|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
5.4.2007 19:33:34   
BAMBINA_
Sem pozabila
Eca res držim pesti, da se je tvoj user posted image obrnil. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
5.4.2007 20:15:54   
BAMBINA_
Ekola, sem se malo pohecala, pa dodala k našim PDPjim še imena. Če sem katero spustila, ki že ve ime, naj ga sama doda.

user posted image

SEZNAM MAJČIC user posted image

01. rožica81, Jesenice, user posted image user posted image (Nace)
01. Nifra, Ljubljana (Samo) user posted image   user posted image Samo           RODILA 8.3.
02. ancka1, Kranj ali Jesenice user posted image user posted image (Tevž)
02. romta, Kranj
03. AKL
03. tanjaDi, Izola
04. telebajsek**, Ljubljana user posted image user posted image Aljaž ali user posted image user posted image Maruša
04. Pikapoka30, Ljubljana
04. juniorka user posted image user posted image (Nelson)
04. kjava, Ljubljana user posted image user posted image
05. bavcek
05. pegi user posted image   user posted image
05. Kati23, Novo mesto
06. foci
07. Eca, Maribor user posted image user posted image (Janez user posted image - joke)
07. Stephany, Celje, user posted image user posted image
08. NINIKAM
09. dvojčka v maju user posted image in user posted image user posted image user posted image    RODILA 3.3.
08. petrinja, Ljubljana user posted image   user posted image (Matevž)
08. ajdaN, Kranj
08. Putka, Ljubljana
09. BAMBINA_  user posted image user posted image (Griša)
10. Imarcel, Maribor
10. Anol
10. srni
10. Sonjam, Ljubljana
11. tejcek19, Ljubljana 
12. Makica79
16. BARBARA R. user posted image   user posted image Domen                RODILA 25.3.
16. DORSI, LJ
16. BaByGiRl, Jesenice, user posted image user posted image
17. petra a, Ljubljana
17. tejč, Ljubljana, user posted image user posted image (Maša)
19. tatjanči
20. Majchi, Ljubljana user posted image user posted image (Lana ali Taja)
21. lukrecija user posted image user posted image (Lana)
22. lex, Slovenj Gradec user posted image user posted image
23. s u g a r, Ljubljana (?Kranj nisem zihr?) in user posted image user posted image
24. raglja1
24. petrazg, Celje user posted image user posted image
25. nova sloncica
25. iwa, Ljubljana, user posted image user posted image
25. dodi (dvojčka), Kranj
25. mravljica3 user posted image  in user posted image ( Ljubljana ) user posted image user posted image
26. bonda, Ljubljana user posted image user posted image
27. nikical, Ljubljana
30. Elenuser posted image   user posted image ali user posted image (NM ali PO)

user posted image

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 5.4.2007 20:21:00 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
5.4.2007 20:25:03   
s u g a r
hej

morm mal ustat da grem lulat (itak ful mal prteče) ampak tišči pa ful.

Punce kaj je že to sexat user posted image  men so to že davno odsvetovali. In kaj moj nardi, jz rečm da čm in da bom ponorela, on pa men, bejbi nič ne bo k ne smeva, da ne bo kej narobe, men pa user posted image , ZAKAJ.

Pa me pol tolaž, ja njemu ful fajn ("alternative!") ka pa jz. Hudič ti. Ponorela bom.
Sej zdej zleda k da sm en ninfoman - mogoče pa res, sam tale od februarja se že pooooooooooošteno vleče. Pa še pol do prvega pregleda, a ja jaj ja ja.

Ampak pol pa DRAGI MOJ PAZI SE user posted image , škorpijonček se bo zbudil - razmisli o dopustu. hehehe

Joj ka si bote zdej o men misle.

Grem raj.

