Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 11.4.2007 12:05:01
|
|
|
|
Taula
|
Kar pa je najbolj smešno...pa je potencialna možnost da Kerensa zapelje kakega od vaših dedcev in se bodo domov vrnili z sokcom njene lulike na svojih lulčkih. In morda ga boste malce deležne tudi ve Še preden kdo ali katera doživi infarkt, naj poudarim POTENCIALNA možnost! ž
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2007 12:05:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 11.4.2007 12:12:19
|
|
|
|
tanikaa
|
Kure. Pa saj je punca samo prosila za osvajalske tehnike. Nikjer v postu nisem zasledila, da bi prosila za moraliziranje. Ne vem, zakaj ste vedno v nizkem štartu in komaj čakate, da lahko nekoga "napadate"? Saj meni tudi ni ok, da kaj takega sprašuje glede na to, da ma doma 2 froca pa Kamikazo. Ampak, kdo sem jaz, da ji lahko sodim? In če se hoče dati dol s tem tipom...big dil. Zaradi mene!?!?! In če išče pozornost....koga briga???? Mene ne. Če bom hotela, bom odgovorila, če ne pa ne bom. Pišuka. Moje črke so pijane..kaj sem zopet pritisnila Vaša kura
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 11.4.2007 12:16:17
|
|
|
|
Taula
|
Kokoška Tanikaa ima prav. Njena zadeva ali se zajebava, ali res hoče nekoga nabrisati. Sej je njeno življenje, ne vaše. Naslov tema pa ni bil..bogi moj možek, in družina, rada bi varala, kako naj preprečim to.
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 11.4.2007 12:34:13
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt da Kerensa zapelje kakega od vaših dedcev in se bodo domov vrnili z sokcom njene lulike na svojih lulčkih. In morda ga boste malce deležne tudi ve Madona, kak komentar! Ne vem, katerega smajlija naj pripopam!
|
|
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 11.4.2007 12:45:53
|
|
|
|
tanikaa
|
Srki, po moje bo ta čisto ta pravi
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 11.4.2007 13:35:29
|
|
|
|
sončnica24
|
Zakaj bi ga osvajala, kar direktno ga vprašaj če bi kaj rad, pa boš vidla odziv. Drugače pa se popolnoma strinjam s taniko. Punca samo sprašuje o osvajalskih tehnikah ne pa o moraliziranju, stara je dovolj in bo delala kaj njej paše.
|
|
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 11.4.2007 17:03:36
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Saj meni tudi ni ok, da kaj takega sprašuje glede na to, da ma doma 2 froca pa Kamikazo. Ampak, kdo sem jaz, da ji lahko sodim? Kaj pa moraliziram? Sem samo napisala, da seks ni vse. Presodila bo pa že sama.
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 11.4.2007 20:28:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha,ker je to temo odprla Kerensa,ki je za vas bog ali marija je ne boste popljuvala kot bi marsikatero drugo,katera ni Kerensa oziroma vaša ljubljenka.Če bi bila odprla temo npr.jaz bi bila pr...........in k.............na prvem mestu. Komaj zdaj se vidi komu se odgovarja na lep način in komu na grd.
|
|
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 11.4.2007 20:34:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče mu pač preprosto nisi všeč
|
|
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 11.4.2007 21:18:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ti svetujem direkten napad - brez ovinkarjenja. Dajta se dol pa mirna Bosna
|
|
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 11.4.2007 23:17:59
|
|
|
|
mama54
|
Aha,ker je to temo odprla Kerensa,ki je za vas bog ali marija je ne boste popljuvala kot bi marsikatero drugo,katera ni Kerensa oziroma vaša ljubljenka.Če bi bila odprla temo npr.jaz bi bila pr...........in k.............na prvem mestu. Komaj zdaj se vidi komu se odgovarja na lep način in komu na grd.
