|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
2.4.2007 14:32:27   
nana 27
Tudi jaz vas pridno berem..časa pa nimam dosti. Pridno počivam. Preveč sedenja povzroča še bolj boleč križ, ampak bo že. Ne vem, mogoče bom ustrelila mimo, ampak se mi zdi, da se srčnega utripa otrok v tem času še ne čuti oz. ne zazna (120-160 utripov na minuto). Tudi, ko berem Pušenjaka piše, da se brez dopplerja srčnega utripa ploda ne da slišati pred 25. tednom. In kakor se sliši utrip na napravici Angelsounds, to še ni podobno utripanju odraslega in glede na to, da je utrip že z napravico zelo hiter in komaj zaznaven (zelo hiter tehno - kot, da bi nekdo zelo hitro govoril -hohohoho..), ne verjamem, da ga je mogoče slišati z ušesom. Mogoče je pri dvojčkih drugače user posted image  Ne vem, kako je pri vaših G, ampak pri mojem je za zaveso zmeraj mamica teden pred PDP, ki ji delajo CTG - no in tam se točno sliši, kako hiter je utrip in komaj slišen je utrip. http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=7915&t=7909#reply_7915 

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
2.4.2007 15:00:34   
Anonimen
Hmmm,dokler ne probaš ne veš.Ampak povem ti,da se z napravico Angelsounds res dobro sliši otrokov srček.Res pa je da ga ne zmeraj saj
ga včasih zakrije...Ko pa boš enkrat poskusila boš mogoče tudi verjela!

Lep dan še naprej!!

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2152
2.4.2007 15:08:10   
lemavrica
Ojla,
kako ste? Mene je dones mal nizek pritisk zmatral drugače sem pa ok.
Se moram pohvalit da nama je potica super ratala in jo je tudi tast pohvalil ( on jo dela ponavadi za večje praznike )user posted image .
V petek smo se imeli fino na koncertu, je tud mulček v trebuhu užival, sem ga malo čutila. Bo taprav Sidd fan k pride ven user posted image .

Lep dan še naprej.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
2.4.2007 15:18:11   
nana 27
Anonimna, če je bilo to namenjeno meni (ne vem, zakaj se skivaš za anonimnostjo)...napravico angelsounds imam in srčka slišim, ampak ker vem, kako se utrip otroka dejansko sliši, ne morem reči, da se ga sliši tako kot utrip srca pri odraslem. Predlagam, da vam utrip na pregledu predvaja ginekolog, da boste lažje ločile, kaj je vaš utrip in kaj utrip otroka. Sicer pa vzemite v roke štoparico in naštopajte -  utrip srca otroka je od 120 do 160 udarcev na minuto. Čez trebuh pa lahko partner sliši samo utrip mame in ne otroka, razen če ima nadnaravne sposobnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
2.4.2007 15:27:10   
Pikica pokica
Jaz bi rekla, da se utrip srčka že sliši, saj mi ga je že dvakrat s podobno napravo merila ginekologinja. Ona bo menda že vedela. Povedala mi je tudi frekvenco, ki je zdaj še kar hitra.
Zato ne dvomim, da lahko tudi same doma poslušate srček. Jaz te napravce sicer ne bom kupovala, saj je tudi pri prvem nisem imela, verjamem pa, da je lepo slišati srček od pikice, kako bije v nas.

Bom pa seveda spet plačala, da mi morfologijo posname na videokaseto (ja, moja še nima cd ja, ampak vseeno sem s tem zadovoljna), saj se v tem primeru res potrudi in traja takšna morfologija vsaj 20 min dlje kot navadna. To mi je tudi povedala, zato si je za menoj vzela nekaj prostora, da se ne bi naredila prevelika gužva. Kasneje mi je v prvi user posted image  posnela na isto kaseto še uz v 32. tednu, tako da zdaj lahko gledam primerjavo user posted image .

Naročena pa sem 24.4..

Pozdravček

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
2.4.2007 15:30:41   
Anonimen
Sej to vem!Vem da se utrip nerojenega otroka razlikuje od odraslega!Vem da je faktro x2!In nisem nč rekla,da nimaš prav ravno nasprotno....No hvala za odgovor.