Hudiča vam pa k otročki čičajo, nej se čimprej obrnejo v narobe svet - men moj sper show dance pleše - dans je butal na levi in desni istočasno in spodaj, torej predvidevem da je bil počez, včeri me je boksal na desni zdaj pa me na levi. Torej je ko vrtavka.
Adrenaličnek kot oči.

no lepe sanje vsem in se tipkamo jutri.

papa
cmok

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
5.4.2007 20:30:15   
s u g a r

user posted image

SEZNAM MAJČIC user posted image

01. rožica81, Jesenice, user posted image user posted image (Nace)
01. Nifra, Ljubljana (Samo) user posted image   user posted image Samo           RODILA 8.3.
02. ancka1, Kranj ali Jesenice user posted image user posted image (Tevž)
02. romta, Kranj
03. AKL
03. tanjaDi, Izola
04. telebajsek**, Ljubljana user posted image user posted image Aljaž ali user posted image user posted image Maruša
04. juniorka user posted image user posted image (Nelson)
04. kjava, Ljubljana user posted image user posted image
05. bavcek
05. pegi user posted image   user posted image
05. Kati23, Novo mesto
06. foci
07. Eca, Maribor user posted image user posted image (Janez user posted image - joke)
07. Stephany, Celje, user posted image user posted image
08. NINIKAM
09. dvojčka v maju user posted image in user posted image user posted image user posted image    RODILA 3.3.
08. petrinja, Ljubljana user posted image   user posted image (Matevž)
08. ajdaN, Kranj
08. Putka, Ljubljana
09. BAMBINA_  user posted image user posted image (Griša)
10. Imarcel, Maribor
10. Anol
10. srni
10. Sonjam, Ljubljana
11. tejcek19, Ljubljana 
12. Makica79
16. BARBARA R. user posted image   user posted image Domen                RODILA 25.3.
16. DORSI, LJ
16. BaByGiRl, Jesenice, user posted image user posted image
17. petra a, Ljubljana
17. tejč, Ljubljana, user posted image user posted image (Maša)
19. tatjanči
20. Majchi, Ljubljana user posted image user posted image (Lana ali Taja)
21. lukrecija user posted image user posted image (Lana)
22. lex, Slovenj Gradec user posted image user posted image
23. s u g a r, Ljubljana user posted image user posted image (Val)
24. raglja1
24. petrazg, Celje user posted image user posted image
25. nova sloncica
25. iwa, Ljubljana, user posted image user posted image
25. mravljica3 user posted image  in user posted image ( Ljubljana ) user posted image user posted image
26. bonda, Ljubljana user posted image user posted image
27. nikical, Ljubljana
30. Elenuser posted image   user posted image ali user posted image (NM ali PO)

user posted image  

upam da so popravki ratal

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
5.4.2007 20:44:09   
ancka1
Sugar, tudi moj se nad "alternativami" nič ne pritožuje, o contrario user posted image , ampak moj libido pa trpi ko sam user posted image .
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Se pa očitno iz tega razloga ves čas z indijančki ipd. tolažim. user posted image

Uživajte drage moje!!! user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
5.4.2007 20:45:32   
ancka1
A ja, pa vsem user posted image , ki še niso...čimprej NA GLAVO! user posted image  user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
5.4.2007 22:00:56   
BaByGiRl
Sugar..pa sej se da to opravit tudi na drug način,...brez penetracijeuser posted image
           al ti je prepovedala čisto vseuser posted image
  Pa nobena si ne misli o tebi nič slabega,..sej je prow da poveš kot je...sej smo skor vse na istem...razen nekaterih srečnicuser posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
5.4.2007 22:06:12   
BaByGiRl
A bi bila katera tako prijazna, pa bi mi povedala kako dajete smilyje in razne slikce, ki jih imate shranjene na svojem compu tukaj gor na chat. Men ne rata. Samo z neta gre.
Madona sm user posted imageuser posted image

Hvala

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
5.4.2007 22:09:10   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: BaByGiRl

A bi bila katera tako prijazna, pa bi mi povedala kako dajete smilyje in razne slikce, ki jih imate shranjene na svojem compu tukaj gor na chat. Men ne rata. Samo z neta gre.
Madona sm user posted imageuser posted image

Hvala

Tako fotko moraš shraniti na net (RR album, shrani.si ipd.), šele potem jo lahko prilepiš sem.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
5.4.2007 23:27:52   
juniorka
Čao!

