|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  474 475 [476] 477 478   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
5.4.2007 15:27:05   
altati
Punce, takole ko vas berem, ko debatirate kaj, kdaj, kako dajete našim user posted image  GH, imam občutek, da bodo vsi vaši user posted image  že na krvavih 'šniclih'  in klobasah, ko bova midva z Jašem prišla do rižolinotauser posted image user posted image ...moj Joško Visnik še vedno prisega na svojo mamiuser posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11876
5.4.2007 15:34:55   
Maxica
Altati, jaz bi bila zadnje dni vesela, da bi mi vsaj kaj jedel oz. bi bila vesela, da bi se hotel lepo dojiti. Ker res tako grdo je, da sem na koncu z živci.user posted image  Mu turim to joško v usta, on pa enkrat pocuza, pa pogrebe po blazini na kavču, pa spet enkrat potegne, pa spet grebe. Kr neki. Sploh se ne more umiriti. Ponoči pa seveda jeva na dve uri, po pol ure.user posted image  Zdaj spet ni jedel že štiri ure, ampak lačen pa pravi, da ni.user posted image
Mah, mogoče ga res ta prebava muči.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11877
5.4.2007 16:05:24   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Punce, takole ko vas berem, ko debatirate kaj, kdaj, kako dajete našim user posted image  GH, imam občutek, da bodo vsi vaši user posted image  že na krvavih 'šniclih'  in klobasah, ko bova midva z Jašem prišla do rižolinotauser posted image user posted image ...moj Joško Visnik še vedno prisega na svojo mamiuser posted image .

dokler vama tko odgovarja samo uživajta user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11878
5.4.2007 16:07:49   
gaya

punce jst sem pa Pušenjaku postavla vprašanje zarad mojih kolkov, pa mi ni znal nič svetovatuser posted image . Ker sem že 6 mesecev po porodu naj to ne bi blo več od poroda. Zdaj ob 17 imam osebno zdravnico, pa da vidim, kaj bova rešile, ker mene tko mučijo tile kolki, da je za znoretuser posted image . Zdaj me je že popoldne začel bolet.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11879
5.4.2007 16:28:39   
Anonimen
Evo mene spet po dolgem času. Ste pa zelo pridne. Kar veliko debatirate. No mi uvajamo GH, in sicer, jabolka-ok, banane-ok, hruške-ok, korenček-ok. Naslednja žrtev je cvetača. Bomo videli kako bo s tem. Malo smo bili bolj zaprti (2dni ni kakal), ampak je sedaj spet po starem (vsak dan). Ponoči kar malo bolje spimo (se zbudi 2x in mal iz joškota popije pa nazaj spat). Zaenkrat smo zdravi in na sončku (sedaj se dedi važi po mestu in ga vozi). Z rižolinotom smo tudi probali, ampak se mi zdi, da ni nič bolje spal. Spat gre ob 20.30 in se zbudi okrog 1, potem pa okrog 4ih še enkrat in spi potem do 7. Saj ni tako hudo. Na 1-2 uri bi bila pa kar huda. In kako ste kaj ve?
Se še kaj javim.

LP

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 11880
5.4.2007 17:43:10   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Altati, jaz bi bila zadnje dni vesela, da bi mi vsaj kaj jedel oz. bi bila vesela, da bi se hotel lepo dojiti. Ker res tako grdo je, da sem na koncu z živci.user posted image  Mu turim to joško v usta, on pa enkrat pocuza, pa pogrebe po blazini na kavču, pa spet enkrat potegne, pa spet grebe. Kr neki. Sploh se ne more umiriti. Ponoči pa seveda jeva na dve uri, po pol ure.user posted image  Zdaj spet ni jedel že štiri ure, ampak lačen pa pravi, da ni.user posted image
Mah, mogoče ga res ta prebava muči.user posted image

