|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
27.3.2007 9:11:46   
Freycha
siskamiska - čestitke za  voziček user posted image user posted image user posted image

Sicer pa pri meni čisto nič novega. Laufam na okoli kot zmešana, pa nič pametnega ne naredim, jutri bom že drugič ta teden v LJ in se mi čisto nič ne da voziti gor in dol. Ampak če imaš še vedno pol zadev v LJ, si pač vezan na avtocesto. Hvala bogu, da gre moj dragi zraven, da mi bo družbo delal.

Punce, počasi bo šlo za res user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
27.3.2007 9:11:56   
tejči77
Pozdravljene!
Siskamiska, super za voziček. Gotovo je najlepši.
Glede materničnega vratu; meni ga je gin izmerila takrat ko sem imela morfologijo in mi je tudi rekla, da do poroda, če bo vse v redu, gin.pregleda ne bom več imela.
Sicer bi vam pa gin. moral povedati kdaj ga izmeri in vam ga tudi izmeriti, ker je to tudi en pokazatelj rizične nosečnosti. Če je dovolj dolg ni panike, če pa je krajši, moraš pa več počivat, ker je lahko to znak prezgodnjega poroda.
Jaz sem pa včeraj kupila previjalno mizico za 150€ pri Izi mobili. Se mi zdi da za ta denar še največ dobiš. S predali in veliko površino za previjanje. Sicer imajo v Baby centru res nekaj tako lepih, da se kar stopiš, ampak astronomske cene.
Včeraj se je moj lubi dogovoril za novo službo, kjer začne s 1.majem. Sva ugotovila, da prvih nekaj mesecev ne bo dopusta, materinska šola pa je v Celju samo zjutraj. Halo? Zato sem danes klicala v ZD, da ugotovim če je možno priti na materinsko kaj prej. In sem se naročila za 24.04., bolj po sili, ker sestra pravi, da je to čisto prezgodaj. Ampak saj bom tedaj že v 30. tednu. A se vam zdi tudi prezgodaj? Kdaj boste pa ve šle?
Skratka cela zmešnjava, zdaj mi je pa lubi javil, da tudi v sedanji službi ne bo mogel pokoristit dopusta, tako da bom verjetno sama. In sama pri porodu in sama po porodu. Čisto sem na dnu, spet. Se sprašujem a res moramo vse odgovornosti in naloge same prenašat. To sem pa res še najmanj pričakovala.
Dajte me dol s foruma nagnat, da ne bom težila. Bodite dobre volje in božajte svoje bušije.
lp
tejči

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
27.3.2007 9:56:50   
siskamiska
Tejči77 saj bo bolje. Ne obupat user posted image user posted image user posted image . Itak mu pripada očetovski dopust in ga bo verjetno izkoristil. mislim da ga v službi zato ne bojo nič čudno gledali.

Jaz sem pa ugotovila da me je čisto zasukalo ko se je ura prestavilauser posted image . Pa spanje s tem trebuhom mi je ratala že tudi cela umetnost, kaj sele bo. Malo premišljujem o tem, da bi poskusila spati v napol sedečem položaju. Bomo videli če bo kaj bolje.

Za odhod v materinsko šolo v 30 tednu se mi ne zdi prezgodaj, jaz grem že naslednji tedenuser posted image . Me sploh nič ne zanima, ampak res nimam namena sedeti tam junija z ogromnim trebuhom.

Materniči vrat ti merijo vaginalno z UZ - no vsaj meni ga je tako, tako da boste verjetno vedele po tem. Pa itak naj bi ti povedalii koliko ga imaš. Jaz sem mislila da je moj rezultat kar ok ( 31,5 mm), potem sem pa pri Rumbi prebrala kako ima super in me je kar malo zvilo. Imam samo še 6 mm fore dokler me ne vržejo v bolnicouser posted image . Jooooj pa še skoraj vse imam za kupit, mislim da se bo akcija kar začela.

