|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
30.3.2007 14:12:02   
Anonimen
PravaTečka, kar v rit ga suni! Kaj te pa straši!

Najbolj rizična leta so med 35 in 37, zato je tudi NS za nosečnice v teh letih brezplačna. NS se dela med 11. in 14. tednom, zato je zate prepozno, okrog 20. tedna se dela, kot vem samo še AC, ki je pa pasje draga, glede na to, da nimaš predhodnih indikacij (rezultati NS + DTH ali THT), da je kaj narobe in ti ga zato ne krije zavarovanje. Pa saj boš kmalu na UZ morfologiji videla da je vse OK!

ČE je tvoj tak ko moj, potem je nekaj slišal, nekaj preslišal in nekaj po svoje pokombiniral, na koncu pa ti je vse to silno "znanstveno" razložil, seveda podkrepljen z argumentom " mi je ta pa ta povedal"... Če maš kake dvome raje poglej po netu (Dr. Pušenjak ma forum na MedOver.net http://med.over.net/phorum/list.php?f=19) pa ti lahko veliko pomaga že če bereš, vprašaš pa tudi, o NS je pa tam ogromno napisano.

Pa ne se sekirat!

(odgovor članu andreja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2101
30.3.2007 14:12:30   
taček
Hojla souser posted image !
Dolgo nisem bila zdej na vaši-naši strani, ker sem 4 dni ležala v bolnici zaradi bruhanja! Upam, da se bo zdej končalo in da bo vse OK! Drugač pa vidim, da že pridno izbirate stvari! Tudi jaz si že ogledujem vozičke in otroške sobice, se bom verjetno kr v Avstrijo v Toy-sa peljala, ker je tam bolj poceni!

Nekaj pa me zanima:pri mojmu G traja nosečnost po UZ 14t/2d, ko so mi pa v bolnici delali UZ je pa naračunal, da sem noseča 15t/5d!?" Tko, da mi zdej ni jasno koliko sem noseča, kateri UZ bolj drži?

LP

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
30.3.2007 14:37:42   
sandra85
ola! js pa sm si danes 1. nosecniske hlace oblekla, pa sm tak komot...! uceri sm vozla v enih hlacah in me je cel cas fulll tiscalo, pa si nisem gumpa odpela-kaj bi si instruktor misluuser posted image pa mi je pol kr mal slabo blouser posted image
no zaj pa sm tak komot-sem v sluzbi in se pucutim kr kot da sem brez hlacuser posted image
moj trebuscek je pa ze tak...lepuser posted image
ko pridem domov si bom magari album odprla pa bom gor slikco od trebuscka dala...tko bi lahko tut ve, pa pol primerjamo kake trebuscke imamouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
30.3.2007 14:38:40   
Anonimen
Duškamb&Pikica Pokica, držim pesti, da bodo uspešni rezultati AC čimprej tu!

Sandra85, 110€??!! Kaj vse je všteto v to ceno? Masaža?user posted image  Drago se mi zdi.. No, jaz bom tudi dala 110€, če je pač takšna cena, ampak.. To je le 3D UZ, kajne?? Morfologijo moraš doplačati, al kako? Aja, pa mi lahko sporočiš tel. številko od dr. Strahove? Jaz bi šla tudi tja.. V katerem tednu pa je najboljše iti na 3D UZ?

(odgovor članu taček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2104
30.3.2007 14:44:27   
sandra85
tianna ja morfologija je usteta...rekla mi je da ona vse skupi naredi.
01/724-5221

po moje ti bo dala termin nekje konec maja. js sem ji rekla naj me da cimprejuser posted image
nekje okrog 25. tedna je najboljse...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
30.3.2007 14:44:35   
lemavrica
Men se pa zdi 110€ kar veliko. Tko da midva nejbrž ne bova šla. Morfologija je itak krita s strani zavarovalnice. Bova mogla že preživet da nimava 3D slikic in filmčka. Prov grdo je kolk ti ludje služjo na nas nosečnicah.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
30.3.2007 14:50:04   
Anonimen
user posted image , a bo katera hodila v materinsko šolo v Postojno?

