|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  504 505 [506] 507 508   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
12.4.2007 9:23:36   
Anonimen
Jaz imam namen moj velik, težek trikolesnik prodati junija in kupiti marelo. Kupila bom Chicco-vo ali Jane. Obe se pa poležeta in imata senčnik. Bistvo mi je da sta lažji in manjši pri zlaganju

no sj enako..jz mam tud tak vozek kt en tovornjak ejuser posted image user posted image

mi je pa tale k sm ga včerkj kupla ful dobr..se hrbtišče čist poleže..pa lahko vzameš stran strehico..pa je...meni je ful fajn..

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 12626
12.4.2007 9:39:39   
Maxica
Dobro jutro.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12627
12.4.2007 9:43:17   
Anonimen
No pa še enkrat jutro. Smo okrog 4ih zaspali in smo spali do 8.20. Tako, da malo sem se nadremala, veliko pa ravno ne. Upam, da ste ve boljše spale. Sedaj greva pa mal pospravljat in potem cvetačko pljuvat. Mu moram dat jabolko zraven, da bo šlo po grlu dol.

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12628
12.4.2007 9:51:12   
Anonimen
a tvoj pa cvetače ne mara..moj pa bučke..mu gre kr na bruhanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12629
12.4.2007 9:56:21   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Dobro jutro.user posted image

dobro jutro user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12630
12.4.2007 9:57:20   
Anonimen
nč fajn bodte..letiva ven...sonček že priganja..se tipkamo zvečer,,,če bo čs...ajd!

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 12631
12.4.2007 9:59:02   
Anonimen
A ima katera takle voziček? Al pa da kaj ve o njem?

user posted image

Lep je ful, vsaj meni. In ga pričakujem v roku 3 dni. Upam, da bom zadovoljna z njim.

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 12632
12.4.2007 10:07:57   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

moci -- si pa hitro vidla, preden sem se spomnila, kaj bi lahko sploh pisala. ful je težko skakat vmes, ker ste vse tko pride, pa se počutiš mal nelagodno, pa vse se poznate.
borovnicka, sej se ne poznamo vse... imele smo eno srečanje s trebuščki, enega z otročki... lokalne se vmes kaj dobivajo... če tolk časa klepetaš, pač dobiš kdaj potrebo tut po realnem klepetu... in potem vsi posti dobijo neko sliko, lažje je brat in bla bla... pridruži se nam naslednji četrtek v zoo ljubljana ob 11ih, pa boš čutila večjo povezanost z nami... mi jo s tabo že user posted image

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 12633
12.4.2007 10:08:43   
moci
sem vam pozabila povedat:
vprašala sem patronažno zakaj se ne sme s paličnim miksat (poleg tega, da se morajo navadit žvečit), pa je rekla, da ima ogromno obratov, pa še kovinsko rezilo in zato uniči večino vitaminov

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12634
12.4.2007 10:08:59   
Anonimen
Kot da me ni škrat ponoči dost izmučil, me sedajle muči tako, da ko mu dam igračko v roko, jo zabriše po tleh, čez pol stanovanja. Potem sem pa jaz kot user posted image  in mu jo moram prinesti nazaj, da jo on spet lahko vrže. Ojoj.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12635
12.4.2007 10:10:50   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Frrr, tako previjalno imamo pa tudi mi napoti. Ej, zakon karavan avto imeti, pa še vozek gre brez problema noter.user posted image user posted image user posted image Drugače je pa vaš Jaša pravi šarmer. user posted image user posted image user posted image Imamš pa mlado mami. user posted image user posted image user posted image Evo, tvoja mami je pri teh letih že babica, ene imajo pa takrat šele prvega otročka (poznam eno). Kaj praviš, če bi dobila še kakšnega bratca ali sestrico? user posted image
mojo mami je enih 12 let nazaj prijelo, da bi še kakšnega imeli... pa je potem sklenila, da raje mene počaka... dolgo je čakala user posted image no, sej js bi pred 5imi leti definitivno kej mela, če bi bil mož za... sm njega čakala za odobritev user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12636
12.4.2007 10:13:16   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica
BABE ZDAJ NE SMEMO POPUSTIT, POLETJE JE PRED VRATI, ZA VRATI PA NAS BIKINKE ČAKAJO...user posted image

Evo, to je motivacija. user posted image user posted image user posted image
včeraj mi je uspelo... sem pa res šla že 21:30 spat
bla sm utrujena od 5urnega potepanja, pa še Jaša me je potreboval... vam potem mau opišem, ker bo kak nasvet potreben... zdej se mi ne da, vas bom samo brala in mogoče nakratko komentirala

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12637
12.4.2007 10:16:27   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

Pikabu: nič jezna. Zakaj le. MA lahko bi bila zaradi GH, pa piš me uh, moj že ful je, pa skupi kosilava. Pa je vse ok.

