|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
1.4.2007 21:30:39   
NinaŠ
Moram hitro novo stran odpret... ...zdaj se nam mudi strani in zvezdice nabirat user posted image user posted image

...če me Til ni že prehitela user posted image user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
2.4.2007 8:09:28   
catja2
Zgleda, da res ni bila 1. aprilska šala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
2.4.2007 8:11:45   
ada2
user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
2.4.2007 8:12:27   
catja2
Ponedeljek zjutraj...

...po treh dneh skočiš na RR...
...vse strani zmešane...
...potem še pa neka nutela...

pa si lahko misliš samo whatever........................... user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
2.4.2007 8:14:23   
catja2
Ada kaj si pa ti tak žalostna???????

Sem ti pozabila omeniti: ker si pisala, da bodo pri vas v službi šle stvari na bolje, če boste rabili kakšnega turističnega delavca-a me boš predlagala????? user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
2.4.2007 8:26:55   
ada2
eh žalostna sem zato, ker nimamo več vseh strani.

turističnega delavca???? v naši firmi?????
hmmm, ne vem no. user posted image user posted image user posted image user posted image

če si ti doma? ali v službi nimaš kaj delati?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
2.4.2007 8:36:51   
catja2
Nisem imela kaj delati; sedaj mi je pa ena spet naredila delo!!!user posted image user posted image user posted image

Včasih se mi zdi, da nekateri živijo za to, da druge zajeb.... user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
2.4.2007 8:42:06   
ada2
te pa kar lepo delaj, jaz grem pa na en sprehod, pa k sosedi na kavo, potem bom pa jaz tudi nekaj delala, še bolj pa bom delala potem zvečer, ko se boš ti že na spanje pripravljala.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
2.4.2007 8:57:27   
catja2
upam, da tudi ti ne boš imela zvečer preveč dela!!!

A sem vam povedala, da se bomo verjetno v petek preselili???? Me je že strah kakšno bo to novo življenje... pa kako se bosta L&J navadila...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
2.4.2007 9:02:28   
petarda
Nihce ni nic brisal, zanalasc sigurno ne!

user posted image povej, če je kaj novega....pa prosim ne reci, da so naredili isto kot pri oktobrkah, ko svojih strani več niso dobile nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Jaz sem še vedno user posted image ...sem nekako upala, da bo Lukec čez 20 let sedel nekje v knjižnici in na netu prebiral utrinke svojega otroštvauser posted image user posted image user posted image ...medtem, ko se bo seveda učil za študijuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
2.4.2007 10:18:18   
sharpy
KAJ SE DOGAJA????????

kJE SO VSI NAŠI POSTI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
2.4.2007 10:47:21   
amy26
Sanja, zdej boš morala pa kar čvekati da me spet dohitišuser posted image user posted image user posted image

Za nami je nikakva noč, tamala je zaspala šele ob polnoči, s tem da sem jo začela rihtati mal pred 20 uro, kokr sem jo položila v zibko se je vsakič po parih minutah oglasila sirena, pa pol spet na joško, in tako dalje tako da sem bila ful crknjena in sem komaj čakala da zaspi pa čeprav na koncu pri meni ker drugače bi še vztrajala.
pa uček ima en vnet tako da ga sploh ni mogla odpirat. Sva šli včeraj mal na balkon za 5 minut in izgleda da ga je takoj prehladila, no zdej pucamo s fiziološko pa bo kmalu upam da bolje.

Aleks je bil pa kar priden včeraj, mi je celo po dolgem času čez dan spal 4 ureuser posted image , kar nisem mogla verjeti sem ga skos hodila gledat. Pa pol zvečer tudi brez problema zaspal mal čez 19 uro in spal do 7.30 brez bujenja.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
2.4.2007 11:06:24   
ada2
tako, uro in pol sva se zunaj podila, potem se je najedel in zaspal. jaz grem nekaj še za atija skuhat, pa mogoče malo peglat, če bo čas.

user posted image user posted image user posted image  Aleks. se vidi, da je zdaj ponosen bratec in si je mislil, da bo bolje, če ne dela še on skrbi mamici.

aja, whatever a si že kaj  roza kupila?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
2.4.2007 18:44:01   
Anonimen
aja, whatever a si že kaj roza kupila?

Ada, ja kupila user posted image user posted image user posted image .

