|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
2.4.2007 10:09:14   
biba26
Želim ti čim manj bolečo punkcijo,danes uživaj na morju in si naberi moči!
user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 751
2.4.2007 14:23:36   
Mijavček
Ojla!

Se še jest javim, ko sem bla zdej mal na off...

20.04. grem po injkekcije za dolgi postopek. to bo moj drug IVF (prvič sem mela kratkega). Tako, da me date lahko kar na seznam. sem na GKLJ. A moram še kakšne podatke dat?

Mam pa še en vprašanje  v zvezi z dolgim postopkom: a se špikanje vedno začne 22.dan ciklusa (Suprefact) in je prvi UZ vedno 14. dan jemanja Suprefacta, al je mela katera kdaj kaj drugač?
Zanima me, ker bi rada čez prvomajske zginla na dopust, pa ne vem kateri dan bom mogla nazaj na UZ? user posted image

Ennn veeelikkk objem vsem in držim pesti, za vsako posebej.user posted image

Ker sem prebrala sam nekaj zadnjih postov, sem vidal, da je soncek.djukelica zdaj na vrsti za punkcijo; evo djukelica, da bos vedla da mislim nate. user posted image

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 752
2.4.2007 14:42:51   
markmeh
user posted image user posted image user posted image sonček tudi trije so v redu,želim ti čim manj bolečo punkcijo in vse tri polne folikle,ki naj se lepo oplodijo,tako da boš čez ped dni grela vsajuser posted image user posted image  eden pa bo pingvinček.
Uživaj danes na morju,jaz pa grem nazaj gret moji dveuser posted image user posted image

Življenje je kratko.Prekrši pravila, hitro odpuščaj, ljubi počasi in iskreno, smej se nekontrolirano, ne obžaluj za karkoli, kar ti primami nasmeh na lica....

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 753
2.4.2007 15:33:49   
soncek.djukelica
živjo,

jaz sem že nazaj! user posted image user posted image user posted image
Kako lepo vreme je tam doli! user posted image  Jaz sem se martinčakala in moj user posted image  je bil tudi vesel,da sem z njim! Celih 22C je bilo! Počitnice prihajamo! user posted image

Pa še nekaj sem zvedela! Čisto možno je,da imam še folikle, ki so manjši, njihovo zrelost pa da stop injekcija, vendar je vse jasno na punkciji! user posted image user posted image user posted image

Mijavček, ja tako je ponavadi pri dolgem postopku! 22. dan ciklusa začneš z suprefactom in 14 dan je prvi UZ, kar pa je itak čist banalen! Preverijo,da je maternica tam user posted image user posted image user posted image , pa če so jajčniki tam! user posted image user posted image user posted image   Foliklov še ni,jih ne bi smelo biti, ker jemlješ suprefact! user posted image

Če ste brale moj post, ko sem bila prvič na UZuser posted image in sem se načakala, se je danes moj vtis popravil!Danes sem končaka cik-cak! user posted image user posted image
Veselim se da imam dopust ta teden user posted image , ker me čakajo kar pomembne stvari in bi ves stres vplival na punkcijo in kasneje na Et! user posted image  
Čeprav mi je dr.Bokalova danes rekla,ko mi je delala UZ,da sem živčna,kasneje pa je vse steklo krasno! user posted image user posted image
Sej veste, vseeno te malce skrbi, če sem kar "nakokodakala" user posted image user posted image  Bom pa jutri super krasna in čist v redu! user posted image

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 2.4.2007 15:38:40 >

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 754
2.4.2007 17:11:09   
alia
Punce - vsem v novih postopkih SREČNO!!user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 755
2.4.2007 17:24:45   
citrončica
Markmeh,uživaj,naj ti čimprej mine čas do testauser posted image ...pa lepo novičko sporoči,
Sonček,držim pesti za foliklčke,tud če jih je malo,naj bodo pa tisti tapraviuser posted image ,
vsem ostalim......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 756
2.4.2007 19:12:43   
ija
soncek.djukelica, user posted image  no vidiš, pa si dočakala, še malo, pa bo vse za tabo in boš pridno grela user posted image user posted image  
markmeh, ti pa že čuvaš pikice, ti želim, da ostanejo pri tebi, dokler ne bodo velike in močne user posted image
punce, kar pogumno dalje, pa veliko srečeuser posted image user posted image user posted image  ija

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 757
2.4.2007 20:08:16   
DaisyE
Sonček.djukelca

Res morš bit optimist. Spomni se drugih punc. Videli so npr. 10 foliklov, pol so pa na koncu 18 celic ven potegnili.

