|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
12.4.2007 14:56:34   
princes
Julam, moje iskrene sožalje..user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
12.4.2007 15:50:24   
tevža
no, pa ste že bolj pridne; vas moram malo poklicat, ne? user posted image

julam - tudi z moje strani sožalje in TAKE CARE!
sem pa ugotovila, da me Matevž malo heca oz. testira; enkrat je, tisto kar mu skuham, drugič tudi ust ne odpre. skratka sklenila sem, da se prav dosti ne bom sekirala. bo že jedel, ko bo hotel. niti slučajno mu pa ne mislim dajati menijev na izbiro user posted image

mmm, nakupi...hmmm, mmmm, jaaaa.. 10! tudi jaz jih maram user posted image

zdaj pa še malico pojeva in spet ven. prej nisva uspela, ker je spal 2 uri. priden, tevž!!

pa-pauser posted image

P.S. če bo drug teden kaj sončka, lahko tivoli in čolnarno ponovimo..... 

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
12.4.2007 18:03:19   
ajne
julam, tudi z moje strani iskreno sožalje in drži se!

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
12.4.2007 18:24:12   
*anč*
oj!
jst sm pa nova. sm ana iz ljubljane, mamica skoraj 7 mesečnega Tristana, rojenega 15.9.06 v ljubljanski porodnisnici.  veselim se klepeta z vami ! imejte lep dan še naprej! user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
12.4.2007 18:56:21   
borovnička
Hajli hajlo!

Kako lepo vreme imamo a ne?user posted image Že skoraj poletno. Če fejst povohamo, že mičken po morju diši a nede?user posted image

Princes, hvala, ker si se spomnila name.user posted image Zdaj sem že uredu. Par dni je blo mal hudo, zdaj pa gremo star tempo dalje. Kolk se kaki hudi dnevi lažje prebrodijo, ko imamo ob sebi naše škratke.user posted image Pa koga ne bi v dobro voljo spravil tak nasmešek.user posted image

Mičken z zamudo, ampak vseeno iz srca... za tvojo Lio... VSE NAJBOLJŠE za že 7 tamičkeno svečko!user posted image user posted image user posted image
user posted image
Pa Urbanu od Žiže tudi VSE NAJBOLJŠE za 7 tamičkeno svečko!user posted image user posted image user posted image
user posted image

*anč*, dobrodošla med septemberkami! user posted image  Tukaj ti ne bo nikoli dolgčas. Same fejst fletkane mamice in še bolj fejst fletkani škratki in škratke.user posted image Več nas je, bolj je veselo.user posted image Nam boš povedala kaj o svojemu Tristanu? Že imate kak zobek? Že sedi sam? Kako preživljate dneve? Vse nas zanima... saj veš... firbec babji je huda reč.user posted image user posted image user posted image

Julam, iskreno sožalje.user posted image

Glede oblačenja... sem tud jaz že premišljevala, da bi mu dala dol žabike. Mu je hitro vroče, sploh pa v vozičku pod tistim baldahinom, je kot v savni. Jaz mu oblečem kratek bodi in eno majčko čez al pa srajčko z dolgimi rokavi, spodaj pa žabike in pa tanjše hlačke pa seveda čeveljčke oz. supergice.

Nogavičke... tiste, ki ste jim že slekle žabike... ste jim obule tanke al bolj debele nogavičke?

Tak, zdaj greva pa rito preoblečt, pa atija počakat, da pride domov.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
12.4.2007 19:06:58   
Anonimen
Dan babike, uh ste se pa načvekale. No, midva nisva prav nič drugačna od vas. Cele dneve zunaj, zunaj in še enkrat zunaj. Notri letiva samo rito previt, pa opoldne spat. Drugače pa leteči sto na uro.

Danes smo imeli posvetovalnico. In mere ?!  9600 g in 73 cm. Dobili pikico, oddali vodo in smo za pol leta zaključili. Ma sam upam da bomo zdravi in da bo vse štimalo.

