|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  475 476 [477] 478 479   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
5.4.2007 20:54:46   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: viv

Mi smo po starem fajn user posted image  altati je slaba družba, ker non stop zapravljava. Tale porodniška me bo spravila na kant user posted image  Še dobr, da je jutr ni, bom šparala user posted image   

Mislim, zdaj sem pa globoko, široko, grozno, najhuje užaljenauser posted image user posted image user posted image user posted image ...tako slaba družba semuser posted image user posted image user posted image  Ne grem več s tabo ven, tako da veš, sem skreganauser posted image user posted image

Kdaj greva v Celouc u Adidas? user posted image user posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11901
5.4.2007 20:55:10   
Maxica
Viv, kakšna krasna čestitka.user posted image  Tudi tebi in tvojim vse dobro.user posted image user posted image
Veš, kaj sem te hotela že vprašat. Spomnim se, da smo ti bile vedno vse nevoščljive za vašo Mirno, ki je bila res b.p.user posted image  Zdaj pa že večkrat berem, da se kdaj pa kdaj tudi pritožuješ čez njo. A je prišla v leto 3, t.i. trmasto leto, ali je kaj ljubosumna na Zarjo, pa ima kakšne izpade?
Ja, glede zapravljanja se pa strinjam. Ravno včeraj sem tuhtala, da bo prav fino, ko bom šla nazaj v službo, ker ne bom mogla non stop zapravljat. To več nikamor ne pelje.user posted image  Pa nimam Altati v bližini.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11902
5.4.2007 20:56:12   
frrrr
Maxica user posted image za sranje user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11903
5.4.2007 20:56:35   
@lina
altati, ko tako razmišljam, kako se nate obračamo - mati altati in tako naprej - mislim da bi ti morala spremeniti nick - altmati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11904
5.4.2007 20:57:52   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

altati, ko tako razmišljam, kako se nate obračamo - mati altati in tako naprej - mislim da bi ti morala spremeniti nick - altmati user posted image user posted image user posted image
pa ni še stara mama user posted image samo mama je user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11905
5.4.2007 20:58:51   
@lina
moje dete je danes krasno jedlo - dopoldne mu sicer sadje ni dišalo, verjetno je bil že preveč zaspan, ko se pa mati obirajo user posted image user posted image  za kosilo je pohamal krompir in korenček, za večerjo ga je pa ati hranil z rižkom, dvakrat je moral it pripravljat, ker je v prvo premalo naredil user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11906
5.4.2007 20:59:33   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Mi smo po starem fajn user posted image  altati je slaba družba, ker non stop zapravljava. Tale porodniška me bo spravila na kant user posted image  Še dobr, da je jutr ni, bom šparala user posted image   

Mislim, zdaj sem pa globoko, široko, grozno, najhuje užaljenauser posted image user posted image user posted image user posted image ...tako slaba družba semuser posted image user posted image user posted image  Ne grem več s tabo ven, tako da veš, sem skreganauser posted image user posted image

Kdaj greva v Celouc u Adidas? user posted image user posted image user posted image

prihodnji teden!!!!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11907
5.4.2007 21:01:02   
altati

neeeeeee, če bi bilo po pravilih, bi trenutno morala biti altatijauser posted image  (nick je sestavljen iz začetnic mojih najdražjih še pred Jašem)...lahko sem pa mati altatijauser posted image

< Sporočilo je popravil altati -- 5.4.2007 21:05:13 >

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11908
5.4.2007 21:01:56   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

jah, zaenkrat res....lahko sem pa v kakšnih 5-ih letih že stara mama (če tara pohiti, ampak bog ne dajuser posted image )

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11909
5.4.2007 21:02:39   
altati
Maxi -  a je kaj smrdelo? Si kot ponosna mati spravila kakeca za spominuser posted image ?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11910
5.4.2007 21:04:00   
@lina

sej sem vedla, da se bo ena spustila v to, da je stara....  ta alt meni pri njej bolj asocira da je tako modra in pametna in vsevedna in polna izkušenj (kot so starejši ljudje) - pol pa naj bo almati, sedaj je namreč al tati (tati je ati)

pismo, pa res filozofiram...grem raj mal podebatirat na vaše pisanje od prej...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11911
5.4.2007 21:05:19   
muki1
Samo ta je pa dobra, daj menjaj...Mati Altatija user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11912
5.4.2007 21:06:14   
muki1
Naj vam povem, kako znajo triletniki obdržati skrivnosti?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11913
5.4.2007 21:07:19   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Samo ta je pa dobra, daj menjaj...Mati Altatija user posted image
[/quote

a ti povem po pravidi -  ne da se miuser posted image , res....pa še vsepovsod uporabljam ta nick in potlej podrem cel sistem....
ti pa dovolim, da me tako naslavljaš, okuser posted image ? Madonca, sem prijaznauser posted image user posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11914
5.4.2007 21:07:43   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

mene pa zanima kdaj v dnevu jim daste za jesti GH...ura recmo...pa lai je to samo enkrta ali kdaj večkrat???

sadje enkrat dopoldne, odvisno kako spi... med 12-13 zelenjavo, okrog 18-18.30 kašico

uh, sem pametna, pa šele dva dni obrajtamo žlicouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11915
5.4.2007 21:08:03   
gaya

Gaya, ne splača se pospravljati...preverjeno. Jaz sem pred dvema urama pospravila in smo čez eno uro že imeli razmetano. Never ending story user posted image

Pa misliš da je revma? Mene pogosto bolijo prsti in členki, predvsem, ko me je mrzlo. Kaj pa če bi v termoforju imela toplo vodo, pa bi tak spala...probaj parkrat, morda bo bolje.

muki  nimam pojma a je revma,  mislim, da ne, ker se je to pojavilo šele po porodu. Prej nikol nobenih težav. Dohtrca je sam rekla, da bo to malo omililo bolečine, kao dokler se ne sestavim skup od porodauser posted image , pa jst k sem mela lahek porod.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11916
5.4.2007 21:08:18   
altati
mukica -  a pri vas so že češnjeuser posted image ? Lahko pridem nanje????

