|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  503 504 [505] 506 507   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
12.4.2007 3:18:26   
Anonimen
No pa dobro jutro z moje strani. Že vidim, da niste dobr držale pesti, zato smo pa že 2 uri pokonci. user posted image

Se je škrat odloču, da je življenje prehitro in bi ga bilo brezveze prespati. Saj je dremal, ampak zdaj pa čuje. Obup. Nazaj zaspat pa ni šans. Tako, da bom čakala dokler mu rolete dol ne padejo. Upam, da bo kmal. Se mi zdi, al vsi spite? Vi si kar privoščite...še namesto mene.

LP

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 12601
12.4.2007 7:26:07   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

moci -- si pa hitro vidla, preden sem se spomnila, kaj bi lahko sploh pisala. ful je težko skakat vmes, ker ste vse tko pride, pa se počutiš mal nelagodno, pa vse se poznate.

borovnicka- saj se danes spoznava in se boš nalezla čvekarije in zasvojenostiuser posted image

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 12602
12.4.2007 7:28:35   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: mtina

Kakor hočeš

ej, mi gremo res v laško skozi trbovlje, lahko se pa dogovorimo.

kaj gresteuser posted image user posted image user posted image user posted image ???? A pa imate zemljeviduser posted image user posted image user posted image user posted image Malo okrog rit v žep, bi se reklouser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12603
12.4.2007 7:35:07   
altati
Dobro jutro!
Mene je pa danes presenetil sms borovnicke, da bi z nami kofetkala.
In zdaj že komaj čakam, da jo spoznam!
Tia je že v vrtcu, Tara je pravkat odpeketala v šolo, midva z Jašem sva pa pri jutrnji kavici in rr-ju.
Uživam kot samska mati, sploh mi ni hudegauser posted image !
Lep sončen dan vsem skupaj želim!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12604
12.4.2007 7:40:11   
Evik
čao vsem

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12605
12.4.2007 8:05:22   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Kakor hočeš

kaj gresteuser posted image user posted image user posted image user posted image ???? A pa imate zemljeviduser posted image user posted image user posted image user posted image Malo okrog rit v žep, bi se reklouser posted image user posted image user posted image !

ja, pot je pa zanimiva pa v petek je bila sigurno hitrejša.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12606
12.4.2007 8:07:09   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

No pa dobro jutro z moje strani. Že vidim, da niste dobr držale pesti, zato smo pa že 2 uri pokonci. user posted image

Se je škrat odloču, da je življenje prehitro in bi ga bilo brezveze prespati. Saj je dremal, ampak zdaj pa čuje. Obup. Nazaj zaspat pa ni šans. Tako, da bom čakala dokler mu rolete dol ne padejo. Upam, da bo kmal. Se mi zdi, al vsi spite? Vi si kar privoščite...še namesto mene.

LP

joj se mi kar smilite.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12607
12.4.2007 8:11:51   
altati

Kakor hočeš

daj pridi na inštrukcije, da te podučim o najkrajši možniuser posted image ...saj veš, home sweet homeuser posted image , jaz obvladamuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12608
12.4.2007 8:15:41   
Lu
Jutro!

Naša noč bila z dvemi dojenji. Sem ga preveč hvalila user posted image Samo še šepetam. ok?

Maja je v sanjah kričala na Leo, da naj neha user posted image Bohved kaj imata v vrtcu. AJa še to. Maja si grize nohteuser posted image Kako naj jo odvadim? Sam da jo vidim, ko da roke v usta bi jo najrajš usekala. Pa ne smem.

Punce kdaj je zdaj srečanje. Me ni bilo 4 dni pa sem čisto zgubljenauser posted image user posted image user posted image Saj prideva 100% samo kdaj user posted image

Še nekaj. Imam nekaj starih revij MAma, Moj Malček, nosečnost. Če katera želi naj mi piše na ZS.

maxica, beki24 ker imamo iste vozičke vam moram povedat, da sva z mojim šele na morju ugotovila kako se še bolj enostavno zloži ta voziček. Jaz ko sem ga zlagala sem se vedno prepogibala in vlekla tiste gumbke iz zatičev, nakar sva ugotoviva kaj je tisto pod ročkam. Mislim. Sem skor dol padla.user posted image user posted image user posted image Po 2 letih. Jao meni.

A gre katera jutri v City PArk? Jaz bi šla po par stvari pa še na kavico, če se kateri ljubi.

Evo kavica popita, sem še v pižami ker Tian še drnjoha in ga ne bi rada še zbudila. Ima bolj rahel spanec kot ne. Ja smo ga pa naučili rečt: ˝ dej, dej, dej ˝Gu, gu, in to je kar preskočil.

