|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  477 478 [479] 480 481   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
5.4.2007 21:32:38   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: moci

jaz sem že zojo nago slikala, da si bo kariero gradila user posted image user posted image user posted image

da te ne bo katera na rr obtožila, da zganjaš pedofilijouser posted image user posted image

itak bodo vse zbrisal, smo kar naprej nestrpne.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11951
5.4.2007 21:33:15   
moci
zoji dons nekaj fali, veliko joka, noče jest, zdaj pa še v spanju jokauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11952
5.4.2007 21:33:31   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

No, Frrrr, vidim da si prebrala, zdaj sem pa jaz zaostala user posted image .
vse se vrača, vse se plača...

aja, bosanske papuče - naše so iz Slovenije, natančneje iz Gorenjske, še bolj natančno iz Vrbe, iz Prešernove hiše... so pa unikatno izdelane... darilo drage prijateljice, zato jih bomo nosili pa čeprav nas ne vzamete v svoj klub bosanskih papuč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11953
5.4.2007 21:33:57   
muki1
Frrrr, Iva kot da ni nič. Dobro je.

Moci, a si kaj pod narkotiki? Ti je fajn? user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11954
5.4.2007 21:36:00   
moci

Frrrr, Iva kot da ni nič. Dobro je.

Moci, a si kaj pod narkotiki? Ti je fajn? user posted image

eh, ne. je blo lokalno, pa sam včeraj. brez veze user posted image
zdej me samo betica boli. jutri moram pa spet v laško, a čem jamrat, mogoče mi bodo pa kaj daluser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11955
5.4.2007 21:36:10   
@lina

zoji dons nekaj fali, veliko joka, noče jest, zdaj pa še v spanju jokauser posted image

mogoče pa se ji samo preveč dogaja user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11956
5.4.2007 21:36:14   
muki1
Moci, upam, da Zoji ne bo hudega. Zobki mogoče user posted image

Frrrr, ti pa potem itak moraš ustanovit svoj klub, da nau Franci uželjen user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11957
5.4.2007 21:36:44   
viv_
maxica - ne ne, sej je še vedno pridna... Sam ne misli! Gre v posteljo in se začne igrat, pa zraven zgodbice govori, pa je tamalo zbudila user posted image

altati - ja, Joško Visnik je tudi ovrgel teorijo mojega moža, da se Zarja zato noče dojit, ker je dobila rabljene joške user posted image

Tiste, ki ste že na šniclih - kolk vam tamali kej pijejo. Meni ful noče pit... Pa sem probala čaj, vodo... Nič ne mara... Se bojim, da mal premal pije.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11958
5.4.2007 21:38:05   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

god demed, a kera gleda trenja. Več nam komentirala, da nam nestrpna user posted image

alma kr strela z očmi user posted image
unga tipa, ki si masira oneta, sm pa prvič vidla in slišala zanj user posted image a sm js nerazgledana, al pa je on res "slaven"

domicelj bi pa osenarco rad, a neuser posted image user posted image user posted image ???
zgledalo je že vse tk... une stare koke ni tk lepo ogovarjal in hvalil user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11959
5.4.2007 21:38:08   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

mogoče pa se ji samo preveč dogaja user posted image

to sem pa že razmišljala, ker se meni preveč, torej se verjetno tudi njej. bova v soboto počivali.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11960
5.4.2007 21:41:02   
frrrr

jaz sem že zojo nago slikala, da si bo kariero gradila user posted image user posted image user posted image
hihi, Alma je glih rekla, da ti bo eno komisijo poslala na vrat in je neuš mogla forsirat naprej, če sama ne bo tega želela user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11961
5.4.2007 21:42:08   
moci
viv, meni spije od pol deci pa do 3 user posted image (to je blo včeri, jo je že nekaj medlo). samo šniclov pa noče.
pa tok so železni.sem rekla atiju, da ji mal šraufov zmeljeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11962
5.4.2007 21:43:18   
Pikabu
Punce, samo pozdravim vas. Mi je Maxica danes naredila lušte, da bi bilo lepo, če bi bila še jaz kaj pridna in sem pomila vsa okna po hiši, zdaj pa čakam predzadnji stroj zaves, da se operejo in da jih obesim, en stroj bo pa še za jutri. Mi je pa super uspelo, Ema mi je ves čas pomagala, Maks je pa nekaj časa spal, nekaj časa se je ob nama igral in je bil tudi ful priden. Zdaj sem pa malo utrujena in grem počasi spat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11963
5.4.2007 21:43:34   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

