|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
8.4.2007 23:53:44   
kapesanta
še slike ene zamudnice:
3 otročki
user posted image
4 otročki (eden je v vozičku) in spremljevalke
user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Čebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
9.4.2007 0:12:31   
kapesanta
pa še slikce s potepanja po Arboretumu
Rok v cvetju
user posted image
Rok z mami med tulipani
user posted image
Rok in Žiga z mamico na vlakcu
user posted image
Rok in Žiga z mamico na Kitajskem
user posted image

l.p. Mateja

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
9.4.2007 21:46:34   
solatja
čao frajle!!! user posted image
najprej opravičilo Alisi, sašaš, tiashi, caricam, plenički, kapesanti in še kaki po pomoti pozabljeni :  se opravičujem, da ste me pričakovale in da se nism niti oglasila in nič... sem mela tako norišnico v sredo in tako minimalno energije, da res nisem utegnila še do Koloseja hodit. naenkrat je bla milijarda enih stvari za zrihtat v centru, šla sem pa tud že ob 3h iz Lj, pa še kosilo je blo na hitrco, skratka mislim, da mlade mame lahko razumejo drugo mlado (neorganizirano) mamo, da ji ne znese. mi je pa res žal, da se nisem prej opravičla. vas čaka eno konkretno opravičilo user posted image user posted image

se še oglasim...

Neposredna povezava do sporočila: 2153
9.4.2007 21:52:43   
Jančika_
O, solatja, si nazajuser posted image . Čuj, a sem jaz nekje prav zasledila, da greš švicat v Radence? Jaz bom tudi šla, tak da če ne prej, se vidimo 19. maja, a ne.

Pri nas je zdaj namesto bruhanja na sporedu driskanje, prat itak ne folgam več, sem dvignila roke, ker je kup vedno večji. Tri dni sem že zaprta med 4 stene (včeraj se noben klinc ni spomnil na mene, da bi mi vsak kak čokoladni jajc prineseluser posted image user posted image user posted image ) in ko sem šla danes končno zvečer laufat, sem tak tekla, da se je kr kadilo za mano,zdej sem pa spet dobre voljeuser posted image .

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
10.4.2007 9:35:33   
super nova
Lepo pozdravljene! Po dolgem času se spet oglašam, otroci na slikicah so pravi cukerčki. Upam, da ste vsi zdravi in da se niste preveč najedli velikonočnih jedi.user posted image  Obeta se nam spet en lep sončen dan, drugače pa na našem koncu ni nič novega. Moja pupa zelo rada je in je zelo živahna, ponoči pa lepo spimo. Zobkov še vedno nimamo.
Srečanja se nisva udeležili, ker se na Ljubljano čisto nič ne spoznam, pa tudi 150 km v eno smer je za moje šoferske sposobnosti enostavno preveč zahtevno, mogoče kdaj drugič.user posted image

Sicer pa Jančika tudi mi bomo 19. maja v Radencih, vsako leto se udeležimo maratona, sicer ne kot aktivni tekmovalci ampak le kot gledalci, no moj sin gre tečt na veveričke in srčke (mislim, da še letos zadnje leto, star je 10 let), verjetno se bom tudi jaz s tamalo kje gužvala. Mogoče se pa tam vidimo. Lep pozdrav vsem skupaj.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
10.4.2007 10:08:11   
tiasha77
Hojla!

Mi smo tudi koristili sončka max, sploh mi ni uspelo priti do rr, mi je blo danes kar hudo, ko je šou mojuser posted image   v službo, bi še kar imela počitnice. V soboto smo imeli družinske obveznosti, pa je blo kar luštno, v nedeljo popoldan si je moj omislil karting, pa k enim kolegom smo šli na obisk, včeraj pa smo bili v živalskem vrtu v Zg, pa na Jarunu, pa ... smo pohajali cel dan z enimi kolegi, ki imajo dva že malo večja otročka in je blo prav superuser posted image , mogoče kasneje prilepim kako slikico.

