Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ne lubica..ena ki ima ponos in samospoštovanje in takega deca brce ven takoj ko jo prevara. Sem pa raje sam in srečna. Prasca, ki ga je namakal drugje pa jaz ne rabim, hvala lepa. Ta prasec je clovek, ki si ga 5 minut nazaj se ljubila.. Samo toliko da te spomnem. In ali res lahko kar v minuti nehas ljubit cloveka s katerim si zelis prezivet preostanek svojega zivljenja?? Cist zares?? Ce nekoga ljubis, ga ne nehas ljubiti v 5-ih minutah. To naredis, ce sebe ljubis veliko veliko bolj kot njega. In tisti drugi ni kriv samo za skok cez plot, temvec je kriv se za "razbito" sliko nas samih v lastnih oceh. Zdi se mi, da anonimno v enaki meri boli prevara kot jo boli dejstvo, da je s skokom cez plot njej sami pokazal drugacno sliko o njej sami, kot jo je ona ustvarjala. Slika : "Meni, lepi, uspešni in "povsod" 100% ženski se to ne more zgoditi - pa se je." je zgovorna. Nasla se je ena lepsa, uspesnejsa in bolj 100% zenska, ki je obrnila "njenega" moskega in katero njen moski predpostavi lepi, uspesni in 100% zenski - anonimni. Ali anonimna res globoko ljubi "svojega" Gilty-ja... dvomim. Cloveka, ki ga ljubis, ne glede na to koliko te prizadane ne pustis da spi na cesti. In tasca, ki svojega sina ne pusti domov spati. Veliko mater je tukaj. Bi poslale svojega sina na cesto, ker je prevaral svojo punco? Jaz ga zagotovo ne bi. In prav neverjetno se mi zdi, kako se izjemno visoko mnenje o kvalitetah enega moskega v parih minutah pretvorijo v izjemno negativno mnenje o njegovih kvalitetah... samo zato ker je naredil nekaj kar nas boli? Skratka.... za anonimno in "njenega" moskega bi IMO bilo najboljse, da gresta narazen, ker IMO iz tega kar se sedaj ( po skoku cez plot) dogaja, ni videti, da obstojajo pogoji, da bi njihova zveza dosegla potrebno kvaliteto. Kaj bi sama naredila na mestu anonimne... ne vem zagotovo. Pred parimi leti bi ga verjetno takoj zapustila, sedaj pa.... moj moz ima kvalitete zaradi katerih bi bilo vredno boriti se za najino zvezo. Ce bi naredil napako, ce bi me prevaral ( govorim o prevari, ne o varanju) ne bi mi bilo vec tako samoumevno zapustiti ga. Ce bi pa prevara povzrocila, da ne vidim nobene druge njegove kvalitete in vidim samo to "kako mi je lahko to naredil" in postane prasec, svinja po celi crti, tedaj bi ga zapustila. Pa ne primarno zato ker me je prevaral, temvec zato, ker nekaj globljega ne stima v tem primeru. Tezko reces da ljubis cloveka, o katerem ne najdes niti ene dobre besede.
|