Neposredna povezava do sporočila: 2107
30.3.2007 14:54:20   
sandra85
drugace se pa dela od 20-25 tedna...js bom takrat v 22. nekje

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
30.3.2007 14:58:24   
sandra85
mogoce je dosti, ampak to je moja 1.user posted image in (ce me razumete) js bom dala vse...meni bo ta filmcek fulll pomenil, zato mi tudi ni problem dat tok dnarja...js sm pa itak bila vedno taka, ki ne spara, pa dam raje za user posted image kej, kot pa da si spet js kupujem stvari, ki pol ko pridem z njimi domov ugotovim, da jih sploh ne rabim...user posted image ...ceprav 110 eurov ni dosti za ta 3D UZ, sam tle res ze vidis pravega dojencka, pa se vidi se do male podrobnosti, ce je vse ok...tut ce ima vseh 20 prstkov...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
30.3.2007 15:02:21   
lemavrica
Sej nejbrž če midva nebi imela zdele tolk stoškov s poroko bi tud brez problema dala 110€ al pa še več. No mogoče če nama moj G ne bo dosti povedal al pa naju bo res firbec matral bova tud midva šla, samo se nama pa obema zdi drago.
Jest tud nisem glih šparovna ampak zdele k sem pa brez službe pa gledam skor na vsak €.
Je pa to res en lep spomin na nosečnost. Midva sva bla že včeri ful vesela k sva ga spet vidla na navadnem UZ.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
30.3.2007 15:07:45   
nana 27
No, jaz sem pa slišala, da je Postojna veliko cenejša in da je tam 3D UZ 12 tisočakov user posted image  Prijateljica je bila pri dr. Jordanovi in jo je izredno pohvalila. Dobila je tudi filmček. Tole je kopirano s spletne strani Bolnišnice Postojna  http://www.ringaraja.net/forum/post.asp?do=reply&messageID=1435160&toStyle=tm "Najugodnejši čas za pregled je 25. do 30. teden nosečnosti.
Preglede predvidoma opravljamo ob ponedeljkih in torkih popoldan. Pregled traja do 30 minut.
Cena pregleda: 12.000,00 SIT.
Naročanje: telefon št. 05 720 40 08 v dopoldanskem času ali po e-mailu: info@bolnisnica-po.si

Sedaj pa si oglejte še filmček otroka pri 20 tednih nosečnosti na najsodobnejšem ultrazvoku.PREDNOSTI NOVEGA 3D ULTRAZVOKA, KI VAS ŽE ČAKA V NAŠI BOLNIŠNICI.

V nosečnosti:
- občutek bližine med bodočo mamico (starši) in še nerojenim otročičkom se poglobi zaradi izjemne ločljivosti in čistosti slike
- podoba še nerojenega otročička, ki z novo tehniko prehaja v tridimenzionalnost, pomirja bodoče starše
- v primeru suma, da je prišlo do nepravilnosti v nosečnosti nova UZ-tehnologija zagotavlja večjo varnost, kar pomeni, da je sum lažje potrditi ali ga zavreči, in tako nosečnost poteka mirneje
- zgodnja in bolj zanesljiva potrditev ali zavrnitev nepravilnosti
- vsak posnetek, narejen med preiskavo, se dokumentira, arhivira in se lahko snema za bodoče starše
- možnost prenosa podatkov v drugo ustanovo preko spleta za morebitni posvet z drugimi zdravniki
V ginekologiji:
- v primeru iskanja vzročnosti pri simptomih kot so: bolečine, nepojasnjene krvavitve, drugačne krvavitve, motnje pri odvajanju, akutnih bolečinah, nova UZ-tehnologija zagotavlja večjo varnost, kar pomeni, da je vzroke lažje ugotoviti, morebitne sume pa lažje potrditi ali zavreči
- pomoč pri zdravljenju neplodnosti
- glavna pomoč pri diagnostiki"

Taček, to, da UZ pokažejo drugače, je odvisno od kvalitete ultrazvoka, natančnosti merjenje in seveda v kakšnih položajih je otroček. Rok ti bodo kar naprej spreminjali. Zato lahko tudi narobe zmerijo otroka in ti rečejo, da bo težak, na koncu pa je lahka kategorija.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
30.3.2007 15:10:10   
nana 27
..ups, sem dala napačno povezavo. Glejte na prvi osnovni strani - besedilo ob sliki dveh zaljubljencev na klopci: http://www.bolnisnica-po.si/

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
30.3.2007 15:14:43   
sandra85
lemavrica te popolnoma razumem, ce nimas sluzbe. v takem primeru bi mal razmislla tut js...ampak najvecji razlog, zakaj sva se mi2 za to odlocla pa je, ker nama bo ona 100%spol povedala...moj G pa se veckrat zmoti, zato se ne bom kaj prevec zanasala na to, kaj bo on rekel za spol...

