|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: še ena - prevarana
29.3.2007 15:08:00   
Taula
zaupanja ni več.. samo še namigovanja.. in taka zveza je obsojena propad.. zakaj se matrat še naprje.. kufri.. vrata .. adijo..

In najti enega, ki te je vreden.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 201
29.3.2007 15:10:12   
baguSka
Če me je lahko on prenehal ljubiti za tistih 5 minut seksa potem ja.

Ja fino ja. Samo da si v to prepricana.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 202
29.3.2007 15:11:05   
baguSka
In najti enega, ki te je vreden.

In kako ves, da se tudi potem to ne more ved zgodit?????????

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: JEST SEM TISTI KI JE KRIV ZA TO :-(
29.3.2007 15:11:29   
Zahi
vsak ki vara enkrat.. bo tudi dvakrat..

zato pa.. greš raje narazen.. najdeš človeka kateremu zaupaš.. in on tebi..

če si lahko vse poveta.. si lahko opveta tudi takšne in drugačne želje.. predenj se karkoli zgodi..

če pa ta človek nima jajc, da bi to povedal predenj vtakne tiča v eno drugo.. pol pa tak človek ni vreden tvoje ljubezni.. tko je..

mogoče se bo pa zdaj zamislil.. in svoji ljubici povedal kdaj bo njo varal..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 204
29.3.2007 15:12:25   
Taula
Potem je zate vecina cloveskega naroda egoisticna svinja!? Ker naj bi blo dokazano da je velika vecina vsaj enkrat v zivljenju varala ali bila prevarana... Tko pac je. Zato pa pravim, da ni ravno vse tako kot je v pravljici. Lahko sicer zivimo s tem v srcu, ampak potem smo lahko vedno znova razocarani...

Meni je zvestoba velika vrednota in menim, da ni s tem nič narobe. Če imaš pač željo po seksu z drugim, pa končaj zvezo prej..nisem rekla da moraš v njej vztrajati ne glede na vse.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 205
29.3.2007 15:12:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ta prasec je clovek, ki si ga 5 minut nazaj se ljubila.. Samo toliko da te spomnem.user posted image  In ali res lahko kar v minuti nehas ljubit cloveka s katerim si zelis prezivet preostanek svojega zivljenja?? Cist zares??

Oziroma.. ce je zdaj tko.. kot je.. potem ga 5 min.. pac nisi ljubila.. in je tole v bistu dovolj velik razlog.. da lahko gres.. ali gre.. Ocitno ostali niso bili dovolj veliki.. Sori

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
29.3.2007 15:13:10   
Taula
Če me je lahko on prenehal ljubiti za tistih 5 minut seksa potem ja.

Ja fino ja. Samo da si v to prepricana.

Zakj bi pa ti porivala z druim tipom?
Samega seksa? Ja lubica moja vzemi vibrator v roke in se daj z njim.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 207
29.3.2007 15:13:13   
baguSka
zaupanja ni več.. samo še namigovanja.. in taka zveza je obsojena propad.. zakaj se matrat še naprje.. kufri.. vrata .. adijo..

in ja... ce ze na zacetku VES da je usojena na propad, potem to definitvno drzi in se NE splaca trudit... ce pa verjames v to, da lahko uspes, pa res ne vidim razloga zakaj nebi... zaupanje se da pridobit nazaj.. samo ce hoces..

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 208
29.3.2007 15:13:44   
Taula
zaupanje se da pridobit nazaj.. samo ce hoces..

In tole se ti ne zdi nič poniževalno?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 209
29.3.2007 15:14:36   
baguSka
lubica moja vzemi vibrator v roke in se daj z njim.

Ne rabim. Ker to moj pocne namesto mene.user posted image user posted image user posted image user posted image

In spet vidim, da nisi tako zelo temeljito prebrala mojega posta...user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 210
29.3.2007 15:15:39   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

zaupanje se da pridobit nazaj.. samo ce hoces..

In tole se ti ne zdi nič poniževalno?

Ponizevalno pridobit zaupanje v cloveka ki ga ljubis!?user posted image  
To je kvecjemu koristno, ce vprasas mene..user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 211
29.3.2007 15:17:15   
Taula
če si lahko vse poveta.. si lahko opveta tudi takšne in drugačne želje.. predenj se karkoli zgodi..

