Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 22.4.2007 0:31:11
|
|
|
|
Njuškalo
|
Jaz mislim ,da če si človek nekaj res želi, se potem to tudi uresniči slej ko prej.Kaj pa kemija med vama- al je al jo ni,mislim iz obeh strani?
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 22.4.2007 0:31:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma JE kemija, mater, sam JAJC nima nobedn, da bi sdrucga naskoču!
|
|
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 22.4.2007 0:32:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest grem v vaser vago babure.Pa da ne boste preveč strani napopale do jutr. Lahko nočko
|
|
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 22.4.2007 0:34:31
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Ma JE kemija, mater, sam JAJC nima nobedn, da bi sdrucga naskoču! Chicken Ma, če je to res, potem ne vem, v čem je problem..Kamikaza bo, kakor praviš še vesel, da se njemu ni treba matrat. Torej kaj vaju ovira?Izberi primeren trenutek, lahko mu tudi motor spucaš, da narediš vtis ,sicer pa kar v akcijo...pa bo kar bo
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 22.4.2007 0:35:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Nočko, Nati.
|
|
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 22.4.2007 0:35:21
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati Jest grem v vaser vago babure.Pa da ne boste preveč strani napopale do jutr. Lahko nočko Lahko noč..jaz pa mojega čakam, da se stušira, da si grem lahko zobe umit.Potem grem pa tudi spat
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 22.4.2007 0:37:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Noč, Njuška.
|
|
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 22.4.2007 15:43:21
|
|
|
|
Maleal
|
Zdaj sem prebrala vseh 14 strani,a se je že kaj premaknilo????
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 22.4.2007 16:02:57
|
|
|
|
tanikaa
|
Babe smotane. Namesto da bi bila na svojih dedcih, se tle gor šopirite
< Sporočilo je popravil tanikaa -- 22.4.2007 16:06:40 >
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 22.4.2007 16:28:48
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Babe smotane. Namesto da bi bila na svojih dedcih, se tle gor šopirite Jaz čakam na kralja Leonidisa....
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 22.4.2007 17:18:57
|
|
|
|
tanikaa
|
Kdor čaka, dočaka Samo čas teče draga moja
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 22.4.2007 17:23:00
|
|
|
|
karmy
|
nič se ni premaknilo, kerensa je sramežljivo deklce
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 22.4.2007 17:29:10
|
|
|
|
Njuškalo
|
No, medtem ,ko čakam , si pa poglejte primer slovenske sihronizacije filma: HEHE Dost boljše v resnici ne bo
|
|
RE: Osvajalske "tehnike" 29.4.2007 15:16:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče je pa že kdaj tako prevaral svojo, al pa če je še sam je imel probleme z prebuditvijo svojega korenja...... ali pa je doživel prehiter izliv, vse je mogoče, da se tako kontrolira..
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?