A je katera mogoče kaj gledala kje imajo ugodne posteljnine in obrobe? Če ima katera kak predlog naj ga napiše prosim.

lep dan in bobožajte trebuščke user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
27.3.2007 10:02:37   
GabiW
Tejči77 tudi midva imava previjalno od IZI mobile in se mi zdi super. Je velika, previjalna površina je velika, predali so prostorni, točno tako kot sem si želela.

Zdaj mi pa nekaj povejte, ali ne pripada po ZAKONU pratnerju 14 dni očetovskega dopusta?

ne vem ali imava midva res tako srečo s službami, da vedno ampak res vedno kadar je potrebno na pregleda ali kamor koli it, lahko dobiva prosto.

Da moj user posted image  dragi ne bi bil z mano pri porodu in po porodu, bi jaz in tudi on jajca znesla.

Ne razumem nekaterih delodajalcev, da so tako nerazumevajoči.

Tejči77, ne še obupat, mogoče se bo pa lahko zmenil in dobil prosto in ti bo stal ob strani.

Jaz sem psihično pripravljam na današnji 3D UZ.

Se tipkamo zvečer, da vam sporočim kako je bilo.

Lep dan,

pa pa

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
27.3.2007 10:58:24   
kapica
Tejci, jaz tudi mislim, da je se prehitro za obupat. Mogoce mu ne bo uspelo za materisnko solo obiskovat, ampak ne verjamem, da ne bi mogel biti pri porodu zaradi sluzbe. Saj do takrat je pa se dva meseca od prvega maja, se bojo dovolj spoznali sodelavci med sabo, on ne bo vec tako napet in bo mirno sel zraven. Po porodu, pa ce ne bo mogel biti doma, pa pride mama ali tasca ti malo pomagat. Zal je pac tako, da je ravnio sedaj ta nova sluzba, ampak se vseeno veseli z njim, saj je tudi njemu to pomembno in mu je vsekakor zal, da ne more biti vec s tabo in dojenckom. Sicer pa se pocakaj in se ne prehitro razburjaj, se bo se marsikaj spremenilo do julija user posted image . Tako da uzivaj danes soncek in pobozaj busija in uzivaj v tem trenutku user posted image . V 30-em tednu se mi zdi pa cisto pravi cas za materinsko solo. Jaz bom sla maja.
Pri nas v sluzbi je tudi tako, da imava sreco, da lahko gre vedno zraven na UZ, po porodu pa ima ocetovskega dopusta kar dva meseca user posted image .
Siskamiska, meni sta moja dva kupila posteljino in obrobo v Arielu, za 60 eur. To je bilo se najcenejse, vse drugje so bile drazje. Poskusiuser posted image .
Gabi drzim pesti za 3D ultrazvok, da bo vse po sreci user posted image .

Lep dan punce in uzivajmo v soncku!!!user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
27.3.2007 11:11:36   
rumba
Pozdravček!

