|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
3.4.2007 14:34:25   
Anonimen
Hvala za mnenja! Zgleda, da se bomo res do Šibenika odpravili, hoteli zgledajo prav super. Hotel Ivan je bil lani/letos obnovljen in ima user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še eni drugi s user posted image user posted image user posted image  so v ponudbi, bomo videli, kaj je še fraj. Plaža zgleda na slikah super, pa tudi senčka je, tako da sem prepričana, da bo Primož užival.

Upam nekako, da lahko štartamo tudi med tednom, nekateri hoteli ponujajo menjave gostov tudi v četrtek. Se mi zdi, da bi bilo boljše zaradi vožnje. Gremo pa nekje med 15. in 30. julijem, ker ima takrat user posted image  dopust. Točna destinacija in datum pa upam, da bosta znana jutri, ko se odpraviva na agencije.

Drugače pa.... nič novega. Disk je hin, morava novega kupiti. Ni pa še čisto jasno, če bodo lahko kaj rešili ali ne. Sem naročila, da naj se vsaj za Primožkovo mapico potrudijo, ker so njegove fotke not. Bi mi bilo tako hudo, če bi se zgubile user posted image  Na 2. mestu pa so moje službene zadeve user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1351
3.4.2007 16:07:56   
catja2
Moja starša sta bila lani v hotelu Ivan in sta bila zeloooo zadovoljna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
3.4.2007 20:14:22   
NinaŠ
Čeer!

Ne bom komentirala ali bom izpit naredila ali ne, ker nimam pravega občutka user posted image ... ...zvem v 4 dneh po pošti user posted image .

Današnji lep dan smo preživeli na sončku... ...Anže mi je naredil nekaj novih sivih las, ko mi je ušel s kolesom naprej, jaz pa ga s Tino in njenim triciklom seveda nisem mogla dohajati - na srečo je ušel domov... ...drugače sta bila pa drobižka ful pridna.

Naty tole s kreganjem sredi noči mi je znano, pri nas tudi deluje user posted image user posted image .

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
3.4.2007 20:16:38   
amy26
Zdej k nimamo strani pa očitno nobena noče več čvekatiuser posted image ,

sem po zs še enkrat všrašala Ribico kaj je z našimi stranmi, dobila sem ta odgovor;

Nic .. user posted image  

Tole mi je Jerneja odgovorila: Nimam pojma kaj se je zgodilo. Čakam, da fantje dajo kaj več od sebe :S.

LP, Ribica

Vseeno me smo še tukajuser posted image

Danes smo bili vsi 4-rje zunaj, dva vozička kar ne morem verjeti da smo postali prava družina, en voziček je moj peljal en jaz, na koncu ko smo bili še malo v brunarici pa je še Aleks vozil gor dol Elouser posted image  ga je bilo prav lepo opazovati.

Pa ta moj fantek ful dobro poljublja, mu rečeš daj ljubček se približa in da jeziček ven in da kao ljubčka, je ful cotkanuser posted image , pa vse je začel ponavljat, če moj user posted image  dela sklece tudi on začne nekaj podobnegauser posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 4.4.2007 17:50:38 >

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
3.4.2007 20:17:09   
NinaŠ
Jaka pozdravi se čimprej user posted image user posted image user posted image

Someone držim pesti za Primoževe fotke - ja to bi bila pa res katastrofa, če jih zgubiš user posted image . Jaz sem zadnjič, ko si omenila da se ti je PC sesul, takoj preventivno naročila fotke, ker se tudi meni kaj takega lahko naredi - no se mi je že naredilo, samo takrat ni bilo pretirane škode - vsaj D: disk je ostal, tam imam pa spravljene vse fotke.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
3.4.2007 20:22:02   
Anonimen
Naty tole s kreganjem sredi noči mi je znano, pri nas tudi deluje

Pri nas pa je bil že kontra efekt - je tečnaril in tečnaril, sem ga skregala, Primož pa v tak user posted image , da sem ga na koncu še tolažila user posted image

