|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  476 477 [478] 479 480   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
5.4.2007 21:15:02   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Naj vam povem, kako znajo triletniki obdržati skrivnosti?
ja ja ja ja

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11926
5.4.2007 21:15:14   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Gaya, ne splača se pospravljati...preverjeno. Jaz sem pred dvema urama pospravila in smo čez eno uro že imeli razmetano. Never ending story user posted image

Pa misliš da je revma? Mene pogosto bolijo prsti in členki, predvsem, ko me je mrzlo. Kaj pa če bi v termoforju imela toplo vodo, pa bi tak spala...probaj parkrat, morda bo bolje.

muki  nimam pojma a je revma,  mislim, da ne, ker se je to pojavilo šele po porodu. Prej nikol nobenih težav. Dohtrca je sam rekla, da bo to malo omililo bolečine, kao dokler se ne sestavim skup od porodauser posted image , pa jst k sem mela lahek porod.

Gaya - a misliš, da te bolečine nimajo nobene veze s tvojo krvavitvijo po porodu? Si ginekologu tudi kaj omenila? Kaj pravi on?

a misliš da bi to blo lahk povezano user posted image . Kosti pa krvavitevuser posted image , ne nč nisem omenla G, osebni zdravnici pa tud ne. Ji bom naslednjič. G pa itak lahk prebere v kartotekiuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11927
5.4.2007 21:15:56   
muki1

god demed, a kera gleda trenja. Več nam komentirala, da nam nestrpna user posted image

Molči otrok, molči.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11928
5.4.2007 21:16:23   
gaya

god demed, a kera gleda trenja. Več nam komentirala, da nam nestrpna user posted image

Molči otrok, molči.

booooooooooommmmmmmmmuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11929
5.4.2007 21:16:49   
frrrr

V ponedeljek praznujeta moja starša 30 obletnico poroke. Pa sva se s sestro odločili, da jima podariva bon tur. agencije in eno sliko, na kateri smo njune punce; torej jaz, sestra in moji princeski. Pa smo se hodile k fotografu slikat, pa ko smo končale, sem Neži razložila, da je to presenečenje in naj ostane skrivnost, da smo naredile slikico za dedka in babico in vse lepo na dolgo in široko.
Pridemo domov, pa babica vpraša Nežo, kako je bilo v MS. Pa Neža pravi...DOBRO...NISMO SE ŠLE SLIKAT user posted image
 user posted image user posted image user posted image faconarka je!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11930
5.4.2007 21:16:52   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

js pa našemu flaško tiščim, da bi mau pil, pa se k meni obrača in me hoče skoz majico pojest user posted image

user posted image user posted image  tudi pri nas je tako...user posted image user posted image

mi je pediatrinja rekla, naj mu dajem čimveč pit, ampak on za flaško noče slišat, kaj šele videt...prav z roko jo stran odriva - pa naj še kdo reče, da otrok ne ve in ne razume...še kako dobro veuser posted image

meni odriva kozarček in žlico, majico mi pa skoraj dol potegne in išče jošk..kar trese se, ko ga ven potegnem in če ga dovolj hitro ne dobi v usta, pa ni važno koliko je ura, kdo je zraven, nič....on svoj jošk obožuje, se igra z njim, malo vleče, veliko boža...jah, naš Joško Visnikuser posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11931
5.4.2007 21:17:20   
muki1

ja ja ja ja

Sem že, ti zaostalo bitje user posted image . Taki me že ne bodo kušvali, da veš user posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11932
5.4.2007 21:17:34   
altati

kdo se ti pa najbolj dopade? čigavo mnenje?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11933
5.4.2007 21:17:57   
beki24
Čer

sm pršla mal težituser posted image !

Gaya- pozdravi svoje kolke....čimprej!!

Moci- tebi naj se šivi čimprej pozdravijo!!

Altati- dobra fora, da imaš nick iz imen, pri meni bi prišlo Tisl- mogoče ga pa spremenim, sam pol ti bom mogla pa še jst kakšno ,milko poslatuser posted image

Avto še ni- upam, da bo jutri- očitno bom novega dobilauser posted image user posted image

Danes sva jedli, no je jedla, korenčka in jabolčka- pa sokca ( no vodo v kateri se je jabolko kuhalo), no prebavo ima Tinkara odkar sva na GH fenomenalno- če mene vprašate že preveč, vredu! Mislim, da jimoram v 2,5h 4x plenico zamenjat je že too much!! Kakali smo neprebavljen korenčekuser posted image

4 ure sva se zunaj potepali, ker je bil noro lep dan- juti bomo ponovili!!

