|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
6.4.2007 11:12:38   
lunca2
Elis pol si ista kot jaz, men se tud ne da in pospravljam na obroke. user posted image Nimam dons neke volje, ker je zunaj tako lepo vreme.
Ja moj user posted image je Trbovc, dela pa v Ljubljani.

Kje ste dekleta, a ste v službi ali zunaj na sončku?user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 6.4.2007 11:14:38 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 776
6.4.2007 11:16:50   
AKŠ
evo jaz še kar v službi...sam po moje bom mal prej skliznal domov, ker mam še neki viška ur....tko da me bo po moje sonček kr kmal zagledu....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 777
6.4.2007 11:41:11   
lunca2
AKŠ si kr pridna.

Jaz pa že odštevam dneve ko gremo na
user posted image
Grem si skuhat eno kavo, ker do pozno popoldne je še kar dolga.user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 778
6.4.2007 11:45:52   
Anonimen
Evo mene že s terena. Sem šla k opitku po nova očala user posted image  user posted image  pa še v Hoefrja, pa k mamic po jajčka, jih bom danes barvala. Ati mi bo pa šel v gozd po mah in bršljan. user posted image  Bom za žlahto mal take aranžmajčke naredila. user posted image
Pa še moja naj prijateljica AiMa ima danes rojstni dan! user posted image

user posted image

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 779
6.4.2007 11:58:02   
lunca2
HOTHIEN Aha tako pol si zdej važna ko imaš nova
user posted image . Kje pa si jih kupila? Jaz si bom morala pa letos kupiti nova sončna očala. Ona stara se že luščijo ampak saj so stara kar nekaj let.Tako, da naj jim bo. HEHE.user posted image Moram iti mal k optiku pogledat.
A katera ve kje v Trbovljah imajo kakšna ne predraga sončna očalauser posted image .
Ali ima ta cestnik uredu sončna očala in solidne cene?

Pol čez kakšno leto bodo prišla pa na vrsto še očala z dioptrijo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 780
6.4.2007 12:04:20   
Anonimen
evo še mene.. iz službe...user posted image user posted image danes gledam sončeka sam ven iz pisarne,user posted image user posted image Ne grem nč na malco...user posted image

Pri cestniku majo kr ok očala.. js sm si sicer sončna kupla v CE, ampak to zato,ker jih itak nikjer nisem dobila.. V celi optiki, so bile 2 očale, k so mi pasale na nos...user posted image očitno sem izvenserijska..user posted image

Danes imam še tok dela, da se ven ne vidim.. tko da komaj čakam d bo ura 5, da se grem razvajat...user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri pa mal poležavanja, par kavic, mal se bova okol zapelala.. mogoče tud do morja, pogledat če je še tam...user posted image user posted image

lepo se mejte..

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 781
6.4.2007 12:56:26   
Angellina
Phahahahaaaaaaaaaaaa gotova seeeem user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naredila sem čebele, pika poke in hrošče user posted image user posted image user posted image . V pleteno nizko košaro sem naštimala mah, borovnice, kamenčke, storžke, vejice (skratka tak gozdni utrinek)...zdej pa čakam sam še, da se jajca v čebuli skuhajo.
Pa mo moje jih bom kar do večera not pustila. Ziher je ziher. Pa ne zaradi kuhanja, ampak, da bo barva kot je treba, ker lanske ponovitve si res ne želim.

Hoti držim pesti, da tudi tebi ratajo. Pa prlep fotko pol user posted image .
Jaz zdej nimam programa za zmanjševat user posted image , tko da ne morem prlept. Edin če dam v album, pa bo tam taka ogromna fotka user posted image

Mam pa pomanjšano fotko iz lanskega leta. Čakte, da jo najdem...

Evooo bledoličnice:

user posted image  
Tole je pa aranžma od včer (prt še ni speglan-NČ GLEDAT!!!)

user posted image

No pa mi je album kr sam pomanjšu fotke. Kul.

Romana tenkju za geslo. Sem resna na fotki ko kaka lola user posted image .

A tko Elis@ sram, da te je blo? Nisem opazla. Sicer, pa sej smo same domače user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 782
6.4.2007 12:56:38   
F*S*M
oj,

no pa je za nami najbolj grozna noč od kar imamo Filipa. Midva nisva vedla več kaj mu je, celo noč je prejokal, če je bil na rokah in si ga zibal je dremal drugače pa sirena do Zagorja. PA sva mu dala svečko in je prijela tam okol pol 5 in smo spal do pol 7, potem pa spet strašen jok in smo takoj pakirali za k zdravniku, sva mislila da so ušesi ker vem da noben hudič ne boli tako kot ušesi pa še skoz se je drgnu po njih. In ga zdravnicca pregleda vse bp razen seveda noska ki je zamašen že cel teden ampak pridno spušča, greva v laboratorji  kjer dava kri in čakava da se polula, pa ni bilo nič in sva šla domov jest ker smo leteli na tešče. Sem bila tako zmozgana da nisem nič regirala. In sem klicala ob 12 za izvide in so bp. Je pa res da je celo noč punkal in ga je napenjalao tako da upam da je bilo krivo samo to. sedaj pa spi že od 9 no tut jaz sem 2 urici izvlekla ven in se zbudila 5 do 12 da sem klicala zdravnico. Upam, da mi ne bo sedaj zamenjal dan za noč ker se mi bo sfuzlala, pa še dons sva sama doma, ker ma ati tekmo v gorici in pride domov enkrat v jutranjih urah.

