|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
3.4.2007 9:23:57   
markmeh
user posted image user posted image user posted image bravo Sarcy kar tako naprej.Koala suprefact so vsaj meni tako so mi razložili inekcije ki se dajejo pod kožo in ne v mišico,tako da jih daješ v trebuh ali v ramo.
Drugače pa sem jaz čist adijo pamet.Včeraj sem imela zmenek z slabostjo in wc školjko,tako da sem pobruhala pol kopalnice.Ker nisem skoraj nič jedla moj me je silil z govejo župo ni bilo kaj za ven dat.Danes imam iste simptome kot včeraj boli me od popka do žličke in mi je slabo.Ravnokar sem vzela Urtogestan mogoče pa mi je slabo po njem,pa še gledala sem da ga ne vzamem na prazen želodec a kaj ko mi hrana smrdi.Upam da jeuser posted image user posted image  vse OK.Sedaj se nacejam z otroškim Bebe čajem včeraj mi je zvečer pomagal,bomo vidli.Če pa bo slabše se bomo mi trije šli pokazat na klinikouser posted image user posted image user posted image
Drugače pa punce držim pesti za vse user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko.Prekrši pravila, hitro odpuščaj, ljubi počasi in iskreno, smej se nekontrolirano, ne obžaluj za karkoli, kar ti primami nasmeh na lica....

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 776
3.4.2007 9:29:34   
soncek.djukelica
markmeh,sej te bo minila slabost!user posted image
počakaj še ene 2 meseca! user posted image
upam,da ti čaj pomiri želodec in,da bo z tvojima user posted image user posted image  vse v redu!
Pa kljub vsemu se malce potrudi jesti!
Veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 777
3.4.2007 9:38:14   
markmeh
Edina dobra stvar te slabosti in bruhanja je v tem da bo šla kakšna kila še dol pred postopkom sem jih zgubila 10 pa še vedno jih imam vsaj 15 preveč,edino kar se mi zdi čudno je to da so se te slabosti začele tako zgodaj ker po transferju  v nedeljo sem bila ko rožca včeraj pa ko zombi.Ampak mi trije se ne damo.Sonček želim ti čim boljši izvid krvi in mislim da ti bo ta 16mm folikel do punkcije ravno prav zraseluser posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko.Prekrši pravila, hitro odpuščaj, ljubi počasi in iskreno, smej se nekontrolirano, ne obžaluj za karkoli, kar ti primami nasmeh na lica....

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 778
3.4.2007 11:05:41   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

- soncek.djukelica: (1.IVF, LJ, dr. Drobnič)
                                09.03. začetek špikanja (Suprefact)
                                23.03. UZ
                                24.03. menopur
                                02.04. UZ in odvzem krvi user posted image
                                03.04. UZ+STOP user posted image
                                05.04. punkcija
                                07. ali 08.04. transfer user posted image  user posted image

- merkmeh: (3.ICSI, LJ, dr. Drobnič)
                     18.2. začetek špikanja suprefact
                      05.03. UZ
                      14.03. začetek špikanja gonalf
                      27.03. punkcija
                      01.04. transfer user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
                      15.04. TEST user posted image

- tija 1: (1.IVF, PO, dr. Reš)
              02.03. transfer user posted image  user posted image , 15.03. TEST user posted image

- GITA14 (1. IVF, LJ,dr. Bokal)
                 26.03. začetek špikanja suprefact
                 10.04. UZ

- Čebelica 13 (1.ICSI, LJ)
                        16.03. punkcija
                        21.03. transfer user posted image   user posted image
                        04.04. TEST user posted image  user posted image

- sarcy 21 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
                    27.03. začetek jemanja klomifena
                    03.04. UZ - dogovor o biopsiji in punkciji user posted image  user posted image
                    05.04. UZ
                    07.04. punkcija user posted image  + biopsija user posted image  
                    10. ali 11.04. transfer user posted image  user posted image

- PAMELA: (?.....MB....?)
                  03.03. kontracepcija
                  27.03. začetek špikanja Dipherelne
                  06.04. začetek špikanja  Gonal
                  12. ali 13.04. predvidena punkcija

- Mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
                        12.04. začetek špikanja Dipherelne
                        26.04. začetek špikanja Gonal-f +UZ

- biba26: (2.ICSI, MB, dr.Vlaisavljević)
                 15.03. tabletke
                 26.04. začetek špikanja Gonal
                 08.05. predvidena punkcija

- koala: (1.IVF, LJ )
              03.04. začetek špikanja (dolg postopek)
              17.04. UZ

- Mijavček: (2.IVF, LJ) - dolg postopek
                    20.04. START

- Nila: (2.ICSI, PO, dr. Reš)
            03.04.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  POSTOPEK APRIL user posted image

Saša 27 (eskimčki), Crnitulipan (eskimčki),
citrončica (2.IVF), sayuri (1.ICSI)
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  POSTOPEK MAJ user posted image

perlica: (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
do 6.5. Femoden, 11.5.Gonal, 23.5 predvidena punkcijauser posted image   

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suser posted image Ruser posted image Euser posted image Čuser posted image Kuser posted image E     Nuser posted image Ouser posted image Suser posted image Euser posted image Čuser posted image Kuser posted image E

user posted image  Špelka  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   upajoča  user posted image   user posted image

user posted image   petraps  user posted image    user posted image

NAVIJAČICE

tosja, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, Tia-na, Anitka, leli, cati, pika74, nenna, ija, perlica, Mišek13, dajamaja, anabanana, agnes, Špelkauser posted image
user posted image  Dalija: (4.ICSI, PO, dr. Reš),Nila: (1. ICSI, PO, dr. Reš), zo06: (2.ICSI, MB, eskimčki), alia: (3. IVF, PO, dr. Reš)

user posted image  DaisyE

Tako pupike, pišiteeeeeeeeeee. Dobrodošle tiste, ki greste v nove boje, prav tako tiste, ki boste navijale...user posted image user posted image user posted image

Za lažje delo mi sporočite:
- postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI,       IVI,... -1.,2.,3.,...
- klinika zdravljenja (Mb, Lj, Po),
- zdravnik, ki vodi postopek

soncek.djukelica -  UZ user posted image  user posted image  user posted image izvidi ob 12-ih! user posted image

Čebelica 13 - sreda TEST! user posted image  user posted image  user posted image

Nila - user posted image user posted image user posted image  pogumno naprej user posted image  user posted image  user posted image  

ija - user posted image  lepo napisano, pravi balzam za dušo, čeprav je bilo namenjeno Nili user posted image

GITA 14 - kjeeeeeee siiiiiiiiiiiiii user posted image

tija 1- user posted image  

koala- user posted image  za prvo špiko! user posted image  user posted image  user posted image

merkmeh - user posted image  tud to bo pozabljeno, ko boš slišala user posted image   user posted image
in k sebi privila user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 3.4.2007 11:08:09 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 779
3.4.2007 12:31:45   
ija
Tosja, ti si res naš sončekuser posted image  Kar sem napisala Nili, velja za vse, saj sem prepričana, da se vsaka izmed nas vsaj enkrat v postopku sreča z bolj "črnimi" dnevi, ki jih je zeeelo težko prebroditi. Ampak skupaj smo močnejše, jaz že tako čutim user posted image
Koala, boš videla, čez čas boš skoraj "uživala" v špikanju user posted image user posted image
Bodite fajn, ija

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 780
3.4.2007 12:51:38   
soncek.djukelica
ojla, ojla

sem že tukaj! user posted image
Hormon je bil očitno v redu, mi niso ničesar rekli,tako da je ena skrb manj! user posted image
Danes zvečer ob 22.00 moram dobiti Stop injekcijo! user posted image user posted image user posted image  Ker pa si je sama ne smem dati, kao gre v mišico(jao, upam,da ne bo ritka user posted image user posted image ) Na GK pravijo, naj grem v Zd, jaz se grem pa pozanimat, kje bom zvečer prišla not; pa mi rečejo,da ne delajo ob tej uri,naj grem k svojemu zdravniku user posted image , pa jim rečem,da tudi on ne dela ob tej uri,da so me z Gk poslali,pa mi pravijo,da tam ob tej uri ni nobenega user posted image  in na koncu bom pristala na Urgenci,da me tam špiknejo! user posted image  V redu,sam da bo! user posted image

