|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  478 479 [480] 481 482   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
5.4.2007 22:00:23   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

moci to bo pa kmal user posted image user posted image

ojoj, res je. user posted image

vadite že lahk, da ne boste pozabili kk se dela user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11976
5.4.2007 22:02:09   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

moci, ne najdem zvezka, ti sporočim, ko ga najdem, a verjetno jutri, ker nočem zbudit zaspanuha

aja, pa počasi bo treba začet delat dojenčka, če hočeva samo dve leti razlike, ampak jaz sploh še nimam menstruacije in ne morem niti vedeti, kdaj imam ovulacijo. no, pa vsaj za kontracepcijo prišparamouser posted image

tudi jaz je nisem imela, je še vedno nimam in dobili smo krasnega user posted image . Kaj je že to M???? Bo že 3 leta odkar je ni.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11977
5.4.2007 22:02:55   
Lu
Zdaj se pa res poslavljam.

lahko noč

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11978
5.4.2007 22:03:02   
moci

sem šla gledat na www.salus.es in pravijo, da je tudi za ninjose, ampak šele od enega leta naprej

zdaj grem gledat pa še recept za melasin napitek

ej, ne si tok dela dajat. user posted image
saj bomo tole peso pa jaz vitaminčke jem, pa bo.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11979
5.4.2007 22:03:10   
frrrr
evo vprašanje za moci: ali se vidve ponavadi same šetkata? ker midva sva ponavadi sama in zdej sva šla 3x s kolegico na sprehod, pa mi je 3x tolk jokal, da sm ga nosila user posted image sm se ong nakvihtala, on pa nagledal vozička in male princeske v njem

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11980
5.4.2007 22:06:14   
nanica
raje še ne razmišljam naglas, se pa v sebi že veselim, moja prva nosečnost je bila res krasna in sem zelo uživala, nisem hodila v službo in sem se povsem posvetila sebi in blažu. drugič bo najbrž malo drugače, majhno dete doma, mama v službi, oči prezaposlen, ampak bom sigurno sedemkrat manj komplicirala za določene stvari, pa se mi zdi, da sem že bolj skulirana kot na začetku. najhujši je bil prvi dan doma, ko nisem vedela, kako bo šlo. v porodnišnici sem imela tisti gumbek, doma pa novopečenega očka in lastno mamo.
pa smo zmogli, kmalu smo se ujeli, le spat smo od začetka hodili prepozno

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11981
5.4.2007 22:07:14   
frrrr
mi pa dans nismo zeleno kakali... mu nism dala Plivita, ker sm sumila, da je od tega... sem povečala dozo... prej sm mu redko dajala po 2 kapljici, čeprav naj bi bilo tako normalno... zdej mu pa kdaj tut po 3 dam

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11982
5.4.2007 22:07:21   
moci

moci, ne najdem zvezka, ti sporočim, ko ga najdem, a verjetno jutri, ker nočem zbudit zaspanuha

se ne mudi. po praznikih, prej ne bom itak nikamor hodila.

aja, pa počasi bo treba začet delat dojenčka, če hočeva samo dve leti razlike, ampak jaz sploh še nimam menstruacije in ne morem niti vedeti, kdaj imam ovulacijo. no, pa vsaj za kontracepcijo prišparamouser posted image

sem ti malo nevoščljiva, veš.
prišparate še pri vložkihuser posted image in sitnobi user posted image user posted image

povej mi, a je tvojega možka skoraj kap, ko te je videl z dvema user posted image ? verjetno je bil malo olajšan, ko je videl, da bo samo en ostal pri vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11983
5.4.2007 22:07:55   
frrrr
nanica, sej pol pa ko se prime, se pač prime... ne boš par let imela user posted image , če kr začnete vadit user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11984
5.4.2007 22:09:07   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

evo vprašanje za moci: ali se vidve ponavadi same šetkata? ker midva sva ponavadi sama in zdej sva šla 3x s kolegico na sprehod, pa mi je 3x tolk jokal, da sm ga nosila user posted image sm se ong nakvihtala, on pa nagledal vozička in male princeske v njem

joj, kok lepo, da maš prov zame vprašanjeuser posted image

samo je res, veš. ponavad sva sami. a misliš, da joka, ker hoče celo pot blaža gledat? saj nič ne rečem, jo razumem, no. samo jaz res ne morem nje pa še vozičkauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11985
5.4.2007 22:10:22   
moci

mi pa dans nismo zeleno kakali... mu nism dala Plivita, ker sm sumila, da je od tega... sem povečala dozo... prej sm mu redko dajala po 2 kapljici, čeprav naj bi bilo tako normalno... zdej mu pa kdaj tut po 3 dam

kaj je pa plivit za en user posted image ?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11986
5.4.2007 22:10:52   
frrrr
... pa se mi zdi, da sem že bolj skulirana kot na začetku. najhujši je bil prvi dan doma, ko nisem vedela, kako bo šlo. v porodnišnici sem imela tisti gumbek, doma pa novopečenega očka in lastno mamo.
pa smo zmogli, kmalu smo se ujeli, le spat smo od začetka hodili prepozno

