleč, bi se mi tud seliliuser posted image , aja, podoben bicikel smo pa mi dobili od enih kolegov in je res dober, ker ima tisto ograjco, bo mogoče nalepla kako slikco, ko jo snamem user posted image

Solatja - jst bi tud školjke,mmmmmmmmm, pri nas je ena picerija, ki jih peče v krušni peči s paradižnikovo omakco in sirčkom, med nosečnostjo sem to najbolj pogrešalauser posted image ; Strunjan je meni tudi ostal v lepem spominu, smo bili tam za prvi november in smo se ful prešetali, bi šli zdej za veliko noč tud, pa se je moj dragi prepozno spomnil, da je frej, pa je bilo že vse zasedeno, no pa drugič

Naty - Taja - pridna, pridna, da pišeš diplomo, še malo, pa bo user posted image

Kapesanta - če hočeš tudi moje slikice, mi pošlji tvoj mejl na zs

user posted image  

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
12.4.2007 14:30:10   
Čebelica81
Sašaš - Tunizija, morje, sonce, peščene plaže....!!! Mmmmmm. Skratka mejte se noro lepo, merkite se. Da vm slučajno ne bo preveč všeč, ker je pol nevarnost da tm ostanete. user posted image Pa dej kakšnkrat skoč še zame v vodo, no. Pliiiiiis. user posted image K pa pridete nazaj, pa mal skup sprau kako ste se mel. Me prou zanima kako bo Ela uživala v vodi. user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
12.4.2007 14:40:37   
Čebelica81
Tiasha77 - ja, res sm se razpisala. Sam morm mal izkoristiti, k mam trenutno jst računalnik. Drugač mi ga vsake tok časa moj vzame v službo, al ga pa doma rabi, tko da ne pridm vedno na vrsto. user posted image Pišuka ej, tok računalnikov mamo doma, pa se morm kljub vsemu borit da pridm na vrsto. To je pa tko, če maš v bajti računalničarje. user posted image Pa trenutno Sara spi, jst kuham kosilo, potem bo šla pa še 1x ven z dedijem (midve sva bili dopoldan zunaj), k je res fuuuul lepo vreme.

Angie - tvoj Mark ma pa dons 9 mesecev. A je kej častil? user posted image

Kar se pa mojih abnormalno velkih slik tiče, pa upam da jih bojo hmal zbrisal, k sm že pisala moderatorjem. user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
12.4.2007 19:14:02   
plenicka
Mere mojega manekena so: 8550 g, 71 cm, obseg glave 47 cm.

Pediatrinji ni bilo všeč, da se ne plazi po vseh štirih in da ne stoji ob opori, zato morava delati vaje, čez 1 mesec pa morava na kontrolo. In če se še čez 1 mesec ne bo plazil bova morala na fizioterapijo...v istem stavku pa je povedala, da se razvija popolnoma normalno. Pa povečala mu je dozo AD3 kapljic in sicer na 9...evo tole od mene danes.

Neposredna povezava do sporočila: 2190
12.4.2007 22:45:59   
Angellina
user posted image Čebela! Kaj ga pa ti serješ s temi slikami. Smešna si.

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaan babike!

Ja Mark ma dans 9 mesecev, pa je reku, naj vas počastim z virtualnim pivcem user posted image ...matr paše, k nede?

Ja kaj je z savno? Infra mamo doma. Ultra majhno. Dva lahk sediva v njej 2 cm narazen in se čukasto gledata. Greje do 50 stopinj. Moj se poti ko konj, jaz nič. Po moje zato, ker me mora gledat celih 45 min, pa se me ne upa dotaknit. Zna bit stresno uživat ob kepi strij in celulita. 
Aja pa elektrike full manj porabi. več jo skuri mali električni radiator. 

Dolg se nisem javila...vem. No Jaz sem 2 grama težja, zrasla nisem nič, sem se pa na 3 cm postrigla, jem še vedno bolj malo, Mark je še lepši kot prej, kliče me eeeej, jaz pa njega lubolinček, je vse po vrsti, še tist k ni treba, veliko prdi, pa tut rigat zna fino.

Zdej grem pa spat, ker je mož nehal smrčat.

Nočko! 

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
12.4.2007 23:46:30   
klaja
Jaz pa se moram pohvalit, saj nama je danes zdravnica v razvojni ambulanti rekla, da Julija zelo lepo napreduje in da sploh ne zaostaja v razvoju za svojimi vrstniki. Vsaj nekdo vidi nekaj pozitivnega! Super! Sem dobila še večji zagon za fizioterapijo oziroma da čim več vadima doma.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Edino kar me je malo zmedlo je to, da nas je poslala na pedopsihiatrijo, ker morajo baje vsi tja, kateri obiskujejo razvojno ambulantouser posted image . Me prav zanima kako bo zgledal pregled tam, bodo na koncu ugotovili, da nama kaj manjkauser posted image . Ojoj!