Zdej vas pa šibam še malo brat. Ste mi dale domačega branja, res. Samo da ga zvozim.user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 12609
12.4.2007 8:16:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček

djte mi rećt kdaj lahko začnem uporabljat voziček marelo???

kaj te matra v zvezi z marelo?
Kot jaz razumem, je marela voziček, ki se pač zloži kot marela...Npr. Pliko od Peg Perego je marela in mamice, ki ga imajo, ga uporabljajo skoraj od samega začetka, sicer v kombinaciji s košaro. Če te torej matra naklon, ki se ne spusti čist dol, potem ne vidim problema, saj so že 6-mesečniki in jaz ga dvignem v polsedeč položaj (2. od 5.-ih).

Al te kaj drugega matra v zvezi z marelo?

ja kdaj lahko uporabljam tega--mislim da rakrat ko že samostojno sedi..ker imam tale vozk zdj ful težek in velik in se mi ga ne da skos v avto trogat pa še komj ga notr spravm,,marelca se mi pa zdi fajn ker samo skup zložiš in basta....

a ve ne boste nič mele marelce??

no jz mam tegale

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168364

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 12610
12.4.2007 8:21:03   
moci

Kakor hočeš

daj pridi na inštrukcije, da te podučim o najkrajši možniuser posted image ...saj veš, home sweet homeuser posted image , jaz obvladamuser posted image

najkrajši možni . . . do trbovelj?
lej, mi mal izlete delamo, če že moramo kar naprej v laško. najprej smo šli po avtocesti, naslednjič smo imeli opravek v moravčah, nismo hodili nazaj ampak čez zasavje, zadnjič je bil petek pred prazniki, kolone po avtocesti, pa smo šli tam in se malo razgledali.
jaz sicer nimam pojma o geografiji, je pa moj slovenijo že nekajkrat prevozil, pozna vse luknje, tako, da mu kar zaupamuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12611
12.4.2007 8:23:52   
moci
jaz moram nujno hitro kupit darilo tašči za 50 let. pa ne vem kaj bi. sem mislila kar bon za welness center. pa ne vem kateriuser posted image
v glavnem tja, kamor grem po bon lahko pridem še na kavouser posted image  se pa mudi. danes ali jutri moram kupit.
ideje? bon ok ali kaj drugegauser posted image
kaj smo zadnjič kupile tašči od ... čigava je bla? arabela? tvoja?user posted image  pozabila.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12612
12.4.2007 8:40:20   
muki1
ZDAJ PA NEHAJTE CITIRAT CITIRANJE IN POTEM ŠE ENO CITIRANJE CITIRAT, KER VAS SPLOH NI ZA BRATI. user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12613
12.4.2007 8:42:51   
muki1
Pa dobro jutro user posted image .
Nisem slabe volje, sploh ne, samo to je res težko brat - vsaj meni, ki sem bolj počasne pameti user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12614
12.4.2007 8:49:37   
muki1
Jaz sem danes že svojo starejšo princesko odpeljala v vrtec s polno škatlo dobrot. Bodo danes praznovali v vrtcu njen rojstni dan. Sva nesli neke piščalke, pa vsakemu en sokec, pa ribice... je bila posrečena, ko sva šli v trgovino. Prvič je imela svoj nakupovalni voziček, tistega majhnega, pa si je tako veselo not zlagala stvari. Pa, ko sva bili pri pijačah, je za vsakega vzela en sokec in je vsak sok poimenovala, ta je za Roka, ta je za Majo......
Pa pražnje sva se oblekli in je šla....moja mala velika user posted image .
Jutri bo pa ostala kar lepo doma, bova pekli za sobotno žurko. Zdaj še samo moram pogruntati kaj bova pekli.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12615
12.4.2007 8:55:27   
Arabela
        Čestitke z zamudo za pol svečke user posted image

user posted image user posted image ŠTORKLJICA in AJDA IZAuser posted image user posted image

ČEstitke iz srca, pa brez zamere ker sem včeraj pozabilauser posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12616
12.4.2007 8:55:40   
nanica
Dobro jutro, midva sva šele zdaj vstala. Ja, petnajst do devetih.
Sicer je govoril od pol šestih do pol sedmih, ampak sem zraven na pol mižala.
In kako je pasalo!!!!

po kresi se dan obesi

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12617
12.4.2007 8:55:55   
muki1
Pa še ena sladka stvar se je zgodila danes.
Zjutraj se je Iva prva zbudila...že ob 06.pa nekaj minut.... Sem jo kar pustila, ker jaz sem bila še v komi. Pa se je obrnila k speči Neži in je začela cvilkati tak nežno, a vztrajno, dokler je ni zbudila. Ko je Neža odprla oči, pa tak blažen nasmešek na obeh obrazkih, ej punce, jaz sem bila v devetih nebesih, ko sem ta prizor opazovala. Res se imata radi.( večinoma, no.... user posted image )

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12618
12.4.2007 8:56:24   
Arabela
Moci, jaz imam jutri zagovor seminarske izbirnega predmeta, potem pa še TZT, pa bo... izpiti pa me malce čakajo.. ampak seminarske pa so vse ok...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12619
12.4.2007 8:58:23   
Arabela
Dobro jutro!