hihi, Alma je glih rekla, da ti bo eno komisijo poslala na vrat in je neuš mogla forsirat naprej, če sama ne bo tega želela user posted image

aja. ja pol jo bom pa prepričala. podpisat al pa ne dam joške.
sam kaj ko je trenutno to ne zanimauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11964
5.4.2007 21:45:31   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Punce, samo pozdravim vas. Mi je Maxica danes naredila lušte, da bi bilo lepo, če bi bila še jaz kaj pridna in sem pomila vsa okna po hiši, zdaj pa čakam predzadnji stroj zaves, da se operejo in da jih obesim, en stroj bo pa še za jutri. Mi je pa super uspelo, Ema mi je ves čas pomagala, Maks je pa nekaj časa spal, nekaj časa se je ob nama igral in je bil tudi ful priden. Zdaj sem pa malo utrujena in grem počasi spat.

ok. sem se odločila. 2 leti narazen bom mela otrokeuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11965
5.4.2007 21:46:41   
moci
a se bom začela zdej spet sama s sabo pogovarjat?
sej nazaj se mi pa ne da komentirat.
a me je slučajno kera kaj vprašala?
verjetno ne.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11966
5.4.2007 21:47:16   
Lu
moci to bo pa kmal user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11967
5.4.2007 21:48:45   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

moci to bo pa kmal user posted image user posted image

ojoj, res je. user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11968
5.4.2007 21:50:17   
nanica
moci, prepričana sem, da bo naslednjič tudi na sprehodu zoja dobre volje,
sem se z blažem zmenila, da bo bolj zabaven in ne bo takoj zaspal.
ker je veliko spal, je zaspal ob pol devetih, pa še to z očijevo pomočjo,

jaz sem pa pred hišo rože posadila, ker se baje jutri ne sme nič na vrtu delati.
mi smo pa hoteli jutri kositi travo. a v soboto se lahko kaj na vrtu dela?
jaz sem rože ponoči presadila,
na notranji strani vrat pa je mačka kari plezala na odprtine na vratih,
ker je bila tako radovedna, kaj delam zunaj

držim pesti, da bo danes globoko sanjal zojo in se malo zbujal

moci, zdajle grem gledat v hladilnik, če imam tisti železov sirup za zojo, javim takoj

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11969
5.4.2007 21:55:10   
Anonimen
meni odriva kozarček in žlico, majico mi pa skoraj dol potegne in išče jošk..kar trese se, ko ga ven potegnem in če ga dovolj hitro ne dobi v usta, pa ni važno koliko je ura, kdo je zraven, nič....on svoj jošk obožuje, se igra z njim, malo vleče, veliko boža...jah, naš Joško Visnikuser posted image user posted image

Kot da bi našega user posted image  opisovala. Čeprav je naš kar za GH. Se pa tudi trese, ko joškota vidi.

Ste pa fullll spet napisale, tako da sem komaj mal poštekala kaj se menite. Aja viv (mislim, da si ti spraševala koliko spije) naš user posted image  spije cca. 2dcl čaja na dan, sploh zdaj ko mu ful slina dol teče (kar kaplja).

Katera je omenjala, da se ji user posted image  joka na sprehodu? Naš ima tudi zadnje čase izpade in se sredi centra začne dret kot nor. Problem je v tem, ker imamo takšen voziček, ki se ga ne da obrnit oziroma je še vedno v ležečem položaju. Smo pa kupili nov voziček (prek e-baya). Je že na poti.

Kako pa vaši v vozičku? Ležijo ali sedijo? Spijo ali čujejo? Jokajo ali nič?

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 11970
5.4.2007 21:56:25   
nanica
sem šla gledat na www.salus.es in pravijo, da je tudi za ninjose, ampak šele od enega leta naprej

zdaj grem gledat pa še recept za melasin napitek

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11971
5.4.2007 21:57:40   
Lu
Danes sem imela kar pester dan.

