|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
30.3.2007 18:36:33   
koala
A tako, sem bila danes čisto zmešana od veselja, pa sem pozabila vprašat.
Hvala Pika, bom upoštevala nasvet.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 726
30.3.2007 18:50:56   
citrončica
Koala,tako se po domače baje reče,moja babica je štrikala in je imela štajnsce,Pika pa jim še mal drugače reče,neuser posted image !
No,tole pa mora bit zdaj moja 500 objava,dobim še eno *,ne?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 727
30.3.2007 19:29:38   
koala
user posted image user posted image za še eno zvezdicouser posted image user posted image

Pa hvala za razlago.

Nisem vedela

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 728
31.3.2007 14:09:01   
sayuri
Danes je pa vse nekaj tiho na naši strani user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 729
31.3.2007 21:28:06   
perlica
Pozdravljene!

Se spet javim,imam nove informacijeuser posted image

Tosja me prosim daš na seznam...

-1.IVF kratek postopek
-Femoden do 6.5
-11.5 (začetek špikanja),Gonal
-Mb,Vlaisavljevič
-predvidena punkcija 23.05

Hvala tosja

Lep večer še naprej

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 730
1.4.2007 9:53:59   
Sulfinija
Perlica,dobrodošla v klubu navijačic.Bomo tudi me pridno navijale zate kot za vse ostale,ki se nam še pridružite.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 731
1.4.2007 10:11:57   
Špelka
Tudi jaz sem v vašem klubu navijačic! user posted image user posted image user posted image  In čeprav je statistika drugačna, navijam za prav vse, da vam tokrat uspe!!!! user posted image user posted image user posted image  Pa navijam tudi za čim manj bolečin, napihnjenosti in vsega kar ni prijetno, pa za čim več upanja, vere, in na koncu upehov!

Dajmo, borke! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 732
1.4.2007 10:23:30   
Sulfinija
Punce mi katera mogoče ve pomgati.Lnakso leto v prvem postopku se mi je ob jemanju femodena v drugem delu ciklusa pojavil jav izcedek in nato po posvetu z sestro sem zčela jemati dve femoden tabletki na dan in izcedek je izginil po nekaj dnevih.Sedaj se je pojavilo isto z tem,da mi izcdek kljub jemanju duple doze femodenov ne poneha je vedno nekkao bolj rdeče barve podoben čisto rahli M ki ne poneha.Punce kaj naj mi svetujete!Kajti jaz se resnično bojim,da ne bi zaradi tega izcedka vse lepo padlo v vodo,da nebi začela normalno krvaveti,kajti femodene bi naj še jemala dobrih 20.dni jaz pa imam takile problem z tem rdečim izcedkom.Kaj mi svetuje ve?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 733
1.4.2007 10:42:16   
Špelka
Mojca, pokliči na kliniko in vprašaj! To je po mojem opreveč strokovno vprašnje, da bi ti me svetovale.

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 734
1.4.2007 13:39:52   
soncek.djukelica
ojla,

naj se mal oglasim!
zame je jutri kar pomemben dan!user posted image  imam namreč UZ,kjer se bo videlo, če sem proizvedla kaj foliklov in s tem jajčnih celic user posted image  in pa koliko hormona imam v krvi!
Zdej se v bistvu začenja drug del postopka! V večini bom čakala! user posted image
  • čakala na stopko
  • čakala na punkcijo
  • čakala na Et
  • čakala na test

user posted image user posted image user posted image user posted image
danes sem izredno user posted image user posted image
Perlica, tebe se pa spomnim! Uspešen postopek ti želim! user posted image

Lep pozdrav vsem! user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 735
1.4.2007 18:30:12   
perlica

ojla!

Hvala za ponovni sprejem!!!!!!!!user posted image

soncek.djukelica držim pesti za jutri da bo čimbolj uspešno user posted image user posted image

mojca9000,a si poklicala v bolnico?