V četrtek bo punkcija! user posted image user posted image  
Jutri se bom odvajala,da bom čist spaznjena v četrtek! user posted image
Pa moj se mora tudi "sprazniti" danes, so mi rekli! user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, pa še glede mojih foliklov! Sve bodo vzeli, upam,da nisem prehitro ubupala nad tistih 24 mm! Pa izgleda,da jih imam 6! user posted image user posted image user posted image  Na vsaki strani po 3! Juhu, jupi! user posted image user posted image user posted image  
Ko sem se peljala domov, sem jih božala! user posted image user posted image  Da ne bodo mislili,da so sami in da mi v četrtek prinesejo srečo! user posted image user posted image user posted image
Et;pa je sestra rekla,da mi bodo povedali! Morda bo šele 5 dan! Ni nič rekla,da bo v soboto ali nedeljo! user posted image user posted image
No, to so moje nove novice! user posted image
Lep pozdrav! user posted image

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 781
3.4.2007 12:58:29   
alia
Tosja - dovolj je solzic, daj prosim še mene med navijačice...user posted image

Nila - SREČNO, SREČNO!!! Sporoči kako bo šlo...

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 782
3.4.2007 13:00:31   
perlica
bravouser posted image soncek.djukelica sam da si fajn zrihtala.user posted image user posted image

Držim močne pesti,da ne bo fejst bolela stop injekcija,pa si itak že tolko dala skozi da bo ta injekcija mala malca za tebe.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 783
3.4.2007 13:01:24   
Anonimen
Sonček čestitke za folikle in čim bolj uspešno punkcijo.Si tako pozitiven človek,vedno pripravljen na štose,da ti bo sigurno uspelo.user posted image
Tudi vsem ostalim želim uspešno špikanje,veliko foliklov,neboleče punkcije in da bi bile čim prej srečke nosečke.user posted image
Tosji pa vsa pohvala za vodenje evidence.Res si super punca.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 784
3.4.2007 13:30:26   
sayuri
Punce user posted image user posted image user posted image  Pridne ste user posted image user posted image user posted image

Koala, markmeh in soncek.djukelica (mater-vedno se mi jezik zlomi ob tvojem nicku user posted image ), močno močno stiskam pestke za vsak dan posebej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, ko vas takole berem o špikanju - me kar zvijat začne in me je resnično strah, kako bo to pri meni potekalo.user posted image user posted image user posted image  Že zdaj čutim špike, če samo pomislim in kar prebeldim user posted image user posted image user posted image . Tako da me je tega ful strah.user posted image

Sem pa ravnokar klicala v Dravlje in smo se zmenili, da s postopkom začnemo v maju, ker se sedaj aprila nikakor ne moremo uskladit v datumih user posted image user posted image user posted image . Tako da me daj tosja prosim med majske narkomančiceuser posted image user posted image user posted image

Vam moram pa povedat, da ima vse tole dogajanje (pa čeprav se sploh še ni nič začelo konkretno dogajatuser posted image ) name zelo evlik psihični pritisk user posted image  Res me kar nekaj tišči, pa skoz nekaj razmišljam, postala sem tako nekam razdražena, hitro se razjezim, nimam nobenega potrpljenja, kar neki mi gre na jokuser posted image . Namesto da bi bila vesela, da sem vsak dan bližje user posted image . po pravici povedano, me je pošteno strah user posted image user posted image user posted image

Se je še kateri to dogajalo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 785
3.4.2007 13:42:54   
čebelica 13
Hojla punce,

nekaj časa sem malo manjkala, sem se odločila, da grem v službo, ker sem doma tok razmišljala, da sem mislila, da se mi bo zmešalouser posted image .
Torej, danes je 13 dan od transferja, user posted image  še kar ni, sem pa vsak dan bolj nervozna. In imam tudi vsak dan občutek, da bo user posted image  prišla. 15dan po transferju naj bi bil v četrtek, ampak, mislim, da bom šla v petek dat kri (če me seveda kaj ne preseneti).
Ali mi ve katera povedat, prebiram, da delate teste. Mogoče se bo kateri zdelo smešno, ampak ali se lahko naredi kar Clearblue?! Kot sem že rekla, zame je vse to prvič in sem zgubljena, da je kaj user posted image . Sama jem tablete utrogestan, pa me skrbi, da ne bi test pokazu pozitivno, pa ne bi bilo nič iz tega ?!