< Sporočilo je popravil mama54 -- 11.4.2007 23:19:53 >
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 12.4.2007 2:16:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Če jaz tole prav razumem...ima Kerensa doma moža in otroka, sedaj pa sprašuje po napotkih, kako pripraviti drugega moškega, da bo voljan svojega luleka vtakniti v njeno luliko al kwa? Prav razumeš. Kar pa je najbolj smešno...pa je potencialna možnost da Kerensa zapelje kakega od vaših dedcev Kolikor jaz vem, je samski. Poudarek je na "kolikor jaz vem". po drugi strani pa se mi zdi skrajno nenavadno da je kak teden nazaj še iskala napotke kako praznovat Veliko noč....sedaj pa tole Kaj pa ima Velika noč zveze z ljubimcem? IZVIRNO SPOROČILO: nalin ja kerensa, osvajane je prepovedano. Prav. Ampak zakaj? In od kdaj? Če ti nekoga osvajaš zato, da se pol dol dasta je meni popolnoma bolano, sori. Oproščeno. Imaš familijo Res je. Pa? IZVIRNO SPOROČILO: ZARA res je bil že čas, da narediš kakšno ****rijo na RR. A to je ****rija, če sprašujem za osvajalske tehnike? Vzeto na znanje. Seks pa res ni vse. Niti nisem rekla, da je. Očitno je "happy" - past tense. Ne. Vse, kar je očitno, je to, da "ji" je nekdo zmešal glavo. IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa In če se hoče dati dol s tem tipom...big dil. Zaradi mene!?!?! Ne zaradi tebe. Zaradi sebe in njega. IZVIRNO SPOROČILO: anonimen Aha,ker je to temo odprla Kerensa,ki je za vas bog ali marija je ne boste popljuvala kot bi marsikatero drugo,katera ni Kerensa oziroma vaša ljubljenka.Če bi bila odprla temo npr.jaz bi bila pr...........in k.............na prvem mestu. Komaj zdaj se vidi komu se odgovarja na lep način in komu na grd. a) Mene in ljudi iz Biblije nikar ne mešaj skupaj. b) A način, na katerega so mi nekatere odgovorile, je zate lep? "Bog" pomagaj... IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Mogoče mu pač preprosto nisi všeč Možno. Ampak potem ne bi počel vsega, kar počne. IZVIRNO SPOROČILO: raho Dajta se dol pa mirna Bosna Delam na tem, hvala. Za Bosno se mi pa...
|
|
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 12.4.2007 7:00:40
|
|
|
|
srki
|
Ne, tanikaa, tisti smajli ni pravi. Mogoče je ta najbolj primeren . Da mi moj vtika tiča v drugo, potem pa še vame, ne hvala. Če si želi druge, naj me najprej zapusti za vekomaj in se me ne dotika več.
|
|
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 12.4.2007 7:08:34
|
|
|
|
Colt
|
Srki, moj komentar je bil res nekoliko nenavaden..ampak čisto na mestu in realen. Verjamem pa da ti rata slabo ob njem..ampak za to bi človek nemara dal odgovornost na potencialna akterja, ne name ane? :) Kerensa, povezava z Veliko Nočjo je enostavna. Velika noč je na simbolni ravni tudi praznik družine, kjer vladajo zaupanje, spoštovanje in zvestoba. Iskanje napotkov za varanje pa je ''na simbolni ravni'' diametralno nasprotje vsemu temu. Zato se mi zdi malce hecno, to je vse. Štekaš catch? Kako je sicer? A že kej miga? Ej, veš kaj me zanima..je oče tvojih otrok morda pilot? (kamikaza, kdor visoko leta...je pilot itd)? Me samo firbec matra...ker pol ga utegnem poznati G
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 12.4.2007 7:13:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Štekaš catch? Ja, zdaj ga. Ampak a si vedel, da sem ateistka? Kako je sicer? A že kej miga? Ej, veš kaj me zanima..je oče tvojih otrok morda pilot? (kamikaza, kdor visoko leta...je pilot itd)? Me samo firbec matra...ker pol ga utegnem poznati Oče prvega otroka je bil s pilotstvom povezan samo takrat, ko je letel iz stanovanja. Kamikaza, oče drugega otroka, je pa tisti drugi "kamikaza" - samomorilec. Logično, če je pa z mano, a ne?