Novosti:
- mala se v banjici vrti kot vrtavka
- probala je sladoled in bila navdušena (ker je hladen, njo pa mučijo zobki)
- zobkov še ni
- kupili smo sončna očala, ki jih zna že snet in dat ročaj v ustauser posted image
- malo bolj je že spretna pri plazenju, tak da jo je punčka od kolegov krstila za kačouser posted image user posted image user posted image

Kapesanta in Plenička - ful luštne slikice, se vidi da ste uživali med rožicami

Solatja - škoda da te ni bilo, te pa čisto razumem da ni zneslo

Nč, grem počasi kuhat kosilo, da lahko potem šibamo vn s tamalo!LP

(odgovor članu super nova)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
10.4.2007 10:28:39   
Alisa
Dan,
da se mal na hitr javim. Sem že od 5h budna, pa ne zaradi Anžeta ampak enostavno nisem mogla več spat.
Sva pa ob 8h že šibala v oste v ZD, ker sva dobila vabilo da morava prit ob 9.15 h tja in jaz sem mislila da pač v polju zd zbolela zdravnica in so naju prestavl v ZD Moste. (Anže je drugač danes imel datum za reden pregled ob 9h). In midva prišibava tam in najprej me sestra nadere kakšnga zdravnika, zobozdravnika mateuser posted image , men nič jasn blo.
In tako sva bila naročena na obeh koncihuser posted image , no potem sem poklicala v ZD Polje in smo se zmenili za ob pol 12h, ker drugač ne morejo. Joj sem kar jezna. Pri zobarju ga je pa sm pogledala zobe, mal povprašala če ma dudo - da, kaj pije- vodo, če prst sesa- ne. In to je to se vidmo čez 8 mesecev. Mislim groza!!!!!
Kako smo se imeli pa med prazniki pa poznej.
Kapesanta in Plenička vidim po slikicah da ste se mele super. Lepo da sta tako lepo izkoritili tale prelepi sonček.
Nič grem malga mal nahrant, da bo pol zdržal tam, da ne bo prevelika lakota.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
10.4.2007 12:22:16   
solatja
hja, Jančika, tist maraton v Radencih in solatja, to je en grande grande kiks, ker ta dva ne gresta fajn skupaj. že cooper je zahteval dodatno psihično pripravljenost, maraton pa... nikoli ne reci nikoli, ampak mene najverjetneje tam ne boš nikol vidla (se pa lahka kje drugje zmenima, če te mika user posted image user posted image ). sploh pa v zdajšnjem stanju.

mene ti prazniki vedno popolnoma uničijo, sploh pa pri mojih starših, ki mata ogromno nekih obveznosti in pucarije in peciv in hrane v ogromnih količinah. v soboto sta poleg nas petih (moja starša in naša familijca) na slabih 60 m2 prespala še moj brat s ta malim in ni blo za verjet... norišnica, pa Gaja Helena itak ni mogla čist nič spat tam, ker je tk suh zrak in skoz je bla preutrujena in dojila se je 6x vsako noč in...  pa pakiranje za gor pa ko prideš domov je vse spet v razsulu. v glavnem, sem rekla, da me zdej več mescev ne bo gor!!! in besedo mam namen držat do prvega maja, ko mamo družinski piknik!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da je to dober kompromis user posted image user posted image

sicer pa naju je včeri user posted image peljal na sprehod v Strunjan, kjer smo hodli (ona v ta novem nahrbtniku) ob obali od Salinere (se pravi mim strunjanskih solin in po celi plaži) skoraj do Belih skal in je blo noro super, po vseh teh kamenčkih. NORO!!! in nazaj grede je bla že mal plima in sem se mogla sezut, da sem lahka šla naprej.... skratka, tancala sem po morju, 9.aprila!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da brez posledicuser posted image user posted image ta mala je skoraj celo pot nazaj prespala, midva sma pa uživala v sončnem zahodu... totalna romantika!! user posted image user posted image   vse dokler nisma prišla do lambade (un bar na strunjanski plaži, ki so ga zdej prenovili in je prav fajn zdej) in so tako zadišale ribe in školjke, da me je minla vsa dobra volja. zakaj? ura je bla 8 zvečer, lačna sem bla, super restavracija pred nosom (školjke na vinsko buzaro bi!!!!), ta mala spi, midva morma pa domov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker v restavraciji bi se zbudla, mal jo je zeblo, notr prehrupno, zunaj prehladno, ... in pamet in odgovorno starševstvo je premagalo user posted image user posted image user posted image user posted image