Lp

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2156
2.4.2007 15:32:35   
Anonimen
Živjo.

A mi lahko katera posreduje številko za 3D UZ v Dravljah?

Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2157
2.4.2007 16:36:14   
sandra85

OJLA PUNCE...
zaj se pa ze par dni nisem javla...
moram povedat, da sem zaj prepricana, da so brcike user posted image sm prav vesela!!!
moj je še vedno v user posted image večji je trebušček, bolj je noruser posted image
sm obljubla, da bom dala moj trebušček v album...ma je moj neki slike dol dajal...pa...moram čakat, da on to zrihtauser posted image
moram pa povedat, da imam že 3kg +
moj dela...user posted image
js pa grem mal user posted image
pišem še pol...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
2.4.2007 16:44:12   
Anonimen
Čau souser posted image !
Tudi jaz vam bolj malo piše, berem pa vas redno.
Zanima me, če je mogoče katera izmed vas brezposelna?? Jaz bom namreč drugi mesec ostala brez službe in ne vem kaj in kako naprej.. Dobim spoloh kakšno pomoč, porodniško? Pred tem pa sem bila zaposlena manj kot 1 leto.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2159
2.4.2007 16:51:03   
lemavrica
Jest sem brezposelna. Najbolje je da si prebereš malo na strani od CSD Šiška. Potem pa da greš na najbližji CSD in ti bodo tam vse povedali. Jest sem že bila ampak moram it še enkrat ker mi ni vse čist jasno.
To je vse kar ti znam jaz povedat, kogoče se bo še kakšna oglasila. Vsekakor ti pa želim čimveč sreče pri urejanju zadev ali pa morebitnem iskanju nove službe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
2.4.2007 16:53:04   
Anonimen
Lemavrica, saj jaz sem tudi že nekaj brala (po raznih forumih, zloženkah itd) pa tudi meni ni čisto nič jasno, tako da.. Ne vem kaj bom.
Srečno tudi tebi pri urejanju zadev in pri iskanju službe.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2161
2.4.2007 16:59:40   
lemavrica
Za začetek se ne sekiraj. Lepo pejt na Center za socialno delo in naj ti tam vse razložijo. V najslabšem primeru ti pripada 205€ + otroški dodatek ko rodiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
2.4.2007 18:48:12   
Anonimen
Jaz sem brezposelna, imam status študenta in sem si januarja zrihtala na CSD socialno pomoč v višini 205 evrov za tri mesece in enkratno pomoč v višini 340 evrov.
Predlagam ti da greš na najbližji CSD in se pozanimaš, ker je od primera do primera različno. Meni je najprej ena teta rekla da ne morem dobit ker sem študentka in se moram preko študentskega dela preživljat. Ko sem ji razložla da sem ravno zato ker sem user posted image  pustila delo za šankom po 4 letih in pol, ker gajb ipd ne smem dvigat, čiki, na nogah 8 ur....in da sem v stiski in da je mož ostal brez službe jo še vedni ni zanimalo, zato sem šla do druge in se je dalo vse urediti, samo en kup papirjev sem morala prinest. Sedaj se mi ta mesec izteče in bom poskušala podaljšat še za 6 mesecev, pol pa je itak porodniška in mi pripada teh 205 evrov+ otr.dodatki.

Srček

Neposredna povezava do sporočila: 2163
2.4.2007 19:06:34   
Anonimen
Srček, če te prav razumem ti pripada porodniška tudi če si brezposelen. Ti pripada tudi če pred tem nisi bila zaposlena za niti eno leto npr.? Jaz sem namreč tudi delala preko študenta full let; zaposlena pa sem bila le 11 mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2164
2.4.2007 19:08:17   
lemavrica
A pogodbo imaš za 11 mesecev ali 12 mesecev?Ker če jo imaš za 12 mesecev greš lahko na ZAvod za zaposlovanje in boš dobivala 3 mesece podporo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
2.4.2007 19:33:49   
guppy
CUKRČEK, jaz imam pa ravno "vmes" - 20.04. Škoda, da se nikjer ne srečava.
No, zdaj pa dejansko že lahko rečem, da imam pravi nosečniški trebušček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2166
2.4.2007 19:49:29   
Rožica*
vaUUUUUUUUUUUUUUUU
Guppy a je to tvoj trebušček?