lunca2 glede vprašanja na zs, ne ona ni na forumih, ker se ji zdi to brez veze, drugač pa sem skupaj z njenim bratom

elisa, videla sem te po trbovljah ko šetaš, družle se pa v hrastniku nisva user posted image user posted image user posted image

nič sem mogla mal potožit grem ajat dalje

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 783
6.4.2007 13:18:48   
mily
Joj ste že vse jajce rihtale? No jst tko morem počakat mojga, ker mi jih vsako leto vsi trije barvamo in lepimo in če bi slučajno nardila sama, bi bil sam jok pr bajt, ker Nika že cel mesec čaka na to.

Angelina no, pa kak prt maš to? Takle zmučkanga si upala dat goruser posted image  (joj če ne bi nč rekla, jst sploh opazla ne bi tegauser posted image )

Na fotkah sem pa tut jst taka, da sem sam za zapret. Cela neka mutavauser posted image

F*S*M  samo ga je s Filipom vredu. Včasih res pridejo takšni dnevi, ko ne veš kaj je narobe in bi se najraj kr iz kože dal. Upam, da boste danes boljše spali, ko se je revež prejšno nč tko zmatru.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 784
6.4.2007 13:24:54   
mily
Evo, jst lahko zaenkrat prlimam sam kaj so v vrtcu delal. Jajčka jim je sicer podarila ena babica in so spihana. Piško so pa v vrtcu nardil user posted image  

Jao ej, so ble slike čez celo stran user posted image  Mogla sem jih dat stran 

Evo še enkrat
user posted image

< Sporočilo je popravil mily -- 6.4.2007 13:27:34 >

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 785
6.4.2007 13:32:15   
lunca2
Angellina pa ti si prava umetnica. Zelo lep aranžma in pirhi v košarici. Imaš smisel aranžiranja. A si po poklicu aranžer ali kaj podobnega?Ali pa si skriti talent.user posted image
F*S*M samo, da je s Filipom vse uredu.Bolje včasih iti k zdravniku, tudi če ni nič hujšega potem. Smo vsaj mirni ane. No lepo potem pa tvojega in njegovo sestro kar dobro poznam. A je Janja rodila punčko? Zdej je že neki časa nisem videla da bi jo kej vprašala.
Mily iz kje pa si ti?
Sem že zelo nestrpna ko čakam user posted image da greva v Trbovlje. Joj upam da bo kmalu ura okoli 15 ko pride domov.user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 6.4.2007 13:35:09 >

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 786
6.4.2007 13:54:32   
mily
Lunca jst sem iz Trbovelj. Včasih sem živela v Celju in sem se potem sem prženla (no ja, sva koruznika) user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 787
6.4.2007 14:05:04   
Bubamaraa
evo pa sem prišla domov.......

sem bila v Trbovljah...In sem srečala pikicoo pa tejo..pa smo na hitr se pozdravile, pol sem pa jaz gasa naprej šibala, ker sem mogla v Merkatorja in z eno prijateljico sva šle na kufe......

Danaja mi je pa zdele v avtu zaspala..tko, da zdele spi.....user posted image ..jaz bom pa na hitr mal pospravila...neki pojedla....dons zvečer me pa čaka gledanje predzadnjega in zadnjega dela PB....Kerr mojga ni doma, ker gre na fantovščino....me prov zanima, če bodo imeli striptizeto...user posted image ...ker sem prej nekaj na ušesa ujela...sej drgač se pa ne ženi moj, tko, da sem brez skrbi....user posted image user posted image user posted image

ajd babe grem cote ubest

čao....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 788
   [Brisano sporočilo]
6.4.2007 15:06:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
   [Brisano sporočilo]
6.4.2007 15:10:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 790
6.4.2007 19:17:24   
Angellina
user posted image

To so moje pirhožužkeuser posted image

One v čebulovih olupkih so mi tokrat super poratale, sam se mi jih ne da aranžirat ker bom umrla od utrujenosti.

Lunca jo sem neki dacga ja.

Ayma vse najboljše, zapela ti bom pa, ko te vidim user posted image

Žaži kje si?

Pobral me bo... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 791
6.4.2007 19:23:36   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Čudovito.