posledica: danes grem po školjke (da pogrunatam, kje in kdaj se tu dobijo sveže), še ta teden jih bom jedla, z vinom, peteršiljem, rožmarinom, paradižnikom, česnom in seveda... da ne pozabim: svežim belim kruhom v obliki bagete... (a obstaja kak smajl, ki se mu cedijo sline???? user posted image user posted image ). mislim, da se jih bo še keri od vas zluštalo user posted image

sicer pa mam še eno slabo novio: ker v velenju ni nobenga stolčka, je Gaja helena ves čas jedla na rokah in zdej sploh noče bit več notr, mi ne najdemo trakcev za pripet in ves čas vstaja, tk da je že nevarno, in danes ob zajtrku je tako tečkurila, da sem jo mela na rokah - noče več jest v stolčku!!! presneta trmoglavka!! dans dobim trakce in jo pripnem, ... joj, kok sem jezna!!! je vidla svojga bratranca, kk se trmoglavi in zdej hoče bit tud ona taka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

morm it zdej še mal pucat naprej (zlagat perilo, pomit podsodo, prat v neskončnoooooost ..user posted image user posted image )

aja, jančika, če si za, mi pošlji naslov, js ti z veseljem pošljem kako (čokoladno) jajco, sam povej dimenzijo in model, pa firmo, pa ni problem!! user posted image še fotram te, če bo pol ta mala spet normalno jedla v stolčku. ti zihr ne ješ na rokah!!! user posted image user posted image user posted image

drgač so jo pa res zaslužiš, kot vse mame!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
10.4.2007 16:46:12   
Alisa
oj,
evo mene sva z Anžetom pršla domov komaj ob pol 15h. Je bila taka gužva da je groza, polna čakalnica otročkov ko so bolni in v drugi čakalnici polno ko so naročeni. Res Groza!! Še dobr da sem vzela s sabo za jest ker bi drugač Anže znoru od lakoteuser posted image .
No velik je 74cm, težek 9.500g. tak da je rekla da je za svojo starost zlo velikuser posted image , očitno bo po atiju, ker mami je bolj pr tamalihuser posted image user posted image user posted image .
Drugač vse ok, sem hotla zdravnici rečt, da se anže še kar noče plazit. In ona ga postavi na mizo in na drugo stran kartoteko in glej ga zlomka v šusu je bil tamuser posted image , doma pa lenobo špilauser posted image .
Sva pa dobila vrečko za lulat, ne vem še kdaj se bom spravla to namontirat. Pa za kri vzet, tak da to bom v čet. rihtala, ker se mi ni dal še tam čakat.
Pa napotnico nama je dala za lulčkauser posted image , za obrezat al kaj bodo že delal. Za naročit. čeprav sem mislila da je to poznej - tam pri kakšnem 2 letu starosti.

Za hrano je rekla, da lahko začnemo jest temno meso (govedno, jagnetno, itd.), z jajcem pa morava poćčakat, ker ima visoko stopnjo alergije, tak da bomo pozneje imeli še enkrat kontrolo pa bomo vidl.
Dobila sem tudi 3 izvide in odpustnice iz bolnice, da bom dala zraven kot prilogo za podaljšanje porodniške. Pa bom vidla če bodo.