Sicer pa ni važno kolk jih je, samo da so tisti ok in da se primejo. Ti se samo še naprej smej, user posted image user posted image user posted image  pa pridno poročaj.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 758
2.4.2007 20:32:20   
upajoča
En lep pozdrav ,super punce ste,merkmah čestitam za pikice,sonček boš videla da jih bo in bodo zdržale,pa še novi srečki user posted image petrips čestitam.lp upajočauser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 759
2.4.2007 20:55:19   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

- soncek.djukelica: (1.IVF, LJ, dr. Drobnič)
                                09.03. začetek špikanja (Suprefact)
                                23.03. UZ
                                24.03. menopur
                                02.04. UZ in odvzem krvi user posted image
                                03.04. UZ+STOP
                                05.04. punkcija
                                07. ali 08.04. transfer user posted image  user posted image

- merkmeh: (3.ICSI, LJ, dr. Drobnič)
                     18.2. začetek špikanja suprefact
                      05.03. UZ
                      14.03. začetek špikanja gonalf
                      27.03. punkcija
                      01.04. transfer user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
                      15.04. TEST user posted image

- tija 1: (1.IVF, PO, dr. Reš)
              02.03. transfer user posted image  user posted image , 15.03. TEST user posted image

- GITA14 (1. IVF, LJ,dr. Bokal)
                 26.03. začetek špikanja suprefact
                 10.04. UZ

- Čebelica 13 (1.ICSI, LJ)
                        16.03. punkcija
                        21.03. transfer user posted image   user posted image
                        04.04. TEST user posted image  user posted image

- Sarcy 21 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
                    27.03. začetek jemanja klomifena
                    03.04. UZ - dogovor o biopsiji in punkciji user posted image  user posted image

- PAMELA: (?.....MB....?)
                  03.03. kontracepcija
                  27.03. začetek špikanja Dipherelne
                  06.04. začetek špikanja  Gonal
                  12. ali 13.04. predvidena punkcija

- Mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
                        12.04. začetek špikanja Dipherelne
                        26.04. začetek špikanja Gonal-f +UZ

- biba26: (2.ICSI, MB, dr.Vlaisavljević)
                 15.03. tabletke
                 12.04. začetek špikanja Dipherelne
                 26.04. začetek špikanja Gonal
                 08.05. predvidena punkcija

- koala: (1.IVF, LJ )
              03.04. začetek špikanja (dolg postopek)
              17.04. UZ

- Mijavček: (2.IVF, LJ) - dolg postopek
                    20.04. START

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  POSTOPEK APRIL user posted image

Saša 27 (eskimčki), Crnitulipan (eskimčki),
citrončica (2.IVF), sayuri (1.ICSI)
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  POSTOPEK MAJ user posted image

perlica: (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
do 6.5. Femoden, 11.5.Gonal, 23.5 predvidena punkcijauser posted image   

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suser posted image Ruser posted image Euser posted image Čuser posted image Kuser posted image E     Nuser posted image Ouser posted image Suser posted image Euser posted image Čuser posted image Kuser posted image E

user posted image  Špelka  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   upajoča  user posted image   user posted image

user posted image   petraps  user posted image    user posted image

NAVIJAČICE

tosja, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, Tia-na, Anitka, leli, cati, pika74, nenna, ija, perlica, Mišek13, dajamaja, anabanana, agnes, Špelkauser posted image
user posted image  Dalija: (4.ICSI, PO, dr. Reš),Nila: (1. ICSI, PO, dr. Reš), zo06: (2.ICSI, MB, eskimčki), alia: (3. IVF, PO, dr. Reš)

user posted image  DaisyE

Tako pupike, pišiteeeeeeeeeee. Dobrodošle tiste, ki greste v nove boje, prav tako tiste, ki boste navijale...user posted image user posted image user posted image

Za lažje delo mi sporočite:
- postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI,       IVI,... -1.,2.,3.,...
- klinika zdravljenja (Mb, Lj, Po),
- zdravnik, ki vodi postopek

merkmeh - user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

soncek.djukelica - jutri UZ user posted image  user posted image  user posted image še enkrat user posted image  user posted image  user posted image
user posted image  user posted image  ti bo prinesel velikonočni zajček! user posted image

Čebelica 13 - sreda TEST! user posted image  user posted image  user posted image

Vedno več navijačic stopa med borke: HURA, HURA, HURA!!! Tud moja user posted image  je prišla user posted image  - pri naslednji, pa grem tudi jaz po user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 760
2.4.2007 20:58:55   
citrončica
Tosjauser posted image ,vidim,da si tudi ti dočakala,sem že hotla vprašat,kdaj si ti na vrsti....