Nekaj me zanima, ko sma bli na preventivnem pregledu sem omenla, da noče več jest adaptiranega mleka, pa mi je med. sestra rekla, da naj ji dam mleko v prahu in da naj ne dajem alpskega pred prvim letom. Katero mleko dajete ve, a je že katera probala dat navadno mleko? Jaz sem ji že parkrat dala navadno mleko in se ji je ful dopadlo, sedaj pa ne vem ali naj ji ga dajem še naprej ali naj prešaltam na mleko v prahu? Mogoče kak nasvet.

Pa še to; danes je rekla: mama am, me je skoraj vrglo, saj nisem mogla verjet. Saj se ji kaj drugega že tudi posreči, ampak tole je pa blo ful lepo za slišat!

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
13.4.2007 0:08:41   
solatja
čestitke, klaja!!! sploh ne vem, če zna kera od nas razumet, kak poklon je to zate!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, sašaš, pa sej bi lahka k nam prišla na morje in sonce (mivko mamo pa tule tisto skupno, od chiccota, pa men bi dala dnar user posted image user posted image user posted image ). ne mi zamerit, kej takega se zgodi, kadar sem preveč dobre volje pa favš zraven. user posted image user posted image

sam tole se vam hotla povedat: mi smo zdej v obdobju ne-ja. namreč, karkoli Gaja Helena  prime v roke, navadno sledi (vsaj eden, če že ne poplava) NEEEE (če so ji pa najbolj všeč prepovedani predmeti), pol pa ona takoj nazaj en tak hitr, odločen ja(p). in spet ne in spet ja.... tok je simpatična s tem njenim "ja". user posted image user posted image user posted image še mal, pa se bo štorija obrnla. -Gaja Helena, pridi jest! "Neeee"

pa še to: a ji že lahka dam pečen krompir?? za jutr sem razmišljala, da bi na tanke rezine narezala in popekla bučko in krompirček... na olivnem olju al rajš kokosovo maslo?

Angie, dobr si se uspela zredit, vse čestitke!! če bi rada na shujševalno, pridi malo k nam, mamo mal težav s spanjem pa ti maš neke izkušnje s tem... user posted image user posted image user posted image aja, kak dobr nasvet, kk navadit otroka, da zaspi sam  v postljci in ne na rokah (tistga, da jo naj pustim jokat do onemoglosti, ne zmorem, pa tud takoj se usede tk da bi res nucala skor kako čarovnijo). Plenička, a nisi ti to neki prakticirala???

alo, js grem spat, vam pa želim prečudovit sončen petek 13. user posted image user posted image   baje, da bojo dans na tapeti školjkeuser posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
13.4.2007 8:21:54   
Balerina
Pa še nekaj od nas. Zadnje čase tud jaz težko pridem do računalnika pa ne ker bi ga moj za službo rabil ampak ker bi ga Gaja takoj pohopsala in ga moram skrivat pred njo če je budna. Pride povsod in je varen le v predalu kjer je zaščita da ne more odpret. No drugače nič novega pri nas le da smo lahko bol malo zunaj saj v ruzaku zdrži nekje dobro uro v vozičku pa še toliko ne saj bi se skoz plazla in stala in bila v gibaju. No pa nekaj je začela čeblat (ata pa ateta) bo začela najprej besede z A. Mama pride šela user posted image user posted image
Sem prebrala da so bili nekateri vaši sončki že pri zobozdravniku pa me zanima ali vas je pediater tja napotil ali ste se sami naročili? Gaja še nima zobk pa niti ne vem zakaj bi že šli k zobozdravniku.
No uživajte v sončku upam da bo naša princesa tud pristala na to da greva kaj ven.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
13.4.2007 10:07:58   
Balerina
Ja je pa še nakaj pogruntala če joka prideva k njej pogledat in je začela izsiljavat. Se je začela drat ko štirje če si nekaj zapič v glavo in tega ne dobi. In se dere ker hoče it v naročje in noče bit v vozičku, ko je v naročju bi šla pa na tla, pa se dere če ne dobi mojih očal,... Joj groza všasih kar ne veva kaj bi ker se joke (ne joka že kar dere) na ves glas in hoče svojo uveljavt. A so vaši tud tolk svojeglavi? Sem mislila da bo to kasneje ali se to potem samo še stopnuje. NO pa saj jo pol pomiriva če ji mirno pojeva ali pa jo zamotiva s kakšno igrača ampak na momente je pa čis mem.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
13.4.2007 13:25:39   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: Balerina

Ja je pa še nakaj pogruntala če joka prideva k njej pogledat in je začela izsiljavat. Se je začela drat ko štirje če si nekaj zapič v glavo in tega ne dobi. In se dere ker hoče it v naročje in noče bit v vozičku, ko je v naročju bi šla pa na tla, pa se dere če ne dobi mojih očal,... Joj groza všasih kar ne veva kaj bi ker se joke (ne joka že kar dere) na ves glas in hoče svojo uveljavt. A so vaši tud tolk svojeglavi? Sem mislila da bo to kasneje ali se to potem samo še stopnuje. NO pa saj jo pol pomiriva če ji mirno pojeva ali pa jo zamotiva s kakšno igrača ampak na momente je pa čis mem.