Oooo, kak lep sonček  je danes! sicer ga bom samo skozi okno gledala, v vseeno sem boljše volje, samo da sijeuser posted image . Danes je Anej potegnil do nekaj čez devet, tako da sva se fajn naspala. Sedaj sem že spedenala celo stanovanje in lahko uživam.
Glede materničnega vratu: to ni rutinska preiskava. Meri se z vaginalnim UZ, kadar so kakšno problemi, ki nakazujejo prezgodnji porod (npr. tiščanje navzdol, prepogosto otrdevanje trebuha, pa poprejšnji prezgodnji porodi, kot so bili pri meni, pa večplodna nosečnost...) No, eni G pa ga izmerijo na morfologiji. Jaz sem vključena v preiskavo za prezgodnji porod, tako da sem imela to v sklopu te preiskave, sicer pa bi me napotil moj G z napotnico. Če je maternični vrat krajši kot 25 mm, te bolj podrobvno nadzorujejo, pa priporočajo več počivanja, kritično (za v P) pa je pod 15mm. Siskamiska, 31,5mm je še čisto OK, jez sem imela tak čas v prejšnji user posted image  (z enojčkom) 30,0mm, pa je bilo čisti ok. Sicer pa, ne se obremenjevati glede dolžine, saj to ni tako zanesljiv pokazatelj. Vam iz prve roke povem, da so ga meni v prejšnji user posted image  merili 2x, drugič pet dni pred porodom, ko je bil še vedno dolg 30,0mm, pa sem vseeno po hitrem postopku prezgodaj rodila. Pa mi je Pušenjak zagotavljal, da še vsaj 14 dni ne more biti nič. No, zato bom menda sedaj okoli 31t dobila enekcijo za razvoj plodovih pljučk. Ene pa so za kak cm odprte cel mesec ali več, pa ne rodijo. Ma, nič ni sigurno.user posted image
Tejči77, meni se 30t sploh ne zdi prezgodaj za materinsko šolo. Zakaj bi pa bilouser posted image
GabiW, je očetu po zakonu pripada očetovski dopust. Samo papirje mora oddati, delodajalec mu ne sme reči ne. Pa kaj se tudi to dogaja? poročaj, kako je 3D UZ. Sem fuuuuul firbčna, pa me že nekako vleče, da bi tudi jaz šlauser posted image . Moj user posted image  je takoj za, samo da vidi, kaj imamo med nogamiuser posted image .
Siskamiska, odejce in obrobe imajo poceni v odejci (mislim da je reklama na RR strani). Jaz sem jih pa kupovala v Odeji Škofja Loka.

Se še kaj javim danes!
pa-pa
P.S. Bačko, sem si kar prisvojila eno rožico. Hvala!user posted image

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
27.3.2007 11:48:52   
siskamiska
Rumba, hvala za razlago. Sem res malo bloj pomirjena ko vem da ni krize.
Za  tisto stran si verjetno mislila zibko a ne, sem si že ogledala in so res bistveno ugodnejši kot drugje. Edino kvaliteta je še uprašaj.

GabiW poročaj kako je bilo na UZ, mislim da se bo fuuul lepo videlo in da bo to zelo lep spomin.

Jaz grem pa en krog po Tivoliju da izkoristim sonček ( in veter)user posted image .
Fajn bodite............

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
27.3.2007 11:56:12   
rumba
Siskamiska, je, pred leti, ko sem kupovala odeje, se je to imenovalo Odejca s.p., sedaj pa vidim, so spremenili firmo v Zibka d.o.o..( http://www.odejca-sp.si/ ) Takrat so bili najcenejši, a meni njihovi vzorci (blago) ni bilo všeč. Kakšno je sedaj, ne vem. Sicer pa se zapelješ do Brezovice in pogledaš. Mogoče ti bo všeč.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
27.3.2007 12:07:49   
tejči77
Evo mene nazaj!
Sem že malo boljše volje. Hvala za podporo. Saj vem, da se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha. Nekako bomo že, me je pa res groza bit v vsem sama, če bi se tako izteklo. Na stare mame pa ne morem računat. Pa zagotovo se ne bi odrekla user posted image  tudi če bi bila popolnoma sama (mislim brez partnerja).
Jeee, kako veselo zdajle brca.user posted image
Glede posteljnine, če ste bolj otročje kot jaz, je Ribica objavila na eni temi, da imajo ravno v Mercatorju v hipermarketu preobleke za posteljnino z medvedkom Pu-jem, se mi zdi da za okoli 10€. Poglejte na forum kaj potrebujemo za novorojenčka.
lp 

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
27.3.2007 12:17:50   
Anonimen
Hejla punce....

Danes ste pa pridne. Ponavadi vas iščem čisto na dnu strani, da nes pa vsakič ko pogledam, ste čisto čisto na vrhu.

