|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: še ena - prevarana
29.3.2007 15:51:26   
Taula
Dalija, vsaj ena ki me razume.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
29.3.2007 15:54:09   
Anonimen
Kaj češ,takšne sva.In sem vesela,da sem takšna.Ker če bi prevare oproščala,bi me lahko celo življenje varali.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
29.3.2007 15:54:54   
Taula
Samospoštovanje in ljubezen do sebe.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
29.3.2007 16:12:26   
BaNeLa
Zelo zanimiva mnenja....nikogar ne podpiram v tej situaciji....GUILTY - ti si ga polomil, to je jasno.....ANONIMNA....trenutno si na psu, verjamem, jaz bi bila tudi....prizadet je tvoj ego in to najbolj boli....vsi imamo radi sebe, in ne pustimo tega, da bi nekdo prizadel osebo, ki jo imamo najraje - SEBE:) .

Šla sem čez to, da sem bila tista,ki sem prevarala.....moj bivši mož je sumil ampak ....nekaj je bilo v odnosu, kar mi ni bilo všeč....nisem vedela kaj, nekaj je bilo narobe....sem se pa zaljubila v njega - drugega .....in logična posledica je bila, da sem to povedala doma.....spakirala in odšla z njim - zdaj mi ne manjka nič, ker je odnos drugačen....sem jaz in to sem prej pogrešala, čeprav sva z bivšim v dobrih odnosih....

Je pa nekaj zanimivo....on je bil prevaran....in vendar me je na kolenih prosil naj ostanem, naj ne uničujem tega ....jaz tega nikoli ne bi mogla rečt - da bi prosila nekoga, da ostane pri meni, čeprav vem, da me je varal.....ampak - kaj je to : naš ženski ego, ali kaj drugega?

Danes vem, da bi bil najin odnos drugačen - do tega ne bi prišlo, če bi prej vedela o sebi stvari,ki jih vem danes, če bi delala tako kot delam danes....ampak življenje nas uči....

Zakaj pa ne bi vidva poskusila s kakšno partnersko terapijo? Za varanje je potrebno nekaj, ne pride "iz lufta"....nekaj v vajinem odnosu ni bilo tako kot bi moralo biti....razmislita ali bosta res zavrgla vse kar sta imela ? Ali pa je kanček možnosti popravit kaj...

In še to: ni vedno če varaš enkrat to vedno počneš:)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 229
29.3.2007 18:58:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image  dajte se prosim še malo z menoj ukvarjat

Vzorec se ponavlja. Fant si je poiskal drugo žensko in mi drugo temo.

Kaj boš pa sedaj naredila?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
30.3.2007 8:48:38   
Anonimen
Zdele ko se je to mal poleglo.. bi jst se mejcken.. :))

GUILTY - sam neki..

Tist kar si napisu.. men ne gre cist skupi.. Ce se postavim v tvojo vlogo.. bi to blo tko..

Ce bi jst mojo tko ljubil. .da bi jih lahko kej tacga napisal.. potem bi bilo hkrati nemogoce, da bi ji naredu to.. kar si ji ti naredu.. oziroma ne gre se za to, da bi jo to naredu.. al pa ne naredu..  ampak za moje cutenje ob tem.. ki bi zihr blo taksno.. da me druga v taksnem stanju ne bi mikala..

Ce pa bi jo ljubil malo manj.. oziroma se to tko dogaja.. da partnerja vcasih ljubis bolj.. potem ko te kej razpicka.. pa tud tok mal.. da lahko gres z drugo.. potem.. pa ji tega ne bi mogu napisat.. kar si ji ti napisal..

Po mojem gre bolj za to.. da te je strah da bos zdej to vse zgubu.. in ne tolk za obzalovanje tega.. kar si naredu.. in zdej pac igras.. na te karte.. kao ljubezni in to.. a v resnici gre za strah pred izgubo.. in ce je tko.. pol v tej taktiki, ki se jo gres.. pac ne mores bit iskren.. kar pomeni.. da drug clovk (ona na primer) to prepozna.. in celo tolk te je strah.. da si ji dal cisto vse adute v roke.. in itak, da te bo tkole skenslala..  sej si vse naredu tko.. da te skensla..

Itak da trpis.. ampak ne ker se je to zgodilo.. ampak ker lahko zdej to vse izgubis..