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11917
5.4.2007 21:09:28   
muki1
V ponedeljek praznujeta moja starša 30 obletnico poroke. Pa sva se s sestro odločili, da jima podariva bon tur. agencije in eno sliko, na kateri smo njune punce; torej jaz, sestra in moji princeski. Pa smo se hodile k fotografu slikat, pa ko smo končale, sem Neži razložila, da je to presenečenje in naj ostane skrivnost, da smo naredile slikico za dedka in babico in vse lepo na dolgo in široko.
Pridemo domov, pa babica vpraša Nežo, kako je bilo v MS. Pa Neža pravi...DOBRO...NISMO SE ŠLE SLIKAT user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11918
5.4.2007 21:09:48   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Gaya, ne splača se pospravljati...preverjeno. Jaz sem pred dvema urama pospravila in smo čez eno uro že imeli razmetano. Never ending story user posted image

Pa misliš da je revma? Mene pogosto bolijo prsti in členki, predvsem, ko me je mrzlo. Kaj pa če bi v termoforju imela toplo vodo, pa bi tak spala...probaj parkrat, morda bo bolje.

muki  nimam pojma a je revma,  mislim, da ne, ker se je to pojavilo šele po porodu. Prej nikol nobenih težav. Dohtrca je sam rekla, da bo to malo omililo bolečine, kao dokler se ne sestavim skup od porodauser posted image , pa jst k sem mela lahek porod.

Gaya - a misliš, da te bolečine nimajo nobene veze s tvojo krvavitvijo po porodu? Si ginekologu tudi kaj omenila? Kaj pravi on?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11919
5.4.2007 21:11:03   
altati

V ponedeljek praznujeta moja starša 30 obletnico poroke. Pa sva se s sestro odločili, da jima podariva bon tur. agencije in eno sliko, na kateri smo njune punce; torej jaz, sestra in moji princeski. Pa smo se hodile k fotografu slikat, pa ko smo končale, sem Neži razložila, da je to presenečenje in naj ostane skrivnost, da smo naredile slikico za dedka in babico in vse lepo na dolgo in široko.
Pridemo domov, pa babica vpraša Nežo, kako je bilo v MS. Pa Neža pravi...DOBRO...NISMO SE ŠLE SLIKAT user posted image

Ja, kaj bi pa še rada...saj je povedala, da se niste šleuser posted image ...Moja Tia vsako skrivnost izda za en bonbonuser posted image ,

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11920
5.4.2007 21:11:20   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Altati, še nedolgo nazaj sva jedla tudi na dve uri oz. kadar sem mu joško poturila, je vlekel. Mogoče je sedaj res nekakšen preskok v rasti in je prišel k pameti in je samo takrat, ko je lačen. Ma včeraj res ni jedel od 8h, pa do 16h, s tem, da je vmes deci čaja spil. To se mi je zdelo pa kr too much. Sedaj imamo tako, da ga mož uspava, in ko je nekako v napol komi (Lan, ne možuser posted image ), mi ga da in ga dojim. In prej je orng vlekel skoraj eno uro. V spanju. V budnem stanju pa ni šans.user posted image    

Prejšnji teden, ko se je začela vročina, tudi naš tamal ni jedel drugače kot napol v komi... načrtno sem ga napol uspavala, da je vsaj malo povlekel, ker sicer ni hotel ... Ne pravim, da je bolan, ampak pozdravljam ta način, da vsaj malo povleče napol v spanju.. Upam, da se bosta čimprej poštimala nazaj v stare tirnice.

Mogoče bo zdaj, ko se je pokakal in naredil plac, kaj bolje!user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11921
5.4.2007 21:11:43   
muki1
Ja Mati Altatija, kaj a pri vas šele cvetijo user posted image  user posted image  user posted image

Mislim...odkod pa si? user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11922
5.4.2007 21:12:45   
gaya

god demed, a kera gleda trenja. Več nam komentirala, da nam nestrpna user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11923
5.4.2007 21:14:40   
@lina

js pa našemu flaško tiščim, da bi mau pil, pa se k meni obrača in me hoče skoz majico pojest user posted image

user posted image user posted image  tudi pri nas je tako...user posted image user posted image

mi je pediatrinja rekla, naj mu dajem čimveč pit, ampak on za flaško noče slišat, kaj šele videt...prav z roko jo stran odriva - pa naj še kdo reče, da otrok ne ve in ne razume...še kako dobro veuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11924
5.4.2007 21:14:42   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

god demed, a kera gleda trenja. Več nam komentirala, da nam nestrpna user posted image

dej no, mal pokomentiri...da nas bodo lahko malo linkaliuser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  475 476 [477] 478 479   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  475 476 [477] 478 479   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?