|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
29.3.2007 12:14:10   
guppy
Duskamb, tudi jaz ti želim vse najboljše in predvsem, da se zdaj lepo spočiješ. Držim pesti za super rezultat AC!

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
29.3.2007 12:23:12   
Anonimen
Duskamb, boš videla da bo še vse v redu. Saj so ti že povedali da so bolj majhne možnosti da bi sploh lahko bila kaj narobe, tako da boš tudi ti že kmalu začela z nakupiuser posted image .

Srček

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2077
29.3.2007 12:28:54   
nana 27
Duskamb, držim pesti, da bi bili rezultati v redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Cuma in Guppy, kakšne talente skrivata user posted image  Slikice so res lepe!  Levasi, res gre za isti 3D v Postojni in Dravljah. Jaz sem od prijateljic slišala, da je 3D v Postojni veliko cenejši. Malo preveri, če to drži.    

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
29.3.2007 12:40:16   
Rožica*
Poglejte si še to stensko dekoracijo   http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=372&ParentClassID=372&Opened=1 

Poiščite si najlepšo za naše malčke.

LP.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
29.3.2007 13:46:42   
Pikica pokica
Duskamb, tudi jaz čakam na rezultate AC. Opravili so mi jo v petek in do včeraj sem počivala, da bo le vse ok.
Jaz sem bila na AC zaradi slabših rezultatov NS, vendar so mi razložili, da je po vseh podatkih okoli 0,3 % možnosti, da ima moja pikica kakšno genetsko okvaro.
Upam, da bo vse ok in tudi tebi želim takšen rezultat.
Kje so ti jo pa opravljali in kdaj so ti obljubili rezultate?

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
29.3.2007 13:55:34   
PravaTečka
Prave nosečke steuser posted image user posted image user posted image , Cuma in Guppy super sta se potrudili. Mi še ne vemo kam bomo stacionirali našega prihajajočega člana. Mogoče mi lahko svetujete. Miha je bil decembra star 3leta in ima svojo sobico, a bi bilo preveč če bi dobil sostanovalca?! Dojenček bi ga budil itn... Sobica pa tudi ni tako velika, v poštev pride samo nadstropna postelja. Ali pa se z možem seliva iz spalnice, kjer je tako samo postelja in tako pripraviva novo otroško sobo. Vem, da je še nekaj časa za te odločitve, ker je Miha v svoji posteljici spal pri nama v spalnici dokler sem ga dojila (9 mesecev). Ampak nekje moram začetuser posted image .

duskamb   držim ti pesti in ti želim, da ti bo ostali del nosečnosti zato toliko lepši user posted image

Bodite še naprej takšne pozitivkeuser posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
29.3.2007 14:04:10   
Pikica pokica
PravaTečka, tudi jaz se ubadam s podobnim problemom, ampak sva se odločila, da k troletniku ne bova dala dojenčka ( vsaj na začetku ne), tako da bo spal z nama v spalnici, kasneje pa ga bova prestavila k bratcu. Na srečo ima sinko že nadstropno posteljo ( spodaj prostor za igro in igrače) in kasneje bomo samo dokupili spodnjo nizko posteljo.

Lp

(odgovor članu PravaTečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
29.3.2007 14:20:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Duskamb, tudi jaz čakam na rezultate AC. Opravili so mi jo v petek in do včeraj sem počivala, da bo le vse ok.
Jaz sem bila na AC zaradi slabših rezultatov NS, vendar so mi razložili, da je po vseh podatkih okoli 0,3 % možnosti, da ima moja pikica kakšno genetsko okvaro.
Upam, da bo vse ok in tudi tebi želim takšen rezultat.
Kje so ti jo pa opravljali in kdaj so ti obljubili rezultate?

Se pravi, da bodo tvoji rezultati nekaj dni pred mojimi. Tudi tebi želim najboljše rezultate.
AC mi je delala Dr. Tončka Završnik v Mariborski porodnišnici. Rezultati bi naj bili v 2 - 3 tednih in jih dobim po pošti.

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2083
29.3.2007 14:44:58   
Anonimen
Jaz sem dobila bratca ko sem bila stara 3 leta k meni v sobo, in sem vse preživelauser posted image . Pa tako sva se bolj navezala eden na drugega, ker mi je mami to tako razložila, da sem že dovolj velika da bom pomagala z dojenčkom in dovolj odgovorna da "lahko" delim sobico. In jaz sem baje bila vsa našopirjena, da sem dovolj stara in odraslauser posted image .