Julam - moje sožalje in drži se.

*anč* - dobrodošla - in kako lepo ime ima tvoj otrok kajne punce !?!!   Kje si ga pobrala ?!

Oblačenje - body z dolgimi rokami, puloverček, nogavičke, čeveljčki in kapica. Kapica je taka, čez ušeska, sicer pa čisto lahka. Po možnosti kakšna platnena. Kar nekako čuvam ušeska, čeprav itak vse premakne in so prav hitro zunaj.

Nogavičke - so čisto take lahke.

Prvi maj - ma dajte kaj predlagat. Hočem videti morje !!!

(odgovor članu borovnička)
  Neposredna povezava do sporočila: 3031
12.4.2007 19:40:52   
Anonimen
Pa še nekaj sem hotla vprašat in zmeraj pozabim. Kakšno vodo ( če jim ) dajete malim za piti ? Ustekleničeno ali navadno, iz pipe ? Jest mu dajem kar navadno, pa zaenkrat ni bilo težav. No, v začetku, nekaj časa, sem ustekleničeno, potem pa sem začela tole z navadno.

Aja, pa dones sem kupila tiste plenice iz Lidla. Ma sej ne, da bi nekaj šparala, sej imam tud pamperske, pa une iz Mulerja... Na videz tele iz Lidla izgledajo takšne kot pamperske, bomo pa videli. Cena - 44 kom 1100 sit ( ma nisem si v eur zapomnila user posted image  ).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3032
12.4.2007 19:48:43   
tevža
hojla!

anč - welcome!user posted image

lina - jaz našemu dajem ustekleničeno vodo, ker jo tudi sama pijeva. ko sva bila še v LJ (ali ko sedaj prideva na obisk), sem vedno pila vodo iz pipe, v CE mi pa nekako ni všeč okus, tako da sva prešaltala na ustekleničeno. Matevž pije samo vodo, ker drugega sploh noče. očitno je to posledica tega, da sem mu najprej ponujala samo vodo in zdaj sem ga hotela malo pocartati še kakšnim čajem ali sokom, pa noče. no, meni je to super, še boljše!!

zdaj grem pa veselo likat...lep večer

pa-pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
12.4.2007 19:58:46   
zvezda06
Zivjo, punce!
Se vam lahko še jaz pridružim? Sem videla, da se je anč opogumila, pa sem si rekla, da se vam bom priključila še sama. Berem vas že iz časa user posted image
No, še nekaj o meni in moji princeski:
Rodila sem 7.09.2006, punčko z imenom Emauser posted image . Ema pridno raste, ima že 2 zobka, čakamo že gornja dva, ki bosta vsak čas zunaj. Ema tudi sama sedi in se že poskuša kobacati- zaenkrat še neuspešno, a vendar...
No, obljubim da se oglasim na forumu, ko bom imela čas- bomo našibale nekaj novih strani, saj sem cez praznike opazila, da ste imeli zatišjeuser posted image

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
12.4.2007 20:01:21   
Anonimen
Zvezdica - dobrodošla med nami ! Pa ne se nas bat, saj še nismo nobeno ugriznile. Povej, od kje si ?

(odgovor članu zvezda06)
  Neposredna povezava do sporočila: 3035
12.4.2007 20:03:02   
zvezda06
živjo- hvala Lina za dobrodošlicouser posted image
sem iz novega mesta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
12.4.2007 20:20:08   
Anonimen
O dolenjka. Rodila v NM ali si šla v Lj ?

(odgovor članu zvezda06)
  Neposredna povezava do sporočila: 3037
12.4.2007 20:21:17   
incabinca
Anč in zvezda06
user posted image

Drugače pa ne vem če sem že omenila, da je tudi pri nas pokukal ven prvi zobek user posted image

*Lina* - poročaj kakšne so pleničke. Jaz sem sicer kar na pamperskah, ravno danes sem v Šparu kupila tisto škatlo plenic, k jih je okoli 140 notri za 30€. Naju še niso pustile na cedilu, mislim, da so do zdaj premočile 2x, pa še to po moje bolj iz moje nepazljivosti...