No v soboto smo šli v Cerklje mal poškilt, kakšno je stanje če kaj delajo. So kar pridniuser posted image .
Bom pripopala kakšno slikico.
No dost od mene, da ne boste prevelk post meleuser posted image user posted image .
Caw

To je čudež življenja.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
10.4.2007 17:01:09   
Alisa
Evo še slikice;
Prvi del sprehoda z vozičkov po Cerkljah in ogled polj; mogoče bomo kako njivo vzeluser posted image
user posted image

Pogled na našo vilo Blok Cerklje. Spredaj je zaščitena lipa (drevo)
user posted image

Drugi del sem pregledal z kolesom;
user posted image

In seveda sem moral tud mal raziskat po tleh, kakšn je asfalt na kmetihuser posted image
user posted image

In še en lep pogled v naravo; Oh ljubim naravo!!
user posted image

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
10.4.2007 18:30:10   
Naty*Taja
Joj punce, kak vas pogrešam!! Tak bi vas rada vidla - me je zdejle preblisknal, ko sem Anžetka vidla. Jaz enostavno takoooo uživam ob tehle naših malčkih! In tolk na kupu, kot jih je na naših srečanjin jih težko vidiš! Mi je ful žal, da nismo prišli v LJ. Sam kaj ko sem jaz tak anti Lj. sej bi se mogla enkrat sama spustit tja, pa bi šlo, sam kaj ko me moj vedno razvaja in on fura....
No v glavnem, mi smo bili danes na cepljenju in nas niso cepli, ker smo smrkavi. Sem jo pa iz radovednosti dala na vago in je v bodiju in plenici pokazalo 10200! Pa veliki smo tudi za cote 80. 74 ji je kr premalo skor vse.
Bomo vidli čez 14 dni kako je realno stanje in vam poročam.
Sem pa zdej čist v diplomi, ker bi rada čim prej se rešla tega sr...a! Me že zdej duši od psihe. Imamm en fajn preddiplomski izpit in ta me ful skrbi! Pa sej bo, verjetno.
Kak pa kaj Klaja ti z diplomo? A si že blizu konca? Pa naša Tanja?
Vse druge še včasih preberemo....
No grem zdej po tamaladva ven - zdej sta po novem cele dneve zuni!, ker znorita noter, če je lepo vreme!
Imejte se skrajno lepo in Solatja se mi je ful zaluštalo.... pa ne rib, ampak
morja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kr pridišalo mi je , ko si opisovala vašo pot..mmmm ....!

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
10.4.2007 22:06:45   
sašaš
Čer! user posted image

A ni fajn, ko je tako lepo vreme!? user posted image  Samo sonca se pazite - mene je danes nakurilo, imam tak lušten dekolte (kot pink panter user posted image )! Alisa, se boš imela jutri čemu smejat, ko me boš videla v kopalkah! user posted image

Saj se mi ne da nič klofat, samo par slikic še prilimam. So pa spet slabe slike (saj ste tega od mene že navajene). Res je naš fotič samo še za v kanto - ekran nagaja, kar ene črte se gor delajo in take so potem tudi slike. user posted image  Zato je nekaj prvih fotk iz srečanja čisto zanič! user posted image

Lepo se imejte in izkoristite lepo vreme - nič pucanja po bajti!!! user posted image  Ven, na sonce!!! Mi pa v petek odfrčimo na počitnice v Tunizijo! user posted image Komaj čakam - cel teden bomo vsi 3je skupaj! user posted image  user posted image  Gremo pa ravno v petek 13. user posted image

Še slikice:

Mali kobacaji...
user posted image

user posted image

Lepotec Žiga s simpatično mamico...
user posted image

Ela se ni mogla odločit, katerega frajerja bi izbrala...
user posted image

Lepotec Rokec...
user posted image

Ko je moja čebela odkrila tole okno, je nisem več mogla spravit stran...
user posted image

user posted image , slike so res slabe! user posted image

Aja, še tole! Tvis, kam gresta v RA?