Drage soborke, želim vam vsem lep dan in pa, da bi vse čimprej bile user posted image

Čebelica 13

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 786
3.4.2007 13:46:02   
perlica
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Punce, ko vas takole berem o špikanju - me kar zvijat začne in me je resnično strah, kako bo to pri meni potekalo.user posted image user posted image user posted image  Že zdaj čutim špike, če samo pomislim in kar prebeldim user posted image user posted image user posted image . Tako da me je tega ful strah.user posted image
Vam moram pa povedat, da ima vse tole dogajanje (pa čeprav se sploh še ni nič začelo konkretno dogajatuser posted image ) name zelo evlik psihični pritisk user posted image  

Tudi mene je že strahuser posted image .

Ampak tako kot so druge vse bolečine pretpele tako fizične kot psihične,bomo tudi me,ko smo še na začetkuuser posted image .In da bomo naše sončke cartale in razvajale,bomo stisnile zobe in šle skozi to kalvarijo...

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse punce,ki ste že marsikaj potrpele pri teh postopkih en velik    BRAVO

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 787
3.4.2007 13:59:51   
soncek.djukelica
ojla!
Super ste! user posted image user posted image user posted image  Hvala vam! user posted image user posted image user posted image
Sayuri, sej se boš navadila na moj nick! Tisti drugi del je pa na mojega user posted image ! tudi meni je smešen, pa čisto edinstven! user posted image  V bistvu naj bi to bil user posted image ! Pa si najdi lažjo varianto, če želiš! user posted image  
Tosja, kako kaj user posted image user posted image user posted image ? user posted image user posted image user posted image
Zdej bom pa vsak dan ful tečnarila na forumu,ker nimam kaj počet! user posted image

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 788
3.4.2007 15:03:41   
koala
Sayuri, saj te iglice so take mičkane. So se pa meni tudi hlače tresleuser posted image user posted image , sem danes skoraj pol ure zbirala pogum da si pripravim to arcnijo in da se špikem, no pa sem preživela, z majhno modrico sicer, ampak sem.
Tako da kar pogumno ni bav bav.

Aja soncek.djukelica, ti si zdaj nekaj korakov pred mano, a za gonal ostane ta tamajhna iglica al je kaj večjega? Da se vem pripravit.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 789
3.4.2007 15:04:34   
GITA14
mijavček:
jaz sem začela z inekcijami 26.3.07 na 22 dan ciklusa in imam prvi ultrazvok šele 10.4. in mi je sestra rekla da ni nič zato če je kak dan kasneje.