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 792
6.4.2007 20:20:45   
ta.nja
Angellina - pa ti si carica user posted image user posted image , res pa kaj ti vse znaš. Bravo!!
Jaz bi tud mela take pirhe user posted image .

Lp

Anejko bejko

Neposredna povezava do sporočila: 793
6.4.2007 22:40:13   
Anonimen
Eh, o mojih jajcah ne bi. user posted image  Je tema odprta na čvekanju.
Jih bova jutri uštimala, da bodo lepa. user posted image

Lunca2, a si bila ti danes popoldan okrog pol sedmih v Burger baru v Trbovljah? Ker se mi ful zdi, da si bla, al ti je bla pa ena ful podobna.

(odgovor članu ta.nja)
  Neposredna povezava do sporočila: 794
7.4.2007 7:47:58   
lunca2
Dobor jutro dekleta!

Mene je zbudil poštar drugače bi še kar spala. Je še zelo zgodnja ura zame.user posted image
HOTHIEN bila sem v burger baru okoli 18 oz. 18.30 ne vem točno. Bila pa sem z mojim user posted image in še z enim prijateljem. Smo čakali njegovo punco.Sedeli smo zunaj. A si ti mogoče sedela pri nasprotni mizi v burger baru? Imela si zraven hčerkico v vozičku in poleg tebe sta bili še dve gospe.
Angellina tvoje pisanke so res zelo lepe. Take bi si lahko le želela. Pri nas jih je to leto barvala mami. So pa različne barveuser posted image .

Upam, da bo tudi danes takšno lepo sončno vreme kot je bilo včeraj. Prou fajn je bilo malo na sončku.
Popoldne gremo v Celje k stari mami, nas je povabila na kosilo a je oči dopoldne v službi tako da bo bolj večerja.user posted image

Nič dekleta grem še malo počivati nato pa še ne vem kako in kaj!

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 7.4.2007 7:48:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 795
7.4.2007 8:06:54   
mily
Jutro zasavčanke!

Jst sem danes take dobre volje, da ni za povedatuser posted image . Sicer ni nekega posebnega razloga, sam tak fajni dan je, pa prazniki so na pohodu in bo moj mal več doma, tko da bomo lahko skupi kam šliuser posted image . No zdele je šel še neki na šiht, ampak je obljubu da bo do enih doma. Potem pa šibamo v Celje, Niko oddamo k babici, zajčka pa gresta mal po nakupihuser posted image .

Hoti ma ne sekiri se več zarad jajc. Sej vem, da te jezi, ker si mela take načrte in priprave, sam kaj češ.

Angelina ful ti je lepo poratal. Se vidi da maš res žilico za ustvarjanje in aranžiranje. (joj sem se spomnala, te bom neki na zs vprašala)

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 796
7.4.2007 8:27:52   
Angellina
Hoti če zdej nimaš pobarvanih jajc, ti jih lahk jaz dam v čebulne olupke. Sicer mi ne bo zneslo, da še 20 tvojih dam v štumf (al pa tut bom vidla) ampak v mešungo jih pa kamot dam. Sporoč.

Drgač pa dans kuham za kar neki ljudi, ker bodo naši pri sestri še delali, pa nima kje kuhat.

Čao

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 797
7.4.2007 8:33:54   
Angellina
Aja pa hvala za pohvale user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 798
7.4.2007 9:15:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

HOTHIEN bila sem v burger baru okoli 18 oz. 18.30 ne vem točno. Bila pa sem z mojim user posted image in še z enim prijateljem. Smo čakali njegovo punco.Sedeli smo zunaj. A si ti mogoče sedela pri nasprotni mizi v burger baru? Imela si zraven hčerkico v vozičku in poleg tebe sta bili še dve gospe.

Ne, jaz sem mimo šla takrat. Pa sej sem tok buljila tja proti Burger baru, da bi skor oči zgubila. user posted image  Ampak ker nisi bla sama, te nisem upala za rokav pocukat. user posted image user posted image

Punce, pa jaz se sploh ne sekiram zarad jajc, če bi se ne bi tega vsem oznanjala, da jih še skuhat ne znam. user posted image Sem bolj zarad heca napisala. Moj jih je že sinoči mal porisal, do konca jih bo pa danes, bom tud dala potem slikice, da bote vidle, da je kr OK izpadlo, sam za šparat ne bojo, ker začnejo smrdet, če niso cela.

Zdej pa kofetkam, potem bom pa taščo poklicala, če gre z nama z user posted image  na sprehod.

pa pa

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 799
7.4.2007 10:34:53   
Bubamaraa
Evo takole smo pa mi porihtali.....

user posted image  
user posted image  
user posted image  
user posted image  končni rezultat: 
user posted image  
user posted image  in dekoracija: 
user posted image  
user posted image  
user posted image  to je to.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.