Jančika, upam, da ste že ok! user posted image

< Sporočilo je popravil sašaš -- 10.4.2007 22:14:07 >

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
10.4.2007 22:41:18   
kapesanta
aja - slike - katera hoče moje slike iz Ljubljane? Jaz bi jih mela od vseh, čeprav smo bli pozni...
Praznike smo preživeli uživaško - s Pleničko sva se dva dni sprehajali (sem bla brez moža), en dan smo šli pa na dolenjsko k tašči in tastu. Itak je prehitro minilo. Je pa tud mene dobil ta naš sonček - mam tud lep roza dekolte (tko da Sašaš, ne se preveč hvalt, ne)... Tud Roka je malo dobilo, sem ga dva dni z ognjičevo kremo pacala, da se je koža poštimala - zdaj je pa tak kot črnc - ga je na sistematskem zdravnica dons kar gledala, kolk je lepo rjav... Imamo pa 9,04 kg in 72,5 cm. Pa kila je izginila, pa kožica tud super dol gre (joj Alisa, me je kar stisnilo ko sem prebrala da grete na obrezovanje - a se ne more popravit s kako vajo).
Alisa - kak nobl blok vam delajo... Kva mate to za eno peciklo? Ful je luštn
Naty - lepo da nas pogrešaš - me tud tebe...
Sašaš - men so pa tvoje slikce všeč, so čiste, men jih pa kr neki megli, pa mam nov aparat user posted image

l.p. Mateja

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
11.4.2007 8:14:15   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

Alisa - kak nobl blok vam delajo... Kva mate to za eno peciklo? Ful je luštn

A veš da sva bicikle gledala v Pikopolonci, pa v BC pa se nekak nisva mogla odločit, katerga oz. sem jaz tečnarla da ga še ne rabmo. Tam sta bila kolesa od 12.000 sit pa do 16.000) Pol sva šla pa v Leclerck pogledat kok majo tam kaj cene za prenosno postlco in sva zavila še mal tam ko majo kolesa in ne boš verjela. Tam sva ga dobila za bogih 5000 sit par tolarjev manj in sva ga pol kar vzela. Sam mali lepo sedi noter in tolče gor po pasji glavi, ker nekaj poje, pa ušesa se premikajo.  Pa všeč mi je ker ima okrog ograjo oz. dodatn obroč da se ne more prekucnt.
In meni se zdi da za zdaj ko še ne zna sam vozit in ko bo to sam za mal vozit ne rabiš dajat 13.000 sit. Vsaj jaz tak mislim. Uglavnim mi smo zadovoljni.

Sašaš  a pol praviš da se bom lahko smejala - ja super.
Saj dons se vidmo na plavanju a ne?

Naty- tud jaz sem te pogrešala, upam da se na naslednjem srečanju vidmo.
Pa tebe tud Jančika!!!
Nič grem zdaj hitr postlo pospravt, pa nekaj popapcat pol pa na plavanje.
Uživajte v sončku.
Kapesanta men tud pošlji slikice.user posted image
Caw

< Sporočilo je popravil Alisa -- 11.4.2007 8:15:06 >

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 2164
11.4.2007 8:19:24   
Alisa
Kapesanta tak naj bi zgledal ta blok ko se imenuje Vila Cerkljeuser posted image
user posted image

Luštna stvarca a ne?

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
11.4.2007 9:47:20   
pearl
Še od nas na hito.
Včeraj smo začeli s plavanjem. Kar dobra stvarca. Le našo je nekaj mučlo, ko se je popoldan zbudila, je tak jokala, kot še nikoli.

Še neka slikic. Podrobneje pa, ko bo malo več časa.