lp

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 790
3.4.2007 15:51:49   
soncek.djukelica
koala, vso srečo ti želim!
Sej boš zmogla, katera pa še ni! user posted image user posted image user posted image
Jaz nisem imela gonala ampak menapurja, ki pa je drugačna priprava kot pri suprefactu! user posted image
Meni se je zdel suprefact čist enostaven, pri menapurju je pa tako,da moraš dvoje sestavin zmešat! user posted image  Je pa ista priprava, tako da sumim, da dobiš iste špike,kot pri suprefactu! user posted image
Koala, drži se! Pa kot pridem v Mb se javim! user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 791
3.4.2007 16:05:19   
koala
Ti kar daj, bom vesela, spolh če bo kaj časa za kako kavico in čvek.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 792
3.4.2007 16:12:49   
markmeh
Koala naj te Gonal ne prestraši iglica je čisto mičkena in se navije na peresnik gor je pa skoraj enala kot suprefactova igla.
Sonček super za folikleuser posted image user posted image user posted image .Drugače pa so meni rekli da grem lahko po stopko tudi v porodnišnico na sprejem,če mi je v našem ZD ne bodo dali ampak ni bilo problema,dali so mi jo kar pri nas.Dobila sem jo tudi ob 22.00.
Želim ti čim manj bolečo punkcijo in čim več najbolj da kar vse polne folikleuser posted image user posted image .
Za vse ki se bojite igel jaz sem za igle takšen zajc že od malega,jaz se moram psihično pripravit že ko mi jemljejo kri tako da sva z mojim imela celo proceduro doma kako mi mora dati iglo,da me ne bo bolelouser posted image user posted image .Tako da se je revež od mojega sikiranja včasih kar bal dat iglo ker sem vedno tulila da je grob in mi pije kriuser posted image user posted image .
Po toliko inekcijah pa so mi špike bile kar všeč in jih včasih kar pogrešamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 793
3.4.2007 16:39:19   
soncek.djukelica
markmeh, pa ja nisi taka boječka! user posted image user posted image user posted image
jaz sem se skozi špikala sama, tko da ni bilo nič za p user posted image !
tudi meni ni bilo prijetno,ampak kar se mora se mora! user posted image
hvala na info., bom šla kar na urgenco, če pa bodo kaj mutil,bom pa kar v porodnišnico zavila! user posted image

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 794
3.4.2007 17:26:42   
soncek.djukelica
živ,

rabim pomoč! A po punkciji dobiš tudi injekcije ali tablete? Ali pa morda po Et?
A se morš pol tudi špikati? user posted image
Prosim, sej boste vedele! Navijačice, ki so dale že postopek čez! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 795
3.4.2007 19:35:39   
tosja

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

- soncek.djukelica: (1.IVF, LJ, dr. Drobnič)
                                09.03. začetek špikanja (Suprefact)
                                23.03. UZ
                                24.03. menopur
                                02.04. UZ in odvzem krvi user posted image
                                03.04. UZ+STOP user posted image
                                05.04. punkcija
                                07. ali 08.04. transfer user posted image  user posted image

- merkmeh: (3.ICSI, LJ, dr. Drobnič)
                     18.2. začetek špikanja suprefact
                      05.03. UZ
                      14.03. začetek špikanja gonalf
                      27.03. punkcija
                      01.04. transfer user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
                      15.04. TEST user posted image

- tija 1: (1.IVF, PO, dr. Reš)
              02.03. transfer user posted image  user posted image , 15.03. TEST user posted image

- GITA14 (1. IVF, LJ,dr. Bokal)
                 26.03. začetek špikanja suprefact
                 10.04. UZ

- Čebelica 13 (1.ICSI, LJ)
                        16.03. punkcija
                        21.03. transfer user posted image   user posted image
                        04.04. TEST user posted image  user posted image

- sarcy 21 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
                    27.03. začetek jemanja klomifena
                    03.04. UZ - dogovor o biopsiji in punkciji user posted image  user posted image
                    05.04. UZ
                    07.04. punkcija user posted image  + biopsija user posted image  
                    10. ali 11.04. transfer user posted image  user posted image

- PAMELA: (?.....MB....?)
                  03.03. kontracepcija
                  27.03. začetek špikanja Dipherelne
                  06.04. začetek špikanja  Gonal
                  12. ali 13.04. predvidena punkcija

- Mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
                        26.04. začetek špikanja Gonal-f +UZ

- biba26: (2.ICSI, MB, dr.Vlaisavljević)
                 15.03. tabletke
                 26.04. začetek špikanja Gonal
                 08.05. predvidena punkcija

- koala: (1.IVF, LJ )
              03.04. začetek špikanja (dolg postopek)
              17.04. UZ

- Mijavček: (2.IVF, LJ) - dolg postopek
                    20.04. START

- Nila: (2.ICSI, PO, dr. Reš)
            03.04.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  POSTOPEK APRIL user posted image

Saša 27 (eskimčki), Crnitulipan (eskimčki),
citrončica (2.IVF)
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  POSTOPEK MAJ user posted image