Je pa ponoči še vedno spal v spalnici pri mami dokler se je ponoči zbujal, previjanje, kopanje in njegove stvari so pa bile pri meni "da jih čuvam".

Tako da menim da lahko brez problema uredite kotiček pri bratcu ali sestrici, na začetku pa naj ponoči še spi pri vama, da user posted image  ne zbuja starejšega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2084
29.3.2007 14:59:32   
sandra85
pozdravljene souser posted image
kako je lepo poslusat, ko nabavljate za user posted image ...js bi, ampak cakam da spol izveva!user posted image upam, da mi bo povedal 17.4.,ko imam pregled...junija koncam z delom-grem na ¨porodnisko¨in bom do septembra mal uzivala z najino user posted image v trebusckuuser posted image ...v tem casu pa se bom dosti sprehajala pa vem, da bom takrat najvec stvari nabavla za user posted image , kr bom hodla dosti po trgovinah...pa pol ko gres mimo, ne mores da kej ne kupisuser posted image
glede unih slikic, meni se sploh ne zdi drago...sam kolko pa dobis slikic v paketu? kaj to se naroci sam prek neta, al se jih dobi se kje drugje?
grem js naprej delat...ob 18h pa imam voznjouser posted image uff!

moram pa povedat, da sm uceri neki cutla (kot pokanje mehurckov v trebuscku) sam se se ne bom prehitro hvalila, ker se nisem sigurna, da je to to...upam, da jeuser posted image ...kr ce je to to, je res lep obcutek, se mi zdi, da se sele takrat zares zavedas da nosis nekaj pod srckom...user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
29.3.2007 15:10:27   
lumpa6
hay
danes sem bila v h&m-mu v Celju, imajo veliko večjo izbiro cotk kot v Ljubljaniuser posted image user posted image , pa tako srčkane so me je kar zamikalo da bi si kaj kupila

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
29.3.2007 15:18:15   
sandra85
js moram se to nahitro napisat...sm zaj klicala dr. Strahovo in sem se narocila na 3D 4D UZ in imam termin 10.05. ob 11h user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komaj cakam!!! sm ji rekla naj me da cimprejuser posted image ampak takrat ko se bo 100% vse lepo vidlo...tko da bo to 10.5. user posted image user posted image user posted image in sm jo prasala, ce bo 100% meni sam G naredil morfologijo in je rekla, da ja, ampak naj se ne sekiram, ker mi jo bo ona se enkrat naredilauser posted image user posted image user posted image tko sm vesela!!! tko da bom do takrat pocakala, ona bo 100% potrdila spol, pol pa v akcijo na shopping!!! cena pa je 110 eur...sam bi dala tut 500, ker vem, da se tle full lepo vidi in CD moram prej dat, ne kot na NS, ki sm pozablauser posted image tko da bova se filmcek imelauser posted image user posted image user posted image
ok, zaj pa grem res mal delat...delam do 16h...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
29.3.2007 21:25:46   
lemavrica
Čer,
danes sem imela pregled in sem spet na hitro vidla najno pikico oz. pikca. Je bil kar živahen. 26.4. imam pa morfologijo.
Pol sva si pa s pikijem privošla še eno fajn večerjo, tko da se dones prov fajn počutim. Upam da naslednji teden začnem delat na popisu, bo vsaj neki € kapnilo konec meseca pa še malo bolje se bom počutila k bom delala.
Jutri pa komaj čakam koncert zvečer.

Lep večer še naprej

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
30.3.2007 9:31:04   
Anonimen
Jutro!

Počutje je kljub vremenu odlično, trebušček raste, kilce hvalabogu zaenkrat še ne preveč (+3)! user posted image

Dela čez glavo, ampak imam voljo in energijo! Se pa sprašujem, če botako tudi ostalo... Včeraj me je namreč cel dan pošastno bolela glava.

Objem vsem!

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2089
30.3.2007 12:26:05   
Anonimen
Pozdravljene!