Takle se gledam v špegl

user posted image

Z mamo na plavanju

user posted image

Ko mama ne ve več, kaj bi počeli

user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
11.4.2007 12:07:48   
plenicka
Sašaš, hvala za slikice in komentarje...meni se sploh ne zdijo tako slabe, če jih seveda ne primerjamo s slikami od Jančike...
Alisa, tale vaš blok bo pa kot en "space shutlle" izgledal, ko bo dokončan...no, verjamem, da se boste na svojem počutili fantastično!
Solatja, hvala za misli. Na srečanju pa smo te resnično pogrešale, ker smo te celo dve zamenjali z Leo (če se spet ne motim)...
Žiga seveda spi in jaz ga čakam, da se zbudi, mu dam jesti potem pa greva ven na sonček. Res je luštno, ko je takšno vreme in komaj že čakam, da greva na morje...
Aha, še nekaj - Kapesanta ima fantastičen stolček za v avto - res je super!Moj (Žigatov) Maxi Cosi se ne more z njim primerjati...zdaj sem Žigata (no, danes prvič) tudi jaz dala v Priorija, vendar ima še veliko prostora in glava mu kar omahuje, ko je zaspan...sem mu kupila še eno blazino in upam, da jo bo hotel uporabljati...
Uživajte na sončku! 

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
11.4.2007 18:22:33   
Čebelica81

Spet sm uspela pridt do računalnika. Končno!!!!!!!!!!!!!! user posted image   Najprej za vse, k ste se na novo prklučle, pa tud za tiste, k se že dolg časa niste nč javle: Tiasha77, L&L, Super nova, Balerina, Stenx, Žaži, Irmy, Tanja981, Clea, Issa, Duschi, Tvis, KatkaF, Carice (upam, da nism kakšne pozabila napisat)  – dobrodošle vi in vaši user posted image .   Stenx – a si res iz Črnuč? Iz kerga konca Črnuč pa si? Sprašujem te zato, k sm namreč jst tud iz Črnuč. Lahko bi šli kdaj skup na sprehod. Kaj pravš?  Sašaš – a še vedno hodiš v RA k dr. Keršič? Mi še vedno hodimo, pa tud na NFTH. Kar se plavanja tiče, je Keršičeva rekla, da tega ne priporoča preveč za dojenčke, k rokice zategujejo in pol sm še fizioterapevtki rekla da hodmo plavat, pa je rekla da je to super. Tko da na konc ugotoviš, da se odločiš po svoji volji in tko kt je teb oz. otročičku kul. Ker ti itak vsak drugač pove. Sm pa vesela, da je Ela spet začela mal bolš jest. Kok časa je trajalo to obdobje, k ni hotla jest GH? Kakšen avtosedež in nahrbtnik si kupila za Elo? Mi bomo tud mogl zdej to nabavt, pa se še odločamo oz. za nahrbtnik smo se že odločl (itak, da smo se, sej ga je moj zbral), za avtosedež pa ne. A vi pa kr v Tunizijo?!?!? D best. S kero agencijo pa?   Pearl, Sašaš, Alisa in Klaja - kako je kej na plavanju? A user posted image uživajo? Kam pa hodite plavat?   Klaja – čestitke za sestrično Nino. Če se prav spomnim, si nekaj časa nazaj pisala da ti nočejo podaljšat porodniške, pa me zanima zakaj? Kar se pa dohtarjev tiče se pa ne sekiraj preveč. Tvoja Julija je pravi cukr. Vsak otrok se drugače razvija in vse pride ob pravem času, je pa res, da kakšno fazo kakšen otroček tudi izpusti. Tud mi hodmo v RA pa na NFTH (prej smo hodili na Metelkovo, zdej pa hodmo k eni privat, k je bla una pravi zmaj), pa vsakič najdejo kaj novega, kar jim ni všeč in sm se s tem sprijaznila in samo kimam, čeprav mi gre čez eno uho not, čez drugo pa ven. Sicer so ns pa zdej še na delovno terapijo pošibal, sam še nismo bli. Prvič mamo 17. aprila. A je kera že bla tm, da bi mi mal povedala kaj tm sploh počneš oz. kako vsa stvar zgleda? Je pa tvoja Julija kot prava zajčica na tisti slikci, k si jo slikala v košarici. Cukrčk. user posted image   Solatja – blagor teb, k si doma ob morju. Mene tud kr prime da bi šla tja, sploh pa takrat k je lepo vreme. Mogoče se pa res kdaj vidimo. Lahko pa tud ti kej v Ljubljano uletiš. Sm si ogledala vašo domačo stran in glavno zvezdico (Gajo Heleno). Zakon ste!!!! Res.   Angie – si enkrat marca neki pisala o savni, pa če sm prou razumela mata vidva s tvojim doma savno. A? Me par stvari zanima v zvezi s tem. Bi jo mi tud mel, veš. user posted image  Alisa – sm vidla da si en šnel kurs limanja fotk napisala, pa bom probala če mi uspe. Tenx.

