Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Tanikaa - Oooo...draga moja nič ne tiščim z glavo skozi zid. Samo povem svoje mnenje. Pa saj ravno slučajno je to prišlo tu, na tej temi. Da ne bo pomote, jaz govorim za na splošno, kar sem že večkrat opazila.
jaz sem pa mislila da bom kak dober nasvet tku najdla, da mojga danes presenetim, k me hormoni dajejo. pa berem samo kako ste ene fouš ker je nekdo drugi bolj priljubljen. uffffffff
Ma ja, Kamikaza pa Kerensa se lepo teli temi smejita in to tako, da se valjata od smeha
You never know.
IZVIRNO SPOROČILO: srki Zato tudi mislim, da je fer, da pa parnterju poveš
Nikjer nisem napisala, da tega ne ve.
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Če je to res, sta pa ornk glupa
Midva al' kdo drug?
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Ja, kdo pa komu ploska?
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa In kdo je sploh ploskal
Ja, res je - kdo? Komu?
IZVIRNO SPOROČILO: Pilar Nekdo, ki išče ljubimca kar tako, ne potrebuje osvajalnih tehnik, prej pozornost na forumu.
Ne iščem ljubimca. Iščem osvajalske tehnike.
IZVIRNO SPOROČILO: romy Če bi to pisala jaz, ki imam 300 objav in sem prijavljena šele 5 mesecev bi me spljuvale kot psa, če pa to napiše nekdo, ki je za vas "in" je pa vse ok in treba temu ploskat
Potem pa še dobro, da te še ni bilo na RR takrat, ko sem imela jaz točno 1 objavo, pa so se drle kot podivjane živali. Name, seveda, da ne bo pomote.
Drage moje, tole postaja tragi/komično. Sedaj pa se grem obest/vrštpodvlak/vrštpodspaceshuttle/pojestciankalij ker sem bolj nov tule gor inu imam bolj malo objav
Vaš G