Ste ble pridne danes!!!

Jaz namerno nisem prižigala compa, ker sem pakirala vse cunje in čevlje, ki jih še nekaj mesecev ne bom nosila, moj možek bo pa pol moral sam selit stvari, ker greva tle ven čez kak mesec, dva...
No, še imam nekaj dela, ampak ni panike- sem pogruntala, da je najlažje z vrečami od smeti- velke, črneuser posted image ! Ponavadi sem vse v kartonaste škatle dajala in lepla kot neumnauser posted image , zdaj pa vržem, zlepim, pa je!
Pol sem bla pa zunaj, pa še v špar sem skočla po tiste bodye s kratkimi rokavi, pa eno pižamo, zapravla pa nisem skor nič... Imajo pa za punčke tolk lepih zadev...

Sugar, lepo počivat zdaj in se cartat! To je ukaz!

Seznama še nisem poslala, dajte mi javit tel., tiste, ki še niste!!!!!!!!
kjava, petrinja,BaByGirl, Petra a,Raglja1, Mravljica3,....no, če želite!!!!
Nič ne bo na forumu, samo po zs, še raje pa vidim, če mi tud email prpišete, ker bo lažje seznam poslat, tale zs ima omejene znake!!!!!!!!

Pa naj še jaz napišem...glede sexa! Prve štiri mesece se me ni smel mož dotaknit!!! Ne vem, če sva 1,2 krat... Pol sva se tko nekako odvadlauser posted image   Ko sem se pr 25 tednu malo odprla, je itak vse odpadlo, da ne bi poslabšala situacije! Po 28 t sem dobila od g. odobreno kaj nežnegauser posted image , Tako da sva mogoče 2,3krat..nežno... ampak jaz sem skor zmeri dobila občutek, da me ful lulatuser posted image , tako da ni bil glih užitek! Pol je pa blo enkrat ful dobr, tko, kot je treba, zdaj pa ne upam pokvarit zadnjega vtisauser posted image !
Kar se pa tiče sexa zadnji mesec- jaz sem brala, da sex nič ne škodi, samo sperma vsebuje snovi, ki lahko sprožijo prezgodnji porod- tako da, po moje je dovolj, če 'paziš'... To sem jaz prebrala!!!

Glede obiska patronažne- jaz sem v materinsko hodila v drugem okraju, zato moja ni dobila podatka, da sem user posted image  in jo bom sama poklicala.. so rekli, naj to storimo, ker nam ta obisk pripada!!! in to nekje 1 mesec pred pdp!! Če katera slučajno tega ne ve!
Zdaj pa grem še malo pakirat, pa pančkat!
lp

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
5.4.2007 23:43:23   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

IZVIRNO SPOROČILO: juniorka
oči pa je izbral Nelson.

user posted image Ti si se pa kar strinjala? Pri meni tole že ne bi šlo skozi. Pa brez zamere.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem bla presenečena, ker so vse pozitivno naravnane..
Jaz se še navajamuser posted image .
Povem celo zgodbo... Gre se seveda za moževega vzornika Nelsona Mandelo! Pol pa moj mož reče, da je že izbral ime..Mene razganja od radovednosti... In mi pove.... Mandela!  Mene je vrglo, pol pa v jok... cel dan nisem k sebi prišla.. in ko sem, sem ga vprašala, če želi svojemu otroku otežit življenjeuser posted image
Pa pol reče, pol pa Nelson. Mi je malo odleglo.. in se privajam.. Jaz sem imela edino opcijo Alan, ker o fantovskih imenih sploh nisem razmišljala... Pa naj bo tako, bom pa vsem naslednjim jaz izbirala, tako!!! Da neumo mel še kakšne Marije Terezije pr hišuser posted image !