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 761
2.4.2007 21:01:53   
upajoča
Super Tosja si zasllužiš ko si tak pridna s seznamom.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 762
2.4.2007 21:09:51   
tosja

Super Tosja si zasllužiš ko si tak pridna s seznamom. 
                  user posted image  
                        To mi je v veselje!

Tosjauser posted image ,vidim,da si tudi ti dočakala,sem že hotla vprašat,kdaj si ti na vrsti....
                      Kdor čaka  user posted image    dočaka user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 763
2.4.2007 23:14:32   
Nila
Hay , Tosja tudi jaz bi te rada pohvalila glede seznama. Poleg tega pa še sporočam da imam jutri 2.icsi pri dr. Rešu. Zelo sem pobita zaradi vsega, predvsem ko vidim koliko postopkov je treba da sploh če sploh kaj dosežemo.
Prebrala sem tudi tisto temo od anonimne o neplodnosti...ne vem .Grozna je.
Držte pesti prosim... živci me tako matrajo in tako nemočno se počutim.
Rada vas imam

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 764
3.4.2007 0:25:34   
ija
Nila,
jaz držim user posted image user posted image user posted image  zate jutriuser posted image  vem, kako ti je, meni je tudi velikokrat hudo, potem pa pomislim, kakšno srečo pravzaprav imam, da imam možnost dobiti otroka s temi postopki - še pred 15 leti ICSI-ja sploh niso delali user posted image  pa sploh, da sem sicer zdrava, da imam podporo v dragem in družini ... toliko stvari je pomembnih v življenju, pa jih malo pozabimo, ko nam je zaradi ene hudo ...

Nila, me smo s tabo, tudi to nekaj štejeuser posted image , zato kar pogumno v nove boje user posted image user posted image user posted image
pozdravček, ija  

(odgovor članu Nila)
Neposredna povezava do sporočila: 765
3.4.2007 7:03:13   
sarcy21
Pozdravljene 

Tako ravnmo sem prišla z UZ moji pridelki se lepo razvijajo in jih je blo kar nekaj a vendar je treba še malo počakati da malo zrastejo. Sedaj so nekje 10-12mm V četrtek 5.4 imam spet UZ predvideno punkcijo in pa biopsijo imava pa v soboto 7.4, prenos pa približno 10-11.4 to bomo vidl kako se bo stvar odvila in seveda test okoli 20.

Sedaj pa držimo pesti da bodo našli se tiste "plavalčke" in zadeva bo popolna no ja seveda se mora tudi prijeti v kar sploh ne dvomim da se ne bo user posted image  ker so pa res taki pomenbni datumi kot bi bilo preračunano vse skupaj

(za velikonočne praznike imava biopsijo in punkcijo, za najino 5. obletnico naredim test in predviden porod bi bil okoli novega leta)

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 766
3.4.2007 7:06:06   
Sulfinija
Sarcy21,super da si že doma iz UZ,ua saj sem vdela,da bo dober pridelek.Sedaj pa le lepo naprej do naslednjega uz.

Koala,moja a ti pa danes začneš z pikaci fino naj bodo čimmanj boleče.

Punce no hura še devet dni smao pa bom tudi jaz na igli komaj čakam.

Vsem ostalim pa seveda želim čimveč uspeha,ki vas nisem poimensko poimenovala.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 767
3.4.2007 8:24:32   
ija
Bravo, Sarcy, za folikelčke, ki bodo še zrasli user posted image  , in držim pesti za biopsijo. Punce, zdaj se pa res dogaja, Mojca, ti boš tudi kmalu, super user posted image
Držte se, ija

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 768
3.4.2007 8:45:05   
koala
No pa je prva pikica v bušiju.
Punce a se je bolje pikat v stegno al trebuh?
Pa še nekaj a je katero pekel suprefakt? Se pi zdi da sem čisto počasi stisnila not zdravilo pa me je peklo ko šment.
Pa okoli mesta vboda me srbi, je to sprefakt al je koža zaradi alkohola razdražena?
Kaj pa modrice, jaz sem že malček plava, kako jih preprečiti oz, kaj najbolj pomaga proti njim?