Jančika - vsa čast za take profi fotke. Se jih sploh ne morm nagledat. Jst tud precej rada slikam, sam včasih rata, včasih pa tud ne. Kaj če bi tvoj organiziru kakšen foto tečaj za nas, julijke? user posted image

Sam jst mam tako smolo, da vsakič zgrešim srečanje z julijčki in njihovimi mamicami, k ste ful carice in sm res prou žalostna.   Drugač smo mi fajn. Zdravi smo k ribice, morm prou potrkat. user posted image Sara ma že dva zobka. Prvega je dobila 9. marca, drugega pa 21. marca. Sedi zelo lepo že kar nekaj časa. Naprej se še ne plazi, ampak samo nazaj, ko leži na trebuščku. Na vse štiri se tud že postavi vsake tok časa in se zna tud zaguncat. Ko sedi na riti zna že plesat, bolje rečeno guncat. Je prou hecna. Pa iz trebuščka gre najprej na vse štiri in se potem vsede na rito. To ji je zaenkrat najbolj zanimivo. Če je slučajno za njo kakšna igrača je vsa besna, k je ne more premaknt iz tega pa sledi, da se tud usest ne more. Zadnjič je puzala (obrnjena na trebuh) nazaj, pa se je kr naenkrat znajdla pod stajico. Smo pa tud mi hodili na plavalni tečaj za dojenčke (na DIF), pa smo že zaključili. Je Sara dobila diplomo za uspešno opravljen tečaj (12.3.). Sva pa, če se le da, čimveč časa zunaj, da izkoristiva ta lep topel sonček.
Komi čakam, da bomo šli kej na morje pogledat. Jst sm itak čist nora na vodo. Še predn sm hodila sm skor plavala brez rokavčkov. So me po vodi metal k žogo. Pol se je pa sam še stopnjeval, k sm trenirala skor vse kar je povezano z vodo. Tko da bi prou rada živela ob morju, če bo prilika. user posted image

A že katera kaj planira kam in kdaj boste šli na morje?

22.7.2006 ob 18:06 sva postala ponosna starša najini princeski Sari

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
11.4.2007 18:38:58   
Čebelica81
Kva je pa zdej to?!!?!?!?!? Mi je kr na en kup vse zmetal. Grrrrrr!!!!!! user posted image  user posted image Upam, da se boste vseen znajdle, če pa ne pa prtisnte F1. user posted image Ja no.... hm.... mam jst računalničarja za moža, pa če ne druzga vsaj to vem, kaj pomeni F1. user posted image

Slikce bom probala gor spravt, sam zdej šibam po mojga user posted image v službo. Dons je še zgodi nehu delat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2169
11.4.2007 22:01:57   
Čebelica81
Evo sm se potrudla pa neki slikc prlimala, da boste vidl našo user posted image Saro. Upam, da mi bo uspelo. Pravjo da vaja dela mojstra. user posted image

Linki:

Morm mal trenirat predno gremo na morje

Pavza med igranjem

Piškot sm pojedla, zdej pa dobr poglejte moja dva zobka spodaj

Moja prva punčka je prou smešna

Kok je mami mejhna

< Sporočilo je popravil nalin -- 12.4.2007 14:53:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 2170
11.4.2007 22:15:09   
Čebelica81
Joooooooooooj. Help mi. Kuga sm pa to zdej nardila za eno štalo?!?!?!? user posted image Bom probala še 1x. Administratorja bi pa prosila da tole zbriše, da ne bom ceuga foruma nafilala. Jao, jao.