Včasih pa res - me samo debelo pogleda, se vleže in v trenutku zaspi. Samo ne upam preveč tega prakticirat, ker nikoli ne vem, kakšen bo učinek user posted image  

Drugače pa je to dete tako čustveno in polno ljubezni, da me res greje pri user posted image . Kar naenkrat se spomni, da bi me božal in se z obrazkom drgnil ob mene. Ko mali mucek user posted image
Pa zdaj zvečer je hotel na vsak način mene, ati ni bil dober. Potem pa je ležal v posteljici, me gledal in se smejal izpod dude. Pa lubčke pošiljal user posted image  Saj pol sploh več ne morem bit huda, ker moram z njim hodit spat. Čeprav imam fuuuuuuul dela.

Ajde, šibam!

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1356
3.4.2007 20:26:00   
Anonimen
Someone držim pesti za Primoževe fotke - ja to bi bila pa res katastrofa, če jih zgubiš

Jaz nisem dala fotk že nekaj mesecev razvit user posted image user posted image user posted image  Saj sploh ne upam pogledat....... K sreči je kar nekaj fotk na dedijevem računalniku, vsaj tisto, kar je on slikal. Tiste domače pa so bile samo na mojem. Pa filmčki, ker jih moram sproti iz kartice umikat. user posted image

Da ne govorim, da moram zdaj vse teste na novo sestavljat user posted image  Za jutri popoldan (za odrasle)moram 4 različne pripravit, pa gre takooooo počasi user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1357
3.4.2007 20:29:39   
amy26
Da ne govorim, da moram zdaj vse teste na novo sestavljat Za jutri popoldan (za odrasle)moram 4 različne pripravit, pa gre takooooo počasi

someone, sej bo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
3.4.2007 20:34:46   
Urša
Joj,someone, to glede slikic in filmčkov se je tud meni enkrat zgodilo-sem jokala kot dež! user posted image user posted image user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
3.4.2007 21:16:37   
til
Zdej takoj si pošljem slikice še na služen računalnikuser posted image , da se tudi meni kaj takega ne naredi.

Vsi bolančki se čimprej pozdravite user posted image user posted image

Urša full lepo zgleda user posted image  .A če imaš marelo s sabo a je to uredu al še vedno full pripekauser posted image Pa saj mi gremo že na vsezgodaj zjutraj se kopat in potem okrog enajstih že domov vsaj v primeru če res ne bi bilo nobene senčke in bi bilo full vroče.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
3.4.2007 22:02:44   
Urša
Mi smo imeli šotorček in je bilo OK do 10h, 11h, potem smo se spakirali in prišli nazaj ob 5h, prej je bilo prevroče.user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
3.4.2007 22:18:18   
til
Super ! Kaj pa sam Penzion a je uredu sem vidla da imajo pono igral za otroke in baje da so dal povsod klime vsaj tako so mi rekliuser posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
3.4.2007 22:37:10   
Urša
Ja,penzion je lušten, ful lepe sobe, vsi prijazni, lastnika imata 2 majhna otroka, tako da je polno igrač zunaj, tudi bager, če je klima, pa sploh super!user posted image  

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
4.4.2007 7:36:16   
NinaŠ
Dobro jutro! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
4.4.2007 7:38:01   
Anonimen
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1365
4.4.2007 8:10:13   
ada2
Ada a imajo ptujske terme razpis ali imaš kakšne veze, da bi lahko tja prišla??? 

Ada a za Ptujske terme to rabiš? _

ja za novi hotel v Ptujskih termah imajo razpis. in sicer za kuharja, natakarja, sobarice, receptorja, nočnega receptorja, maserja, reševalca iz vode, prodajnega referenta in vzdrževalca.

uganite z kaj se prijavljamuser posted image

glede vez?????? poznam ženo od nekoga user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
4.4.2007 8:22:18   
Naty_ka
Dobro jutro,

Ada, držim pesti da ti uspe.