(odgovor članu zvezda06)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
12.4.2007 20:24:26   
incabinca
Pa še ena slikica

user posted image

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
   [Brisano sporočilo]
12.4.2007 20:32:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zvezda06)
  Neposredna povezava do sporočila: 3040
   [Brisano sporočilo]
12.4.2007 20:35:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3041
12.4.2007 20:38:48   
incabinca
SOncIca - kaj pa privat vrtec Mali princ? Pa baje se bo še en privat odprl (najbrž še ne septembra, ampak govori se pa da bo kmalu.

Neposredna povezava do sporočila: 3042
12.4.2007 20:39:22   
incabinca
ups, ni Mali prins ta je na Viru pri Domžalah, v Kamniku je Peter Pan.

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
12.4.2007 20:41:04   
Anonimen
ma ja, sej s temi plenicami je tako. Meni je zaenkrat samo pomembno, da ne faše še kakšnih izpuščajih. Itak pa mi vse premočijo od pampersk naprej...

Neposredna povezava do sporočila: 3044
12.4.2007 21:55:04   
*anč*
čao, punce!

hvala za lepo dobrodošlico. Moj Tristan že spi, tko da mam mal več časa za čvekanje. da vam ga mal opišem, sej nevem kje bi začela ... Je full velik fant 71cm in slabih 9 kg s sinje plavimi učkami, zobkov še nima, pri sedenju ga se malo zanaša, raje sedi v svojem ležalniku user posted image . Zelo rad ima gosto hrano ( poje že celo banano ali jabolko, navdušen je nad bučkami ), še vedno pa ni nič boljšega od dojenja user posted image .
Drugače pa je velik dobrovoljček, ki ima rad družbo in skoraj nič ne joka. Zdaj je v fazi, ko mu je vse zelo zanimivo ... od rož, las, mobitelov( mi je tako mobitel poslinu, da sm ga mogla dat na servisuser posted image ), vse kar mu pride pod roko da v usta!!!
tko to bi blo na kratko to.  še par odgovorov:
žabic ne nosimo več, za vikend smo navadno kapico zamenjali s šilt kapo, ime TRISTAN pa nama je bilo všeč ker ni zelo vsakdanje in je bilo eno izmed redkih, ki je bilo všeč obema user posted image !
Imejte lep večer!!!

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
   [Brisano sporočilo]
12.4.2007 21:55:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3046
12.4.2007 22:02:00   
yennika
Sončica, jaz sem malega vpisala pred 14 dnevi, pa so rekli da šele neje junija zvemo kako in kaj.Nimam pa pojma kako bodo delali selekcijo, glede na kaj boš izbran....upam na najboljše, drgač sem v k....Bom malega v službo zraven peljala, bo pa po operacijski laufal.Bolan sigurno ne bo, ker je vse sterilno.user posted image

Novi čvekici dobrodošli.

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 3047
12.4.2007 22:03:14   
yennika

Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           -KlemeN
02.09. ZALA ADL            - Zala
            NATAŠI               -Timotej

03.09. TANYKA             Rene
            BUCHKA            - Filip

04.09. X_SREČKA_x      - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. PRINCES            - Lia
           KA_TY                  - Tilen
11.09 žIŽA                     - Urban
15.09. ALENKA11         - Aleksej
16.09. MAJA 81            - Lara Marie
22.09. SOncICA           - Benjamin
22.09.TEVŽA                -Matevž
23.09 SANJAS              -Maks Oliver
25.09. ROSE22            - Neja
26.09. AJNE                 -Ajda
27.09.DALIN               -Žan
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA            - Tilen
03.10. *LINA*            - Tristan

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
   [Brisano sporočilo]
12.4.2007 22:19:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3049
12.4.2007 22:25:52   
yennika
Pridna!user posted image
Tak bomo vsaj spet malo napolnile strani.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?