Držim tudi za vas pesti da vam čimprej rata user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 736
1.4.2007 20:41:31   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

- soncek.djukelica: (1.IVF, LJ, dr. Drobnič)
                                09.03. začetek špikanja (Suprefact)
                                23.03. UZ
                                24.03. menopur
                                02.04. UZ in odvzem krvi

- merkmeh: (3.ICSI, LJ, dr. Drobnič)
                     18.2. začetek špikanja suprefact
                      05.03. UZ
                      14.03. začetek špikanja gonalf
                      27.03. punkcija
                      01.04. transfer user posted image  user posted image

- tija 1: (1.IVF, PO, dr. Reš)
              02.03. transfer user posted image  user posted image , 15.03. TEST user posted image

- GITA14 (1. IVF, LJ,dr. Bokal)
                 26.03. začetek špikanja suprefact
                 10.04. UZ

- Čebelica 13 (1.ICSI, LJ)
                        16.03. punkcija
                        21.03. transfer user posted image   user posted image
                        04.04. TEST user posted image  user posted image

- Sarcy 21 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
                    27.03. začetek jemanja klomifena
                    03.04. UZ

- PAMELA: (?.....MB....?)
                  03.03. kontracepcija
                  27.03. začetek špikanja Dipherelne
                  06.04. začetek špikanja  Gonal
                  12. ali 13.04. predvidena punkcija

- Mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
                        12.04. začetek špikanja Dipherelne
                        26.04. začetek špikanja Gonal-f +UZ

- biba26: (2.ICSI, MB, dr.Vlaisavljević)
                 15.03. tabletke
                 12.04. začetek špikanja Dipherelne
                 26.04. začetek špikanja Gonal
                 08.05. predvidena punkcija

- koala: (1.IVF, LJ )
              03.04. začetek špikanja (dolg postopek)
              17.04. UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  POSTOPEK APRIL user posted image

Saša 27 (eskimčki), Crnitulipan (eskimčki),
citrončica (2.IVF), sayuri (1.ICSI)
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  POSTOPEK MAJ user posted image

perlica: (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
do 6.5. Femoden, 11.5.Gonal, 23.5 predvidena punkcijauser posted image  s postopkom začneš v mesecu maju - tako da boš potem na novem seznamu (pustila sem te še med navijačicami!)

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suser posted image Ruser posted image Euser posted image Čuser posted image Kuser posted image E     Nuser posted image Ouser posted image Suser posted image Euser posted image Čuser posted image Kuser posted image E

user posted image  Špelka  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   upajoča  user posted image   user posted image

user posted image   petraps  user posted image    user posted image

NAVIJAČICE

tosja, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, Tia-na, Anitka, leli, cati, pika74, nenna, ija, perlica, Mijavček, Mišek13, dajamaja, anabanana, agnes, Špelkauser posted image
user posted image  Dalija: (4.ICSI, PO, dr. Reš),Nila: (1. ICSI, PO, dr. Reš), zo06: (2.ICSI, MB, eskimčki), alia: (3. IVF, PO, dr. Reš)

user posted image  DaisyE

Tako pupike, pišiteeeeeeeeeee. Dobrodošle tiste, ki greste v nove boje, prav tako tiste, ki boste navijale...user posted image user posted image user posted image

Za lažje delo mi sporočite:
- postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI,       IVI,... -1.,2.,3.,...
- klinika zdravljenja (Mb, Lj, Po),
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image user posted image user posted image  petraps - ti si tista zamudnica s prejšnjega seznama (januarčice-februarčice) user posted image
Iskrene čestitke - lepo, mirno in zdravo user posted image

merkmeh - danes transfer!!! user posted image  user posted image  user posted image

soncek.djukelica - jutri UZ user posted image  user posted image  user posted image

Čebelica 13 - sreda TEST! user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 737
1.4.2007 21:16:42   
markmeh
Punce da se vam javim danes smo imeli transferuser posted image user posted image .Žal zamrznjenčkov ne bo .Ampak mi trije smo najboljši par, smo pravi borci in se ne damo.Na kliniki se moram javiti 16.04
Sonček dobro opravi jutri, pravtako Sarcy pojutrišnjem,Koala ti pa razturi s špikanjem,user posted image user posted image  Čebelica ti pa nas razveseli s user posted image .
Punce držim pesti zase in za vse ki upamo skupajuser posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko.Prekrši pravila, hitro odpuščaj, ljubi počasi in iskreno, smej se nekontrolirano, ne obžaluj za karkoli, kar ti primami nasmeh na lica....

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 738
1.4.2007 21:22:28   
Anonimen
Markmeh čestitam user posted image ,Sonček zate pa jutri držim pesti,tako kot za vse punce.user posted image user posted image

(odgovor članu markmeh)
  Neposredna povezava do sporočila: 739
1.4.2007 21:25:14   
DaisyE
Bravo markmeh, zdaj se pa pridno cartlajte. 3. postopek, user posted image +user posted image user posted image =3 Same trojke, zato bo pa ratalo.

Tosja hvala. user posted image

Mi gremo pa pri junijski user posted image  v nove boje. Pri polnočnem klubu so na koncu rekli ne obupat. Ne bomo.

