Čebelica81
|
Spet sm uspela pridt do računalnika. Končno!!!!!!!!!!!!!! Najprej za vse, k ste se na novo prklučle, pa tud za tiste, k se že dolg časa niste nč javle: Tiasha77, L&L, Super nova, Balerina, Stenx, Žaži, Irmy, Tanja981, Clea, Issa, Duschi, Tvis, KatkaF, Carice (upam, da nism kakšne pozabila napisat) – dobrodošle vi in vaši . Stenx – a si res iz Črnuč? Iz kerga konca Črnuč pa si? Sprašujem te zato, k sm namreč jst tud iz Črnuč. Lahko bi šli kdaj skup na sprehod. Kaj pravš? Sašaš – a še vedno hodiš v RA k dr. Keršič? Mi še vedno hodimo, pa tud na NFTH. Kar se plavanja tiče, je Keršičeva rekla, da tega ne priporoča preveč za dojenčke, k rokice zategujejo in pol sm še fizioterapevtki rekla da hodmo plavat, pa je rekla da je to super. Tko da na konc ugotoviš, da se odločiš po svoji volji in tko kt je teb oz. otročičku kul. Ker ti itak vsak drugač pove. Sm pa vesela, da je Ela spet začela mal bolš jest. Kok časa je trajalo to obdobje, k ni hotla jest GH? Kakšen avtosedež in nahrbtnik si kupila za Elo? Mi bomo tud mogl zdej to nabavt, pa se še odločamo oz. za nahrbtnik smo se že odločl (itak, da smo se, sej ga je moj zbral), za avtosedež pa ne. A vi pa kr v Tunizijo?!?!? D best. S kero agencijo pa? Pearl, Sašaš, Alisa in Klaja - kako je kej na plavanju? A uživajo? Kam pa hodite plavat? Klaja – čestitke za sestrično Nino. Če se prav spomnim, si nekaj časa nazaj pisala da ti nočejo podaljšat porodniške, pa me zanima zakaj? Kar se pa dohtarjev tiče se pa ne sekiraj preveč. Tvoja Julija je pravi cukr. Vsak otrok se drugače razvija in vse pride ob pravem času, je pa res, da kakšno fazo kakšen otroček tudi izpusti. Tud mi hodmo v RA pa na NFTH (prej smo hodili na Metelkovo, zdej pa hodmo k eni privat, k je bla una pravi zmaj), pa vsakič najdejo kaj novega, kar jim ni všeč in sm se s tem sprijaznila in samo kimam, čeprav mi gre čez eno uho not, čez drugo pa ven. Sicer so ns pa zdej še na delovno terapijo pošibal, sam še nismo bli. Prvič mamo 17. aprila. A je kera že bla tm, da bi mi mal povedala kaj tm sploh počneš oz. kako vsa stvar zgleda? Je pa tvoja Julija kot prava zajčica na tisti slikci, k si jo slikala v košarici. Cukrčk. Solatja – blagor teb, k si doma ob morju. Mene tud kr prime da bi šla tja, sploh pa takrat k je lepo vreme. Mogoče se pa res kdaj vidimo. Lahko pa tud ti kej v Ljubljano uletiš. Sm si ogledala vašo domačo stran in glavno zvezdico (Gajo Heleno). Zakon ste!!!! Res. Angie – si enkrat marca neki pisala o savni, pa če sm prou razumela mata vidva s tvojim doma savno. A? Me par stvari zanima v zvezi s tem. Bi jo mi tud mel, veš. Alisa – sm vidla da si en šnel kurs limanja fotk napisala, pa bom probala če mi uspe. Tenx. Jančika - vsa čast za take profi fotke. Se jih sploh ne morm nagledat. Jst tud precej rada slikam, sam včasih rata, včasih pa tud ne. Kaj če bi tvoj organiziru kakšen foto tečaj za nas, julijke? Sam jst mam tako smolo, da vsakič zgrešim srečanje z julijčki in njihovimi mamicami, k ste ful carice in sm res prou žalostna. Drugač smo mi fajn. Zdravi smo k ribice, morm prou potrkat. Sara ma že dva zobka. Prvega je dobila 9. marca, drugega pa 21. marca. Sedi zelo lepo že kar nekaj časa. Naprej se še ne plazi, ampak samo nazaj, ko leži na trebuščku. Na vse štiri se tud že postavi vsake tok časa in se zna tud zaguncat. Ko sedi na riti zna že plesat, bolje rečeno guncat. Je prou hecna. Pa iz trebuščka gre najprej na vse štiri in se potem vsede na rito. To ji je zaenkrat najbolj zanimivo. Če je slučajno za njo kakšna igrača je vsa besna, k je ne more premaknt iz tega pa sledi, da se tud usest ne more. Zadnjič je puzala (obrnjena na trebuh) nazaj, pa se je kr naenkrat znajdla pod stajico. Smo pa tud mi hodili na plavalni tečaj za dojenčke (na DIF), pa smo že zaključili. Je Sara dobila diplomo za uspešno opravljen tečaj (12.3.). Sva pa, če se le da, čimveč časa zunaj, da izkoristiva ta lep topel sonček. Komi čakam, da bomo šli kej na morje pogledat. Jst sm itak čist nora na vodo. Še predn sm hodila sm skor plavala brez rokavčkov. So me po vodi metal k žogo. Pol se je pa sam še stopnjeval, k sm trenirala skor vse kar je povezano z vodo. Tko da bi prou rada živela ob morju, če bo prilika. A že katera kaj planira kam in kdaj boste šli na morje?
22.7.2006 ob 18:06 sva postala ponosna starša najini princeski Sari
|