evo, pri nas isto user posted image
danes ni skoraj nič jedla. prdi pa non stop.
maxica, dajva se tolažit, da je to zaradi prebave...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11881
5.4.2007 18:12:45   
altati
Maxica- kako gosto pa ti tvojega Lana dojiš? Mogoče bi res morala na malo daljše razmike. takšna je bila moja Tara. Ni šans, da bi jedla pogosteje kot na 4 ure. Pa zajtrka ni marala tam od 4. meseca naprej. Ponoči ni jedla nič, zjutraj ko je vstaka ob 7h nič, šele okrog 9-ih je bila lačna. In jaz sem potrebovala akr nekaj časa, da sem se sprijaznila s tem. Ampak to je bil njen ritem. Potem pa na 4 ure. Moj Jaša se sicer čez dan doji na 2 uri, poje iz ene joške, razen zvečer pred spanjem iz obeh.Mogoče je tvoj Lan kaj podobnega kot je bila moja Tarauser posted image ...Razmišljam....user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11882
5.4.2007 18:14:00   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

punce jst sem pa Pušenjaku postavla vprašanje zarad mojih kolkov, pa mi ni znal nič svetovatuser posted image . Ker sem že 6 mesecev po porodu naj to ne bi blo več od poroda. Zdaj ob 17 imam osebno zdravnico, pa da vidim, kaj bova rešile, ker mene tko mučijo tile kolki, da je za znoretuser posted image . Zdaj me je že popoldne začel bolet.

Gayči, mogoče pa preveč ali pa premalo sexaš in tvoje kolke daje pomankanje ali pa preveč sexualnega gibanjauser posted image ??? Ej, hecam se....upam, da se rešiš bolečin...Pa poročaj!Držim pesti!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11883
5.4.2007 18:19:45   
Arabela
Moja malecka je danes papala joškico ob 6ih zjutraj, ob 9.30 je dobila kašico (jabolko- grozdje z rižem).... ob 13ih bi morala imeti kosilo pa je šele takrat zaspala tako da je jedla ob 14.30 (5ur ni nič papala in ne pila user posted image ) malo cvetače in krompirčka in se podojila... ob 17.30 sem jo podojila in zdaj je omagala in spi... po kopanju okrog 20ih pa sledi joškanje (ponavadi celo noč)..
Maxica, moja tudi je tako približno na 4ure... ko sva zunaj kar pozabi na hrano.... pa sem se sprijaznila in je pač ne silim.. pa spet ni hotela cel dan čaja piti... pa danes spet ni kakala (včeraj je 2x), prdi pa tako da sem že 2x mislila da je skozi prišel kakec tako je smrdelo, pa odprem plenico pa prazna user posted image ....

Ampak glavno da je mala ful dobrovoljček in nič ne tečka...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11884
5.4.2007 18:26:32   
Maxica
USRAL SMO SEEEEEEEEE. user posted image PO ŠTIRIH DNEVIH. JUHUHU, KAKO SEM JAZ VESELA.user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11885
5.4.2007 18:35:50   
Maxica

Maxica- kako gosto pa ti tvojega Lana dojiš? Mogoče bi res morala na malo daljše razmike. takšna je bila moja Tara. Ni šans, da bi jedla pogosteje kot na 4 ure. Pa zajtrka ni marala tam od 4. meseca naprej. Ponoči ni jedla nič, zjutraj ko je vstaka ob 7h nič, šele okrog 9-ih je bila lačna. In jaz sem potrebovala akr nekaj časa, da sem se sprijaznila s tem. Ampak to je bil njen ritem. Potem pa na 4 ure. Moj Jaša se sicer čez dan doji na 2 uri, poje iz ene joške, razen zvečer pred spanjem iz obeh.Mogoče je tvoj Lan kaj podobnega kot je bila moja Tarauser posted image ...Razmišljam....user posted image