BAMBINA,sem te že hotla kregat, ker si tako skrivnostnauser posted image , pa si se izognila; zelo izvirno ime, hkrati pa se bo lepo ujelo z ostalimi, Tevž, Nace, Val.. Naš Nelson jo bo pa itak po svetu mahniluser posted image !

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
6.4.2007 7:40:09   
iwa
SEZNAM MAJČIC

01. rožica81, Jesenice, (Nace)
01. Nifra, Ljubljana (Samo) Samo RODILA 8.3.
02. ancka1, Kranj ali Jesenice (Tevž)
02. romta, Kranj
03. AKL
03. tanjaDi, Izola
04. telebajsek**, Ljubljana Aljaž ali Maruša
04. juniorka (Nelson)
04. kjava, Ljubljana
05. bavcek
05. pegi
05. Kati23, Novo mesto
06. foci
07. Eca, Maribor (Janez - joke)
07. Stephany, Celje,
08. NINIKAM
09. dvojčka v maju in RODILA 3.3.
08. petrinja, Ljubljana (Matevž)
08. ajdaN, Kranj
08. Putka, Ljubljana
09. BAMBINA_ (Griša)
10. Imarcel, Maribor
10. Anol
10. srni
10. Sonjam, Ljubljana
11. tejcek19, Ljubljana
12. Makica79
16. BARBARA R. Domen RODILA 25.3.
16. DORSI, LJ
16. BaByGiRl, Jesenice,
17. petra a, Ljubljana
17. tejč, Ljubljana, (Maša)
19. tatjanči
20. Majchi, Ljubljana (Lana ali Taja)
21. lukrecija (Lana)
22. lex, Slovenj Gradec
23. s u g a r, Ljubljana (Val)
24. raglja1
24. petrazg, Celje
25. nova sloncica
25. iwa, Ljubljana (Ema)
25. mravljica3 in ( Ljubljana )
26. bonda, Ljubljana
27. nikical, Ljubljana
30. Elen ali (NM ali PO)

No sm še jest dodala ime naše user posted image !

Življenje je lepo!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
6.4.2007 7:44:14   
iwa
Uf, jest tele reči res ne znam.... dejte mal pomagat... naši user posted image bo ime Ema!
Drugače sm fajn, zadjne cajte jeuser posted image želodec zamenjala z nogometno žogo tko da je zabavno! Materinska šola laufa, pa tud cajt zlo hitr gre, kaj kmalu pridejo naši dnevi...komaj čakam!

Nism čist spremljala vseh vaših postov zadnje par dni ker sm bla komaj kaj doma. Pa me zanima kaj to glede patronažne, jest mam namreč stalno bivanje v Radovljici, začasno pa v LJ (kle v bistvu živiva in bom tud mela user posted image ). A morm to v materinski kej povedat?
Ajde lepo se mejte, pa hvala za pomoč!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
6.4.2007 8:20:41   
BaByGiRl
Jutro punce.
 IWA...Po moje v materinski ni treba povedat, samo da maš v bolnici pravi naslov, zaradi obiskov babice. Nisem pa sigurna,..ti bojo še druge svetovale.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
6.4.2007 8:22:01   
Eca
Hej!

A že baravate jajca?user posted image Pa danes je post, da ne boste jedle mesauser posted image !

Ancka - za preživljanje dolgega časa sem si nabavila prt za vezenje (lahko tud gobelin) in lahko ležiš v postelji ali sediš in vezeš. Druga varianta pa  je (mene to vedno baše), da vzameš kake albume in jih "porihtaš" - napišeš kdo in kje, to si tudi v posteljo lahko vzameš, ali pa izpolnjuješ kakšen nosečniški planer ali prvi album od bebija.....upam, da ti kaj ustreza od naštetih predlogov.