Tian je vstal ob 6.00, do 6.30 je skoz nekaj godrnjal, in potem sva kar vstala. Zdaj mi zjutraj itaq je samo iz ene. Kot da ni lačen. Zdi se mi tudi da mi samo prednje mleko popije. Ne vem več. Je pa danes jedel korenček, krompir in bučko. Joj mu je bilo dobro. Je vse popapal kolikor sem naredila.

Aja pa da vam povem. Dop. sem dobila obisk. Eno avgustovkouser posted image user posted image in je imela tudi ona s seboj psa. Najprej mi je poscal tla v kuhinji, potem ko je svojega user posted image oblačila za ven, ga je dala kar na mizo in seveda se ji je tamal obrnil nama je polil oba kozarca vode. Videosmešnice vam rečem. Sam pucala sem in tako so tla pomita.user posted image user posted image user posted image No, pol smo se končno ven spokale. Sem ji pa oblubla da tudi jaz pridem z Kinom k njejuser posted image user posted image Mal se moram pohecat, no. Če me bo slučajno brala, da me ne bo za ušesa. Ja pestro dop. je bilo. Potem pop. sva šla pa z Tianom v LJ Maji jaknico kupit v BC pa še nekaj stvari sem nabrala. Skratka mal sem spet zapravljala. Joj kok to men paše. A še kateri?user posted image

Jutri gremo pa na morje.user posted image user posted image user posted image user posted image Vrnemo se v pon. Itaq vem, da boste spet toliko nakvačkale da bo kaj. Kaj pa še se zmenimo, da ima vsaka samo ene 3 poste možnost napisat do pon. in se boste raje posvečale svojim najdražjim??? Evo še ena preizkušnja za vas. Pa bo meni in mogoče še kateri malo prihranjeno. Hecam se. Dajte si duška.

Pranje. Men ga tale sušilčc tako kvačka, da mojmu jutri postavim pogoj da naj kupi sušilec. Mater da bom najdla plac, da ga bova kam dala. Vam povem. Sem že oprala perilo, dala sušit, hočem ven vzet še vse vlažno, nastavim še za cca 30 minut sušenja in vse mookkkrroooooooo. Kaj. Še enkrat sem dala prat, ker drugače je to perilo za en k***, ko je posušeno. Joj, joj.

Zdaj grem pa še nekaj postorit za šiht in v mižule.

A veste da sem zdaj 2 dni zaspala pred TV že ob 21 uri??? Ampak me resnično daje spomladanska utrujenost. Samo da ni kaj drugegauser posted image user posted image

Lepe sanje.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11972
5.4.2007 21:57:41   
frrrr

Moci, upam, da Zoji ne bo hudega. Zobki mogoče user posted image

Frrrr, ti pa potem itak moraš ustanovit svoj klub, da nau Franci uželjen user posted image

moci, tut pri nas smo zdej jokcali user posted image sicer je samo enkrat divje zajokal, sam me je kr odneslo do sobe... sm ga tk pocrkljala, da bo zdej fino pančkal dalje...

muki, bom razmislila user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11973
5.4.2007 22:00:05   
moci
barby, moja zoja joka. po novem.
eh, zgleda je res nekaj na tem. zobki al pa je res malo preveč vsega skupaj. bo treba bolj počivat.
jaz ji nisem dala železa. ves čas jo zvija, če ji dam še to, jo bo razneslouser posted image
danes sem dobila 100% sok rdeče pese. bomo še to poskusli.

nanica, ti samo poglej, če je za dojenčke, pa bom šla v lekarno iskat. ne vem, kaj naj pa z vsem tem ferrumomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11974
5.4.2007 22:00:22   
nanica
moci, ne najdem zvezka, ti sporočim, ko ga najdem, a verjetno jutri, ker nočem zbudit zaspanuha

aja, pa počasi bo treba začet delat dojenčka, če hočeva samo dve leti razlike, ampak jaz sploh še nimam menstruacije in ne morem niti vedeti, kdaj imam ovulacijo. no, pa vsaj za kontracepcijo prišparamouser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  477 478 [479] 480 481   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  477 478 [479] 480 481   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?