Pri nas je danes obsedno stanje. Moja nečakinja, ki jo imam v celotedenskem varstvu (vsak teden), torej praktično živi pri meni, že od včeraj kuha. Stara je bo 4 leta, včeraj je blo zvečer 38 vročine, kljub Daleronu jo je kuhalo celo noč. Vrhunec je pa bil zdaj ob 11h, ko je v roku 10 minut zakuhala na 40,3. Zdaj po še eni žlički Dalerona in mrzlih obkladkih je vročina padla na 38,8 in trenutno spi. Komaj čakam, da bo ura pol dve, da jo mamica (sem jo histerično napizdla po telefonu) odpelje k zdravniku, ker mi gre kar na jok, ko vidim mojo malo miško kako je bogica.

Sicer pa zdaj zraven jem kosilo. Pol kile jagod, danes sem namreč na sadju. :)

Jutri pa pregled... Jupi....

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
27.3.2007 12:30:53   
Afnica
Evo me. Doooolgo že nisem nič napisala, čeprav brala sem pa vsak dan user posted image

Gremo od začetka.

Najbolj me je ganla nesreča naše dvojne user posted image  Lejce. To je bil menda tudi razlog, da sem malo potuhnila.
Lejca meni je zelo žal zate. Naj na tvoji user posted image  user posted image  pazijo angelčki. user posted image

Zdej pa gremo na nosečniške težave:

POTENJE:  Tudi sama sem opazila, da se bolj potim, da mi je v bajti vedno vroče...da komaj čakam, da ostanem sama doma in 'pozabim' kurit. user posted image  Opažam tudi, da me včasih kar spreleti neka vročina...da cela žarim in da se mi zdi, da mi pritisk naraste na maximum. No, včeraj sem si ga v takem stanju tudi izmerila, pa je bil čisto normalen. Občutek pa kar malo neprijeten.

ZGAGA: Peeeeeeče. Najbolj zvečer. Pomagam si z Donatom, saj hkrati skrbim za prebavo in vnos magnezija. Ena je omenila, da je imela probleme zarad Donata. No, jaz sem se omejila na eno tamalo stekleničko (0,5l) na dan. Kar je tudi nekje priporočljiva količina in mi res paše in pomaga.

NeSPANJE: Spanje močno moteno. Lulat hodim 4x- 5x na noč. user posted image  Trebuh me že precej ovira. V glavnem, spim slabo. Ko nisem pila donata in magnezija so me ubijali tudi krči v mečih. Ne želim nobeni. Mojega dragega je nekajkrat skoraj kap. user posted image

OBSEG trebuha je že 106 cm. Po kakšnem kosilu pa tudi 108 cm. user posted image  Torej pridobila sem že krepko čez 30 cm obsega. Čeprav pravijo, da za ta čas nosečnosti in dva user posted image user posted image  še ni velik. Na pogled mogoče res ne...ampak nosit ga pa ni tak simpl. Pomagam si z nosečniškim pasom La Vie. Pas je zakon, priporočam. Še le sedaj sem občutila, da imam v resnici precej težek trebuh.

Nosečniške hlače so čudne. Vse mi tak smešno visijo na riti. user posted image  Zato nosim večinoma svoje, na katere je dodan všitek v pasu in je res super. user posted image

Utrjevanje trebuha...ja se mi dogaja...in to kar pogosto. Komaj čakam na pregled, da malo potarnam.

Maternični vrat...meni ga na morfologiji ni merila...sploh mi ga še ni merila. user posted image  Upam, da ga bo naslednjič.

Glede magnezija...enako je če ga kupiš v trgovini ali pa magnesol v lekarni. V vsakem primeru dobiš z eno tabletko polovico priporočene dnevne količine. Velika razlika je pa v ceni in OKUSU. Magnesol je tak navzgravžn na koncu. Sumim, da je moj celo pokvarjen. user posted image  zato pijem raje tistega iz trgovine.