Kaya2007
-  Mene je patronažna že obiskala, kakšne 3 tedne nazaj (saj sem menda že pisala o tem). Glede sterilizatorja ga jaz pri prvem tudi nisem nabavla ampak sem prekuhavala flaške, dude, pumpico.....Poleti, ko je bolj toplo se rade bakterije množijo tako da prekuhavat boš moralauser posted image (sploh če bo malega zvijalo od kolik verjetno ne boš tvegala). No, moje mnenje.  Glede bane so tudi meni vsi svetovali tako čist navadno. Jaz sem si jo sposodila in je bila res ok. Tiste z anatomskimi oblikami pridejo v poštev, ko je otrok večji (če se bo še sploh hotel kopat - eni se raje tuširajo). Sedaj moram bano vrnit, ker je ta kolegica, ki mi jo je posodila noseča. Sem si eno nagledala v Ikei (za 5 eur), kamor planiram naslednji teden. Sicer pa se bom gori odločila, ker včasih videz na sliki vara.

Petra a - pridna user posted image , ti boš še letos diplomirala, tako ti gre vse po masluuser posted image .

Sugar - super, da si že doma, pa tiste omike mene tudi  psihično dotolčejouser posted image , sedaj pa lepo počivaj in uživaj. Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti pošiljam.

Tako, sedaj pa se moram spravit "delat". Moram malo pospravit, pa sebe v red dati, pa položnice prek neta plačat,....uf, dela ne bo zmanjkalo. Pa še nekaj brezmesnega skuhatuser posted image Verjetno kakšne špagete s paradižnikovo omako, česnom in posušenimi paradižniki in bazilikouser posted image , točno, to bom naredla, pa solatouser posted image . Uh, zdaj pa se že sama s seboj pogovarjamuser posted image .

Punce lepo se imejte, uživajte na sončku, danes bo baje 20stopinj, pa kak sladoled pojejteuser posted image .

Eca

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
6.4.2007 8:37:43   
Eca
Jao.....šele zdaj sem videla, da smo že na drugi strani pa sploh postov nisem vseh prebralauser posted image .

Hvala vsem, da držite pesti za mojega bebija, da se obrne. Glede na brce lahko mirno rečem, da še lump kar čiča....

Pa glede Janezauser posted image , ste me čist znervirale....torej ime mu bo Dorian (tak, da se ne ne boste več smejale mojemu Janezuuser posted image ), če si ata ne bo kje premislil in bo samo Jan. Sicer pa obstaja še varianta Žak Jan (ker je prvi sin rekel, da bo Žan, na Janeza je na srečo že pozabil user posted image ).

Tak, zdaj pa res grem..... lepo se imejte in lepe praznike vam želim, če se ne boste nič javile več.

Eca

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
6.4.2007 8:41:39   
rožica81
Dobro jutro user posted image

Eca, a ti jih boš že danes barvala? Jajčka mislim user posted image  

Sugar, lepo, da si že doma, sedaj pa res samo počivat!!! user posted image user posted image user posted image

juniorka, a ti že ta teden šibaš al kako? ful si pridna, da takole pokaš. Res pa je, ja, da gre najhitreje v črne vreče pa gas user posted image

vidim, da ful pišete o sexu... Mene že kar neki časa razganja, ker že neki časa ni nič. Me je v zadnje ful začelo boleti v trebuhu in se je moj ustrašil, sedaj so pa alternative...

iwa, nam so v materinski rekli, da ni panike glede naslova, ker itak poveš, kam naj pride in to je to. Te ne bo nihče spraševal, kje imaš stalno in kje začasno prebivališče.

bambina, ful si lušten seznam naredila user posted image  user posted image  user posted image

mene pa danes čaka še malo likanja in pranja, mogoče še kaj v tisto torbo vržem, o kateri že lep čas razmišljam user posted image  Pa končno moram papirje za dohodnino poiskat, da oba izpolniva in vrneva, da ne bomo pol begal.

