|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
5.4.2007 10:27:29   
Angellina
Elis@ prosim dej nooooooooo user posted image . Prosim prosim prosiiiiim user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 751
5.4.2007 10:42:56   
lunca2
Romana26 me vesli, da je tvoja sošolka noseča. Katero bolezen pa je prebolela če ni skrivnost?
Veš tudi sama sem dvakrat prebolela zelo težko bolezen in sem bila zelo vesela, da sem zanosila in da je z user posted image vse uredu zaenkrat in upam da tako tudi ostane. Tudi sama sem bila psihično čisto na tleh in največkrat sem pomislila, da bi bilo bolje če bi umrla. Takšno je življenje kaj čmo. Ampak bolezen sem dvakrat premagala in zdaj živim v miru lepo naprej. Pred leti sem spoznala fanta, ki je zelo uredu in sedaj pričakujeva user posted image . Res sem vesela da se je vse tako končalo.

Tudi jaz danes ne morem priti na user posted image ker gre moj user posted image popoldan v službo in nimam avta. Moram pa iti na občino k moji mentorici, ker sem tam opravljala prakso, da pregleda dispozicijo za diplomo in če se strinja, da mi potrdi, da lahko nesem na šolo in gre na komisijo.

Lepo se imejte na user posted image in bodite pridne. Le glejte da ostane sonce.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Neposredna povezava do sporočila: 752
5.4.2007 11:17:41   
lunca2
Romana26 tudi jaz komaj čakam, da te spoznam in seveda tudi ostale, ki jih še ne poznam. user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 753
5.4.2007 11:56:57   
mily
Čao punce.
Evo me je Hoti zdrmala nej se pofočkam za kofi. Ma bom še vidla, ker se mi enostavno ne da it. Zdele že skos tuhtam al čem it al ne, pa ne vem. Ma sem danes tuk neki brez energije in cela tečkasta, da me nič kej ne vleče. Se bom dokončno odločla, ko bo šla po Niko in bom vidla v kako voljo me bo sonček spravu. Če pridem pridem, če pa ne, pa vete da se mi ni daluser posted image . Jst vas bom itak prepoznala gručo obrekljivk v Luser posted image

Angelina še jst ti čestitam za službicouser posted image . Me prav zanima kaj greš delat no. Jst tut iščem in iščem, pa v teh Trbovljih res nč ne najdem. Že počas obupujem, potem pa vidim, da nekaterim pa le uspe, torej je tut upanje za meneuser posted image .

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 754
5.4.2007 11:58:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mily

Evo me je Hoti zdrmala nej se pofočkam za kofi. Ma bom še vidla, ker se mi enostavno ne da it. Zdele že skos tuhtam al čem it al ne, pa ne vem.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 755
5.4.2007 12:02:00   
mily
user posted image  Kva je?

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 756
5.4.2007 12:19:00   
Anonimen
Nč, kva pa naj bi blo? user posted image

Rožicaa, upam da niste fejst bolani user posted image  in da bo kmalu bolje? A Lukec je pa že bolje? user posted image

Pikicaa, pa drugič velja? user posted image

F*S*M in lunca2, škoda da nimata avta, pa tud morta pridet naslednjič, OK?

Ostale pa upam, da se vidmo!

pa pa

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
   [Brisano sporočilo]
5.4.2007 14:45:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 758
5.4.2007 15:17:47   
Bubamaraa
helov..... kuga je babe a še kar čvekate......????

jaz sem malo prej prišla domov...imela sem se super...Danaja mi je celo pot dokler ni pod Trojanami zaspala govorila sam o Niki... Tko, da je Nika od nje najboljša prijateljica prav....user posted image user posted image user posted image

Babe upam, da nismo res dežja naredile....user posted image

Lunca imela je raka na bezgavkah...Začela se je pa tako, ko je šla na poročno potovanje in je imela znamenje pod pazduho in se je potem  na tem mestu razvil rak... tko, da so ji vzeli bezgavke in je hvala bogu zdej 2 leti zdrava in je verjetnost čedalje manjša, da se ponovi...

vglavne zvečer bom uštimala album iz srečanja... Sam Teja je pobegnila in jo nimam na nobeni sliki....

babe grem kosilo na mizo dat, pol letimo pa v vrtec z Danajo....

čaoooooooo....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 759
5.4.2007 16:07:21   
lunca2
Romana26 me veseli, da se je vse dobro končalo.
Veš tudi jaz sem dvakrat prebolela levkemijo (rak v krvi). Prvič sem zbolela 1998, drugič pa 2001. Tako, da je od drugega zdravljenja minilo malo manj kot 6 let. Bilo me je strah, da ne bi mogla zanositi kar je lahko posledica kemoterapij in obsevanj. Ampak tudi pri meni se je vse srečno končalo in sem zelo vesela, da se je vse uredilo.user posted image

Upam, da bo tudi jutri takšno lepo in sončno vreme. Se takoj bolje počutim in nisem zaspana. user posted image

Lepo se imejte in izkoristite sončen dan!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 760
5.4.2007 19:03:39   
mtina
romana, a mi boš prosim geslo poslala.

hvala

Sonce!!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 761
5.4.2007 20:51:36   
Bubamaraa
Lunca poznam tvojo zgodbo...sva še zadnjič razpravljale o njej... user posted image ...jaz tudi pravim,da res je važno samo to,da se je dobro končalo....