Navijam ko zverina. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 740
1.4.2007 21:30:58   
markmeh
user posted image user posted image user posted image user posted image Točno to punce mi so borke in se ne damo.Sedaj pa grem v flike kot bi rekla pikica in se gremo mi trije cartatuser posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko.Prekrši pravila, hitro odpuščaj, ljubi počasi in iskreno, smej se nekontrolirano, ne obžaluj za karkoli, kar ti primami nasmeh na lica....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 741
1.4.2007 21:33:05   
Sulfinija
Punce moj izcedek pa se poslavlja,če ga bo še kaj jutri pokličem v MB če se bo umiril ne kličem nič in ostanem pač na dupli dozi kot sem v prvem ivf bila in preživela seveda.

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 742
1.4.2007 21:56:50   
koala
tosja hvala zlata si evo zateuser posted image user posted image user posted image

soncek.djukelica držim pesti za velik pridelek. Pa poročaj, obvezno!!!!

markmeh user posted image za transfer zadaj pa pridno pikici gret. Zameznječkov pa itak ne boš rabila, bo vsaj eden ostal pri teni, če ne kar oba.

Mojca držim pestke da se izcedek poslovi, če se pa slučajno ne bi pa le pokliči v MB.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 743
1.4.2007 23:11:07   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Navijam ko zverina. user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   Jaz tud!!!    user posted image   user posted image   user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 744
2.4.2007 8:31:03   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: markmeh

Punce da se vam javim danes smo imeli transferuser posted image user posted image .Žal zamrznjenčkov ne bo .Ampak mi trije smo najboljši par, smo pravi borci in se ne damo.Na kliniki se moram javiti 16.04
Sonček dobro opravi jutri, pravtako Sarcy pojutrišnjem,Koala ti pa razturi s špikanjem,user posted image user posted image  Čebelica ti pa nas razveseli s user posted image .
Punce držim pesti zase in za vse ki upamo skupajuser posted image user posted image user posted image

U držim pesti za Sončka danes user posted image mene pa vse to čaka jutri ko bomo vedeli kako smo blili pridni po Klomifenu, jutri bom zvedela tudi datume za biopsijo in punkcijo..

Markmeh ti pa nam čimprej sporoči da si user posted image

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 745
2.4.2007 8:56:24   
koala
Sarcy21 držim pesti za jutri in naj bo postopek uspešen.

Tvojemu dragemu pa želim čimmanj bolečin po biopsiji.

Nisem vedela

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 746
2.4.2007 9:13:33   
soncek.djukelica
ojlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,

sem že nazaj! Pridelala sem 4 folikle user posted image user posted image user posted image
Dva na levi,dva na desni! user posted image  Vendar le trije bodo uporabni, vsaj po besedah dr.Bokalove,ki mi je danes delala UZ!
Eden je žal prevelik - 24 mm!user posted image user posted image user posted image
Dva sta 17 mm in eden 18 mm! user posted image user posted image user posted image Punce, kljub vsemu sem malce žalostna,da jih ni več! user posted image  
Kako naprej:
  1. jutri ponoven UZ in po vsej verjetnosti stop injekcija! user posted image
  2. Punkcija bo pol v četrtek user posted image
  3. Et bo sobota ali nedeljauser posted image user posted image

Še danes se špiknem! user posted image user posted image user posted image
Punce,danes bom pa šla na morje!Moj ima službeno pot v Koper in grem z njim!Da si malce spočijem in izlet mi tudi paše!
Tosja, popravi seznam! user posted image
Mojca9000, dobro,da te je minila slabost! user posted image
Koala, srečno tebi z špikanjem! user posted image user posted image user posted image
Punce zlate ste! user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 747
2.4.2007 9:54:18   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 748
2.4.2007 9:58:30   
koala
soncek super, saj trije so tudi v redu.

Aja pozdrevi morje in galebe in uživaj na izletu.
Jutri pa dobro opravi na UZ in najbo punkcija čimmanj boleča in čimprej za tabo!

Nisem vedela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 749
2.4.2007 10:03:35   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: koala

soncek super, saj trije so tudi v redu.

Aja pozdrevi morje in galebe in uživaj na izletu.
Jutri pa dobro opravi na UZ in najbo punkcija čimmanj boleča in čimprej za tabo!

Tudi jaz navijam za trvoje tri folikle,bo čisto dovolj,kajti vseeno boš lahko kar user posted image user posted image user posted image  imela.

Slabosti še niso minile,ampak izcedek pa to je važno.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.