Pa kaj dobrega skuhajte danes! Eca, ti vidim, da boš user posted image  Jaz bom pa po moje kar njoke s sirovo omako. Jih že ful dolgo nisem. Pa sladoled za posladek, seveda user posted image

Veliko sončka vsem, LP

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
6.4.2007 8:43:29   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: Eca

....torej ime mu bo Dorian

Ful dobro ime Eca user posted image  user posted image  user posted image

aja, pa tudi jaz ti želim, da se bo tvoj lump obrnil na glavo user posted image  user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
6.4.2007 8:47:31   
rožica81
Pa še nekaj sem pozabila že včeraj... To moram deliti z vami, kakšne stvari se sprašujem ponoči, ko ne morem spati in je valda dolgčas user posted image  user posted image

Midva bova imela otročka pri nama v spalnici, ker otroške sobe še nekaj časa žal ne bo. No, sedaj me pa zanima, kako bo to izgledalo, ko bo očka smrčal user posted image  user posted image  Bomo verjetno kar vsi trije pokonci? A bo imelo to blagodejen vpliv na malčka? user posted image  res sem se začela to spraševati, ker moj zadnji mesec ponoči kar fino smrči. pa prej je res redko redko kdaj.

No, pa ne se preveč smejat, ampak take traparije mi šibajo po glavi...

pa pa

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
6.4.2007 8:57:48   
tejč
Hojla, predno jaz tamalo zrihtam in oddam, so tu gor že celi spisi user posted image .

Sugar, sam da si doma!

Petra a, ne vem, odkar nisi več v službi, se nam nič več ne oglašaš, kaj je zdaj to? Si vneto v pripravljanju stavri za v porodnišnico ali v Tosami nabavljaš? Si preveč na sprehodih za Bistrico? JAo, jaz malo pogrešam našo domžalsko sprehajalno pot.user posted image  Tukaj si niti ne vzamem časa, da bi šla malo raziskat...Vedno se zgovarjam na delo...

Danes imam tudi jaz kar nekaj za pospravit in v Tosamo grem na Vir.

KAj naj kuham??? Mi se sicer ne držimo posta, čeprav mi je mami že zjutraj poslala sms, da je post. Mah!

Sonček sije, ampka zjutraj je pa še tok mrzlo! Tiste, ki že imate otroke-jaz sem naši še bundico zjutraj oblekla, za sabo pa sem ji v ruzak dala bombažno jakno in brezrokavnik-uglavnem cel spekter cot, ker res ne vem, kako jo naj oblečem. Kako imate oblečene svoje detete???

Glede kopanja-mi smo pri Ajši imeli čebriček in je super zadeva! JAz ga ne menjam za banjco.

Eca, naj se vragec že obrne, no! user posted image

Ančka, jaz imam delo zate!user posted image  Od Ajše bi mogla pred porodom uredit cel albumček (sprinatane mam fotke, pa jih je treba obrezat in vstavit v album...) Hjej, to moram pa res drug teden nardit.

JAjc ne bomo barvali. Sicer sem kupila eno barvo, da bo Ajšica na Dolenjskem v nedeljo mal barvala, ampak to je pa tud vse. Mi nismo neki ljubitelji jajc. Sploh me ne mika. Jaz sem čuden človk. Tudi za novo leto mi npr. smrekca prej teži, kot da si jo želim imeti-krama! Mah, čudna sem, linčajte me.

Iwa, jaz sem včeraj na patronaži spraševala, kako je s tem. In mi je rekla, naj v bolnici povem in oni sporočijo ter pošljejo babico. Če je drugi dan, ko pridem domov ne bo, pa naj pokličem, da ena pride. Tako so mi rekli.