Ce bi jst naredu isto.. bi mi tita zihr bila fuul vsec.. in torej ni sans.. da bi kdaj obzaloval, da sem to naredu.. kar bi pac naredu.. in potem bi tudi tko povedal zeni.. ce bi bilo to nujno  potrebno tko kot je tebi zdaj... da ne obzalujem.. da sem si zelel to nardit.. drugac itak da ne bi.. to je jasno.. tuki se ne mores ravno sprenavedat.. in pol pa odvisno.. ce bi se zelel naprej furat z zeno.. bi ji tko reku.. da se zelim biti z njo.. in predvsem bi ji povedal.. vzroke zaradi katerih sem sem z drugo.. torej bi eleganto del krivde prevalil tudi na njo.. kar bi tudi 100% bila resnica.. tko da ne bi imela cist vseh adutov v roki..

Torej to kar si naredu.. in kar si potem napisal.. se mi ne zdi glih cist iskreno.

Sej do zdej sem ti kr pomagu.. sicer bolj neuspesno.. tole sicer ne zgleda kot pomoc.. ampak je..  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
30.3.2007 8:56:55   
Anonimen
Po mojem gre bolj za to.. da te je strah da bos zdej to vse zgubu.. in ne tolk za obzalovanje tega.. kar si naredu.. in zdej pac igras.. na te karte.. kao ljubezni in to.. a v resnici gre za strah pred izgubo.

bravo, bravi, točno tko, boji se, da bo zgubu ne samo njo, ampak vse materjalne dobrine zraven.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
30.3.2007 9:09:46   
Anonimen
Sam jst ga ne obsojam ravno zarad tega.. ker bi se vsem lahko cist podobno zgodil.. ampak sam povem mu.. da bi mogoce bilo boljs na kaksne druge karte spilat v tem primeru.. Ker te se lahko ne bojo dobr koncale..

Je pa mal tezko bit cist skuliran.. ko se ti tko dogaja.. tkole gledat iz drugega zornega kota je lazje..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
30.3.2007 9:37:52   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Sam jst ga ne obsojam ravno zarad tega.. ker bi se vsem lahko cist podobno zgodil.. ampak sam povem mu.. da bi mogoce bilo boljs na kaksne druge karte spilat v tem primeru.. Ker te se lahko ne bojo dobr koncale..

Je pa mal tezko bit cist skuliran.. ko se ti tko dogaja.. tkole gledat iz drugega zornega kota je lazje..

zdej pa ti men neki razlož.. pa kako hudiča se lahko to vsem zgodi??? dej mi to povej..

imaš žensko ki jo ljubiš... si srečen z njo.. v vseh pogledih.. itak da vsakega mika kaka rit sem pa tja.. samo .. to je človeška narava.. smo narejeni tako, da smo spolno aktivni.. in v tem času imaš seveda želje, fantazije ipd.. samo to so lahko le fantazije.. saj si vendar srečen s svojo, jo spoštuješ in vse..

zdaj pa.. kako se lahko to kat zgodi.. hodiš po cesti.. pride ena nasprot tebe.. in ti reče "Dej me zdele prec dol".. pa tut va takem idiotskem scenariju, ki se verjetno ne zgodi lih vsakih 1000 let.. imaš še vedno čas za premislek.. torej.. kaj delaš.. kaj to potegne za sabo.. kaj boš storil ljubljeni osebi ipd ipd..

torej.. če greš v to.. greš zavestno v to.. torej je to egoistično dejanje.. saj nisi vprašal partnerja kako bo to vplivalo na njega.. ali se ti ne zdi fer, da ima tvoj partner tudi rahlo težo v vsem tem? .. ali se ti ne zdi, da ima pravico da vsaj sliši in poda svoje mnenje okoli tega?

če se ti to ne zdi fer.. potem gledaš izredno egoistično na vse to.. sploh pa .. če si lahko egoist do osebe ki jo ljubiš in spoštuješ.. potem nisi vreden ljubezni tega partnerja..

še enkrat.. NE MORE SE KAR ZGODIT .. lahko se pa naredi.. zavestno.. in fertig

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
30.3.2007 9:41:48   
Anonimen
Zahi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
30.3.2007 9:42:27   
Mina1
zdej pa ti men neki razlož.. pa kako hudiča se lahko to vsem zgodi??? dej mi to povej..

imaš žensko ki jo ljubiš... si srečen z njo.. v vseh pogledih.. itak da vsakega mika kaka rit sem pa tja.. samo .. to je človeška narava.. smo narejeni tako, da smo spolno aktivni.. in v tem času imaš seveda želje, fantazije ipd.. samo to so lahko le fantazije.. saj si vendar srečen s svojo, jo spoštuješ in vse..

zdaj pa.. kako se lahko to kat zgodi.. hodiš po cesti.. pride ena nasprot tebe.. in ti reče "Dej me zdele prec dol".. pa tut va takem idiotskem scenariju, ki se verjetno ne zgodi lih vsakih 1000 let.. imaš še vedno čas za premislek.. torej.. kaj delaš.. kaj to potegne za sabo.. kaj boš storil ljubljeni osebi ipd ipd..

torej.. če greš v to.. greš zavestno v to.. torej je to egoistično dejanje.. saj nisi vprašal partnerja kako bo to vplivalo na njega.. ali se ti ne zdi fer, da ima tvoj partner tudi rahlo težo v vsem tem? .. ali se ti ne zdi, da ima pravico da vsaj sliši in poda svoje mnenje okoli tega?