Se mi sploh ne da tipkat, samo ženske ne moremo iz svoje kože, kaj ne? Radovednost pa taka.

Tudi če ne delaš eno leto ti pripada porodniška!!!! Poglej malo na forum družinske finance, če se ne motim pod partnerstvo. Tu na RR tam boš več našla!

Lp.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
2.4.2007 19:52:26   
Rožica*
Tianna na tvojem mestu, bi se skušala dogovoriti, da ti podalšajo vsaj za toliko, da ti pripada "porodna" (nadomestilo plače; ne tista državna porodna, ki jo dobimo vse ostale, ki nismo bile v delovnem razmerju eno leto).

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
2.4.2007 20:11:34   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

CUKRČEK, jaz imam pa ravno "vmes" - 20.04. Škoda, da se nikjer ne srečava.
No, zdaj pa dejansko že lahko rečem, da imam pravi nosečniški trebušček user posted image

Jaz imam G na Viču...koker se spomnim ga imaš ti drugje. Saj če si za pijačko, se komot kdaj pripeljem v Ljubljano.
A ta trebušček na avatarju je tvoj? Če je , ga imaš pa res že velikega. JAz ga nimam še niti približno tolikšnega. Očitno ju nosim bolj zadaj.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
2.4.2007 21:06:27   
sandra85
guppy user posted image js se vam vseskozi hvali, kak imam že lep velik trebuškeč, zaj pa ti zavidam, kr js nimam še niti pol tolko kot ti...ja no, ti imaš user posted image user posted image ...lep trebušček!!! zaj sm se pa mal naspala, pogledala big brother-ma so kokoši te naše big brotherke...kaj vi meniti o njih?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
2.4.2007 22:04:11   
nana 27
Sandra, tudi mene je potegnil vase tale BB..sem sama sebi hecna. Bolj ga gledaš, bolj si slabe volje user posted image  da je na kupu toliko opravljivih primerkov. Guppy, velik buši user posted image  in lepa slikica user posted image  

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
2.4.2007 22:15:37   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Guppy, uau kakšen trebušček! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2172
2.4.2007 22:44:27   
sandra85
ja, pa js sm si še 3 dnevni dostop kupla pa gledam ko mi je dolgcajt-do zaj sm gledala, ki moj dela in sm samauser posted image
ma sam opravljajo te babe! ta sonja se mi tko smili...a jasmina!!! katastrofa, kako bo ona vzgledna mamica, ko bo...mah...
no, sm dala 2 slikce mojga bušija v moj album, tko da lahko vidite-kak je lepuser posted image
zaj pa se grem počasi user posted image kr moj počasi pride, pol bova še malo user posted image pol pa počasi user posted image ...lepo se imejte in da bote čutle brcike preden zaspite user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
2.4.2007 22:56:29   
Anonimen
Sandra85, sem pogledala v album tvoj trebušček! Uau!!! user posted image user posted image user posted image
Moj pa je še tako majhenuser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2174
3.4.2007 1:08:22   
guppy
sandra, sem pogledala slikice, super se vidi bušika user posted image ! Kar tako naprej! Meni je začel skokovito rasti od 16. tedna dalje, ko sem nehala bruhat. Vsak teden se opazi razlika!

A vse lepo spite? Sploh me ne prime spanec danes, pa ne vem zakaj. Vleče me študirat, da se znebim te knjige. Čisti "psiho" sem postala user posted image . Mogoče je razlog v tem, da prepogosto hodim lulat, pa sploh ne uspem kvalitetno zaspat. Danes zjutraj sem potegnila do 11h in zgleda bo to razlog, da menjam dan za noč.

Poljubčkajte bušije!!
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.