|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
4.4.2007 7:50:30   
kapesanta
kot je plenička napisala - midva prideva, točne ure še ne veva - Alisa te pokličem ko bom pred Lj da poveš kje boste.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
4.4.2007 8:21:16   
carice
Pozdravljene,ste tok napisale da sem komaj prebrala,veliko vas berem za povedat pa trenutno nimam kaj dosti, le da se nam tooook dogaja da je res pestrouser posted image ,pa še vedno se zbuja čez noč vsaj ene 5x tako da sem žeuser posted image user posted image !

Vidim da imate srečanje,pa nisem ujela kje, le da je v lj., tako da vam s Tamaro pošiljava veliko dobre volje in prijetno srečanje želiva.

Tako to bo za tokrat dosti,verjetno bom še kaj vprašala in se tako potrudila kej napisat, a "prebirala" vas bom pa še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan še naprej!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
4.4.2007 8:41:32   
Alisa
Ja dobimo se v koloseju, jaz in sasaš bova tam že okoli 12h. Carice  pa pridi še ti v kolosej saj nimaš iz kamnika tako dalečuser posted image .

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu carice)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
4.4.2007 9:49:24   
tvis
živjo punce,

kje v koloseju se boste dobile, zgoraj al spodaj, da vas ne bom zdaj iskala pa spraševala, ker vas vizualno ne poznam.
lp

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
4.4.2007 9:53:55   
tiasha77
Hojla, Tvis!

Midve bova zgorajuser posted image , ko prideš iz divgala na desno pa do konca, upam da bojo tudi ostale tamuser posted image

(odgovor članu tvis)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
4.4.2007 10:00:27   
tiasha77
Takole, mala se je zbudila in midve počasi greva, da prideva v Lj še pred napadom lakoteuser posted image

Se kmalu vidimouser posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
4.4.2007 19:05:08   
klaja
Hajli halo!

No upam, da je srečanje uspelo (če ste ga imele danes). Pa kake slikice lahko date gor! Milsim morate!

Jaz pa sem danes mojo pupo peljala k okulistu (samo preventivno) in je vse vredu, sem si kar odahnila. Mi pa je hotla tam zaspat in sem jo mogla malo jezit. Saj sma morali čakat 10 min, da so tiste kapljice prijele. Sem se že bala, da bo kaj narobe!

Sem pa zvedla, da me naša patronažna sestra očitno spremlja na temle forumu, da bi se pa oglasla takrat ko bi se mogla to pa ne! Moram zdaj pazit kaj bom pisala, da jih ne bom preveč šinfala!?user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
4.4.2007 19:13:48   
tiasha77

Pa sva že (?) doma, Zoja že spi, upam da celo noč, sem jo čisto zmatrala. Najprej se je morala borit za enega in edinega fantkauser posted image user posted image user posted image (bravo Anžeuser posted image ), saj dokler sva bile midve tam ni imel konkurenceuser posted image , potem pa še šoping, pa vožnja, ... še mene glava boliuser posted image .

Slikice bom danes ali pa jutri snela dol in najbrž bo tudi kaka na ogled, vse udeleženke pa mi lahko pošljejo mejl na zasebno, pa dobijo originale.

Torej, mamice julijke, bilo vas je lepo spoznati in vaše sončke tud, ste v živo še bolj face kot preko foruma, tak da upam, da se še kdaj srečamo.

Lep večer, T

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
4.4.2007 20:24:28   
tiasha77
Takole za začetek ena skupinska, ki je kar dober povzetek dogajanja: Ela in Tamara sta šibali naokroguser posted image , Zoja je bolj opazovala in grizla tuje igračkeuser posted image , Anže je pa nadziraluser posted image .

user posted image

Od leve: Zoja, Anže, Ela, Tamara (Lea je prišla kasneje)

Kapesanta in Plenička - sta prišli? Škoda, da smo se zgrešile...

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
5.4.2007 9:47:19   
plenicka
Oj Tiasha...ja, midve s Kapesanto sva tudi prišle...in najina dva mala princa tudi...res škoda, da smo se zgrešili. Upam, da naslednjič.
Otročki pa res zrasli in so vsi že pravi mali korenjaki. So že daleč od dojenčkov...

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
5.4.2007 9:57:10   
tvis
hojla

Ker pač ne vem kje se dobi vaše emaile, bom kar tukaj napisala svojega pa mi prosim pošljite slikice.

jasminad@email.si

LP J

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
5.4.2007 19:35:29   
Alisa
Čer,
no da najprej povem, da sem vesela da sem vas spoznala nove Julijke in njihove mamice. Super ste!!user posted image
Grem in pridem nazaj, sem šele zdaj opazila kok je ura, pa moram Anžeta najprej dat spat, pa pridem nazaj.user posted image

To je čudež življenja.

(odgovor članu tvis)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
5.4.2007 19:59:54   
Alisa
Evo mene nazaj, mali že spi.