Naslednji teden se vidimo.

Zdej grem pa spat, sem še vedno med zgodnjimi.  user posted image
user posted image user posted image user posted image super user posted image
glede GH pa sej so ti povedale... Žan je bil že itaq na adaptiranem mleku in je mau dolgčas skoz isti okus papcat... me veseli, da sta ok... mi smo imeli čudno noč zaradi pol čajne žličke banane user posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 12638
12.4.2007 10:18:23   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

moci, nisi sama, samo vse smo pod ilegalo. Punce, tole sploh ni več zanimivo. user posted image Dajmi iti ven iz ilegale.... user posted image

noben vas ni silil v to... user posted image sploh ne vem, kakšna je zdaj to neka nova moda?user posted image
js sm že z vami user posted image se ne šunjam več okrog po forumu in je kul user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12639
12.4.2007 10:20:56   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Ajda in Jaša, ker je Ajda damica -  oz. Jaša in Ajda, ker je Jaša za slabih 14 ur starejši user posted image - čestitke za pol svečke!user posted image
to pa je preciznost user posted image hvala za čestitke!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12640
12.4.2007 10:26:19   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Dobro jutro!
Mene je pa danes presenetil sms borovnicke, da bi z nami kofetkala.
In zdaj že komaj čakam, da jo spoznam!
Tia je že v vrtcu, Tara je pravkat odpeketala v šolo, midva z Jašem sva pa pri jutrnji kavici in rr-ju.
Uživam kot samska mati, sploh mi ni hudegauser posted image !
Lep sončen dan vsem skupaj želim!
vse pedenaš user posted image user posted image user posted image pozdravi borovnicko in vse ostale kofetarce in čveke user posted image prihranite še kaj za nas user posted image
pa lep in uspešen dan!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12641
12.4.2007 10:26:40   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

čao vsem

čao nazaj user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 12642
12.4.2007 10:29:03   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Maja je v sanjah kričala na Leo, da naj neha user posted image Bohved kaj imata v vrtcu. AJa še to. Maja si grize nohteuser posted image Kako naj jo odvadim? Sam da jo vidim, ko da roke v usta bi jo najrajš usekala. Pa ne smem.

Punce kdaj je zdaj srečanje. Me ni bilo 4 dni pa sem čisto zgubljenauser posted image user posted image user posted image Saj prideva 100% samo kdaj user posted image

srečanje v četrtek, 19.4. ob 11ih
grizenje nohtov - lahko je z kričanjem v sanjah povezano... mogoče se ti splača mau vzgojiteljico povprašat kaj se dogaja... ponavadi naj bi bilo grizenje nohtov povezano s kakšno krizo, strahom,...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 12643
12.4.2007 10:32:47   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jaz moram nujno hitro kupit darilo tašči za 50 let. pa ne vem kaj bi. sem mislila kar bon za welness center. pa ne vem kateriuser posted image
v glavnem tja, kamor grem po bon lahko pridem še na kavouser posted image  se pa mudi. danes ali jutri moram kupit.
ideje? bon ok ali kaj drugegauser posted image
kaj smo zadnjič kupile tašči od ... čigava je bla? arabela? tvoja?user posted image  pozabila.user posted image
bon po moje čist ok... odvisno od tega kolk jo maš rada... če bi rada mau mira pred njo, jo pošlji na drug konc slovenije user posted image in bo cel dan mir user posted image
men so boni odlična ideja... mi si skoz te zadevce nabavljamo... padejo pa ponavadi masaže, kozmetični saloni, frizerji, kakšne trgovine (lesnina, merkur, loccataine,...)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12644
12.4.2007 10:33:58   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