Juniorka, saj je res malček posebno to ime Nelson, pa vendarle...vsak ima svoj okus... Midva sva se npr. pri taprvi odločila za Ajšo-arabskega izvora in pomeni živ, živahen, poln energije. Sicer je znal potem marsikdo povedat, da je to pasje ime ali pa da je muslimansko-saj je res!, ampak mene ne motijo opazke, res ne. Prav vseeno mi je, kaj si mislijo, nama je všeč.user posted image  IN to šteje. Drugi se bodo že navadili. KOt da npr. Boris ne more bit papagaj ali pes ali karkoli že! Dej, dej. Važno, da sta vidva soglasna.user posted image

Evo, dovolj nakladancije.user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
6.4.2007 9:28:16   
Putka
Meni je pa ime Ajša ful všeč. Kot mala sem poznala eno bosanko Ajšo, črne živahne očke in dolge skodrane črne lase. Bila je živ hudiček, nikoli namiru, s stevilnimi športi se je ukvarjala... Me prav zanima, kaj je zdaj z njo.

Vsakič, ko slišim za kako Ajšo imam potem malo črno v mislihuser posted image .

Meni je ime Ajda, sicer lepo slovensko ime. No, na obisku v Maleziji pa sem ugotovila, da je Ayda (Aida) zelo pogosto muslimansko ime, pomena sicer ne vem. Važno je, da se ime lepo "usede", da ni ravno Hrbetrt (si jezik polomiš pri izgovorjavi). Čez nekaj časa si določene osebe sploh ne znam predstavljati z drugim imenom.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
6.4.2007 9:54:18   
tejč
Putka, sem prav vesela, da ti je ime Ajša všeč.user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
6.4.2007 9:55:35   
BaByGiRl

Pa glede Janezauser posted image , ste me čist znervirale....torej ime mu bo Dorian (tak, da se ne ne boste več smejale mojemu Janezuuser posted image ),

user posted image user posted image user posted image

Joke,...lepo ime, men še boljše kot Jan, k jih je tok velik. Ampak zame bo vseeno do rojstva Janezuser posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
6.4.2007 10:06:43   
telebajsek**
Hoj punce jaz sem danes zaklučla s svojim delom v šivalnici. KONČNO!!!!!!

Zdaj se bom pa lotla izdelavi pirhov in pospravljanja. Ja jaz jih bom naredila že danes ker jutri smo vsi doma in si bomo vzeli čas zase.

Ja ste spraševale kaj smo oblekli svojim detetom danes,jaz sem ji dala velur pa še močnejši brezrokavnik čez. Ko grejo ven v vrtcu se itak lahko po plasteh otroka sleče če ga.

Joj sem se spomnila da danes nastopim s porodniško!!!! Ja super  se mi zdi  zdej se bom pa mal več oglašala tukaj kar si bom dala duška še teh 19 dni do CR-ja. O a tako hitro bo to mimo.

Rožica81 to glede smrčanja pa ti povem da se tvoje dete že zdaj pripravlja ker že sliši dogajanja okrog tebe.

Sej bom nehala z mojim samogovorom.

vas preberem še kaj v večerni uri, pa pa

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
6.4.2007 10:07:15   
Majchi
Ojla punce!

Rožica, tebe skrbi, kako bo vaš Nace zdržal ob očiju, ko tako smrči. Kaj naj pa jaz naredim, ko pa sama zadnje mesece nosečnosti smrčim kot ta velik in me moj včasih hoče izselt iz spalnice user posted image ? Naša user posted image  bo mogla očitno najprej mamico prežvečit, poleg tega se pa včasih tud oči pridruž (ni taka perla kot on misli, da je user posted image ). No, upam, da se bo tud ta nadloga po porodu nehala, ker prej nisem bla smrčač, če ne bomo tud pri nas budni user posted image user posted image user posted image .

Juniorka, kar se tiče imena za vašga user posted image . Men je pa noro všeč in se mi zdi, da sta ful dobro varianto najdla, če upoštevamo vašo internacionalnost, raso, dejstvo da govorite v angleščini in pa da boste po vsej verjetnosti sčasoma šli v tujino... Pa še okrajšava Nel, kot si rekla, da ga boš verjetno klicala, je super. Res mi je všeč.
Tud ostala imena se mi zdijo super, še posebi Tevž in pa Val.

Zdele pa šibam na kavico k eni prjatelci, k jo že ful pogrešam. Pa, pa.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?