Ja tk še enkrat sem res vesela da sem spoznala na novo;
- tvis in njeno hčerkico Leo, prava lepotička
- Tiasha in njeno hčerkico Zojo
- carice sem bila pa prav presenečena ko je prišla, namreč tam prisotne smo jo zamešale za solatjouser posted image , ker smo pričakovale njo.
No njena  hčerka pa je res tak cukerček z dolgimi temnimi laski. Joj kok bi ji jaz tud špangice gor dajala, sm Anžetu jih ne morem, bi mal čudno zgledal user posted image user posted image user posted image .
Enkrat bo že! Bomo pa tok časa delal otročke dokler ne bo ena punčkauser posted image user posted image user posted image .
Sem pa prav tako vesela da sta kljub službi in ostalih obveznostmi prišli plenička in njen Žiga je že pravi velikanček in tud tok luštkan.
Pa Kapesanta in njen mislim da možuser posted image , no ni ga predstavla, sm sklepam da jeuser posted image . Rok je pa pravi cukerček tud tiste njegove okice in njegov nasmeh, res cuker.
So pa pravi velikani že tile naši sončki. user posted image

Ja punce lep večer in še lepšo ter mirno noč. Kajti juter je petek in dan za metekuser posted image user posted image user posted image . No jutr je sonček in ga bomo žurale zunaj. Jaz in Anže greva v Zajčjo in se bova gugala, pa toboganala, pa dekno bova sabo vzela, da bova mal ležala in se igrala.
Nočka

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
5.4.2007 22:04:10   
tiasha77
Čer!

Alisa, Tvis in Carice - sporočte mi, če slučajno niste dobile slikuser posted image  

Midve sva danes dopoldan malo zapravljali (v glavnem hrana za praznikeuser posted image ), potem pa koristili sonček, je bilo prav spomladansko.

Kaj Solatja potem ni prišla?

Če vam slučajno ne bom uspela zaželet kasneje, vam želim sedaj
user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
6.4.2007 10:57:11   
sašaš
user posted image  Punce, res je bilo luštno! user posted image user posted image user posted image  Upam, da bomo v kratkem ponovile!user posted image

Tiasha77, fotke niso prišle! user posted image  Upam, da jih meni uspe danes snet in jih nekaj tukaj prilimat, nekaj pa vam jih pošljem! user posted image

Ej, Alisa, zakaj midve z Elico nisva zgoraj v tvojem postu opisani user posted image ...user posted image user posted image user posted image  Hecam te! user posted image

Res je bilo fajn spoznat "nove" user posted image  in njihove mamice - lepo, da se vas je našlo nekaj, ki ste blizu Lj. user posted image user posted image user posted image

Solatja? user posted image  Ni zneslo? user posted image

Kapesanta, tebe sem pozabila z neko stvarjo nadlegovat - te bom v kratkem po ZS! user posted image

Čakam, da se čebela zbudi, da se napapa in potem pobegneva na sonček!user posted image

Pa lepo jajca nabarvajte! user posted image  (Jaz jih bom imela kakšnih 50kom za nafarbat - za pol žlahte!!! user posted image )

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
6.4.2007 11:01:49   
tiasha77
Bom še enkrat poslalauser posted image  se mi je zdelo, da je prevelik fajl.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
6.4.2007 11:35:37   
tvis
živjo

hvala za slikice, jaz sem jih dobila.

Danes je imela Lea pregled in velika je 70 cm, težka pa 7170g (samo), pa sem prosila za podaljšanje porodniške in mi je  dala napotnico zaradi teže in na razvojno, ker če leži na hrbtu se ne zna obrnt oz. se ne dvigne samo leži. Upam da mi bo uspelo podaljšati, ker je vse skupaj tako pozno. Sem klicarla ko budala po teh razvojnih amb. za datum.Sem skoraj znorela.
Za razvojno sem dobila datum 7.5.07, pa še izvidi se čakajo, pa še socialna odloča 1 mesec, porodniška pa mi poteče 12.6.07. user posted image user posted image
A katera ve, je res potrebno en mesec prej sporočiti v službo če se podaljša porodniška. Kaj če zamudim in zvem en teden pred koncem porodniške? A ma kakšna izkušnje ali jih ima prijateljica? ker pri meni se bo zgodilo glih to.user posted image

Lp J

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
6.4.2007 13:16:25   
Alisa
Jaz tud nisem dobila slikicuser posted image .

Glede podaljšanja, jaz sem na šihtu že povedala in če mi bodo podaljšal pol bom poznej začela delat, drugač pa avgustauser posted image , par ur .
Mislim da ne bi smelo bit problema, po vsej verjetnosti boš res dobila par dni preden se ti izteče. Upam da ti uspe, jaz imam drug teden v torek zdravnika, pa bom videla kaj mi bo uspelo zrihtat.
Ej danes sem dobila odpustnico iz bolnice ko sva bila jan. z Anžetom not. In je napisan da so ga sprejeli 5.1 in je bil notr do 15.1. kar sploh ni resuser posted image , sm zavarovalnici kradejo. No mogoče bo pa meni pomagalo za podaljšanje, bomo vidl.
Zdaj pa šibava vn, na mini piknik v naravo.