Joj, Someone, upam, upam, upam da se ni vse izgubilo. Meni se je to zgodilo hitro po Sergejevem rojstvu. In na računalniku sem imela shranjene slike iz porodne sobe. A so se hvalabogu na koncu dale rešiti.user posted image

Grem delat.
Pa, pa.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
4.4.2007 10:54:32   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1368
4.4.2007 10:56:37   
amy26
očitno je someone uspelo napisati testeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
4.4.2007 11:11:12   
Anonimen
ali so pa usposobili compa user posted image user posted image

JAz sem pa žalostna. user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1370
4.4.2007 11:13:59   
Naty_ka
Tudi meni se zdi, da ima Someone vse slikice in podatke nazaj user posted image .

Whatever (joj kak zakomliciran vzdevek maš) kaj je narobe?

inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
4.4.2007 11:20:45   
Anonimen
Whatever (joj kak zakomliciran vzdevek maš) kaj je narobe?

Maxovih jajc niste komentirale ali so pa RR-ovci brisali vaše komentarjeuser posted image ?

Ti napiši kar WE

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1372
4.4.2007 11:40:00   
Naty_ka
WE, kakšna jajca ? Ki?

inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
4.4.2007 12:09:25   
petarda
Daaaaaaaaanuser posted image

Someone očitno so ti rešil slikice od Primožauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada upam, da boš napisala dobro prošnjo in dobila službouser posted image user posted image user posted image ....

Samo na hitro sem vas prebrala...pri nas je user posted image user posted image user posted image ...očitno je imel Luka virozo takrat ko je imel visoko vročino, predvčerajšnjim pa je dobil ene pet pikic...sem najprej pomislila na 6. bolezen...samo je imel potem še vedno temp. okoli 38 pa isto število pikic....no včeraj smo ga peljali k P, ker je bila že pet dni vročina, on pa siten...in je rekel, da ima malo vneto desno uho in bezgavke in mu pripisal Hiconcil....jutri morava pa nazaj pokazat pikice, ker se tudi P ne sanja kaj bi to bile....je sumil vodene koze, samo so pretrde, pa samo ena je taka bolj kot mozoljček...se pravi vodena noteruser posted image user posted image user posted image ...bomo vidli jutri kaj bo...v glavnem jaz sem danes 1.dan, 1. v življenju na bolniškiuser posted image ...mi je ful bedno, ker vem, da me v službi potrebujejo, samo ni šlo drugačeuser posted image ....ker moj user posted image  ma tud ful gužvo v službi in ga ne more pazituser posted image ...zdaj dva dni smo se nekako menjali, pa mal moje ponucalil....samo to ne gre v nedogled.user posted image ....Ah...glavno, da Luka nima več vročine, čerav tečen je pa še vedno...revček ga mora kar boletuser posted image

WE...itak, da so lepe čebeliceuser posted image user posted image user posted image user posted image ....vidim, da tudi ti bereš Mercatorjevo revijouser posted image user posted image user posted image user posted image ....so mi bile že takrat všeč in sem rekla, da bom sprobala, zdaj so me pa sploh pritegnileuser posted image ...a barvo si dala akrilno...al kako?user posted image ....črno mislim...pa se kaj pozna notri? Se lahko potem je?user posted image

M je pa itak cukr in umetnikuser posted image user posted image user posted image ....sem mal razmišljala, da bi kupila še tiste barve za marmoriranje, da bi Luka malo pacal...jih je kera že uporabila kdajuser posted image

Aja.....RR....še vedno ni nobenega pojasnilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
4.4.2007 12:13:37   
petarda
Aja...WE...imaš ti telebajske na CD-ju ali pa DVD-ju?user posted image ....Mojemu prijatelju Vidu so namreč tudi všeč.user posted image user posted image user posted image ...Te lahko prosim, da mi jih nasnamešuser posted image

Ti pošljem naslov na ZS...ali ga še imaš?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.