- perlica: (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
do 6.5. Femoden, 11.5.Gonal, 23.5 predvidena punkcijauser posted image  
- sayuri: (1.ICSI, PO, dr. Reš) user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suser posted image Ruser posted image Euser posted image Čuser posted image Kuser posted image E     Nuser posted image Ouser posted image Suser posted image Euser posted image Čuser posted image Kuser posted image E

user posted image  Špelka  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   upajoča  user posted image   user posted image

user posted image   petraps  user posted image    user posted image

NAVIJAČICE

tosja, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, Tia-na, Anitka, leli, cati, pika74, nenna, ija, perlica, Mišek13, dajamaja, anabanana, agnes, Špelkauser posted image ,
Dalija,Nila, zo06,alia, DaisyE

Tako pupike, pišiteeeeeeeeeee. Dobrodošle tiste, ki greste v nove boje, prav tako tiste, ki boste navijale...user posted image user posted image user posted image

Za lažje delo mi sporočite:
- postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI,       IVI,... -1.,2.,3.,...
- klinika zdravljenja (Mb, Lj, Po),
- zdravnik, ki vodi postopek

soncek.djukelica - user posted image  user posted image  user posted image  Glej, da ne boš preveč težila na RR!!! user posted image  user posted image   user posted image

Čebelica 13 - sreda TEST! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 796
3.4.2007 19:41:07   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image  Čebelica ti si pa faca. user posted image user posted image user posted image

14 dan po ET lahko narediš test, ene ga delajo že prej. Če si noseča, bo Clearblue pokazal. Pokazal bo tud Baby check in ostali testi. Glede na to, da še nimaš user posted image  imaš po moje prav fajn šanse, da si noseča. Drugače so pa punce, ki so bile noseče, skoraj vse jamrale, da jih zvija kot pred user posted image . To naj bi bil tud en znak. Zaradi utrogestana test ne bo lažno pozitiven. Lažno pozitiven je test lahko nekaj dni po stop inekciji. Če boš naredila test in če bo user posted image , pol si srečka user posted image  in pika. Jaz močno držim pesti zate in seveda za vse ostale.

Sonček.djukelca, pri Rešu je bilo tako, da si po punkciji začel jemat Prometrium - pri tebi bo to verjetno Utrogestan, inekcije pa potem nisi dobil nobene več, samo Prometrium jemlješ do konca. Kolikor sem sledila, so nekatere ob ET dobile še eno inekcijo za podporo nosečnosti, ampak to je čisto nepreverjena informacija, sem že jaz enkrat spraševala, pa takrat ni noben odgovoril. V četrtek, ko imaš P-day pa bomo seveda z mislimi s tabo. Imajo, da so vsi folikelčki polni.

Tosja vsi ti nekaj čestitujejo - kdor čaka dočaka - jaz sem pa bolj leva, pa sploh ne vem za kaj gre...user posted image  Sem pa tak firbec, da me bo kar pobralo...user posted image

Nila drži se v novem postopku. user posted image user posted image user posted image  Pa sem spet firbec, kako to, da ste tako hitro zaštartali?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu čebelica 13)
Neposredna povezava do sporočila: 797
3.4.2007 19:44:52   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Tosja vsi ti nekaj čestitujejo - kdor čaka dočaka - jaz sem pa bolj leva, pa sploh ne vem za kaj gre...user posted image  Sem pa tak firbec, da me bo kar pobralo...user posted image

Nila drži se v novem postopku. user posted image user posted image user posted image  Pa sem spet firbec, kako to, da ste tako hitro zaštartali?

user posted image  Firbčna marjetka user posted image user posted image  še v imenu Nile user posted image  user posted image

Eno fajn slikco prpopaj - na kakšen način te bo razneslo user posted image  user posted image , potem te mogoče rešim muk in ti povem... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 798
3.4.2007 20:04:53   
DaisyE
Česa vsega človek za tole Tosjo ne naredi... user posted image user posted image user posted image .

Evo takole nekako bo to zgledalo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 799
3.4.2007 20:07:29   
tosja
Luba duša pa zakaj v mikrovalovki? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Te imam tok rada, da ti takooooooooooooooooj povem user posted image  user posted image  user posted image

...čakam in dočakam IVI user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.