No zdaj sem pa nastreljala vprašanj.
Hvala punce za odgovore.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 769
3.4.2007 8:48:22   
Sulfinija
Jaz mam dihereline injekcije in če mi je hitro vbrizgala zdravilo me je ful peklo,če pa počsi pa le malo.
Glej jaz sem si po piku,ko sem vedno prišla domov na mesto vboda dala mrzel obkladek in sploh nisem bila nič modra po 45.pikih tkole sem se jaz branila v prvo in se bom sedaj v drugo.

Upam,da sem ti kaj vseeno pomagala.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 770
3.4.2007 9:02:41   
koala
Hvala Mojca, bom probala.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 771
3.4.2007 9:04:08   
Mijavček
Oj,

kako ste kej? A ni leep sooonček? Pri nas v močvriju je spomladi prava redkost, da takole zgodaj vidimo sončka.

Djukelica, sej verjetno ne bereš, ker se sončkaš kje, pa vseeno, naj ti čimprej mine!
Ostalim tudi še vedno močno držim pesti, kjer koli že ste!

Koala meni injekcije bolj "sedejo" v trebuh, me manj boli, verjetno, ker je tanjša koža, pa še lažje si kožno gubo naredim user posted image , ker je bolj mehko. Tko kot ti je Mojca rekla, manj peče, če si bolj počasi stisneš, če se ti modrice delajo pa hitro mrzel obkladek.

Pa predno šibam kaj delat še en namig... pedlagam, da ne odgovarjamo več na uno temo, sej veste... neplodnost od une ta pametne..., da se bo ta tema čimprej prestavila dol in bo ta bedastoča čimprej pozabljena. 

Neposredna povezava do sporočila: 772
3.4.2007 9:08:01   
Sulfinija
Ja tudi jaz sem včeraj lepo zapisala,da raje tole temo pustimo na miru pa me niste ubogale.Naj se smeji iz svoje nore glave ne pa iz nas,ki se borimo z neplodnostjo.

LP Mojca

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 773
3.4.2007 9:09:35   
soncek.djukelica
ojla,

naj se tudi jaz oglasim z novicami!
Kri sem morala ponovno dati, kot so mi rekli, je bila včeraj bolj mejčkana raven hormona v krvi! user posted image  
Nazaj moram priti ob 12.00,da bodo videli današnji izvid! user posted image
Folikli so zrasli, mislim da sta 2 od unih 18 mm zrasla na 21 mm! user posted image   Me pa zanima nekaj, ko sem prvič dvignila zdravila so rekli,da se punkcija dela ponavadi cca na 22 mm! A bosta ta dva tudi prevelika? user posted image
Se je pa pojavil eden nov- 16 mm! user posted image user posted image user posted image
Danes je ziher Stop injekcija! V četrtek punkcija, to mi je zdravnica rekla na UZ!

Koala, čestitke na prvi! user posted image
Če te boli,preveri zrak v injekciji!Ker zna to biti vzrok temu! user posted image
Modrice, ja se dogajajo! Tudi jaz jih imam,mislim pa da so nastale zaradi vboda! Jaz sem ugotovila,da je odvisno kako se piknem! Najbolj je,da ni pregloboko,v maščobo,ampak čim bližje povrhnjici! user posted image

Sarcy21 midve bove pa izgleda skupaj čakale na user posted image ! Ti imaš tudi ta teden kar pestro! Držim pesti user posted image

Punce, a ste vedele kakšna kampanija je glede umetne oploditve! user posted image Včeraj na dnevniku o postoku v MB! Baje je danes tudi v Delu članek! user posted image  Mora se premaknit in punce, ki ste na tistem koncu, vam iz srca privoščim,da bi čakalna vrsta bila krajša! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tosja, men je pa tale smeško user posted image  najbolj všeč od vsega! Tudi jaz se zmeraj smejčkam,ko ga vstavim!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 3.4.2007 9:11:14 >

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 774
3.4.2007 9:20:08   
koala
Vidiš vidiš soncek.djukelica, po moje bo kar v tem proble da sem se pregloboko pičila. Zraka nisem mela v brizgi nič. No bom že preživela tudi kakšno modrico.
Vse za user posted image .

Ti si pa daj fajn še zadnjo piko, pa še boljše opravi na punkciji.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.