ZDAJ PA NEHAJTE CITIRAT CITIRANJE IN POTEM ŠE ENO CITIRANJE CITIRAT, KER VAS SPLOH NI ZA BRATI. user posted image  user posted image
če ne citiramo, pa ne vemo na kaj se navezuje, ker je tolk čvek gor in se mau zgubiš vmes user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12645
12.4.2007 10:35:27   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

Dobro jutro, midva sva šele zdaj vstala. Ja, petnajst do devetih.
Sicer je govoril od pol šestih do pol sedmih, ampak sem zraven na pol mižala.
In kako je pasalo!!!!
midva sva pa do 8:30 spala... od 5:30 do 5:50 sva pa kričala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 12646
12.4.2007 10:46:52   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

Dobro jutro, midva sva šele zdaj vstala. Ja, petnajst do devetih.
Sicer je govoril od pol šestih do pol sedmih, ampak sem zraven na pol mižala.
In kako je pasalo!!!!
midva sva pa do 8:30 spala... od 5:30 do 5:50 sva pa kričala user posted image user posted image user posted image

Ajda je zadnjič tudi pol ue kričala, pa sem jo pol na joško dala, pa je popapcala mogoče 10ml, pa nazaj zaspala. Jaz mislim da včasih pač kaj hudega sanjajo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12647
12.4.2007 10:49:52   
štorkljica
Dobro jutro oz. dan!

Danes sem neka nataknjena, sem Ajdo nadrla, pol pa je jokala, meni je blo pa tko žal, da sem z njo jokalauser posted image  Bogica, nikoli ji več tega ne bom naredila. Prav vest me peče.

Drugače pa bo še danes pestro. Zdaj oba spita, pol nekaj skuhamo in gremo v gorice vezat trsje, potem še nekaj morem kupit no pa bo že večer in čas za spanje.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12648
12.4.2007 11:09:39   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: moci

sem vam pozabila povedat:
vprašala sem patronažno zakaj se ne sme s paličnim miksat (poleg tega, da se morajo navadit žvečit), pa je rekla, da ima ogromno obratov, pa še kovinsko rezilo in zato uniči večino vitaminov

Da se vitamini zgubijo s kuhanjem sem že slišala, ampak z miksanjem user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12649
12.4.2007 11:11:47   
frrrr
zdej se mi pa da pisat... danes bova suhe slive papcala... no, mamica jih bo... jaša pa po joški nekaj ur kasneje...
včeraj bla na dveh dolgih sprehodih... vse ok... zvečer spat... mau čez 9. se je pa s kriki zbudil... sva gruntala kaj je narobe - bil preveč na sončku? se prehladil, ker sm ga imela samo v bodyju+hlačkah+nogavičkah in kapici? zobki nagajajo? pri kopanju vodo popil in ga muči? sanje? in banana - ki je očitno bla pravi vzrok, ker so kapljice proti krčem pomagale.
no, pokušnja s krompirjem prejšnjič ni ratala... sm nameravala danes spet začet z njim... pa bom raje drug teden
včeraj sm pa jedla banano... in Jaša me je požiral zravn... sm si pa na prstek mau dala za pokušat... mi je skor roko utrgal (z obema rokama je držal mojo, pa sesal je s prsta kot nor)... no, vsega skup je dobil manj kot pol čajne žličke... sem pa res smotka in je blo to mau pred 15. uro... sm se zvečer ustrašla, da je kakšna alergična reakcija, ko je jokal... sva ga nesla pod luč in ga celega pregledala user posted image
no, ni blo to... ko je dobil kapljice, se je naprkal in mirno zaspal...
js sm se vmes zbujala - enih 3x, 4x... 2x sm ga pristavila, čeprav še ni zahteval user posted image in pol je samo malo potegnil in spal dalje user posted image ne vem a je to normalno, da samo od moje joške (rižolina že 3 dni nismo papcali) spi brez hranjenj? js ga kr posiljujem z joško glede na to, da se sam en zbudi user posted image user posted image
no, in okrog 5:30 je bilo spet kričanje na sporedu... kapljice + ležanje na trebuščku na meni... in zaspal je dalje do 8:30... sem prav čutila kaj mu dela po trebuščku, pa ropotalo je full... ubožček...
predlagate kaj? altamati, še počakam kakšen teden, dva, da bo črevesje bolj razvito?

no, zdej pa spat... al pa vn... ne vem še... ga bom vprašala user posted image
lep dan!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  504 505 [506] 507 508   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  504 505 [506] 507 508   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?