To bi blo to...na kratko. user posted image  Lepo se imejte.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
27.3.2007 13:01:14   
baja*
Afnica, sem že študirala nate kam si se skrila. No, lepo da si se spet javila.
Jaz sem pa ravno s sprehoda. Je ful pasal tale sonček. Končno, ker tista sivina in dež sta me že ful metala v slabo voljo. Vedno, ko grem na sprehod, se mi beli tok kar ulije. Še katera s podobno težavo?
Zvesta, upam, da bo tvoja nečakinja čim prej ozdravela!
Kapica, ja zgleda, da se niti strokovnjaki med sabo ne morejo odločit, kdaj se začne tretje trimesečje, kako naj pa potem šele me to vemo?user posted image
Berem, da vas večina ful slabo spi. Jaz pa imam očitno glede tega ful srečo, saj ne rabim biti enkrat na wc (trkam). Upam, da bo tak čim dlje.
Tak, zdaj pa grem pristavit za kosilo. Pa dober tek vsem, ki se trenutno spravljate nad hrano.user posted image

Lepo se imejte!
pa,pa

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
27.3.2007 13:18:06   
siskamiska
Baja*, jaz imam skoz močen bel tok, včasih celo takega da ne vem če mi urin uhajauser posted image . Ampak mi ne, enostavno kar lije iz mene. Na dan porabim 4 - 5 mini vložkov.

Našedva imata pa zgleda športne igre, ker mi trebuh skače kot da bi imela trampolin notriuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
27.3.2007 14:23:19   
rumba
Evo, pa sva pojedla kosilo. Sem sita, da mi bo trebuh počil. Pa ne morem reči, da sem veliko pojedla. Samo ful hitro imam poln želodec.user posted image  Izgleda, da že zmanjkuje prostorauser posted image . Ste ve tudi to opazile?
Zvesta, upam da se tvoja nečakinja hitro pozdravi! A ne, so bogi tile miškoti, ko jih takloe kuha!
Afnica, dobrodošla nazaj! Sem se že spraševala, kod hodiš.user posted image
baja* in siskamiska, jaz imam tudi povečan beli tok. Bom poskusila s tamponi, namočenimi v probiotični jogurt. To domače zdravilo mi je vedno lepo pomagalo. Priporočam.

Neposredna povezava do sporočila: 1889
27.3.2007 15:07:05   
GabiW
Evo mene iz fizioterapije! Situacija se je toliko zboljšala, da me sploh ni naročila za naslednjič. Pridem ko me bo spet martalo (križ, noga).

Zvesta, tudi jaz želim, da bi bila tvoja nečakinja čim prej bolš.

Z belim tokom jaz za enkrat še nimam problemov. Mi je pa zdravnica vedno priporočala Borax svečke. To so takšne želatinaste svečke, zvečer jo daš v nožnico, daš ta naj večji vložek med noge in gres spat. Nekako prečisti sluznico nožnice in nevtralizira pH nožnice. Če vam jogurt ne pomaga, je to tudi ena od rešitev. Seveda "Pred uporabo natanko preberite navodila. O tveganju in neželjenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom" user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
27.3.2007 19:27:10   
siskamiska
Jaz sem šla pa v mercatorja po posteljnino od mesvedka Pu-ja. Se mi kar dopade, vzela sem pa v rumeni barvi, tamale vzorce. Samo še odpret jo maram da vidim kakšna je kvaliteta. Je pa res po 10 evrov. user posted image

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
27.3.2007 22:10:45   
Kristina_1
Siskamiska a majo posteljnino v vseh mercatorjih al sam v Šiški - megamarket?
A majo tud v svetlo modri barvi? Ma mali take dekorativne zavese.

Neposredna povezava do sporočila: 1892
28.3.2007 8:59:44   
Jelenche
hej babnice user posted image

sem še vedno prisotna, ampak sem mal žalostna, pa se mi ne da oglašat.