Album je narejen...Geslo dobite na ZS....

grem pod tuš,pa kakor bi Angi rekla, da si cvet pripravim za mojga, ki je prišel po štirih dneh domov....user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Romana26 -- 5.4.2007 20:52:20 >

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 762
5.4.2007 21:19:13   
Miss Piggy
Ceeeer babe! Vidim, da niste nic dezja ustimale. user posted image

Men je ful zal, da nisem mogla pridit user posted image  . Mi ni znesl user posted image . Romana, slikce bi pa rada vidla, ce nimate nic protiuser posted image .

Bom se mal precekirala RR, pa da vidim ce se ktera se kej oglas, pol grem pa Lost gledat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 763
5.4.2007 21:44:01   
Angellina
Jst tuki sem jaaaaaaaaaaaaa user posted image

Elis@@@! Mi smo te pa vidliiiiiiiii user posted image ! Tralalalalaaaaaaaaaaaaaaa! Heeeeeeeee user posted image . Upam, da bomo šle kdaj na coffi in kako lovsko ustrelile.

Romanaaaaaaaaaa geslo mi pošli user posted image .

Jutr pa jajca barvam user posted image . komi čakam. Po mojem celo noč ne bom spala od pričakovanja user posted image . Bom delala še čebele in pika poke. Prej smo šli še po mah v gozd, pa ostale natur čira čare, tko, da sem pred večerjo še en čudaški aranžma nardila.
Moj je bil nad njim tako vshičen, da je šel kar spat. Jaz sem ga pa poslikala iz vseh zornih kotov in bulila vanj kake pol ure.

No zdej pa grem v postlo. Nočkoooooooooooooooooooooooooo!

Neposredna povezava do sporočila: 764
5.4.2007 22:04:41   
Miss Piggy
Slikce so fulll lepe. Nika in Danaja sta pravi manekenki.user posted image

Ja, Amgie, vidle smo se. Najprej nism bla zihr, pol sem pa mily vidla zraven, sem bla mal bolj ziher, pa mal hecn mi je blo vse skupuser posted image . Se nism uspela nc prpravtuser posted image . Ves, tle gor o svemu i svacemu cvekamo, pol pa v bistvu cloveka v zivo prvic vidis, in rabs mal casa da spoznas, bla bla bla...mal mi je blo nerodn..priznam.user posted image

V glavnem, drugic - obljubim!

No na srecanju ste ble Romana, Angie, Hijenca, mily in... ktera je pa una na sliki zraven mily/ sem firbcna a ne?user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 765
5.4.2007 22:17:16   
Bubamaraa
mtina je zraven mily....user posted image

koruznica v Trbovljah...pa zelo simpatična punca....user posted image

babe jaz grem zdej se mjmu posvetit, ker je po štirih dneh prišel domov....

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 766
5.4.2007 23:41:15   
pikicaa
Romana jaz bi tud mela geslo.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

Neposredna povezava do sporočila: 767
6.4.2007 8:11:05   
AKŠ
helou babe....user posted image

evo mene spet na šihtu....ampak vas morm mal kliknit, ker doma mi ne znese prit do računalnika....

evo jaz sem dodala nove slikice moje bibike v album....

vam je uspel user posted image ?

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 768
6.4.2007 8:24:05   
ta.nja

Romana jaz bi tud mela geslo.

Anejko bejko

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 769
6.4.2007 8:34:50   
Bubamaraa
evo babe firčne, geslo sem vam poslala.....user posted image user posted image user posted image

drgčaje pa tolk lep sonček....tko, da morm iti zdele k mesarju po kračo in vratnik za taščo, pol pa itak v Trbovlje pridem , ker ji morm pripeljati in z eno prijateljico sem zmenjena na kavi... user posted image

sončekkkkkkkkkkkkkkk......jupiiiiiiiiii......

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 770
6.4.2007 9:10:37   
lunca2

Dobro jutro!
ROMANA
jz bi tud mela geslo!user posted image

AKŠ vidim da si že delovno. Jaz sem malo prej ustala, joj kako mi še velja.user posted image

Upam, da bo tudi danes in za vikend tako lepo sončno vreme kot je bilo včeraj!In kaj boste kaj danes počele?

Neposredna povezava do sporočila: 771
6.4.2007 9:54:33   
mily
Čao punce.
Joj jst zvečer nikol ne pridem do računalnika. Najprej traja predno vse zrihtam, da Niko spravim v postlo, pol pa se že moj zrine vmes, tko da se mi ga ne da čakat in grem kr spat. Včeri smo se prav lušn nakofetkale in Nika je še cel popoldan govorila o Danajiuser posted image . Že čakamo na nasledn tednuser posted image

Romana jst bi tut geslouser posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 772
6.4.2007 10:38:16   
Miss Piggy
richardo,a si ti tud iz Zasavja?user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 773
6.4.2007 10:50:29   
lunca2
OOOO Elis kej si ti?user posted image

Jaz sem nesla izpolnjene dohodninske obrazce na davčno in vam moram povedati, da je zunaj kar luštno toplo. Prou fajn je res. Zdej pa moram malo pospraviti. Ko pride user posted image iz službe pa greva v Trbovlje k njegovim na obisk nato pa s prijatelji na user posted image . Že komaj čakam da grem malo ven. user posted image

Izkoristite lep sončen in topel dan!

Neposredna povezava do sporočila: 774
6.4.2007 10:54:30   
Miss Piggy
Evo mene! Tud neki na obroke pospravljam..user posted image  Se mi ne da!!!! Pa tale soncek zuni me izziva, jaz pa se ne morem ven.
Lunca, a tvoj user posted image  je Trbovc?

Kam pa je Zazi poniknila???user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.