Še zmeraj počivam in se kar precej dolgočasim. Ves čas se mi zdi, da bi morala nekaj delat (npr. pospravljat) ampak, ker so rekli počivat jih pač ubogam. (čisto malo sem vmes brisala prah in pomivala posodo od zajtrka,...) Malo berem knjigo, malo kvačkam, malo brskam po televiziji - in v teh 4 dneh sem ugotovila, da je dopoldanski program za en drek!!!!!user posted image
Guppy: KAJ DELAŠ, KO SI CEL DAN DOMA????
Meni je za znoret. Ta trenutek se bašem z mandarinami. Sem pa presenečena ugotovila, da so se moji kilogrami ustavili (ne jem več B-COMPLEKSA) v 4. tednih sem celo uspela - 0,5.  Očitno črpam rezervo prejšnjega meseca + 4. Bo že - se pa kg niti ne bojim. O tem bom razmišljala jeseni.

UŽIVAJTE!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2090
30.3.2007 12:26:18   
lemavrica
Dan,
sem včeraj pozabila napisati da sem se zredila za 0,5 kg in da enih kavbojk ne morem več zapeti. Hvala bogu sem v omari našla ene ki imajo pa res tako nizek pas, da bodo pa kar dolgo zdržale. Pa še toliko imam lufta okoli pasu da jih brez da imam pas sploh gor ne obdržim. Pa še tak kroj so da bodo zdele spomladi krasno na balerinke pasale user posted image . Pa sem ene 50€ prišparala za nekaj časa.
Sva šla zadnjič gledat mal vozičke pa to je taka cena da te obrne. Vse kar rabiš v momentu pride 600€ user posted image .

Kljub dežju imejte lep dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
30.3.2007 12:34:32   
Anonimen
Ojla punce!

Danes imam končno malo energije, da lahko spet kako napišem. Tako na dno je padla tema septemberke, da sem se že kar malo zamislila. Res pa je, da smo že veliiiiko natipkale.

Dajte me malo spomnit: kdaj se dela morfologija. Jaz imam samo še službene težave, tako, da mi nosečnost kar mineva. Še k sreči, da imamo tele tickerje, da vidim, koliko je že tednov mimo.

Duskamb.....še vedno držim pesti zate!

Jaz pa se sploh še nič ne pripravljam za dojenčka. V bistvu verjetno zaradi tega, ker mi mora sestra prinesti stvari, ampak jih zaenkrat še nimam kam dat. Pa brezveze bi mi bilo že 5 mesecev prej....bi se že naveličala do takrat.

Vikend bo spet tako turoben baje. Kaj boste počele?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2092
30.3.2007 12:38:22   
lemavrica
Morfologija se dela med 20 in 22t.
Midva greva danes na koncert pa pol še na en rojstni dan po koncertu, če se ne bova kej v Ortu zadržala, tko da jutri bova bolj spala. Pa potico sva mislila pečt. Jo bova prvič sama delala in bo še zanimivo. Poleg tega morava še vabila do konca raznosit in kupit cvečnike za darila za svate.
Bo kar zabit vikend. Če pa res ne bo kaj druzga za počet imava pa še en kup nanizank za pogledat user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
30.3.2007 12:51:34   
PravaTečka
Tudi meni ni več nič prav, razen enih kavbojk, ki imajo zelo nizek pas ampak so že knap. Prav nič se ne veselim nakupov oblačil, ker vem kako se bo stanjšala denarnica.user posted image   Nič drugega mi ne preostane, ker ne morem hodit v trenerki v službo.
Moj mož me je včeraj ful prestrašil!!! Glede na to, da je to moj drugiuser posted image   nisem šla NS, pa mi je moj rekel, da smo med28 in 30 letom starosti najbolj kritična skupina in največjo možnost za Dow. sindrom, to mu je rekel kolega ginekolog. Zdaj mi to pove. user posted image user posted image  Saj pravim, to nosečnost nisem mislila tako komplicirat, kot pri prvemuser posted image  Sicer je rekel da v 20 tednu še delajo NS. Samo takrat ni več poti nazaj. Sem pa ful jezna na moža, ker me je spravil v strahe, jaz pa sploh ne razmišljam o teh groznih stavrehuser posted image , vsaj do sedaj nisem.
Malo sem tudi jezna nase, ker se nisem bolj pozanimala, pri prvem sem vse vedela zdaj sem pa že pozabila.user posted image user posted image
Prav slabo vest imam, ko sem pri naši skupini brala, da ste vse naredile NS. Upam, da bo vse vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 2094
30.3.2007 12:58:48   
Rožica*
Živjo Punce!