To je čudež življenja.

(odgovor članu tvis)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
6.4.2007 14:51:21   
tiasha77
Alisa - bom še enkrat poslala, po delih, tak da bi morala dobit vsaj 3 mejle, sporoč

Tvis - nimam pojma, mogoče pa v službi omen, da se ti lahko zgodi podaljšanjeuser posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
6.4.2007 18:01:31   
tvis

sem poklicala ut v službo, če bo problem ker bom pač zadnji trenutek zvedla, pa so rekli da ne bo, samo povedat jim moram da nameravam podalšat da bodo načrtovali za naprej.

Samo te razvojne so pa malo predolgo za čakat no, v enem mescu se lahko vse spremeni ane. Pa sem klicala v Brežigrad pa na Vič, Šiško in Moste kjer bo čim prej na vrsti. Pa so vse zasedene u nulo.

lp J 

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
6.4.2007 22:26:52   
klaja
Lepe praznike tudi od nas!

user posted image

< Sporočilo je popravil klaja -- 6.4.2007 22:27:12 >

(odgovor članu tvis)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
6.4.2007 22:45:12   
pearl
Kaki cukrčki so vaši otročički čist tapravi za pocartat.
Alisa Če ata ne bo imel drugič obutih škornjev, bo ziher punčka user posted image .

Sem zadnjič klicala na CSD, da bi si PD spremenila. Sem ga del odstopila mojemu, ker se mi pokriva s starim dopustum, sicer bi mi propadel. Zdaj pa sem prišla na idejo, da bi tisti dopust, ki sem ga mojemu odstopla izkoristita po 1. juliju, zakonsko obstaja opcija, ampak, ker smo se tako dogovorili ni možno spreminjati. Sem bila tak žalostna, da sem se kar razjokala user posted image . Meni se porodniški izteče 5.6, pol pa še lanski dopust, tak da bomo spet zavihali rokave s 1.7.

Prijetne praznike z vašimi cukrčki.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
7.4.2007 17:34:22   
kapesanta
upps Alisa, a da ga nisem predstavla - men se zdi da sem ga - no ja, vse je možno... Ja bil je moj mož, smo šli pol v šoping...
Klaja - enkratna slikca, dobr si Julijo naštimala...
Me s Pleničko (no pa našima fantoma) sva bili pa danes na potepu v Arboretumu - kaj sva se narinile vozekov... pa s ta malim vlakcem smo se peljali - bom pol kasneje slikce gor dala, zdele grem malega porihtat.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
7.4.2007 20:27:28   
Jančika_
'čer, punce, ful mi je žal, da nisem mogla priti na srečanje. Tudi danes bom kratka, ker sem totalno uničena - Kajetan je danes 5x bruhaluser posted image . Pobruhal je: 2 vozička, 2x mene, 3x sebe in 1x kuhinjo. Tulil je od lakote, nakar je jedel in spet vse zbruhal. Drugače je pa prav dobre voljeuser posted image in nima vročine. Zaspal je ob 18.15 BREZ JOŠKE, to je prvič, da se nisva dojila pred spanjem. Bohved, kaj bo ponočiuser posted image

Imamo pa zgleda neko buhalno prekletstvo med krščanskimi prazniki - za božič je Vasja pristal v bolnici zaradi bruhanja. Eh ja, grem dalje prat, sploh ne folgam več cot, ko imamo vse pokozlano...

Aja, pa ravno se že šestičuser posted image user posted image borim z zastojem mleka in zdaj pumpam ko zmešana, ko mali ni zvečer nič jedel. Se bojim mastitisa ko samega vraga.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
8.4.2007 10:18:52   
Čebelica81
Ojla punce.

Zdej se vm po dolgem času na hitro javljam samo da vas in vaše navihančke pozdravim. Morm rečt da vs pogrešam in vaše sončke tud, ampak sm več al manj brez račuanlnika k moj trenutno cele dneve dela (tud ob sobotah), pa mal smo spet okol bajte začel zidat, tko da sm bolj kot ne sama za vse cele dneve.

Ta trenutek bi vam zaželela VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE pa glejte da ne boste preveč jajc pojedle, da se vam ne zagravžajo. user posted image

DOBRODOŠLICA TUDI VSEM NOVIM ČVEKAM IN NJIHOVIM MALČKOM

P.S.: V kratkem (čez dan ali dva) pričakujte veliko pisanja od mene, k se precej dogaja. Sej rade berete, kaj? user posted image

Pa še zdej ne znam slikc gor prlimat. user posted image

22.7.2006 ob 18:06 sva postala ponosna starša najini princeski Sari

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.