če se ti to ne zdi fer.. potem gledaš izredno egoistično na vse to.. sploh pa .. če si lahko egoist do osebe ki jo ljubiš in spoštuješ.. potem nisi vreden ljubezni tega partnerja..

še enkrat.. NE MORE SE KAR ZGODIT .. lahko se pa naredi.. zavestno.. in fertig

Spet dobro napisano Zahi, kaj naj rečem, se popolnoma strinja s tabo.

To lahko narediš zavesto, samo tako, tako pač je in nikakor drugače, kaj naj rečem... 

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 236
30.3.2007 9:42:32   
Taula
Mogoče ga je pa posilila.user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 237
30.3.2007 9:42:52   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: BaNeLa

Je pa nekaj zanimivo....on je bil prevaran....in vendar me je na kolenih prosil naj ostanem, naj ne uničujem tega ....jaz tega nikoli ne bi mogla rečt - da bi prosila nekoga, da ostane pri meni, čeprav vem, da me je varal.....ampak - kaj je to : naš ženski ego, ali kaj drugega?

model brez hrbtenice..

In še to: ni vedno če varaš enkrat to vedno počneš:)

če varaš partnerja enkrat.. boš varal tudi dvakrat.. istega partnerja mislim.. saj v tej zvezi nekaj ne štima.. če nebi iskal drugod..

kot si pa sama rekla.. pri tebi ni nekaj štimalo.. si poiskala drugega.. torej.. nisi varala brez razloga.. samo.. zakaj nisi povedala tega svojemu partnerju predenj si ga prevarala? .. tudi ti si potem iskala nekaj drugega.. med tem ko si imela doma neko garancijo user posted image  in ko je drugi prišel.. si pač šla..

(odgovor članu BaNeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 238
30.3.2007 9:44:06   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Mogoče ga je pa posilila.user posted image

evo.. dober izgovor za vse.. "posilila me je!!!" user posted image

vest oprana.. veza rešena.. user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 239
30.3.2007 9:44:49   
Anonimen
Zahi me že roke bolijo od ploskanja.user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
30.3.2007 9:45:25   
Taula

Mogoče ga je pa posilila.

evo.. dober izgovor za vse.. "posilila me je!!!"

vest oprana.. veza rešena..

Evo...pa smo našli popoln izgovor. user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 241
30.3.2007 9:47:15   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

Spet dobro napisano Zahi, kaj naj rečem, se popolnoma strinja s tabo.

To lahko narediš zavesto, samo tako, tako pač je in nikakor drugače, kaj naj rečem... 

ja itak.. ne vem kako si folk razlaga izgovor "trenutek šibkosti" .. "ne vem kaj se je zgodilo" .. "nisem nameraval naredit tega" ..

mislm.. dajte pospravt svoje naivna podstrešja.. NE ZGODI SE TO BREZ MOVITA IN RAZLOGA.. to je stvar katero človek načrtuje..

in človek ki kaj takega načrtuje.. je zame navaden egoist, ki ne da 100 SIT za svojega partnerja.. in si ne zasluži niti kanček spoštovanja..

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 242
30.3.2007 9:49:21   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Zahi me že roke bolijo od ploskanja.user posted image user posted image

no umir se mal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 243
30.3.2007 9:50:12   
Taula
ja itak.. ne vem kako si folk razlaga izgovor "trenutek šibkosti" .. "ne vem kaj se je zgodilo" .. "nisem nameraval naredit tega" ..

Ponavadi rečejo, da jim je vsa kri šla v drugo glavo in da niso mogli razmišljati, pa da oni niso želeli tega narediti ampak jih je ona prisilila.user posted image  Če tega niso želeli narediti, ne vem kako so imeli trdega?user posted image  Vedno je ona druga kriva, ne oni.
Kamlu bo en rekel, da se je spotaknil in pristal s tičem v njej.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 244
30.3.2007 9:55:03   
Zahi
ja.. če vrjamš user posted image

tista pa k to vrjame.. pa nima vseh pik..

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 245
30.3.2007 9:56:04   
Taula
ja.. če vrjamš

tista pa k to vrjame.. pa nima vseh pik..