Neposredna povezava do sporočila: 2113
30.3.2007 15:18:18   
sandra85
za postojno sm tut js ze slisala, ampak sta bile 2 kolegici lani junija pri dr. Strahovi in sta bile res fulllll zadovoljne in sta mi obe rekli da moram k njej, ne glede na to, ce je drazja...in js se strinjamuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
30.3.2007 16:08:50   
Rožica*
lemavrica poglej ta link:
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2889

Meni je ta potica najboljša.

LP.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
30.3.2007 16:11:35   
guppy
Ojla!!! Pravkar sem pricepetala z rednega pregleda. Najprej sva poklepetala z G o moji preboleli angini in antibiotikih, potem me je pa poslal na mizo poslušat srčka. Pa je postavit sondo na trebuh in čiha puha čiha puha se je slišal srček malčka spodaj. Potem je pa iskal drugega... in iskal in iskal.. in nikjer srčka. Meni so se skoraj noge odsekale od strahu. Je rekel "na tole se pa res ne moreva zanašat, greva raje na UZ". Pa sva šla. Ufff ?

Komaj sem naredila teh par korakov čez hodnik in ves čas sem si ponavljala, da je vse OK, ker se mi zdi, da je tale drugi lumpi že ful visoko pod želodcem in da ga zato nisva našla. Ko sem se ulegla za UZ sem mu pokazala, kje me kateri brca in tipi topi sva jih našla z ultrazvokom in ugotovila, da obema bije srčece in da veselo migata in sta čisto živahna, se kobacata oba sem in tja. Kar ene par minutk sva jih gledala (za spol je rekel, da je bolje, da mi povejo še enkrat na morfologiji) in na trebuhu mi je pokazal, kako ležita. Spodnji lumpek je čisto levo spodaj v trebuhu in leži nekako po diagonali, zgornji pa je v popolnoma vodoravni legi pod želodcem, torej že kar visoko nad popkom. G mi pravi, da itak zdaj spreminjata lego in naj se ne pustim motit, da desno spodaj v trebuhu "ni ničesar", hehehehe. Tok sem bila vesela, da je vse v redu !!!

Dobila sem recept za železo in napotnico za morfologijo. Moram se naročit po telefonu v ponedeljek, upam, da dobim Pušenjaka. Drugače sem imela urin precej slab, ampak se ne sekiram ker me ni nič kregal (do zdaj je vse OK), se bom samo malo več nalivala z vodo. Odkar sem imela angino sem se malo odvadila rednega pitja, kar se takoj takole pozna.

Duskamb, pa še tebi odgovorim. Ko sem takole sama doma, se ponavadi zbudim okoli 9h. Malo še poležim v postelji in telovadim user posted image  (keglove vaje), potem se pa počasi odvlečem v kopalnico. Pol se spravim počasi pogledat mail, zajtrkovat, malo posedim... in pafff, ura je kar naenkrat 11. Te dni res veliko berem in gledam stvari za dojenčke. Zdaj sem tudi v "good mood" za učenje, tako da se učim kake pol urice, potem ko me vse boli, se preselim na posteljo... pa spet za mizo, pa spet ležat... in spet je ura naenkrat 15h, ko pride lubi domov in jeva kosilo. Če sem dobre volje in pri stvari zdaj še rišem dopoldan, ravno danes moram pobarvat tri ribice za na steno, ker se je kontura že fajn posušila. Upam, da tudi tebi tako hitro minejo dnevi!!

Pozdravček vsem so-nosečkam,
se še kaj oglasim, ko se malo spočijem od pohajkovanja user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
30.3.2007 17:08:56   
Anonimen
Prava tečka, tebe je pa tvoj res ornk prestrašil, pa še en kup napačnih podatkov ti je natrosil...pejd ga v rit sunituser posted image .

Vidim da pridno pišete...