Joj naš je tud tak in to že cca. 14 dni ko kaj hoče se dere ko jesihar, dokler mu ne daš. Če pa mu samemu rata kaj dobit pa mu vzameš je pa tud dretje. Zdaj se je začel jokat ko ga dajem spat čez dan razen v vozičku če se peljeva pol pa zaspi brez joka.
Tud jaz sem mislila da je to poznej na vrsti.
Pa bognedaj da bi ga samga pustila v sobi in bi šla v kuhno kaj nardit - je prec jok. Ko pa pridem me pa tok žalostno gleda in neha jokat. Mulo malo!
Nč zdaj je zaspal, grem mal na balkončk se mal sončkat.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
13.4.2007 20:50:22   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa

IZVIRNO SPOROČILO: Balerina

Joj naš je tud tak in to že cca. 14 dni ko kaj hoče se dere ko jesihar, dokler mu ne daš. Če pa mu samemu rata kaj dobit pa mu vzameš je pa tud dretje. Zdaj se je začel jokat ko ga dajem spat čez dan razen v vozičku če se peljeva pol pa zaspi brez joka.
Tud jaz sem mislila da je to poznej na vrsti.
Pa bognedaj da bi ga samga pustila v sobi in bi šla v kuhno kaj nardit - je prec jok. Ko pa pridem me pa tok žalostno gleda in neha jokat. Mulo malo!

Se podpišemuser posted image  Kdaj mine ta faza?????

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
13.4.2007 21:07:37   
Jančika_
Hej. Komaj sem se pretolkla skozi vse, kar ste naklofale - pridne, pridne!

Za nami je peklenski teden - Kajetan je preboleval trebušno virozo, najprej je en dan bruhal, nakar je 6 dni driskal, v tem času ni jedel NIČ, razen malo joške. OK, veliko joške - popizdiš, skoz mi je gor visel, drugače je pa spal ali ležal pri miru. Razen ponoči, ko je tuliluser posted image . Shujšal je tako, da me srce boli, ko ga pogledam. Kakšna sreča, da je bil prej debel. No, zdaj je v bistvu normalen, samo meni je bil prej bolj všeč, taki bucko je bil. Danes je končno začel nekaj malega jesti.

Vidim, da nekateri že kar precej čebljajouser posted image . Kajetan še ni prišel dlje od "ba" (to uporablja za vsakršno komunikacijo), tu pa tam mu rata "ata", ampak to reče kar tako, ne atiju. Je pa fizično precej močen. Danes je kljub preležanemu in predriskanemu tednu, izgubi teže in kondicije prehodil celo stanovanje tako, da je pred sabo potiskal stol.

No, jaz sem končno dobila prvo menstruacijo po porodu. Kaj naj pa zdaj z njouser posted image ?

< Sporočilo je popravil Jančika -- 13.4.2007 21:08:02 >

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
13.4.2007 21:24:50   
plenicka
Solatja, glede spanja v svoji postelji brez uspavanja na rokah...do 6 meseca sem Žigca uspavala na rokah, ker sem bila mnenja, da v postelji ne bo zaspala, če ga tja položim še budnega. Pri 6 mesecih pa mi je to uspavanja postalo že kar malo utrujajoče...in sem se en dan odločila, da ga bom še budnega položila v posteljo. In glej ga zlomka, Žiga je brez joka zaspal. Malo kasneje pa sem ugotovila, da mi je sam pokazal, da ne želi več zaspati na rokah, ker se je grozno premetaval...kot vidiš na srečo nisem imela težav, ker Žiga ni jokal zato pametnega nasveta nimam...žal...

Klaja-čestitke tebi in tvoji Juliji!!!Vsekakor je to tvoja zasluga, ker si mamica, ki se resnično trudi in 100% posveča Juliji...le tako naprej...kaj pa vama bo povedal pedopsiholog pa tudi mene prav zanimauser posted image

Jančika-žal mi je, da poberete vse bolezni...si ne znam predstavljati, da bi Žiga kaj takega prebolel glede na to, da je kar droben....ja, tudi jaz sem ta mesec dobila čisto tazaresni obisk tete iz Krvavca...ja, Jančika kaj naj z njo...saj se jo boš hitro znebila glede na to, da imata še najmanj enega otroka v planu...