A zgledam kot taka da bi verjela.user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 246
30.3.2007 10:03:40   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ne lubica..ena ki ima ponos in samospoštovanje in takega deca brce ven takoj ko jo prevara. Sem pa raje sam in srečna.
Prasca, ki ga je namakal drugje pa jaz ne rabim, hvala lepa.

Ta prasec je clovek, ki si ga 5 minut nazaj se ljubila.. Samo toliko da te spomnem.user posted image  In ali res lahko kar v minuti nehas ljubit cloveka s katerim si zelis prezivet preostanek svojega zivljenja?? Cist zares??

Ce nekoga ljubis, ga ne nehas ljubiti v 5-ih minutah. To naredis, ce sebe ljubis veliko veliko bolj kot njega. In tisti drugi ni kriv samo za skok cez plot, temvec je kriv se za "razbito" sliko nas samih v lastnih oceh. Zdi se mi, da anonimno v enaki meri boli prevara kot jo boli dejstvo, da je s skokom cez plot njej sami pokazal drugacno sliko o njej sami, kot jo je ona ustvarjala. Slika : "Meni, lepi, uspešni in "povsod" 100% ženski se to ne more zgoditi -  pa se je." je zgovorna. Nasla se je ena lepsa, uspesnejsa in bolj 100% zenska, ki je obrnila "njenega" moskega in katero njen moski predpostavi lepi, uspesni in 100% zenski - anonimni.
Ali anonimna res globoko ljubi "svojega" Gilty-ja... dvomim. Cloveka, ki ga ljubis, ne glede na to koliko te prizadane ne pustis da spi na cesti. In tasca, ki svojega sina ne pusti domov spati. Veliko mater je tukaj. Bi poslale svojega sina na cesto, ker je prevaral svojo punco? Jaz ga zagotovo ne bi.  In prav neverjetno se mi zdi, kako se izjemno visoko mnenje o kvalitetah enega moskega v parih minutah pretvorijo v izjemno negativno mnenje o njegovih kvalitetah... samo zato ker je naredil nekaj kar nas boli? Skratka.... za anonimno in "njenega" moskega bi IMO bilo najboljse, da gresta narazen, ker IMO iz tega kar se sedaj ( po skoku cez plot) dogaja, ni videti, da obstojajo pogoji, da bi njihova zveza dosegla potrebno kvaliteto.

Kaj bi sama naredila na mestu anonimne... ne vem zagotovo. Pred parimi leti bi ga verjetno takoj zapustila, sedaj pa.... moj moz ima kvalitete zaradi katerih bi bilo vredno boriti se za najino zvezo. Ce bi naredil napako, ce bi me prevaral ( govorim o prevari, ne o varanju) ne bi mi bilo vec tako samoumevno zapustiti ga. Ce bi pa prevara povzrocila, da ne vidim nobene druge njegove kvalitete in vidim samo to "kako mi je lahko to naredil" in postane prasec, svinja po celi crti, tedaj bi ga zapustila. Pa ne primarno zato ker me je prevaral, temvec zato, ker nekaj globljega ne stima v tem primeru. Tezko reces da ljubis cloveka, o katerem ne najdes niti ene dobre besede.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 247
30.3.2007 10:07:30   
Anonimen
V redu, glede na to da nas Guilty bere, naj napiše, kaj dogaja in kaj je novega na sceni, kako sta se kaj zmenla, če sta se sploh?

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
30.3.2007 10:09:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

imaš žensko ki jo ljubiš... si srečen z njo.. v vseh pogledih.. še enkrat.. NE MORE SE KAR ZGODIT .. lahko se pa naredi.. zavestno.. in fertig

Jst sem pa mislu.. da se ti bom kej prkupu s tem.. user posted image user posted image user posted image

Dokler si z zensko cist v vseh pogledih srecen.. popolnoma.. se verjeten ne zgodi.. ali ne zavestno nardis.. in sploh tkole na zacetku.. neee?? ti verjeten res ne pade to ravno na pamet.. ampak cez nekaj casa.. pa se lahko marsikaj spremeni.. in takrat se lahko marsikaj zgodi.. ali marsikaj zavestno naredi..

Ampak a bi lahk midva o tem cez kaksnih 10 let mogoce? Se bova zihr boljs razumela.. :)) Lahk tud ze prej.. kdo bi vedu.. user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
30.3.2007 10:11:10   
Anonimen
GUILTY, ČAKAMO TE NO!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katero ime vam je lepše?

Cvetka (14%)

Betka (21%)

ali Blažka? (65%)

Število vseh glasov: 389

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!