Čakte... bom najprej probala eno slikco pomanjšat, da vidm kje sm ga usrala.

Morm mal trenirat predno gremo na morje

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2171
11.4.2007 22:18:26   
klaja
Ojla!

Na plavanju je bilo super, tokrat je šel ati z nama (si je vzel dopust) in je on bil v bazenu z njo. Na začetku je bila ful navdušena in je mahala z rokicami kot velika in čofotala po vodi. Proti koncu pa je bila že tako utrujena, da je glavo samo prislonla na obroček in je hotla zaspat kar v vodi. Ko pa jo je na koncu vzel iz obročka, pa se je spet razživela. Res pa je, da potem cel dan ni hotla prav spat in je bila ful zmedena.

Naty-Taja moja diploma je skoraj pri koncu, že 14 dni čakam da mi mentorca odgovori, da bi še popravla kar je narobe, pa nič iz tega. Sicer je tudi ona na porodniškem, tako da jo razumem, ampak vseeno me jezi. Moje področje pa je poslovno sporazumevanje v slovenskem jeziku, tako da imam občutno lažjo tematiko kot ti.

Plenička kako si zadovoljna z vozičkom. Jaz že cel mesec načrtujem nakup novega, pa ne vem kako bo s tem. Saj tega ki ga imam sedaj niti v moj prtljažnik ne spravim, pa še kako bi mi kdaj prav prišel. Pa še ful težki je. Ko pa bomo šli na morje, pa druga ne bi mogli spravit v prtljažnik, kot pa vozek. Tako da je že nujno, da nabavimo še enega. Se mi pa ful dopade quinny-ev zapp, samo cena pa je tudi lepa.

Čebelelica81 porodniške mi ne morejo podaljšat, ker dobivam starševski dadatek in ta traja samo eno leto. Mi je pa socialna delavka v zdravstvenem domu rekla, da mi bodo napisali potdilo, v tem smislu, da bi še pač bila tri mesece doma in si ne bi rabla iskat zaposlitve. Sicer bom pa videla kako bo z Julijo, kako bo napredovala, če boma še imeli tako pogoste fizioterapije, bom pač doma.

Na dopust pa gremo najverjetneje na Pag, še nismo dobili odgovora iz njegove firme, če smo prišli not al ne. Ker imajo tam apartmaje, upam da nam uspe.

Naše nove mere: težka je 7720 gramov in visoka 67 cm. 

Neposredna povezava do sporočila: 2172
11.4.2007 22:50:37   
Čebelica81
Zakaj pa mi je zdej uspelo?! Zdej me pa neki zanima. Kako pomanjšaš fotke, če jih hočeš poslat več kot eno? A morš vsako sprot označt in pomanjšat, al na koncu vse hkrati pomanjšaš na 320? Madonca no. K sm poslala vse naenkrat, mi jih ni hotl pomanjšat, k sm pa sam eno poslala pa ni blo nobene panike.

Dobr no. Vs ne bom več morila s temi fotkami. Sam mi je res prou beeeeeeeeeeeeeeed, k sm take velike formate gor prlimala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2173
11.4.2007 23:00:24   
Čebelica81
Ojla Klaja.
Ja prava korenjakinja je tale tvoja Julija. user posted image
Drugač pa jst tud dobivam samo starševski dodatek, tko da me je prou strah, da mi ne bi podaljšali porodniške do septembra, ko bi šla Sara v vrtec. Upajmo na najbolš, drugega nam tko in tko ne preostane.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
11.4.2007 23:03:28   
Čebelica81
Oj Kapesanta.

Vidm te. user posted image

Kako? Še ne spiš? Kaj pa počneš? Jst se mal zezam s slikami, pa se jih ne upam več limat gor, k ga bom spet kej usrala.

Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?