Takšne majčkene kiklce, pa bodije, pa nogavičke user posted image user posted image user posted image , Pa puloverček user posted image user posted image user posted image .

Lumpiju pa sem nato še 2 kompleta nogavic, ker sem imela slabo vestuser posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
2.4.2007 19:43:08   
amy26
Lumpiju pa sem nato še 2 kompleta nogavic, ker sem imela slabo vest

Tudi jaz vedno če sem kupila kaj za user posted image  sem vedno še kakšen body za Aleksauser posted image , celo en roza body sem kupila za vsak slučaj če bi se naredil kak čudež in bi bilauser posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
2.4.2007 20:07:45   
Naty_ka
Pozdravljene.

Jaz sem pa tako razočarana nad RR. Kar zmanjka ogromno strani. Pa brez kakršnekoli razlage.
Niti nimam več volje čvekat...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
2.4.2007 20:08:42   
Naty_ka
316 objavuser posted image user posted image user posted image
Pa saj niso normalni...

Ah, grem rajši tv gledat...user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 2.4.2007 20:11:07 >

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
2.4.2007 20:11:17   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

316 objavuser posted image user posted image user posted image
Pa saj niso normalni...

user posted image user posted image user posted image 317

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
2.4.2007 20:14:21   
Urša
user posted image user posted image user posted image  Meni je vse dol padlo! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
2.4.2007 20:41:22   
Anonimen
Jaz moram tudi samo še nekaj napisat, da vidim, koliko * mi pripada user posted image

Eh..... naj gre vse skupaj nekam..... tudi jaz sem žalostna, ker je vso naše "delo" šlo nekam user posted image

Računalnik je ostal v bolnici, upam, da mi kmalu sporočijo, da ni nič tragičnega user posted image  Za ta teden pa sem si pri mami eno kišto sposodila, ker ne morem brez. Čeprav bi mogoče dijaki bili veseli, če ne bi bilo testov user posted image

Iščem in iščem destinacjio za user posted image . Zaenkrat sem se zagledala v Solaris pri Šibeniku. Je katera že bila tam?

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
2.4.2007 20:42:17   
Anonimen
Eh, samo user posted image user posted image user posted image , pa manj kot 1000 objav user posted image . Naj grejo nekam. Jaz grem tudi. Adijo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
2.4.2007 20:58:11   
til
Hello!

Ja res je tole prav bedno!

Mi pa gremo na Rab tam kjer si bla ti Urša in upam, da je res tako lepo kot je na sliki. Ali imaš mogoče kakšne slike iz morja. Saj zdaj jih lahko ponovno prilimaš, ker jih verjetno na RR itak ni ko pa so skoraj vse zbrisali user posted image . Pa mal mi povej kakšna je kaj okolica ali je zvečer kam za it po mestu ali kaj takegauser posted image .

Tilen je zaspal še vedno je ves smrkal in zdaj hodim z njim spat, ker me očitno moj fantek pogreša se me drži kot klop in kar naprej hodi za manouser posted image . Je pa res da mamici tudi mal paše da se malo stisnevauser posted image user posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
2.4.2007 20:59:12   
NinaŠ
Jutri med 9. in 12. držite pesti zame user posted image - mogoče bo to kaj pomagalo, ker znam bolj slabo (oz. ne user posted image ) in se zanašam le na to, da bo več logičnih vprašanj kot piflarskih user posted image

Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
2.4.2007 21:51:27   
nincy
Čao pupike! user posted image

Me sploh še poznate user posted image  user posted image  Trenutno sem obrisala prah z računalnika, ker ga le še redko uporabljam. Pa vidm da se je RR nekaj sfuzlalo.

Amy čestitke za user posted image . Sem tolk vesela da imate user posted image .   

Pri nama nič novega. Lara je trenutno nekaj prehlajena. Kašlja že 14 dni, ji dajem ene kapljice pa ji kaj dosti ne pomagajo, tako da greva ta teden še enkrat k P. Jaz sem zmozgana do konca, vsak dan vstanem ob 5, pa še ponoč vsaj 2-krat ker Lara tko kašlja. Ah, pa če sem dala še kaj hujšega skoz, bom tud to. user posted image

Zdaj grem pa še na hitrco mal nazaj pokukat.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
2.4.2007 21:52:00   
nincy
Kaaaaj 69 objav user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.