Moj test v ponedeljek je pokazal povečane vrednosti sladkorja v krvi! Sicer ne vem koliko sem presegla, so mi rekli da dobim izvide po pošti in nadaljna navodila kako in kaj. Sicer sem šla še isti dan na predavanje o Zdravi prehrani,... a niso nič pametnega povedali. Upam, da bom izvide dobila do jutri, saj imam jutri pregled pri G in bi se rada malo posvetovala.

Sicer sem OK.

Po posteljnino Pu-ja v Mercator še vedno nisem šla. Se moram spravit ta teden.

no punce pa ne se sekirat, vse bo kot mora biti

uživajte!

rumba, upam da je anej bolje.

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
28.3.2007 9:39:05   
arijana..
Vsem en prav lep pozdrav.
Danes smo začeli 24. teden in sploh ne morem verjeti, da gre čas tako hitro naprej.
Brcamo še vedno tako tako, pride dan, ko smo zelooo aktivni spet drugi dan pa ni cel dan nič.
Sem pa na srečo vsaj psihično že malo bolje, ker sem v službi uredila, da lahko skoristim vse nadure, nekaj dni lanskega pa še letošnji dopust, tako, da ne bom več dolgo v "breme" ZZZS.
Kar se tiče dolžine MV, ga je meni gin. meril ob morfologiji in sicer vaginalno, vrednost pa je bila 26,4 mm. Rekel mi je, da sicer še ni panike, ker je bilo prvič podobno, potem pa sem rodila skoraj 14 dni po roku, je pa svetoval naj več počivam in se izogibam vožnji.
Kljub temu, da bo to naša druga pupa in, da je od prve kup stvari, sem se odločila, da nekaj stvari le kupim, med drugim tudi posteljnino ter obrobo za posteljico. Malo sem gledala na Zibki  pa me zanima, če je katera že kupovala in kakšna je kvaliteta. Posteljico smo prvič kupili 140x70 in sicer takšno, da se lahko kasneje razstavi stranice ter iz nje nastane postelja in jo lahko otrok uporablja tja do šole. Sedaj bomo verjetno naredili isto in me zanima, če je ta obroba primerna za to dimenzijo postelje.
Lep sončen dan vsem.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
28.3.2007 9:42:53   
tejči77
Jelenche, pravijo, da sladkor lahko skače. Zagotovo pa se normalizira po porodu. Tako da, glavo pokonci. Upam, da izvidi ne bodo tako slabi, ko jih dobiš v roke. Kakšne pa so sploh vrednosti v mejah normale?
Jaz grem pa na test za sladkorno v ponedeljek, pa bom rajši že daj pazila kaj jem. Sicer pa sladkega tako skoraj nič ne jem. Sicer sem začela spet piti čaj z eno žličko sladkorja, pa če me v službi kdo premami s kakšnim keksom, se sedaj ne morem upreti. Doma pa sladkarij tako nimam. Pa ni rečeno, da takšna prehrana ne vpliva na sladkor. Bomo videli.
Glede posteljnine - sem jo včeraj gledala, pa si je nisem upala vzeti, se mi je zdela tako groba.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
28.3.2007 9:47:15   
tejči77
Siskamiska, ko jo boš oprala, boš poročala kakšna se ti zdi. (Če jo boš zdaj sploh prala.) Verjetno jo boš prala šele pred porodom, da bo posteljnina čim bolj sveža. Jaz kar nekaj kompliciram. Zdela se mi je res groba na prvi pogled, odpirala pa vrečke nisem.
lp

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
28.3.2007 11:12:02   
siskamiska
Kristina_1, imajo tudi v svetlo modri barvi in v vijolični, jaz sem jo vzela v rumeni, ker pač ne vemo kaj bo.

tejči77, meni se tud ni zdela kvaliteta neki visoka, samo se mi je dopadla, pa bom videla kako bo ko bo oprana. Kdaj jo bom pa prala pa še ne vem, se zna zgoditi da res malo kasneje.
Ko jo bom pa oprala pa sporočim kakšna je. Itak bo treba kupiti vsaj še en komplet posteljnine, pa bom gledala da bo tista bolj kvalitetna.

