Čebelica81
|
Čer. Angie - slike ... ja, hm.... mal se mi je ponesrečl no. Sej bo naslednjič bolš. Prou? Prou. Za savno sm te pa zato sprašvala, k bi jo mi tud utaknil v kučico, ampak na vikendu. Pa sm tud brala da je baje infra savna u ibr dobra, pa da je tud za srčne bolnike kul. Tko da se mi zdi da ni preveč vroče not in da ni tok suh zrak. A? Kje sta jo pa ubodla? Kok pa je blo treba dnarčka dt? Marku pa reč da je biu dobr pir, čeprav jst alkota ne pijm. Klaja - za Julijo. D best, res!!!! Me pa zanima kaj je to pedopsihiatrija? K mi tud hodmo v razvojno, pa nm tega še nč niso omenil. Drug tedn mamo delovno terapijo, sam tud še ne vem kako zgleda. Zdej pa mal posluši, da ne bo rekla še "ata am" . Balerina - morm rečt, da mi še nismo v obdobju trme. Sej ma dneve, k ne ve kaj bi sama s sabo, ampak to je bl zato, k je preveč firbčna, pa nima časa spat. Drugač pa skor vsakič sama zaspi, če se pa slučajno joka v pojstli, pa najprej neki časa počakam in če se ne umiri grem pogledat kaj dogaja, ji dam dudo (če jo hoče), ji zavrtim CD in jo pobožam po ličku. Pol grem pa hitr ven iz sobe, tko da tud če dvigne glavo, me ne vidi. Ja, mi smo že bli pri zobozdravniku (konec januarja), ko nismo mel še nobenega zobka. Tja nas pa ni napotil pediater, niti se nismo sami naročili, ampak smo dobili vabilo (konec decembra) kar od zobozdravnika. Sm pa učer poklicala (ker so mi tko naročili na prvem pregledu) da se naročimo za naslednji pregled, pa ns je zobarca naročila šele meseca oktobra. Pa sm rekla, da se mi zdi to mal pozno, glede na to, da mamo zdej že zobke. Je rekla, da nč hudga in da je čist kul, če pridš mal naokol vsake pol leta. Bom pa rekla pediatrinji za fluorove tabletke, ker je zobarca rekla, da bo na naslednjem pregledu pregledu napisala recept, pa zdej ne bi čakala glih do oktobra. Sm pa dons kupila že drugo zobno ščetko za Saro (do zdej sva meli to, k jo daš na prst in je bl za masirat dlesni, zdej ma pa čist ta pravo). Jančika - bogi Kajetan. Kje je pa staknu trebušno virozo? Upam, da se bo kmalu nazaj zredil, k so men tud bl kjut buckasti . Kar se pa menstre tiče, pa res ne vem kaj bi z njo. Jst se to sprašujem že od septembra, k je bla Sara stara dva meseca, pa si še vedno ne znam odgovort. Mi tud že neki čeblamo: ama ama, babababa, tatatata (moj jo heca, da nej reče ata, pa ga ne šlivi pet posto. Prou mu je, kva pa ni zadovoljen s tem kar otrok reče. ), brrrrrrr, aaaabrrrrr, mamamama (zdej ne vem al nej bi blo to kt mama, al so sam samoglasniki z dodatki?!?! ). V sredo je začela ploskat z rokami (k z nogami oz. s podplati ploska že od cca. sedmega meseca. Hahaha. Kva je smešna!!!!). Upam, da vm ni dons kakšn lustr padu na glavo, k je glih petek trinajstga. Jst nism mela nobene smole.
22.7.2006 ob 18:06 sva postala ponosna starša najini princeski Sari
|