Aha, zakaj imate danes to čast, da vam spet pišem, ker sem mojmu rekla, da naj klepeta s svojo sestro, jst grem pa mal vas obiskatuser posted image

Spimo standard- 1x ponoči je, rižolino gor ali doluser posted image

Hujšanje ste tudi nekaj omenjale- moja dieta je idealna- če bi se je držalauser posted image - nič sladkega in kg kar bežijouser posted image

aja, fotoaparat mi ga nekaj serje, ne morem slik s fotoaparata spravit na računalnik- očitno se je tudi ta odločil, da me ima dostiuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11934
5.4.2007 21:18:01   
muki1
No, Frrrr, vidim da si prebrala, zdaj sem pa jaz zaostala user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11935
5.4.2007 21:19:10   
muki1
Beki, sem se ti pridružila, če si slučajno spregledala...popraskala avto včeraj .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11936
5.4.2007 21:19:13   
altati

a misliš da bi to blo lahk povezano user posted image . Kosti pa krvavitevuser posted image , ne nč nisem omenla G, osebni zdravnici pa tud ne. Ji bom naslednjič. G pa itak lahk prebere v kartotekiuser posted image

ej, pojma nimam, razmišljam....bog si ga vedi...kaj pa če je kaj drugega in ne kolkiuser posted image ????

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11937
5.4.2007 21:20:11   
frrrr

alma kr strela z očmi user posted image
unga tipa, ki si masira oneta, sm pa prvič vidla in slišala zanj user posted image a sm js nerazgledana, al pa je on res "slaven"

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11938
5.4.2007 21:20:44   
@lina

meni odriva kozarček in žlico, majico mi pa skoraj dol potegne in išče jošk..kar trese se, ko ga ven potegnem in če ga dovolj hitro ne dobi v usta, pa ni važno koliko je ura, kdo je zraven, nič....on svoj jošk obožuje, se igra z njim, malo vleče, veliko boža...jah, naš Joško Visnikuser posted image user posted image

ja, včasih se prav nasmejim - ko ga odložim na posteljo se takoj prevali na bok, roki stegne, kot da bi z obema objel to svojo mlekarno, potem pa ko jo dobi v usta spusti en tak vzdih olajšanja user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11939
5.4.2007 21:22:02   
altati

unga tipa, ki si masira oneta, sm pa prvič vidla in slišala zanj user posted image a sm js nerazgledana, al pa je on res "slaven"

hvala enako! mogoče sva pa midve za lunouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11940
5.4.2007 21:22:06   
beki24

Beki, sem se ti pridružila, če si slučajno spregledala...popraskala avto včeraj .

ja sem videla že včeraj, pa sem do danes pozabila!

mOJGA VSAJ DOMA NI, PA NI MOGU KEJ preveč komentiratuser posted image - sej bolš, da ni vidu

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11941
5.4.2007 21:23:10   
frrrr

ja ja ja ja

Sem že, ti zaostalo bitje user posted image . Taki me že ne bodo kušvali, da veš user posted image .
a še nisi opazla, da sm te nehala lupčkat user posted image   morm vmes gledat slavne ljudi, pa ne utegnem takoj odgovarjat user posted image pa še mau sm se odvadla, ker že dolgo ni blo debate... kako je Iva?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11942
5.4.2007 21:23:17   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

ja, včasih se prav nasmejim - ko ga odložim na posteljo se takoj prevali na bok, roki stegne, kot da bi z obema objel to svojo mlekarno, potem pa ko jo dobi v usta spusti en tak vzdih olajšanja user posted image user posted image

aha, tako je pri nas ponočiuser posted image ..čez dan se dojiva sede in mi kar vleče majico doluser posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11943
5.4.2007 21:24:05   
altati

domicelj bi pa osenarco rad, a neuser posted image user posted image user posted image ???

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11944
5.4.2007 21:25:26   
@lina

a se vam pridružim? danes smo bili na naši hiški in mož dol z balkona gleda pa pravi, kje si pa ti avto potolkla? Jaz pa kaaaaj? In res, ne vem kdaj, ne vem komu, ne vem kaj, nekaj je padlo na streho mojega avtka in mi naredilo kar lepo vdrtino...user posted image user posted image  je pa ravno na pregibu med streho in prtljažnimi vrati, ni glih na sredi strehe, ker to bi ziher opazila... še dobr da sva pri kasku doplačala še parkirišča...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11945
5.4.2007 21:26:38   
altati
tako babe, jaz vas zapuščam. Jutri me ni- imam ginekologa in zdravnika in k staršem gre in še in još......čez podaljšani vikend pa upam, da mi uspe vas pridet kaj pogledat....kje je pa danes naš Piškot? Ponavadi je tak čas tu, a ne?
PISKOT!!!!!!KJE SI??????

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11946
5.4.2007 21:28:13   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Aha, zakaj imate danes to čast, da vam spet pišem, ker sem mojmu rekla, da naj klepeta s svojo sestro, jst grem pa mal vas obiskatuser posted image

hihi, ti pa si taprava user posted image bo imel free night user posted image če bi mu rekla nej s kakšnim kolegom klepeta, bi lahk rekla temu moški večer user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11947
5.4.2007 21:29:46   
moci
jaz sem že zojo nago slikala, da si bo kariero gradila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11948
5.4.2007 21:31:36   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jaz sem že zojo nago slikala, da si bo kariero gradila user posted image user posted image user posted image

da te ne bo katera na rr obtožila, da zganjaš pedofilijouser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11949
5.4.2007 21:32:03   
moci
nanica, a veš, da je zoja doma začela pljuvat user posted image user posted image user posted image user posted image se je naučila. tega, da se na sprehodu ne joka se pa niuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  476 477 [478] 479 480   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  476 477 [478] 479 480   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?