Duskamb ti kar počivaj in uživaj. Pusti se streči in razvajati.
Si pa prav ugotovila, program je zanič!!!! Tudi sama sem cel dan doma. In se včasih kar dolgočasim.
Danes sem se odločila, da si nekaj spečem. vendar imam problem, ker se mi nič ne "lušta". Imam kar problem s prehrano, ker mi nič ne diši. Če pa ne jem mi je pa slabo. Tako da zdaj redno nekaj konkretnega jem, ker mi sadje zjtraj ne paše.  Razmišljala sem da si pripravim kakšen marmorni kolač, ki bi ga lahko jedla za zajtrk in zraven kakšno skodelico čaja.

Lemavrica veliko uspehov s peko potice. Sama veliko kuham in pečem, sorodniki pravijo da kar dobro. Tudi potico pečem sma in najraje po tistem "nočnem" receptu. Zagotovljeno uspe in še dobra je!!!!
Kako se je nameravaš ti lotiti?

Nefreti tudi meni danes tako žalostno izgleda naša tema, čisto na dnu. Mi je bilo še bolj dolgčas, ker nismo nič klepetale.

Drugače pa se tudi jaz zamotim s kleklanjem, peko, TV, pospravljanjem in ustvarjanjem, trenutno z nečaki izdelujemo jajčke... In seveda sanjarjenejem kako bo septembra, kako se bomo cartljali,....

Lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2095
30.3.2007 13:31:06   
lemavrica
Midva se je bova lotila kar po enmu receptu iz kuharske knjige po katerem sva jo že s tastom delala pa je zmeri ful dobra. Kakšen je pa ta "nočni" recept?

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
30.3.2007 14:00:28   
andreja32
ooooohhhhh, škoda ker morate počivatiuser posted image ....bi jaz potrebovala ene par prostovoljk da bi hišo spucaleuser posted image user posted image . Jaz sem danes čisto fuč.včeraj smo peljali našo psičko na sterilizacijo in je celo noč jokala od bolečinuser posted image .pol sem pa skoz vstajala, jo božala, pa mirila ,....ma tolk je bila boga.danes je pa ona boljše jaz pa čist adijo.ma nekam sem mogla pojamrat pa sem si kar vas sposodilauser posted image
nč, grem delat....lp Andreja

Neposredna povezava do sporočila: 2097
30.3.2007 14:02:50   
Anonimen
WAU ROŽICA....kljekljaš?!?!?! Ja toooooo. To je meni najbolj všeč zadeva, kar jih obstaja.
Mama se je kake 3 leta nazaj vpisala v tečaj. In ji na začetku sploh ni šlo. Je prišla tako obupana nazaj in sem jo jaz malo vzela v roke in ji pomagala, da sva pogruntali sistem za ozki ris. In tako sem se malo naučila tudi sama. Sklekljala sem kake 4 deteljice.....potem pa so me vsi začeli zafrkavat, da sem upokojenka. Pa še mama je rekla, da naj se s čim bolj pametnim (takrat še s diplomo) raje ukvarjaam. In sedaj je moja velika strast klekljanje, ampak samo.....ko bom v penziji user posted image .
Se pa že 100/uro veselim, da bom imela odejico za tamalega, na kateri je sklekljan ježek, pa sneženi mož, pa......
Za diplomo sem dobila od mame sklekljano sovo, najbolj sem pa bila vesela, ko mi je nakljekljala košarice z rožicami za zaveso. Najlepše zavese, kar sem jih kdaj videla, ampak jih sedaj žal ne morem več imeti, ker smo zamenjali okna in ne pašejo. Upam, da mi jo uspe našuntat, da mi bo spet sklekljala zavese.

Neposredna povezava do sporočila: 2098
30.3.2007 14:08:50   
Anonimen
Jaz sem 1x v življenju že pekla potico....sama......je bila mama okoli božiča v bolnici, pa nisem imela srca, da pokojnemu ateju nebi spekla potice. Je bila pa najboljša, kar sem jih kdaj jedla, pa tudi oče me je zelo pohvalil. Res pa je bila po receptu moje mame.
Sedaj nikdar več nočem speči potice, ker me spominja na tiste hude čase. (Oba starša sta bila skoraj že na smrtni postelji). Z veseljem jo pa seveda jem user posted image .....ste mi kar lušte naredle. Bom malo tašči pojamrala, da bi potice jedla, pa jo bo sigurno spekla. Čist preveč me razvaja. Super je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2099
30.3.2007 14:10:48   
Anonimen
Punce.....jaz sem čisto v elementu....za cel teden za nazaj moram napisat.

Andreja32: daj psički kako protibolečinsko tableto. Kar kak lekadol ali pa ketonal.

(odgovor članu andreja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.