mi smo tut okrog 24ih hodili spat user posted image smo se okrog 23ih kopali user posted image kaka norca sva bla, sva ga sred njeove noči kopala... ni čudno, da nama je kdaj protestiral user posted image
sej pravijo, da si z leti pamet kupiš... od decembra dalje, je šlo pa lažje, ker sm dodatno leto pridelala user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11987
5.4.2007 22:11:53   
moci

nanica, sej pol pa ko se prime, se pač prime... ne boš par let imela user posted image , če kr začnete vadit user posted image

ti pa samo jezikaš, pa druge k vadbi nagovarjaš.
a ti pridno vadiš? al je mogoče vadba že sadove obrodila?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11988
5.4.2007 22:12:08   
nanica
mož je hitro pokapiral, je pa po telefonu misli, da se dobim z drugo Mojco, saj imam eno prijateljico Mojco, ki ima moža Matjaža, in je vse pomešal

sem mu pa razlagala o Zoji in njenih temnih učkih in je najbrž takoj vedel, koga je zagledal

mislim, da si tudi on želi vsaj dva user posted image user posted image , glede na emšo bova morala kar pohiteti
joj, kako hitro teče čas, že skoraj pol leta ima sin in kako kmalu bo treba v službouser posted image user posted image user posted image  razen če ne...

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11989
5.4.2007 22:13:27   
moci
a ste vidle reklamo zgoraj: uredite si čas. brezplačni tečaj za mamice. grem koj pogledat. mene bi imeli kaj naučituser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11990
5.4.2007 22:13:35   
frrrr
odgovori za moci user posted image

ja, pri nas je zdej spet vse ok... če sva pa s kolegico, pa bulji vn in ker ne vidi, če mala spi, je jok in še enkrat jok
Plivit je pa vitaminček... Plivit D3... podobno kot AD3, le brez vitamina A, ki naj bi povročal krče... v Avstriji imajo Oleovit in to so si naše mamice kr pridno nabavljale, ker pediatri včasih po vsej sili turijo AD3

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11991
5.4.2007 22:14:15   
nanica
moci, se malo, pa bova midve hotle cel čas gledat, kaj blaž in zoja delata, danes je mladina bolj napredna, kot smo bili miuser posted image user posted image  in če ne bova mogli gledati, a bova tudi tuliliuser posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11992
5.4.2007 22:14:55   
moci
mene kar vse mine, če pomislim na službo. samo je prepozno, da mi nebi blo treba nazajuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11993
5.4.2007 22:16:03   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ti pa samo jezikaš, pa druge k vadbi nagovarjaš.
a ti pridno vadiš? al je mogoče vadba že sadove obrodila?user posted image user posted image user posted image

js samo vadim... sm rekla, da bom šla po stopinjah mati altatije in imela skor na 5 let user posted image ne, sej ne... na ene 3-4 leta, če bo po načrtih
morem pa zato bolj redno vadit, ker v daljšem razmaku lahko prej kakšno pomembno zadevco pozabiš user posted image user posted image user posted image veš kk je to: mau pr tem pošvrkneš, pa drugič spet mau in na koncu ne veš več kako se prav dela user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11994
5.4.2007 22:16:56   
nanica
a katera pere s pralnimi oreški?
na internetu sem našla nemško stran, kjer so nekajkrat cenejši kot v slo
jaz jih bom najbrž kmalu nabavila
a bi jih še kakšna in bi si delili poštnino?

http://cgi.ebay.de/Waschnuesse-Lavano-3-kg-inkl-Fracht-21-99-Euro_W0QQitemZ300098308651QQcategoryZ47868QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11995
5.4.2007 22:17:53   
frrrr
zdej pa tut js zapuščam... sm si že prej pripravila vse za peko skutno-borovničevega zavitka... zdej morm pa skup zmetat in v pečico dat... pol lahk pa spet klepetam user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11996
5.4.2007 22:18:01   
Anonimen
No za danes me imate dovolj. Grem se mal user posted image  posvetit, potem pa mižat. Pa upam, da mali ne bo veliko vstajal.
Lepo spite vsi in se beremo jutri.

LP

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 11997
5.4.2007 22:18:15   
moci

moci, se malo, pa bova midve hotle cel čas gledat, kaj blaž in zoja delata, danes je mladina bolj napredna, kot smo bili miuser posted image user posted image  in če ne bova mogli gledati, a bova tudi tuliliuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jejhata. pa ne no.user posted image
zato jih pa morava ene par imet.user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11998
5.4.2007 22:18:43   
frrrr
punce, samo še 20 strani in smo na 500ki... gremo danes?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11999
5.4.2007 22:20:46   
frrrr

SREČANJE MORM VTURIT DALJE NA NOVO STRAN, DA NE KATERA SPREGLEDA user posted image

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h
Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, Pikabu, muki, naja78, moci, tasha23, viv, altati, piskot, gaya

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis, @lina, Pikabu, muki, naja78, moci, Psaša, Evik, viv, altati, piskot, gaya, vava

Prosim, kopirajte moj post in se podpisujte pod 1. ali 2. varianto! ok???????

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  478 479 [480] 481 482   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  478 479 [480] 481 482   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?