kapica
|
Madejka, jaz ti ne morem pomagat, nisem tega vozicka spoznala ali od koga slisala za kaksne izkusnje. Zal. Zvesta, ja te inspekcije so res , je treba pazit, ampak zoprno kot le kaj, ce mores res biti zaprta doma med stirimi stenami. To ni zdravo zate niti za otroka. Maja, si pa pridna, samo 6 kilc do sedaj . Jaz ne razumem od kod meni kile tako gor grejo . Sedaj sem startala 24.ti teden, danes zjutraj sem se tehtala, 61kg, torej ze 8+ , obseg trebuscka pa 91cm. Res ne vem zakaj tako gor gre. Z nicemer se ne basem, sladkarije, mascoba, zelo redko, v glavnem isto kot prej, sedaj pa sploh nimam vec nobene kontrole. Me je kr malo danes ko sem videla. Ne vem kaj naj. Ce bo slo tako naprej, se bom pa tudi basat zacela, da bom imela vsaj kaj od tega, ce bom ze toliko na tezi pridelala. Tejci mas prav, kolikokrat pa gremo drugace k zdravniku. Jaz sem tako kot ti, niti za prehlad, niti za kaksne bolecine ne letim takoj v ambulanto, zato pa tudi ne placujem dodatnega zavarov., se mi zdi skoda. Tako da ce je tako kot pravis, odjavis in bo . Drzim pesti, da prides cimprej do dermatologa in resis to tezavo. Gabi, Portoroz, mmmmm, jaz bi tudi . Sem kr fausna . Poldy, zal tudi za tebe nimam kaksnega nasveta, ne vem kaj naj si das pod modrc, mogoce kaksno kompreso ali kaj podobnega?