Jelenche, ne se sekirat zarad cukra, mogoče je to samo trenutno, po porodu bo sigurno padu. Bom držala pesti da bo vse ok.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
28.3.2007 11:15:42   
baja*
Jelenche, od fanta sestra je dobila nosečniško sladkorno. Imela je dvojčka in je bilo na koncu vse ok. Mogla boš pač bit skoz na dieti (nič sladkarij, bele moke, pit moraš grenko kavo in čaj..). Meni bi sicer to bilo zelo težko (morda celo bolj, kot prenehati s kajenjem), ker sem pravi sladkosneduser posted image . Ampak saj skoz delamo v dobro naših otročkov, potem pa naenkrat nič ni več tako hudo... Nosečniški diabetis pa hvala bogu v veliki večini primerov izgine. Drži se!

Pozdravček tudi vsem ostalim!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
28.3.2007 11:31:42   
rumba
Pozdravček!
Spet je tak lep sonček zunajuser posted image . Ma, če ne bi pihalo, bi Aneja peljala ven, a ima malo vneta ušesa, pa bova raje še kak dan noter. Sicer pa se mu tudi pikice še niso posušile, tako da je še kužen,... Tudi v Hanini skupini v vrtcu ima veliko otrok norice, tako da čakamo, ali bo prinesla iz vrtca ali pa bo čez dva tedna sledila Aneju. Ni hudega, samo nismo za v družbo še vsaj tri tedne, ker ne vemo, kdaj bo Hana zbolela. user posted image  No tako smo menda edini v žlahti, ki še nismo šli pogledat male dvotedenjska nečakinje.
Jelenche, ne bodi žalostna. Nosečniški diabetes menda ni tak bav-bav. Tudi meni cuker skače, tako da so mi priporočili dieto. Bova pač pili kavo brez sladkorjauser posted image . Držim pesti, da se ti uredi!

S posteljnino ste še mene zrajcale, samo jaz bom rabila za ta veliko posteljo, ker bomo oba selili v večje postelje, user posted image  pa dobi kinderpet (eden pa bo romal k noni). Menda imajo tudi ta veliko z Medvetkom Pu-jem. Morem prečekirati.

Kuham govejo župco, kaj bo pa še zraven, še nimam pojmauser posted image . Neki na hitro.... Grem mal po kuhni skakatuser posted image

Pa-pa
user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
28.3.2007 12:17:27   
kapica
Pa res je lep soncek zunaj, a ste vse na sprehod, ali kje se potepate user posted image ?
Jelenche, ne biti zaradi tega zalostna. Kot so ze ostale povedale, bos dobila napotke kako in kaj, pa se bo uredilo. Samo glavo pokonci in ne takoj obupat, vazno da pride dete zdravo na svat. pa da se zato tako malo oglasat, te bomo kr skregale, ce bos se kaj takega rekla user posted image .
Rumba, ne bo dolgo, pa bojo se nas cakale te otroske bolezni, nadlezne, ko ne bomo mogli iz hise. Takrat bos pa ti resena vsega, oz. vsaj v vecini, tako da misli vnaprej pozitivno user posted image .
Arijana, jaz sem tudi zacela 24.ti teden, res gre neverjetno hitro user posted image .

Jaz sem pa posteljino in vse ze oprala, pa vem da je se absolutno prehitro, bom pa cez dva meseca se enkrat. Pa mi nekako ni dalo mira, da naredim nekaj za dojencka user posted image .

Lep dan vam zelim  punce, ko pride mozek greva malo zaplavat v bazen, se moj palcek se veseli, ker tako veselo brcauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.