Altati, še nedolgo nazaj sva jedla tudi na dve uri oz. kadar sem mu joško poturila, je vlekel. Mogoče je sedaj res nekakšen preskok v rasti in je prišel k pameti in je samo takrat, ko je lačen. Ma včeraj res ni jedel od 8h, pa do 16h, s tem, da je vmes deci čaja spil. To se mi je zdelo pa kr too much. Sedaj imamo tako, da ga mož uspava, in ko je nekako v napol komi (Lan, ne možuser posted image ), mi ga da in ga dojim. In prej je orng vlekel skoraj eno uro. V spanju. V budnem stanju pa ni šans.user posted image  
Sem pa ravno prej razmišljala, da imam kar čez cel dan precej polne dojke, oziroma ne prazne. In se tolažim, da če ne bi jedel dovolj, tudi mleka ne bi imela, saj bi se ponudba v teh dneh, kolikor traja najina "kriza", že precej zmanjšala. Očitno dobi dovolj, tudi v teh parih potegih, ki jih naredi.user posted image  Bi pa rekla, da ene take orng obroke ima pa res samo še ene štiri.
Sicer mi je današnji plan kar uspel. Počistila sem spalnico in kopalnico, pa mož me je prej pobarval. Zdaj greva z Maxom k maši, jutri me čaka pa še dnevna soba in kuhinja. Pikabu, jaz bi sicer tudi čistila v soboto, vendar imamo tudi tokrat plavanje, tako da moram pa zdaj že malo počistiti, sicer bo v soboto noro.
Piskot, žal mi je za tvojega brata. Res, kaj takega se staršem nikoli ne bi smelo pripetiti.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11886
5.4.2007 18:57:20   
Anonimen
user posted image  za kakanje

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11887
5.4.2007 19:10:34   
moci

USRAL SMO SEEEEEEEEE. user posted image PO ŠTIRIH DNEVIH. JUHUHU, KAKO SEM JAZ VESELA.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam. zdaj smo pa mi na vrstiuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11888
5.4.2007 19:14:07   
moci
zoja je pa pravkar omagalauser posted image ne vem, kaj ima v planu, čez dan pa ni skoraj nič spala. drugače jo dajem okrog 9 spat, pa sem jo mislila kopat, ker se že od nedelje niuser posted image (cepljenje)

meni tudi noče jest. in ravnokar sem jo pustila pri mami v varstvu in me je klicala, naj pridem, ker se je davila z jabolkom in zelo bruhalauser posted image jabolko je pa jedla eno uro prej in kasneje sem jo še podojila, s tem, da ona skoraj nič ne pojeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11889
5.4.2007 19:15:31   
moci
mtina, napiši nam kajuser posted image
kako je bilo  včeraj? skoraj bi se spet srečali, mi smo šli šele ob 4h domovuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11890
5.4.2007 19:20:56   
frrrr

SREČANJE MORM VTURIT DALJE NA NOVO STRAN, DA NE KATERA SPREGLEDA user posted image

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h
Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, Pikabu, muki, naja78, moci, tasha23, viv, altati, piskot, gaya

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis, @lina, Pikabu, muki, naja78, moci, Psaša, Evik, viv, altati, piskot, gaya, vava

Prosim, kopirajte moj post in se podpisujte pod 1. ali 2. varianto! ok???????

vava ima z Luko v ponedeljek fizioterapijo in ji četrtek bolj ustreza... sm popravila
hkrati sm tut Ženkico, ki zadnje čase bolj s svojimi decembrkami klepeta, obvestila za srečanje in se zahvaljuje za povabilo. za prihod pa še sporoči

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11891
5.4.2007 19:22:02   
frrrr

js pa našemu flaško tiščim, da bi mau pil, pa se k meni obrača in me hoče skoz majico pojest user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11892
5.4.2007 19:30:48   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