če pa ta človek nima jajc, da bi to povedal predenj vtakne tiča v eno drugo.. pol pa tak človek ni vreden tvoje ljubezni.. tko je..

user posted image user posted image

Moški, ki me je varal je že lahko bil ljubezen mojega življenja, samo očitno jaz nisem ljubezen njegovega. Če bi bila me ne bi varal..
Nihče pa ni rekel da ni težko končati take zveze če ga ljubiš. Ampak jo moraš...je res da si nesrečen trenutno, ampak imaš vsaj šanso biti srečen čez nekaj časa.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 212
29.3.2007 15:18:24   
Taula
Ponizevalno pridobit zaupanje v cloveka ki ga ljubis!?
To je kvecjemu koristno, ce vprasas mene..

Poniževalno da spiš z moškim, ki ga je namakal v drugo. Da mu dovoliš da ga namoči spet vate.
Ogabno in poniževalno.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 213
29.3.2007 15:19:33   
baguSka
ampak imaš vsaj šanso biti srečen čez nekaj časa

ja sej... vsak je srecen na zacetku... dokler je preprican da je njegov partner popoln user posted image  in nezmotljiv user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 214
29.3.2007 15:21:26   
baguSka
Poniževalno da spiš z moškim, ki ga je namakal v drugo. Da mu dovoliš da ga namoči spet vate.
Ogabno in poniževalno.

Sej pravim. Ce ne mores preko tega, pac ne mores. Ljudje smo si razlicni. So taki, ki so pripravljeni odpustit in so taki, ki nebi tega storili za nobeno ceno.

In vidva z Zahijem sta pac ena tistih slednjih.user posted image  Se sprasujem zakaj...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 215
29.3.2007 15:21:47   
Anonimen
Bila prevarava, preživela, vzela nazaj. Ker sem ugotovila, da sva oba kriva za to, da se je zgodilo.
Res ni več 100% zaupanja, ampak se trudiva.
On bolj kot jaz. Meni je po pravici povedano, vseeno.
Kako sem prebolela? Enako sem storila kot on. Le, da on tega ne ve.
To je moj obrambni ščit, če se zgodi še enkrat. Da bo vedel, da ni samo on heroj.
Vem, da ni prav. Ampak tako sem jaz prebolela.
In z lahkoto mi pove, da jo je videl in spregovoril z njo. Me ne prizadene več. Imam svoj oklep.
Še vedno ga imam rada. A ga več ne "ljubim v vsem srcem".

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
29.3.2007 15:21:50   
Anonimen

Bom kr tih.. ker lahko kvecjemu samo ponavljam za Bagusko.. user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
29.3.2007 15:23:08   
baguSka
vsak ki vara enkrat.. bo tudi dvakrat..

A to govoris iz lastnih izkusenj?user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 218
29.3.2007 15:23:56   
baguSka
Bom kr tih..

Si ze vceri prevec napisu... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 219
29.3.2007 15:25:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Bom kr tih..

Si ze vceri prevec napisu... user posted image

Jaaa.. sej bom tih.. noo:)

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
29.3.2007 15:27:26   
Maja**
Nekje sem enkrat prebrala naslednjo misel:

"Prava ljubezen je tista, ki da vse,
pa ne zahteva nič v zameno!"

Osebno mi je segla do srca, dejansko če nekoga ljubiš, potem mu ne postavljaš pogojev - če se zapleteš z drugim oz. drugo te takoj pustim, boš izgubil/a vse pike pri meni, itd. itd. To pač ni prava ljubezen. To potem dejansko pomeni da je med partnerjema neka pogodba z določenimi pogoji - v kolikor ena stran prekrši te pogoje, je naenkrat pogodba nična. Ampak... partnerstvo ni pogodba, ni projekt... Se pa strinjam tudi s tem, da v kolikor med partnerjema štima, potem ni razloga za varanje oz. za skakanje čez plot. In ja, ljudje oz. način življenja nas vse bolj sili v postavljanje nekih pogojev partnerju, do katerih pa, če dobro razmislimo, sploh nismo upravičeni. Vsak zase se odloča kaj bo počel in kako. In smo spet na začetku - če me res ljubi, potem bo dal od sebe vse, brez da bi ga jaz za to prosila oz. ga s pogoji omejevala pri njegovem dajanju....  In je tudi vsak strah glede varanja odveč.