|
|
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 12.4.2007 7:15:34
|
|
|
|
tanikaa
|
Srki. Jaz sem tisti smajl prilepila zato, ker vedno pravim, ne obsojaj drugih. In tisti smajl naj bi pomenil, da naj se pazi tista, ki najbolj pljuva. Ker nikoli ne veš, kaj se ti na koncu koncev lahko zgodi. Večina od nas se strinja s tem, da varanje pač ni spejemljivo. Ampak sem pač človek, ki ne bo obsojal. Sama pravim, da jaz ne bi varala in da zaupam svojemu partnerju. Ampak....a mi lahko kdo na svetu garantira, da bo res tako. Danes je tako....kako bo pa jutri??? Trudim se, da bo tako ostalo, ampak vedno je prisoten tisti AMPAK. In še enkrat pravim...ni nas prosila za moralno debato. Prosila nas je za tehnike. In ker jih pač ne obvladam sem bila tiho. Dokler...ja, dokler se niso našle punce, ki so 100% prepričane, da se njim kaj takega ne more zgoditi. In še enkrat napišem. Meni je čisto vseeno ali se bo pol foruma dalo dol z nekom, ki ni njegov partner. Prvič: Nimam pravice obsojati. Drugič: Čist dovolj stvari mam za uredit doma in zato ne mislim soliti pameti drugim, ker za to nimam ne časa ne volje.
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 12.4.2007 7:17:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa dokler se niso našle punce, ki so 100% prepričane, da se njim kaj takega ne more zgoditi. A sm jst kej pozabla prebrat? Kera je pa to rekla?
|
|
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 12.4.2007 7:19:53
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa dokler se niso našle punce, ki so 100% prepričane, da se njim kaj takega ne more zgoditi. A sm jst kej pozabla prebrat? Kera je pa to rekla? Bilo je napisano posredno. Ali pa sem preveč blond za to debato.
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 12.4.2007 7:23:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah ne... Sej glede moraliziranja maš prou, ampak a mislš, da bi šla jst kej tacga sprašvat na RR, če ne bi prčakvala tut odgovorov u smislu "familjo maš doma", "varat se ne sme" in podobn (no, pa u mal gršem stilu napisan, valda )... pa mi ni glih do tega, da bi se sekirala za to - kukr je rekla (se mi zdi) Zara - bom že sama pogruntala, kako in kaj. Ampak pr usem sranju u mojem lajfu bi se mi pa res še tega manjkal, da je ta tip od kkšne RRovke dedc, mater...
|
|
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 12.4.2007 7:42:27
|
|
|
|
Colt
|
Kerensa, moja ne obiskuje RRa, tako da..ena skrb manj
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 12.4.2007 8:02:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak ni bla tole dobra ideja, Colt, da si napisu, da je tip lohk od kkšne RRovke mož, veš? A si opazu, da so tkorekoč use zginle?
|
|
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 12.4.2007 8:20:04
|
|
|
|
Colt
|
Saj pri meni boš redkokdaj dobla dobro idejo. Prej malce izkrivljeno/bolano ali pa divje sfantazirano..pa vseeno možno, kot v ''tvojem primeru'', hehe. So zginle ja...bodo naredle prostor za kako konstruktivno idejo glede tvojih ribolovnih podvigov Divje
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 12.4.2007 8:22:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobra ideja al pa slaba ideja - čist useen, sam, da učinkuje. Glede divjih fantazij bi blo treba pa vrjetn že drugo temo odpret, a?
|
|
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 12.4.2007 8:36:01
|
|
|
|
Taula
|
dokler se niso našle punce, ki so 100% prepričane, da se njim kaj takega ne more zgoditi. A sm jst kej pozabla prebrat? Kera je pa to rekla? Na eni drugi temi (kaki mesec nazaj) je to pisalo par uporabnic.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?