Vas še nisem brala, samo podobrojutram se... spala sem do sedaj, mala je bila ful pridna, a kaj ko mami spet ni mogla spat user posted image ... sem peglala cote od pol enih do nekje treh, ko sem šla spat...user posted image

Ampak zato je danes na sporedu smo Katika (ki se že pridno igra v posteljici) in moj frizer... malo me daje prpa za striženje... ampak.. no bom videla...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12620
12.4.2007 8:59:44   
Arabela
Sem opazila da se je MTINA vrnila...

user posted image user posted image Dobrodošla spet med kokodajsike user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12621
12.4.2007 9:03:18   
Arabela

jaz moram nujno hitro kupit darilo tašči za 50 let. pa ne vem kaj bi. sem mislila kar bon za welness center. pa ne vem kateriuser posted image
v glavnem tja, kamor grem po bon lahko pridem še na kavouser posted image  se pa mudi. danes ali jutri moram kupit.
ideje? bon ok ali kaj drugegauser posted image
kaj smo zadnjič kupile tašči od ... čigava je bla? arabela? tvoja?user posted image  pozabila.user posted image

Kupila sem ji verižico, tako dolgo da se da 2x okrog, moja mami pa ji je kupila tako pomladno-poletno torbo.... je pa res da ni bila 50letnica.. za 50 let pa sva ji kupila uro....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12622
12.4.2007 9:08:39   
gaya

jutro

Gaja je na prvi rundi drnjohanja, mami pa se je mal prklopla na RR user posted image , čist odkrito vam povem, da se mi ne ljubi brat za nazaj, pa me kr linčajteuser posted image .

Naših noči ne bom komentirala, ker se jih ne spomnim, očitno se nič pretresljivega ne dogajauser posted image

Cepljenje sva očitno uspešno prestali

Za vikend greva prvič od doma za 2 dni, bova pri mojih, ki sicer živijo 15 km stran, ampak ne bova doma spali, ker ma možek fantovščino in ga ne bo. Sicer mam jst tud dekliščino, pa ne morem itak, ker malo dojim in so predaleč, da bi se ke pa sm furala.

Skratka to je to. Aja včer sem zdržala, da po 18 uri nisem jedla, sem pa zato do 22 spila hektolitre vode, k sm bla tko lačnauser posted image .

Tko, grem zdaj mal pospravit, pol mam pa jst tud frizerjauser posted image . Madona Arabela bova lepi user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12623
12.4.2007 9:16:03   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

djte mi rećt kdaj lahko začnem uporabljat voziček marelo???

kaj te matra v zvezi z marelo?
Kot jaz razumem, je marela voziček, ki se pač zloži kot marela...Npr. Pliko od Peg Perego je marela in mamice, ki ga imajo, ga uporabljajo skoraj od samega začetka, sicer v kombinaciji s košaro. Če te torej matra naklon, ki se ne spusti čist dol, potem ne vidim problema, saj so že 6-mesečniki in jaz ga dvignem v polsedeč položaj (2. od 5.-ih).

Al te kaj drugega matra v zvezi z marelo?

ja kdaj lahko uporabljam tega--mislim da rakrat ko že samostojno sedi..ker imam tale vozk zdj ful težek in velik in se mi ga ne da skos v avto trogat pa še komj ga notr spravm,,marelca se mi pa zdi fajn ker samo skup zložiš in basta....

a ve ne boste nič mele marelce??

no jz mam tegale

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168364

Jaz imam namen moj velik, težek trikolesnik  prodati junija in kupiti marelo. Kupila bom Chicco-vo ali Jane. Obe se pa poležeta in imata senčnik. Bistvo mi je da sta lažji  in manjši pri zlaganju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12624
12.4.2007 9:17:30   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

ZDAJ PA NEHAJTE CITIRAT CITIRANJE IN POTEM ŠE ENO CITIRANJE CITIRAT, KER VAS SPLOH NI ZA BRATI. user posted image  user posted image

so whatuser posted image user posted image ?????
user posted image user posted image user posted image user posted image

ti pa nehaj kričat na nasuser posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  503 504 [505] 506 507   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  503 504 [505] 506 507   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?