Seveda moram povedati da ne odobravam varanja in ne vem kako se počuti prevaran partner,  je pa tudi res, da mojemu poskusim postavljati čim manj pogojev - med katere spada tudi zgoraj omenjen. V vsakem primeru se bo sam odločil ali bo varal ali ne. Kako bi pa jaz odreagirala.... tega pa trenutno ne morem povedat... če me kdo vpraša kaj bi storila, vedno rečem da bi tisto dotično, ki ga bi zvabila čez plotove  povabila na kavo in čvek.  Seveda pa bi morala dejansko priti do te situacije, da bi lahko govorila o tem.

Pozdrav vsem.

Maja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
29.3.2007 15:28:49   
1ksantipa
Mater ste dolgocasni s tem brezveznim nabijanjem.

Ti, krivec, boš pa moral živeti s tem, kar si si skuhal. Glede na to, kaj je do zdaj napisala anonimna, menim, da si pri njej oplel.

In to še enkrat potrjuje moje mnenje: moški ste prasci!   Sori izrazu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 222
29.3.2007 15:33:43   
romy
IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa

Mater ste dolgocasni s tem brezveznim nabijanjem.

Ti, krivec, boš pa moral živeti s tem, kar si si skuhal. Glede na to, kaj je do zdaj napisala anonimna, menim, da si pri njej oplel.

In to še enkrat potrjuje moje mnenje: moški ste prasci!   Sori izrazu!

Potem pa ti povej nekaj kar ne bo dolgočasno in da bo predvsem pametno.
No izprsi se.....

(odgovor članu 1ksantipa)
Neposredna povezava do sporočila: 223
29.3.2007 15:50:01   
Taula
Moje mišljenje, ki gre v nos določenim osebkom. Le zakaj? So bili prevečkrat prevarani? Sami varajo in jim vzbujam slabo vest? Kdo ve.user posted image

Nikoli nisem rekla, da hočem popolnega partnerja. Zavedam se, da popolnost ne obstaja. Imam pa določena merila kaj želim in pričakujem od partnerja, Eno od teh je to, da mi je zvest. Preko tega ne morem in ne želim iti. Partnerja lahko noro ljubim, me prevara...in jaz ga ne bom vzela nazaj. Zakaj ne? Ker vem da bi v zvezi hirala in bila nesrečna. Ves čas bi se spraševala, zakaj me je prevaral, ali me bo še kdaj, zaupanje bi izginilo. Mogoče bi se čez nekaj časa povrnilo, ampak še vedno bi ostala senca dvoma. Je vredno tako živeti? Meni ni.
Raje sem sama. To da bi se mi taka oseba gabila in bi zavračala spolne odnose z njo, je druga plat tega.
V zvezi so vzponi in padci, vsaka zveza se lahko konča...tega se zavedam.
Samo sem pa mnenja, da če osebo noro ljubiš jo kljub prepirom ne boš prevaral. Človek mora imeti tudi kanček morale v sebi in biti toliko odgovoren in pošten da osebi pove kaj ga muči, kaj pogeša v zvezi, kakšne napake dela partner..ne pa da takoj skoči v posteljo in poriva drugo. Mogoče z pogovorom lahko rešita zvezo, mogoče ne. V kolikor je ne moreta ali ne želita rešiti se pač razideta. Ne bosta ne prva ne zadnja, in ne bo se svet porušil zaradi tega. Ne vem zakaj je določenim lažje iti najprej porivati drugo, potem se pa temeljito pogovoriti z partnerjem in priznati kaj je pogrešal v zvezi. So brez poguma, da bi prej povedali resnico in se pogovorili? Oseba katero naj bi ljubili (tako trdite, ko jo želite nazaj) si menda zasluži odkriti pogovor?

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 224
29.3.2007 15:50:40   
Anonimen
A lahko še jaz nekaj povem?user posted image
Če bi se meni to zgodilo kot anonimni,ne bi mogla več živeti z njim,ker sebe dovolj poznam.Dokler imam nekoga rada,bi zanj naredila vse,če bi šel pa z drugo sexat,pa vem da bi se mi zagabil.Enostavno ne bi mogla prenesti misli,da je pred mano z drugo počel stvari,ki so bile včasih samo najine.Takšna sem in zato vem,da ne bi mogla preko tega.Morda bi lahko takrat ,ko sem bila še mlada in naivna,zdaj pa sigurno ne.

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Sejem rabljene otroške opreme
ksenija12

Bi prišle na vseslovenski sejem rabljene otroške opreme v ljubljani

da (65%)

ne (21%)

ne, predaleč (15%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!