Približujejo se prazniki, jaz sem vedno imela navado naredit tatarski biftek v velikih količinah, zdaj pa nič ne bo, ker še nisem prebolela toxeuser posted image user posted image . Kaj bom pa pol sploh jedla???
Saj vem, šunko, pa potico, pa hren....samo zame ga ni čez tatarca.

Pa pridno sem se začela učiti, imam 2 izpita čez 2 tedna, treba naredit, pa še eno seminarsko pišem na temo ODPUŠČANJE NOSEČNICuser posted image .

So me malo krči začeli grabit po mečih, tako da malo več magnezija konzumiram, pa malo več na sprehode hodim, čeprav nisem dovolj pridna.

Ve že telovadite in veliko hodite??

Srček

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2117
30.3.2007 17:45:25   
guppy
Woohooo srček, kaka slikca user posted image

Evo, pripenjam najnovejšo stvaritev za otroško sobico. Žal barve niso več tako žive, ko se zadeva posuši.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
30.3.2007 18:08:04   
Anonimen
Super izgleda guppy.......emmmmm........jst bi tudi take rbice imela.........

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2119
30.3.2007 18:12:18   
nana 27
user posted image user posted image user posted image  Guppy!!!!! Lepe ribice!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
30.3.2007 18:24:51   
Zoya27
Super, guppy! Res lepo.user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
30.3.2007 18:43:45   
cuma
Čau punce,

ko berem te tebate o 3d UZ se vedno spomnim na mojo mamo, teto ... ko niso imele niti enega navadnega UZ in kako lepe so se jim zdele moje navadne slikice user posted image . Znanost gre naprej, na srečo. Kar se mene tiče. pa bodo čisto dovolj slikice iz navadnega UZ, če bo le vse ok in ne bo treba na kake nadaljne preizkave. Ne vem, rajši slikam svojo punčko zdej ... ne me vprašat koliko albumov že ima pri svojih 15 mesecih user posted image . Svojega drugega otročka bom - mogoče malo manj obsesivno user posted image  - tudi kar sama slikala, ko ne bo več moj slepi potnik user posted image .

Guppy: bravo za "fishe" ... jaz sem danes tudi skicirala kravo in ovco user posted image  ... Lepo, da je z user posted image user posted image  vse ok!!! 

Helenav: A že hodiš na telovadbo na Ogrlico?.... mogoče se ti pridružim. A lahko hodiš poljubni dan in uro ali komb. pon.- čet. in tor.- pet.? Ker jaz ravno v tor. in čet. ne morem user posted image . A imate tam pri roki kako bombo kisika, če vam padem skupaj?user posted image user posted image user posted image  Sem res brez kondicije zadnje čase user posted image .

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
31.3.2007 7:48:13   
Anonimen
Jutroooo!
Bolj oblačno ampak juto je zame najlepši del dneva.

A je slučajno katera naročila tisti DVD od Vzajemne z telovadbo za nosečnice?

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2123
31.3.2007 11:00:25   
nora
Dobro jutro punce!

Evo da se tudi jaz malo javim. Nisem imela časa za nič, sem mogla mag.tezo oddat, pa sem bila pod pritiskom. Uzela sem si tudi 3 dni dopusta, da se malo ˝spočim´. Kolk je lepo biti domauser posted image Jaz bi rada bila skoz doma, kolk stvari hocem narest, pa mi zmanjkuje časauser posted image V 4 dneh sem se zredila 2kg, ker sem bila na domači negiuser posted image user posted image zdaj pa veselo na orbitrek!
Ni videt sončka zunaj, ampak vseeno imejte se lepo!
Lep  vikend,
Nora

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
31.3.2007 11:38:40   
Anonimen
kAJ NOSEČKE LAHKO GREMO NA ORBITREK?
Na mojem se trenutno nabira prah, ker nisem bila prepričana....

Mene je bolj mikal moj tenis (dvojice - ki so za upokojence) ampak sem se mu s težavo odpovedala. Sicer sedaj po AC sem malo prestrašena in bom z miganje še malo počakala kljub temu, da se dobro počutim. Glavno, da se ne redim.  Se pa mi že vidi trebušček!!! In vsi že božamo dojenčka  -  sploh otroka, ki komaj čakata na rezultate AC, da bomo izvedeli kaj imamo.

< Sporočilo je popravil duskamb -- 31.3.2007 11:39:46 >

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.