gaya, js mam drgač kr probleme s kolki, ampak zdej je pa vredu... pa tut v nosečnosti ni blo panike. sm pa že bla v Valdoltri pri ortopedu, pa na fizioterapijo sm že 2x hodila... na slikah se nč ne vidi, mi pa skačeta oba na suho vn, pa bolita tolk, da na boku ne morem spat. zdej pa celo lahk kdaj, ampak ne več kot 2, 3 ure, pa še potem sm vsa polomljena. so mi slikali tudi hrbtenico, če bi kak živec stiskalo, pa na srečo ni kaj pokazalo. fizioterapija pa pomagala. pol mi pa cca. 2-3 leta drži in se vse ponovi user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11893
5.4.2007 19:48:29   
Anonimen
Mi se gremo pa zdajle počasi skopat, potem pa škratu dam še joškota in v vrečo pa spat. Upam, da bo spet lepo spal (2x se zbudi). Ste že kaj utrujene? Jaz kar malo. Sem cel dan sama s tamalim, ker user posted image  cel dan dela, ker imajo neko gužvo.

LP

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 11894
5.4.2007 20:07:49   
gaya

Gaja je v mižulah, mama pa študira kako naj se spravi pospravljat, pa pobarvat,..... v glavnem bla sem pri zdravniku. Ona trdi, da je to še vedno od poroda. Hotela mi je dti antirevmatike, pa sem se zabunila, da dojim, pa je rekla, da pol pa nau nič. Sva se zmenili, da dojenje zaključimo naravnim potom, za ta čas pa mal razgibavanja preden vstanem zjutraj, pa zvečer tople obkladke goruser posted image . Bom že zdržala, pol pa če še v pol leta ne bo bolje, pa na tablete, fizioterapijo,.... mah bom že prežvela, sam mi je zoprn, k bi rada začela nazaj aerobiko vodit, pa si tega zdaj defonitvno ne znam več predstavljatuser posted image

Nč grem za delom, pa se še kasnej mogoč mal oglasim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11895
5.4.2007 20:28:13   
muki1

user posted image , ne morem verjeti, kakšnih stvari se iskreno poveselim, odkar sem mama user posted image  user posted image user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11896
5.4.2007 20:31:59   
muki1
Gaya, ne splača se pospravljati...preverjeno. Jaz sem pred dvema urama pospravila in smo čez eno uro že imeli razmetano. Never ending story user posted image

Pa misliš da je revma? Mene pogosto bolijo prsti in členki, predvsem, ko me je mrzlo. Kaj pa če bi v termoforju imela toplo vodo, pa bi tak spala...probaj parkrat, morda bo bolje.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11897
5.4.2007 20:45:33   
viv_
Po 100 letih...

gaya - za kolke pošlji ZS LARI. Ona je imela isto eno sranje s svojimi kolki...

MAXICA - bravo za sranje! Joj, kok sem jest to zgubila enih živcev pri Mirni. Pa na pediatriji sva se testirali, pa vse živo. Najbolj mi je šlo pa na živce, ko mi je vsak dal en svoj nasvet.

altati - nova fotka, sem te komaj "spoznala" user posted image

piskot - www.schmid-baby.at

Mi smo po starem fajn user posted image  altati je slaba družba, ker non stop zapravljava. Tale porodniška me bo spravila na kant user posted image  Še dobr, da je jutr ni, bom šparala user posted image  Zarja je pa pridno dete, ponoči spi lepo od 7-2 in druga runda 2-7. Mi spi pa čez dan bolj malo. Prestali smo drugo cepljenje, vse OK.

Lihkar sem mogla intervenirat, Mirna mi je tamalo zbudila user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11898
5.4.2007 20:47:37   
viv_
Ker zdaj med prazniki ne vem koliko bom kaj on-line, vam pošiljam tole:
user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11899
5.4.2007 20:51:00   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Mi smo po starem fajn user posted image  altati je slaba družba, ker non stop zapravljava. Tale porodniška me bo spravila na kant user posted image  Še dobr, da je jutr ni, bom šparala user posted image   

Mislim, zdaj sem pa globoko, široko, grozno, najhuje užaljenauser posted image user posted image user posted image user posted image ...tako slaba družba semuser posted image user posted image user posted image  Ne grem več s tabo ven, tako da veš, sem skreganauser posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  474 475 [476] 477 478   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  474 475 [476] 477 478   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?