Tudi Žiga je trmast in joče, če kakšno stvar ne dobi...pri njemu je sploh problem, ko se ne plazi in je potem ves znerviran, ko vse kocke zmece stran od sebe potem pa jih ne dobi...in drage mamice, mislim, da je to se zelo mila oblike trme glede na to, kako se nekateri starejši  otroci obnašajo...

In še to - definitivno sem se zmenila za varstvo...začelo se bo šele 1.9., jaz grem v službo 23.7. zato ga bosta do takrat pazili moja mami in moja sestrična. Varuška je super, pazila bo še enega fantka, ki je 2 meseca mlajši od Žigca, pri tem pa ji pomaga mož...in nobenih komplikacij, ker me najmanj 10 ur ne bo po Žigata...ja, komlikacije bom vejetno imela jaz. In to hude...

Lahko noč za danes.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
13.4.2007 22:04:25   
Čebelica81
Čer.

Angie - slike ... ja, hm.... mal se mi je ponesrečl no. user posted image Sej bo naslednjič bolš. Prou? Prou. user posted image
Za savno sm te pa zato sprašvala, k bi jo mi tud utaknil v kučico, ampak na vikendu. Pa sm tud brala da je baje infra savna u ibr dobra, pa da je tud za srčne bolnike kul. Tko da se mi zdi da ni preveč vroče not in da ni tok suh zrak. A? Kje sta jo pa ubodla? Kok pa je blo treba dnarčka dt?
Marku pa reč da je biu dobr pir, čeprav jst alkota ne pijm. user posted image

Klaja - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Julijo. D best, res!!!! Me pa zanima kaj je to pedopsihiatrija? K mi tud hodmo v razvojno, pa nm tega še nč niso omenil. Drug tedn mamo delovno terapijo, sam tud še ne vem kako zgleda. Zdej pa mal posluši, da ne bo rekla še "ata am" user posted image .

Balerina - morm rečt, da mi še nismo v obdobju trme. Sej ma dneve, k ne ve kaj bi sama s sabo, ampak to je bl zato, k je preveč firbčna, pa nima časa spat. Drugač pa skor vsakič sama zaspi, če se pa slučajno joka v pojstli, pa najprej neki časa počakam in če se ne umiri grem pogledat kaj dogaja, ji dam dudo (če jo hoče), ji zavrtim CD in jo pobožam po ličku. Pol grem pa hitr ven iz sobe, tko da tud če dvigne glavo, me ne vidi.
Ja, mi smo že bli pri zobozdravniku (konec januarja), ko nismo mel še nobenega zobka. Tja nas pa ni napotil pediater, niti se nismo sami naročili, ampak smo dobili vabilo (konec decembra) kar od zobozdravnika. Sm pa učer poklicala (ker so mi tko naročili na prvem pregledu) da se naročimo za naslednji pregled, pa ns je zobarca naročila šele meseca oktobra. Pa sm rekla, da se mi zdi to mal pozno, glede na to, da mamo zdej že zobke. Je rekla, da nč hudga in da je čist kul, če pridš mal naokol vsake pol leta. Bom pa rekla pediatrinji za fluorove tabletke, ker je zobarca rekla, da bo na naslednjem pregledu pregledu napisala recept, pa zdej ne bi čakala glih do oktobra. Sm pa dons kupila že drugo zobno ščetko za Saro (do zdej sva meli to, k jo daš na prst in je bl za masirat dlesni, zdej ma pa čist ta pravo). user posted image

Jančika - bogi Kajetan. Kje je pa staknu trebušno virozo? Upam, da se bo kmalu nazaj zredil, k so men tud bl kjut buckasti user posted image . Kar se pa menstre tiče, pa res ne vem kaj bi z njo. Jst se to sprašujem že od septembra, k je bla Sara stara dva meseca, pa si še vedno ne znam odgovort. user posted image user posted image

Mi tud že neki čeblamo: ama ama, babababa, tatatata (moj jo heca, da nej reče ata, pa ga ne šlivi pet posto. Prou mu je, kva pa ni zadovoljen s tem kar otrok reče. user posted image ), brrrrrrr, aaaabrrrrr, mamamama (zdej ne vem al nej bi blo to kt mama, al so sam samoglasniki z dodatki?!?! user posted image user posted image ). V sredo je začela ploskat z rokami (k z nogami oz. s podplati ploska že od cca. sedmega meseca. Hahaha. Kva je smešna!!!!).

Upam, da vm ni dons kakšn lustr padu na glavo, k je glih petek trinajstga. user posted image  user posted image Jst nism mela nobene smole.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?